Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tamam kapatalım konuyu artık haklısın amaç zayıflamak dimi ablacım biz de işimize bakalım
Mesela sabah tereyağda 1 yumurta domates salatalık yedim
Az önce bir kupa limonlu yeşil çay :)
Nasılım ama
Çok güzel bitanem
Hatta sabah ekmek yemediğin zaman 2 yumurta kuruyemiş de yiyebilirsin

Aa sabah ekmek yedim ya unutmuşum yazmayı... Bir dilim ekmek yedim
Spor yapıcaktım ama bütün enerjim gitti maalesef
Tatlım bende bunu demek istiyorum
Enerjimizi motive olmaya harcıyalım

Sen yine yaparsın şekerim
Havada güzelse hiç kaçırma
Ben donuyorum valla evin içinde bile hırkayla oturuyorum

Tatlım bende bunu demek istiyorum
Enerjimizi motive olmaya harcıyalım

Sen yine yaparsın şekerim
Havada güzelse hiç kaçırma
Ben donuyorum valla evin içinde bile hırkayla oturuyorum
aaa burda hava süper ya sabah fırsatı kaçırmadım valla 1 saat tempolu yürüyüş yaptım o kadar hızlı yürümüşüm ki ayak bileklerimin ön kısımları ağrımış:))
fb 3.haftaya başlıcaktım bugün ama toparlım başlıcam inşallah

Seda' ya ait 80. Sayfada yapmış bu yorumu ilk olaylarla alakalı... " Arkadaş bana etler lımbır lımbır geldi bel ölçüsü kaçtır diye bakmadım yani, kilosunu yazınca şaşırdım çünkü daha fazla duruyor ha bu da benim görüşüm, o da zaten yazmış daha spor yapalı 2 ay oldu diye
Benim yarışım kendimle kimseye takılmam, ama başaranları da taktir etmeden geçmem"

Bunun dişında kıza, " sevisizce, ahlaksızca " laflarını ettin.. Bugünde Lüzumsuz lafı ettin .. Kızın sana dediği sadece " bira fıçısı" sendeki ama kusura bakmada hakaret ... " tosun' u masum buluyorsun bira fıçısını bulmuyorsun, ama rahatça lüzumsuz ahlaksız diyebiliyorsun .. Ben adaletsizim demi ... Ben her zaman ezilenin yanında olmuşumdur hayatım boyunca, sen adaletsiz demenle öyle olacak değilim zaten ... Zaten adaletli olmamdan suskun kalmıyorum bu tür olaylara, yoksa Çilek yapsın kendi savunmasını bana ne der geçerdim ...

O Olivenoil
M Metebatur
T tombul cilek

Kızlar bu konuda birisi daha bişey yazarsa
Bende yorum yapmıcam ve gelmicem artık

Devam etmenin kimseye faydası yok
ablacım topik sahibemiz ispatlamaya uğraşıyor ben de sırf leptop açtım geçmiş yazılanlara bakıp cevabımı vermek için
bekliyorum bakalım ama sen gitme yaa beslenme konusunda süpersin

yani o kadar lüzümsuz yere uzadıki şu mesele, haftanın ilk günü yordunuz yani, Mefkurem de gitti, bugün kimse bişey yazmasın daha yeter ,yarın herkes salim kafayla spor ve diyetle ilgli paylaşımlarla devam edelim, lütfen

çokkk komiksin cidden ya ben yazmadım derken hakaret tarzında demedim dedim kilosundan fazla duruyor diyede yazdım çok geriye gitmişsin bu kadar boşuna yorulmuşsun:))
tabir ederken yanlış konuştum dedim arkadaştan da özür diledim o zaman
o konu kapandıktan sonra bana yaptığın sporlar işe yaramamış tarzı birşey yazdı duymazlıktan geldim sonra tuttu zart diye fotoğrafıma biraz fıçısı gibisin dedi... arasında o kadar çok fark var ki tabi ama sen bunu anlamak istemiyorsun her nedense
fotoğraf yükledim sayfalar öcnesinde o iğrenç benzetmeyi duymak için değil
ama o şahıs o lafından sonra bütün yazdıklarımı haketti

Canım kusura bakmayın lütfen ama insanlar haddini bilmeli agzına geleni yazmamalı .. Kim neden çekiniyor ki ... Birine lüzumsuz lafı diyen biri benim topiğimde olmasa da olur ...
Haddini bilmeden ağzına geleni yazmamalı ha valla bravo sana çok haksız Bi insanmışsın Bi başkası yazarken şaka maka yapıyorsun ben yazınca böyle demek
Daha önceden de aynı hatayı yaptın özür diledin ve ben kıramadım geldim yine aynı şeyi yapıyorsun
Ne halin varsa gör

Ne halin varsa gör tam da senlik bir laf oldu ...

Bende ilk fotoğraf yukledigimde senin o limbir limbir dediğin lüzumsuz lafları duymak için eklememistim gecmissin burda kendini aklamaya çalışıyorsun kızım sen degilmiydin 76 kilo halinle 68kilo benden daha zayıf durduğunu iddia eden . Cok mu saygılı insansinda saygı bekliyorsun yazmadım yazmadım kaç gündür zorla kasiniyorsun inşallah engeller lerde beni burda senin gibi biri yüzünden sürekli sinirlerim tavan yapıyor yaşının olgunlugunda davran lütfen benimle bok yaristirma olabilir benden zayıf gorunuyorsanda helal olsun ugrasmissin cabalamissin istediğini yapmışsın oky ayrıca sen kimsinki bana ahlaksız luzumsu z yazabiliyorsun ahlaki senden ogrencek olsaydım emin ol ahlaksizlikta sayende tavan yapardım amacım laf sokmak olsaydı geçen gün. Girmiyor girmiyor sadece sataşmalar için giriyor dediginde bende boş insan degilim ki boş zamanlarimm olsun der lafimida ortaya atardım burda herkez biliyor benim sorunlarım olduğunu

Son düzenleme:
Bu tartışmalara hiçbir zaman bir yorumda bulunmadım belki yaşım gereği belki sizlerin daha fazla yaşanmışlığa sahip olduğunuzu düşünerek saygısızlık etmek istemedim ama kabul edelim ikiniz de oturup adam akıllı birbirinizi dinlemek tartışmak yerine laf sokmayı iğnelemeyi tecih ettiniz. Bence burada kimin lafı daha ağırı tartışmak yerine tutumunuzdan bahsetsek daha iyi olabilir. Çünkü afedersiniz böyle bir yakıştırma yapmaktan hiç hoşnut değilim ama liseli kızlar gibi birbirinizi yiyorsunuz ve herkesin canını sıkıyorsunuz, motivesiniz bozuyorsunuz. Hem de bu kadar insan sizin için gitmeyin bizle kalın derken siz bu işi polemiğe çeviriyorsunuz. Haddime değil ama yine de biraz olgun davranmanızı rica edeceğim.
Mefkurem abla sen de haklısın böyle bir tepki vermekte ama bu işin köküne inilmeden hiçbir zaman tam olarak çözülmeyecek sanırım.
O Olivenoil ablacım topiğe ve bize olan ilginin zaten herkes farkında karşılık verip canını sıkmak yerine bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması için grubumuzdaki saygıyı korumanın yollarını düşünsek daha iyi ilerleriz diye düşünüyorum

Çilekciğim boşver artık , sinirlerimiz yeterince yıprandı, seviyemizi düşürmeyelim tatlım.. Sen metanetini koru geçdi gitti .. İnan bende yaşanan tatsızlıkdan çok üzgünüm şu an..biz yolumuza bakalım.. Bugün arkadaşların dediği gibi bi kafamızı dinleyelim sonra kaldığımız yerden devam ederiz tatlım inş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…