Çok güzel bitanemTamam kapatalım konuyu artık haklısın amaç zayıflamak dimi ablacım biz de işimize bakalım
Mesela sabah tereyağda 1 yumurta domates salatalık yedim
Az önce bir kupa limonlu yeşil çay :)
Nasılım ama
Aa sabah ekmek yedim ya unutmuşum yazmayı... Bir dilim ekmek yedimÇok güzel bitanem
Hatta sabah ekmek yemediğin zaman 2 yumurta kuruyemiş de yiyebilirsin
Tatlım bende bunu demek istiyorumAa sabah ekmek yedim ya unutmuşum yazmayı... Bir dilim ekmek yedim
Spor yapıcaktım ama bütün enerjim gitti maalesef
aaa burda hava süper ya sabah fırsatı kaçırmadım valla 1 saat tempolu yürüyüş yaptım o kadar hızlı yürümüşüm ki ayak bileklerimin ön kısımları ağrımış:))Tatlım bende bunu demek istiyorum
Enerjimizi motive olmaya harcıyalım
Sen yine yaparsın şekerim
Havada güzelse hiç kaçırma
Ben donuyorum valla evin içinde bile hırkayla oturuyorum
ablacım topik sahibemiz ispatlamaya uğraşıyor ben de sırf leptop açtım geçmiş yazılanlara bakıp cevabımı vermek için
Canım kusura bakmayın lütfen ama insanlar haddini bilmeli agzına geleni yazmamalı .. Kim neden çekiniyor ki ... Birine lüzumsuz lafı diyen biri benim topiğimde olmasa da olur ...
çokkk komiksin cidden ya ben yazmadım derken hakaret tarzında demedim dedim kilosundan fazla duruyor diyede yazdım çok geriye gitmişsin bu kadar boşuna yorulmuşsun:))Seda' ya ait 80. Sayfada yapmış bu yorumu ilk olaylarla alakalı... " Arkadaş bana etler lımbır lımbır geldi bel ölçüsü kaçtır diye bakmadım yani, kilosunu yazınca şaşırdım çünkü daha fazla duruyor ha bu da benim görüşüm, o da zaten yazmış daha spor yapalı 2 ay oldu diye
Benim yarışım kendimle kimseye takılmam, ama başaranları da taktir etmeden geçmem"
Bunun dişında kıza, " sevisizce, ahlaksızca " laflarını ettin.. Bugünde Lüzumsuz lafı ettin .. Kızın sana dediği sadece " bira fıçısı" sendeki ama kusura bakmada hakaret ... " tosun' u masum buluyorsun bira fıçısını bulmuyorsun, ama rahatça lüzumsuz ahlaksız diyebiliyorsun .. Ben adaletsizim demi ... Ben her zaman ezilenin yanında olmuşumdur hayatım boyunca, sen adaletsiz demenle öyle olacak değilim zaten ... Zaten adaletli olmamdan suskun kalmıyorum bu tür olaylara, yoksa Çilek yapsın kendi savunmasını bana ne der geçerdim ...
ablacım, bugünlük herkes bi sakinleşsin,yarın devam edelim sende bırakıp gitme şimdi, ne güzel devam ediyoduk.Size kolay gelsin kızlar
Ama bu tartışmalarla vaktimi harcıyamıcam
Haddini bilmeden ağzına geleni yazmamalı ha valla bravo sana çok haksız Bi insanmışsın Bi başkası yazarken şaka maka yapıyorsun ben yazınca böyle demekCanım kusura bakmayın lütfen ama insanlar haddini bilmeli agzına geleni yazmamalı .. Kim neden çekiniyor ki ... Birine lüzumsuz lafı diyen biri benim topiğimde olmasa da olur ...
Ne halin varsa gör tam da senlik bir laf oldu ...Haddini bilmeden ağzına geleni yazmamalı ha valla bravo sana çok haksız Bi insanmışsın Bi başkası yazarken şaka maka yapıyorsun ben yazınca böyle demek
Daha önceden de aynı hatayı yaptın özür diledin ve ben kıramadım geldim yine aynı şeyi yapıyorsun
Ne halin varsa gör
Bende ilk fotoğraf yukledigimde senin o limbir limbir dediğin lüzumsuz lafları duymak için eklememistim gecmissin burda kendini aklamaya çalışıyorsun kızım sen degilmiydin 76 kilo halinle 68kilo benden daha zayıf durduğunu iddia eden . Cok mu saygılı insansinda saygı bekliyorsun yazmadım yazmadım kaç gündür zorla kasiniyorsun inşallah engeller lerde beni burda senin gibi biri yüzünden sürekli sinirlerim tavan yapıyor yaşının olgunlugunda davran lütfen benimle bok yaristirma olabilir benden zayıf gorunuyorsanda helal olsun ugrasmissin cabalamissin istediğini yapmışsın oky ayrıca sen kimsinki bana ahlaksız luzumsu z yazabiliyorsun ahlaki senden ogrencek olsaydım emin ol ahlaksizlikta sayende tavan yapardım amacım laf sokmak olsaydı geçen gün. Girmiyor girmiyor sadece sataşmalar için giriyor dediginde bende boş insan degilim ki boş zamanlarimm olsun der lafimida ortaya atardım burda herkez biliyor benim sorunlarım olduğunuçokkk komiksin cidden ya ben yazmadım derken hakaret tarzında demedim dedim kilosundan fazla duruyor diyede yazdım çok geriye gitmişsin bu kadar boşuna yorulmuşsun:))
tabir ederken yanlış konuştum dedim arkadaştan da özür diledim o zaman
o konu kapandıktan sonra bana yaptığın sporlar işe yaramamış tarzı birşey yazdı duymazlıktan geldim sonra tuttu zart diye fotoğrafıma biraz fıçısı gibisin dedi... arasında o kadar çok fark var ki tabi ama sen bunu anlamak istemiyorsun her nedense
fotoğraf yükledim sayfalar öcnesinde o iğrenç benzetmeyi duymak için değil
ama o şahıs o lafından sonra bütün yazdıklarımı haketti
Çilekciğim boşver artık , sinirlerimiz yeterince yıprandı, seviyemizi düşürmeyelim tatlım.. Sen metanetini koru geçdi gitti .. İnan bende yaşanan tatsızlıkdan çok üzgünüm şu an..biz yolumuza bakalım.. Bugün arkadaşların dediği gibi bi kafamızı dinleyelim sonra kaldığımız yerden devam ederiz tatlım inş ..Bende ilk fotoğraf yukledigimde senin o limbir limbir dediğin lüzumsuz lafları duymak için eklememistim gecmissin burda kendini aklamaya çalışıyorsun kızım sen degilmiydin 76 kilo halinle 68kilo benden daha zayıf durduğunu iddia eden . Cok mu saygılı insansinda saygı bekliyorsun yazmadım yazmadım kaç gündür zorla kasiniyorsun inşallah engeller lerde beni burda senin gibi biri yüzünden sürekli sinirlerim tavan yapıyor yaşının olgunlugunda davran lütfen benimle bok yaristirma olabilir benden zayıf gorunuyorsanda helal olsun ugrasmissin cabalamissin istediğini yapmışsın oky ayrıca sen kimsinki bana ahlaksız luzumsu z yazabiliyorsun ahlaki senden ogrencek olsaydım emin ol ahlaksizlikta sayende tavan yapardım amacım laf sokmak olsaydı geçen gün. Girmiyor girmiyor sadece sataşmalar için giriyor dediginde bende boş insan degilim ki boş zamanlarimm olsun der lafimida ortaya atardım burda herkez biliyor benim sorunlarım olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?