Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kuzum bende zaten artık gına geldi, birdaha yaşanmasın diye , huzursuzluk çıkması pahasına olaya girmek zorunda kaldım.. Birine kızmanında uslubü olur, işin içine hakaret giriyorsa kimse kısura bakmasın ...burda olmasın hakaret eden ..

Boy farkı sebebiyle 78 kiloyken daha zayıf gösteriyor olabilir canim,boy ~kilo orantısı sebebiyle,
Herkes kirgin ve kızgın farkindayiz ama seçtiğimiz kelimelere dikkat etmeliyiz bu hepimiz icin geçerli
Artik yeter kabak tadı verdi bu atisma
Hepimizin amacı aynı o sebepten enerjimizi bosa harcamayalim,Yarından itibaren spor tmence bildirimlerimizi yapalım

Hakaret eden zaten olmasın en ufak bir laf sokma ve tatsızlığa bile artık yer olmasın lütfen. Herkes ne güzel ilerliyorken kimsenin kimsenin yüzünü astırmaya hakkı yok. Bazılarımız bu konuda haksız olup etkilenebiliyor

Canım sende beni sakın yanlış anlama lütfen , kesinlikle hareket herzaman iyidir tatlım.. Ben sadece bölgesel incelme için genel bir yazı yazdım tatlım.

Kızlar hepinizden kendi adıma yaşanan tatsızlık için özür dilerim.. Ama bazen sorunları aşmak adına gerekiyor bunuda anlayışla karşılamanızı rica ediyorum, günlerdir hep anlayışlı olmaya alttan almaya çalışdım.. Ama malesef bugün sinirlerime hakim olamadım ..

Herkesin motivasyonu düşdü bugün, Zuhalciğimde gidiyorum demiş, bunu diğer arkadaşlara yapmaz sanırım, cezalandıracaksan beni cezalandır kızz diğer kızların ne suçu var :) Ona göre gelmeni bekliyoruz şekerim ..
Bak istersen bu hafta gene birincilik senin olsun gel lütfen :))

Canım zaten farkindaysan kaç gündür ok dr lafa rağmen yazmadım ama yetti yani hala da hakaret yemeye devam etmezsem burda kapaticam bu konuyu ama devam ederse kendimi savunmak zorundayım çocuk degilim ben stres topu hiç degilim bilmem anlatabiliyormuyum bitanem

Canım zaten sorun benden ince görünmesi değil hitap şekli dediğim gibi etler limbir limbir ben senden daha zayıf duruyorum hakareti yemek için yuklememistim ben o fotoğrafı olayı hatirliyormusun bilmem ilk o şahıs bana o tarz konuştu bende geçen gün insan nasıl hissediyor görsün adına öyle bizi yazdım hani dedim belki benim ne yaşadığımı anlar hak verir diye konu buraya kadar geldi . Pişmanmyim yaptığımdan HAYİR yarın başkası yapicak olursa tepkim gene aynı olucak

Konu kapansın Çilekciğim artık , sende uslubunu asla bozma lütfen, haklıyken haksız konuma düşme.. İnsanlar nezaket içinde de tartışabilir.. Ama herkes başaramıyor malesef.. Tamam artık yolumuza bakalım.. Sende son yazında ağır yazmışsın, onuda belirtmeden geçmeyim . Ona karşılık bile olsa seviyeni koru lütfen... Dediğim gibi artık kesinlikle bu konu bırda kapanmışdır...bir şekilde açan olursa topikde durmasın lütfen.. Yeterince huzursuz ettik tatlım herkesi , normale dönelim gayrı :))

Sıkıntı yok. her şey yolunda. Sadece yanlış yönlendirmek istemedim. Sonuçta bu konunun bir sahibi var.
Estagfurullah tatlım, bilgilerimizi birlikde paylaşmak maksat.. Burada topik sahipliğinden ne olcak anam , herkes açar topik o bir ayrıcalık değil kuzum.. Kesinlikle yanlış yönlendirme de olmaz sen ne güzel hareketini yazdın.. Sen genede devam et kuzum yapmaya akşam Jill ,işde oblig eritme ohh ne güzel :))

Amaaannnn eee max 30 hariç hangi sporu yapıyoruZ :)

Bazen hergüne göre daha zor gelebiliyor yaptığımız spor, yorgunsan, moralin düşükse etkiliyor .. Birde dün rest günündü ya, sonrası zorlanman normal.. Sunumun nasıl geçdi kuzum ??
dün 4-5 saat uyudum abla her yerim ağrıyor ondan belki :/ dün kahvaltıda hamur işi kaçamağı yaptım çok şişkinlik var vücudum alıştı artık sanırım az yemeye böyle kaçamaklarda çok rahatsız hissediyorum sunumum çok iyiydi ablacım güzel bir not bekliyorum :)

Çok az uyumuşsun tatlım, uykusuzlukda ödem yapıyor ..Bugün bende de şişlik var kuzum, yarına geçer inşallah yeşilçay iç bugün..
Çok sevindim tatlım güzel geçmesine, yeğenimden biliyorum çok stress oluyor öğrenciler sunumlarda demi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…