Hele şükür bitti koşuşturman tatlım :)slm kızlar hayırlı akşamlar bizim düğün nihayet bitti ve evime dün gece döndüm düğün şehir dışsındaydı hem yol hem düğün telaşı yorgunluktan bittim hala ayaklarım ağrıyo .genel itibariyle düğün güzeldi herkez ne kadar zayıflamışsın dediçok mutlu oldm.bu gün bahar temizliğine başladım halılatı gmnderdim falan baya yoruldum inş spor yapabilştim iki üç gün sürer temizlik kesin siz nasılsınız neler yaptınız
Hızına yetişilmiyor abla maşallah :))Kızlar şimdi INSANITY 1. Ay 2. Hafta 2. Gün PURE CARDIO' yu tamamladım.. Ayy çok yorucuydu son on dakikasında dinlene dinlene yapmak zorunda kaldım 40 dk. Sırf kardio çalışmasıydı, 5 dak program içinde esneme 3 dk soğuma ...
Sağol kuzum , biz akrepler sorumluluk sever ve yaptığı işi tam yapmaya çalışan tiplerizdir kendinden de belli sanki sen farklı mısın 4 saatlik uykuyla yaptın sporunu Maşallah canım.. Allah sağlık sıhhat versin de yapalım kuzum hep beraber...Hızına yetişilmiyor abla maşallah :))
çilek mi insanty hangisine max mı yoksaHele şükür bitti koşuşturman tatlım :)
Demek incelmişsin dediler , bu sözler insanı çok mutlu ediyor demi tatlım az ter dökmedin spor yaparken, meyvesinide gördün bak, daha da göreceksin inş canım :) Resim atacaktın :) eğer eşin falan kızmıyacaksa kuzum ama , sorun olacaksa hiç yeltenme zaten :)
E hadi bitir temizliğinide yetiş bize, Çilekde Insanity' e başlıyor yarın inş :)
Yok normal Insanity' ye benim başladığıma , o önceden bunuda denemişdi galiba ..bakalım inş başlar :)çilek mi insanty hangisine max mı yoksa
kesinlikle abla çok haklısın :) amin ablacım inşallah. ben bugün biraz saçmaladım da yazıyorum şimdi menülerimiSağol kuzum , biz akrepler sorumluluk sever ve yaptığı işi tam yapmaya çalışan tiplerizdir kendinden de belli sanki sen farklı mısın 4 saatlik uykuyla yaptın sporunu Maşallah canım.. Allah sağlık sıhhat versin de yapalım kuzum hep beraber...
Ee sende menü nerde canım ?? :))
abla omlete un kullanıyor musunBugünkü menüm
Sabah ( saat 10:00 ' da )
3 yumurtadan omlet
12 zeytin
Kibrit kurusu kadar yağlı peynir
Akşam ( saat 18:00 de )
5 yumurtayı ortaboy soğanı az bi zeytinyağında kavurup kırdım azcıkda tuz
Tuzsuz büyükçe bir bardak ayran
( sabah ki omletim ; krep gibi incecik olmuşdu arasına peynir koyup yedim süperdi , bir kaç damla zeytinyada yapmışdım ) aynı oopsies gibi olmuş sonradan farkettim :)
kesinlikle abla çok haklısın :) amin ablacım inşallah. ben bugün biraz saçmaladım da yazıyorum şimdi menülerimi
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım şeftali
1 adet yeni dünya
öğle yemeği
1 dilim kepekli ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
1 yumurta
ara
40 gr.lık küçük boy olanlardan eti hoşbeş yedim bir de küçük bir parça cevizli sucuk var ya abla tatlı ondanbir an tutamadım kendimi tatlı krizine girdim
akşam
kaçamağın cezası olarak 1 kase yoğurt ve 7 hurma yedim sadece
994 kalori ile kapadım günü
sabah 2 kez okula gittim geldm 1 gidiş 20 dakika sürüyor toplam 80 dakika yürüyüş yapmış oldum tempolu yürüyorum hep
banish fat yaptım ama yaklaşık 15 dakikası eksik oldu çok yoruldum
1,5 litre su içtim şimdilik geceye kadar 2 yapacağım
Hayır kuzum, yumurtaları bildiğin çatalla çırp güzelce rengi beyaza dönsün biraz o kadarabla omlete un kullanıyor musun
tatlı ablam tatlıMefkurem Zuhalciğim yorumlar gene tatlım
Bence az yemişsin eti hoşbeş tatlı mı tuzlu mu ayy :)
Ders çalışırken yemek kim yapacak demi kuzum benim ya bilirim ben ahh ahhh :)
Sporunuda yapmışsın Maşallah eritmişsindir kuzum :))
un olmayınca ekmeksiz yiyemem gibi geliyor amma gerçi yumurtaya alıştım sayende ablaHayır kuzum, yumurtaları bildiğin çatalla çırp güzelce rengi beyaza dönsün biraz o kadar
slm kızlar hayırlı akşamlar bizim düğün nihayet bitti ve evime dün gece döndüm düğün şehir dışsındaydı hem yol hem düğün telaşı yorgunluktan bittim hala ayaklarım ağrıyo .genel itibariyle düğün güzeldi herkez ne kadar zayıflamışsın dediçok mutlu oldm.bu gün bahar temizliğine başladım halılatı gmnderdim falan baya yoruldum inş spor yapabilştim iki üç gün sürer temizlik kesin siz nasılsınız neler yaptınız
Canım kondüsyon olarak sorunum yok ikinci ayı çok rahat yaparım Max' da yetince alışdım hareketlere. Ama etki anlamında haklı olabilirsin , ama şuda var ki plank burpee gibi hareketlerle kas yoğunluğumuz artıyor ya o bakımdan sıkılaşıp incelme fazla oluyor, yağ yakımını o kadar bu hareketler etkilemesede kasları etkiliyor..ama tabii birer hafta etkisi nasıl olur bilemem ama vucüt şaşırır baya :))
Neyse bakalım dediklerini dikkate alıcam ama aklım hala bu şekilde kuzum bi deneme çekebilirim genede :))
Nettende bi araştırıyım bakim böyle yapan olmuş mu hiç
Focus yapmaya gerek bende duymuyorum canım :)) bir zamanlar yapmak için epey aramışdım ama :))
Sınav yaklaşdı olsun kuzum en azından yeme konusunda kendini strese sokma, sınav sonrası diyette yaparsın spor zaten var sıkıntı etme kendine cicim benim :))
Yok kuzum seni dinledim normal sırayı takip edicem, 2. Ay Ramazana denk gelicek olmadı ara veririm pilates falan yaparım belki bilemiyorum duruma göre artık :)kendini fazla zorlama hayatım sıkıstırmana hiic gerek yok zaten 2 ayda gayet guzel inceliyorsun:)
takip edemiyorum kim ne yapıyor kuzum sınav yaklastıkca zamanım olmuyor sekersiz gunu de 15.gunde sonlandırdım ikisinin stresi bir arada olmuyor bugun sporu da yapamadım yogun calısmam gerekiyor bu haftaiçi rest gunu vardı zaten o zaman yaparım bugunun egzersizini dedim. beslenmeye dikkat edicem ama bir haftada bir kacamak yaparım artık sınavdan sonraya kaldı sekersiz gunler :))
Kuzum bu omlette eğer yapışmayan tava varsa öğrenci evinizde , altı kızarıp ters çeviriyorsun aynı krep gibi oluyor sonra arasına peynir koy dürüm gibi yap yani ... Ben 3 yumurtadan yapmışdım tava büyük incecik oldu, senin tavan küçükse 2 yumurtayla deniyebilirsin :)un olmayınca ekmeksiz yiyemem gibi geliyor amma gerçi yumurtaya alıştım sayende abla
Canım geçmiş olsun , açken yeşilçay benide kötü yapıyor . Geçen gün aynısı benim başıma geldi. Yeşilçayı demleme yap sallama bana hep yapıyor ancak çok toksam etkilemiyor ama demlemede yaşamıyorum bu sorunu ...
Yukarıdaki resimler de benim bugün tukettiklerimdi ama birşey.kalmadi midemde
Hem Yeşilçayli soda hemde 2 bardak kirqz sapi cayi sanrm ağır geldi bna midem çok kötü kusup duruyorum normal bir şeyler yedim ama oda kalmadı midemdeyarın icmeyecegm iki çayı da ve meyve süt yoğurt vs beslenecegim midem düzelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?