öğrenci evimde yok ablacım anca denizliye dönünce yapabilirm :)Kuzum bu omlette eğer yapışmayan tava varsa öğrenci evinizde , altı kızarıp ters çeviriyorsun aynı krep gibi oluyor sonra arasına peynir koy dürüm gibi yap yani ... Ben 3 yumurtadan yapmışdım tava büyük incecik oldu, senin tavan küçükse 2 yumurtayla deniyebilirsin :)
güzel kalpli büşram hem çok tatlısın hemde yaşından çok olgunsunAma yine de sen ol yanımda ki ablam kızar deyip kendimi durdurabileyim dimi ama:))
Bazı şeyleri onaylamasamda tmm CnmCanım bendüzüldüm hem olanlardan hemde sizleri huzursuz ettiğim için.
Kızlar hepimiz seni çok sevdik, kızlar içi lütfen paylaşımlarını sürdür.
Bugün 5 de 5 in son günü gibi yumurta günü olmuş TatlımBugünkü menüm
Sabah ( saat 10:00 ' da )
3 yumurtadan omlet
12 zeytin
Kibrit kurusu kadar yağlı peynir
Akşam ( saat 18:00 de )
5 yumurtayı ortaboy soğanı az bi zeytinyağında kavurup kırdım azcıkda tuz
Tuzsuz büyükçe bir bardak ayran
( sabah ki omletim ; krep gibi incecik olmuşdu arasına peynir koyup yedim süperdi , bir kaç damla zeytinyada yapmışdım ) aynı oopsies gibi olmuş sonradan farkettim :)
Spor Tabiki süper olmuş bitanem maşallahkesinlikle abla çok haklısın :) amin ablacım inşallah. ben bugün biraz saçmaladım da yazıyorum şimdi menülerimi
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
ara
yarım şeftali
1 adet yeni dünya
öğle yemeği
1 dilim kepekli ekmek
3 kiraz domates
1 kk peynir
1 yumurta
ara
40 gr.lık küçük boy olanlardan eti hoşbeş yedim bir de küçük bir parça cevizli sucuk var ya abla tatlı ondanbir an tutamadım kendimi tatlı krizine girdim
akşam
kaçamağın cezası olarak 1 kase yoğurt ve 7 hurma yedim sadece
994 kalori ile kapadım günü
sabah 2 kez okula gittim geldm 1 gidiş 20 dakika sürüyor toplam 80 dakika yürüyüş yapmış oldum tempolu yürüyorum hep
banish fat yaptım ama yaklaşık 15 dakikası eksik oldu çok yoruldum
1,5 litre su içtim şimdilik geceye kadar 2 yapacağım
Evde buzluk varmı bilmiyorum Cnmtatlı ablam tatlıabla valla derslerim aşırı yoğun ha yapsam yemek yapılır gene biraz vaktimi ayırıp bahane arıyor gibi olmayayım ama hiç halim kalmıyor :/ inşallah ablacımm
Tatlım hrrşeyin fazlası zarar
Yukarıdaki resimler de benim bugün tukettiklerimdi ama birşey.kalmadi midemde
Hem Yeşilçayli soda hemde 2 bardak kirqz sapi cayi sanrm ağır geldi bna midem çok kötü kusup duruyorum normal bir şeyler yedim ama oda kalmadı midemdeyarın icmeyecegm iki çayı da ve meyve süt yoğurt vs beslenecegim midem düzelsin diye
Evet ya Büşracığım Maşallah çok olgun ve tatlıdır gerçekden :)güzel kalpli büşram hem çok tatlısın hemde yaşından çok olgunsun
Inşallah Allah senin gibileri çıkarsın karşına
Bazı şeyleri onaylamasamda tmm Cnm
Şimdi 1 çukulata yersen barışırız
Bugün 5 de 5 in son günü gibi yumurta günü olmuş Tatlım
Ama 1 öğünde 5 yumurta fazla gibi geldi bilemedim
Spor Tabiki süper olmuş bitanem maşallah
Sabah çok az olmuş
Kuvvetli sağlıklı bi kahvaltı yapki vücut güne enerjik başlayıp yağ yakmaya başlasın
Öğlen güzel olmuş
Arada yediğini telafi etmek için bence akşama hurma değilde yoğurdun yanına salata sebze yada protein tercih etsen daha iyi olurdu
Bir öğünde karbonu fazla alırsak diğer öğünde proyla dengelemeliyiz
Evde buzluk varmı bilmiyorum Cnm
Vaktin olduğu bi dönemde tavuk yeşilmercimek buğday vs.haşlayıp küçük poşetlere koyarsan
Ihtiyacın olduğunda bi salata yapıp üstüne koyabilirsin
Sen normal sağlıklı menü yapsana Cnm
Daha yeni başladın vücudunu zorluyosun metoyu küstüreceksin
Ödem olunca detox yaptın ha hayatım iyi olmuş yarına incelmiş olursun inşallah :)Ben bugün geç kalktığım için sabah yok
Öğlen ve akşam 1 çb pirinçle yağsız tuzsuz bol baharatlı Lapa yedim
Su 2 lt olmuştur
Spor 5 mil leslie
Hava soğuk dışarı çıkamadım
Sana iyi geldiğini deneyimlediysen sorun yok o zaman CnmEvet ya Büşracığım Maşallah çok olgun ve tatlıdır gerçekden :)
Kuzum hatrın için yarın spor öncesi kahvemle çikolata yerim tamam ama bitter :))
Kız bende kendime oha dedim 5 yumurta ama karatay diyetinde günde 8 mi 10 mu yumurta yiyebilirsiniz diyordu Canan hoca :) zayıflatıcı özelliğide ispatlanmış, benim eşim 2 yıl önce sadece yumurta yiyerek 17 kilo vermişdi.. Bende ilk iki ay yumurta sebze çeşitleriyle hızlı vermişdim.. Bıkkınlık gelince bırakdım, ama şimdi tekrar başlıycam en azından Ramazan' a kadar yapıcam inş ..
Yok Cnm karıştırmadımÖdem olunca detox yaptın ha hayatım iyi olmuş yarına incelmiş olursun inşallah :)
Lapayı sade mi yedin ? Salata falan karıştırmadın mı ??
Ooo 5 mil haa süpersin bebek :)
ablacım benim çok sağol senin de öyle :)) sabah erken kalkınca canım istemiyor pek 1 derse girip eve geliyorum hemen güzel bir kahvaltı yapıyorum o da öğle yemeğim oluyor ablacım :)) hurmayı da sırf belki az biraz detoks olur diye demiştim ama yanlış yapmışım sağol ablacım :/ buzluk var abla yapabilirim aslında öyle :)güzel kalpli büşram hem çok tatlısın hemde yaşından çok olgunsun
Inşallah Allah senin gibileri çıkarsın karşına
Spor Tabiki süper olmuş bitanem maşallah
Sabah çok az olmuş
Kuvvetli sağlıklı bi kahvaltı yapki vücut güne enerjik başlayıp yağ yakmaya başlasın
Öğlen güzel olmuş
Arada yediğini telafi etmek için bence akşama hurma değilde yoğurdun yanına salata sebze yada protein tercih etsen daha iyi olurdu
Bir öğünde karbonu fazla alırsak diğer öğünde proyla dengelemeliyiz
Evde buzluk varmı bilmiyorum Cnm
Vaktin olduğu bi dönemde tavuk yeşilmercimek buğday vs.haşlayıp küçük poşetlere koyarsan
Ihtiyacın olduğunda bi salata yapıp üstüne koyabilirsin
Sen normal sağlıklı menü yapsana Cnm
Daha yeni başladın vücudunu zorluyosun metoyu küstüreceksin
yaa duygularımızın karşılıklı olması ne güzel :))) abla yumurta bırakılmaz hayır bana çok sevdiğim bi Aslı ablam önermişti hep yumurta ye ye diye ben de sana önereyimEvet ya Büşracığım Maşallah çok olgun ve tatlıdır gerçekden :)
Kuzum hatrın için yarın spor öncesi kahvemle çikolata yerim tamam ama bitter :))
Kız bende kendime oha dedim 5 yumurta ama karatay diyetinde günde 8 mi 10 mu yumurta yiyebilirsiniz diyordu Canan hoca :) zayıflatıcı özelliğide ispatlanmış, benim eşim 2 yıl önce sadece yumurta yiyerek 17 kilo vermişdi.. Bende ilk iki ay yumurta sebze çeşitleriyle hızlı vermişdim.. Bıkkınlık gelince bırakdım, ama şimdi tekrar başlıycam en azından Ramazan' a kadar yapıcam inş ..
Neee 1 paket mii abooowww kız nasıl yiyim bir paketi :)) Acı bana anamSana iyi geldiğini deneyimlediysen sorun yok o zaman Cnm
Kız çuko gece yenirse zevki çıkar
Olsunnn bitter olsun ama 1 Paket
Yok Cnm karıştırmadım
Bazıları salata yada yoğurt ilave ediyor ama Doğru olan sade yemek
Sağolasın Tatlım
Allahtan gündüz yapmıştım sporu yoksa akşam çocuk gelmişti
yaa duygularımızın karşılıklı olması ne güzel :))) abla yumurta bırakılmaz hayır bana çok sevdiğim bi Aslı ablam önermişti hep yumurta ye ye diye ben de sana önereyim
Banane Banane yiyecenNeee 1 paket mii abooowww kız nasıl yiyim bir paketi :)) Acı bana anam
Yarısını sana versem :)) Kız birinciliği sana vercekdim bak, bir paketi yersem zaten otomatikman senin olcak insafsız
Bize kızıp yollara attın demek kendini :) neyse bari bi işe yaramış :))
Lapa diyetini bir gün mü yapıcaksın , iki gün falan yapanlar var sanırım ..
Oyy inşallah ablacım :)))Ömür boyu hatırlarsın artık yumurta görünce beni ayy, güzel anılarla hep inşallah :))
Bende semiz otu deyince seni hatırlıycam ömür boyu kuzum inş :))
Ben veriyim bi kilolarımıda Ramazan' a 69,90 la giriş yapıyım da inş görsün Zuhalciim :) ama hatun fena ya bak detoks metox tozu dumanı yutturacak gibi bana :))
Estagfurullah tatlım, bilgilerimizi birlikde paylaşmak maksat.. Burada topik sahipliğinden ne olcak anam , herkes açar topik o bir ayrıcalık değil kuzum.. Kesinlikle yanlış yönlendirme de olmaz sen ne güzel hareketini yazdın.. Sen genede devam et kuzum yapmaya akşam Jill ,işde oblig eritme ohh ne güzel :))
Bugün öğlen yemeğim yokdünyemedim!
Bugün öğlen yemeğim yok
dışardan soylcıez mecburen bırde buraya gelen yerler kısıtlı soslu tavuk gelıyor ondanda gına geldı
ızgara kofte fılan soyledım ustunuze afıtyet yanındada kozlenmıs domates ve ayran
Ben sımdı gıdıp zıp zıp zıplıyayım bıraz
Yok ya hıc bakamadım ben 5 te cıkıyorum ısten dun aksam sosyete pazarına gıttık ıste o kadar cok kotu bısey yedım 8 gıbı eve geldım 9 da annemlere gıttık dogumgunuydu 10 da eve geldım oglanın bugun sınavı var (ilkokul 1 he ) ona calıstırdım uyuttum evı topladım derken uyumam 1 buldu ve hıc oturmadanJillian'a baktın mı? yapabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?