Canım geçmiş olsun , açken yeşilçay benide kötü yapıyor . Geçen gün aynısı benim başıma geldi. Yeşilçayı demleme yap sallama bana hep yapıyor ancak çok toksam etkilemiyor ama demlemede yaşamıyorum bu sorunu ...
Ayy o ikinci resim ne ?
Zuhalin dondurma tarifinden mi yaptın yoksa şekerim çok güzel görünüyor :))
Yok ya hıc bakamadım ben 5 te cıkıyorum ısten dun aksam sosyete pazarına gıttık ıste o kadar cok kotu bısey yedım 8 gıbı eve geldım 9 da annemlere gıttık dogumgunuydu 10 da eve geldım oglanın bugun sınavı var (ilkokul 1 he ) ona calıstırdım uyuttum evı topladım derken uyumam 1 buldu ve hıc oturmadan
Bnede ayak ucumda sekıyorum ıp atlamak gıbı bısı oluyormus herhalde
sen yapıyor musun ?
Zorlanmıstın sanırım dımıjillianı cuma günü 20 dk'ya kadar yaptım. haftasonu ve dün evde yoktum. bu akşam kısmetse yapacağım.
Hatta iki kez yapsam daha iyi olur ama yapamam.
kızım izin vermedi.Zorlanmıstın sanırım dımı
çalışanlar belli oluyo zaten, sabah 8 akşam 5 burdayızÖğlen yedım tıka basa 2 kasık bulgur pılavıda yedım
suclu suclu oturuyorum burda
gıdıp bı 40 kere daha tepınıcembegum75 herkes kactı galıba bızde burada toy toy duruyoruz
Oglene kadar uyuyıorlardı valla galıba yatma saatlerınden oyle analdımda acaba dun olan seylerın etkısımı yahuçalışanlar belli oluyo zaten, sabah 8 akşam 5 burdayız
ama diğerleri hiç böyle gelmemezlik yapmıyodu, merak ettim açıkcası
normalde öğlene kadar uyuyup geliyolardı,dünkülerin etkisinin olduğunu sanmam dün gece yarılarına kadar konuşmuşlar çünküOglene kadar uyuyıorlardı valla galıba yatma saatlerınden oyle analdımda acaba dun olan seylerın etkısımı yahu
gelsınler artık fırca yemek ıstıyorum , bulgur yedim diyorum kimse gelmiyor
Öğlen ızgara köfte yagsız yaptırdım ama :)normalde öğlene kadar uyuyup geliyolardı,dünkülerin etkisinin olduğunu sanmam dün gece yarılarına kadar konuşmuşlar çünkü
sen bulgur diyonda başka ne yedin dökül bakalım
Öğlen ızgara köfte yagsız yaptırdım ama :)
2 kasık bulgur
bı cemtık lavas
ınan 2-3 tane patates kızartması
sonuc olarak hala acıkmadı
yogı gıbı yedım gene allahım sen ıslah et benım nefsımı
her gun bı uyarı alıyorum once meyve cılek galeta fılan derken bulgura kadar dayandım
ama aksama spor var 2 saat kadar kalıcam kılo alms olmamam dımı bunlarcıktan ?
sen ne yedın dıcem senın okudum sanırım obur tarafta patates yogurt dımı?
Yaa kanka olalım mı seninle ?fazla olmamış üzülme, bulgur makarna ve pirince göre daha faydalı, hem yoğun yemeğini öğlen yemen bir avantaj, akşama kadar eritirsin zaten, akşam yesen belki derdimde öğlen için güzel bir menü
ara öğün yapmıyosun sanırım?
daha patatese başlamadım, bakalım yarın yapmak istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum çünkü bende şeker oynaması var titreme geliyo
bugün öğlen rosto köfte+2 kaşık bulgur+cacık yedim (seninkinden farkı yok yani, o yüzden senin menüyüde beğendim)
hoşgeldin, maşallah işlerini hallettin demekGeldim hele şükür canlarım :))
Kız ne uyuması sabah 9:00 dan beri ayakdayım ama bugün dünkü tatilden sonra işle ilgili çok işlerim vardı canlarım, ıpad' i salonda bırakdım özellikle dikkatim dağılmasında bir an önce bitireyim diye, daha yeni bitti soluğu burda aldım :))
Şimdi sıkı durun güzel haberlerim var :))) ahahahah
Bu sabah 74,900 geldim dünden beri -1,100 gr gitmiş
Dün sabah çok ödemim vardı onları atmışım çok şükür ya, ama uzun zamandır 74'ü görmemişdim 2 sene önce en son 74,400 e kadar düşmüşdüm :)) çok mutluyum yaa
Vücudumda incecik olmaya başladı kendimi pek bi sevdim bu sabah hahahayyy :))
Günlük iş tabii bunlar ama bitti akşama aylık raporlamalara geçicem inşallah o ayrı birkaç gün gene yoğunum ama altından kalkar bu ablanız canlarım merak etmeyin inş :))hoşgeldin, maşallah işlerini hallettin demekbizde çene çalmaktan yavaş yavaş ilerliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?