Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

tebrink ederim süper gidiyosun
Süperim demi ayy :))
Kız Zuhalciğim iyiki geldi bir sıkı tutma azmi geldi bana :))
Ramazana kadar yumurta sebze yogurt diyetime uyucam inşallah.. Ben böyle süper kilolar vermişdim , bıkkınlıkdan yapmıyordum şimdi yeniden başladım :))

olalım,ben zaten h.içi hergün burdayım müsait oldukça yazıyorum :)
kız ben o 600 gramı 15 günde veriyorum,siz iyisiniz
ben ara öğünü mecbur yapıyorum yoksam ki titireme geliyo, mesela salı günleri pazara çıkarım, ki birazdan çıkıcam yemezsem pazarın ortasında düşer bayılırım

yumurta sebze yoğurt diyetimi o nasıl oluyoki ,yedikçe paylaş bizde öğrenelim bari

Kız seni mi kırcam oturur yerim anam sen mutlu ol yeter ki hayatım :))
Senin iddialı değilim lafların bana hiçde inandırıcı gelmiyor şekerim, beni kandırmaya çalışıyorsun pııışşşıııkk yemiyorum :))
Benden de iyi geceler
Bende yattım

Yorgan battaniye hırka 3 lüsüyle donuyorum
Kış geri geldi
aynen kuzum kış geldi ya :)
Ama bugün accık var güneş arada çıksada güzel yanii :))

Bendede mı seker var acaba

cunku bende cok kotu oluyorum kafam donuyormus gıbı oluyor bı garıplesıyorum elden ayaktan dusuyorum.

Hafta ıcı bende hep buralardayım ohhh
600 gr gerı almıs olabılırım bı kac gundur her gune bı kacamak buldum masallah

Pazardan ne alıyorsunuz yahu bu mevsımde dıyetlık menu cıkarmakda zor ıs bence hala dolapta kuru fasulye nohut duruyor :)

Ohh ohh eşinle birlikde yapman süper olur kuzum :) eşine söyle Insanity yapsın o :)) bir ayda süper etkilerini görür kondüsyonu iyiyse..
kaçamaklarıda yazalım şekerim :))
Neymiş merak ediyoruz sonra :))
Sporunda eritirsin inşallah tatlım :)
bak gözüme fena girdin tatlım, nefsine sahip olmuşsun şekerim bravo :)
sportmen ruhlu kızlaraınız haa :))
Her fırsatta spor yapmanız güzel canlarım :) iş yerindekiler görmüyor mu ayy :)

domates,salatalık, semiz,yeşil bezelye,meyva bakıcam,yoğurtcumdan yoğurdumu alıcam,bide gözüme ne takılırsa işte,ben şimdi çıkıyorum, akşam işlerimi halledip pc başına oturabilirsem görüşürüz kanka :))

demleme yapıyorum ama demleme de bana dokundu canım. yok yoğurtun içine meyve doğrayıp dondurdm cnm aynı tarif değil :)
Zuhal' in tarifide yogurtluydu canım hemen hemen aynı demek ki , dondurma yemek isteyenler denesin çok güzel görünüyordu senin ki hayatım, CK kuzum nickinde pek bi zor , bakmadan yazamadım, görürsün umarım :)

Hadı bakalım kanka gorusuruz bızım yıne 1 kalıp peynır bıttı
dıyete gırıne bız peynıre abanmaya basladık galıba :)
Yemeklıkte bısey almıyormussun aynı ben
hafta ortası mesela bu aksama yemek var mercımek corba ve fırında kızartma , ban ben onu yaptım begenmedık dedın ya yok anam cok guzel oldu yap onu sen
yarına aksama yemeklık yok

aslı abla ve zuhal abla 5 de 5 ve protein diyeti ile kaçar kilo verdiniz ben giremedim o sıralar bende denşycem sonuçları yazarsanız sevinirim.
Canım Zuhal 5 de 5 le sıkı dur bak 5,100 verdi :))))
Bende 5 günlük pro ile 2,700 verdim :))
Bence dene ikisinden de fayda görürsün şekerim :)

Hergün 100 kere zıplasan çok iyi tatlım :) düzenli olarak yapabilirsen faydası olur kesinlikle canım :) ama topuklu ayakkabıyla falan yapıyım deme :))
Yok yok gızlı saklı bı odada yapıyorum baya terletıyor valla ıp atlasam duyulur ama yere vurma sesı en ıyısı delı delı atlamak

Dun gozleme yedım aksam

sonrada pasta
ah ah

Yok yok gızlı saklı bı odada yapıyorum baya terletıyor valla ıp atlasam duyulur ama yere vurma sesı en ıyısı delı delı atlamak

Dun gozleme yedım aksam

sonrada pasta
ah ah
Yok yok ipsiz atla zaten, iple daha zor oluyor , işde zaten olmaz.. Fırsat buldukça atla.. Ama bugün 40 da bırak hergün yavaş yavaş arttır istersen :) kasların ağrımasın birden canım :)

Oglene kadar uyuyıorlardı valla galıba yatma saatlerınden oyle analdımda acaba dun olan seylerın etkısımı yahu
gelsınler artık fırca yemek ıstıyorum , bulgur yedim diyorum kimse gelmiyor
İki kaşık bulgur için suçluluk hissetme canım o kadardan birşey olamz :) diğer yediklerine bi bakalım :))

Şimdi telden bildiriyorum.
Yemeklik derken sebze alıyorum iste,evde taze fasulye var bide yeşil bezelye alcam,arada kuru fasulye ~nohut yaparım bide tas kebap düşünüyorum, bunları yapsam zaten diger salı gelir

normalde öğlene kadar uyuyup geliyolardı,dünkülerin etkisinin olduğunu sanmam dün gece yarılarına kadar konuşmuşlar çünkü
sen bulgur diyonda başka ne yedin dökül bakalım
Koz biz iş uaparken uyuyo sanıyon anam sen bizi ben her sabah en az iki saat çalışıp geliyorum :) sabah kontrollerim oluyor her zaman :) arada geç kalktığım oluyor tabii işe göre :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…