Süperim demi ayy :))
tebrink ederimsüper gidiyosun
Yaa kanka olalım mı seninle ?
Benimde mıdemde sorunum var bazen bı tutuyor aclıktan anlatamam ama bugun musade etmedım dun bol bol agrımıstı korkuyorum bende rahatlayamıyorum ıste zıra , sabah 15 adet fındık yedım 10 gıbı , spora gıdıcem aksam 5 gıbı muz ve actıvıa yıyecegım cunku eve gıtmemız yemek yememız 9 bulur . Sporda bı gun boyle aclıktan bayılmak uzereydım de uyarıldım ac gelmemem konusunda.
Ama bana bakma ben daha yenı basladım 4 gunde anca 600 gr verdım cok az burada bı arkadas 4 gunde 1700 verdı ben soklandım
sen ara ogun yıyormusun pekı?
yaparsın sen azimli hatunsun maşallahGünlük iş tabii bunlar ama bitti akşama aylık raporlamalara geçicem inşallah o ayrı birkaç gün gene yoğunum ama altından kalkar bu ablanız canlarım merak etmeyin inş :))
yumurta sebze yoğurt diyetimi o nasıl oluyokiSüperim demi ayy :))
Kız Zuhalciğim iyiki geldi bir sıkı tutma azmi geldi bana :))
Ramazana kadar yumurta sebze yogurt diyetime uyucam inşallah.. Ben böyle süper kilolar vermişdim , bıkkınlıkdan yapmıyordum şimdi yeniden başladım :))
Kız seni mi kırcam oturur yerim anam sen mutlu ol yeter ki hayatım :))Banane Banane yiyecen
1 günlük hatayla bütün haftayı batırdım Cnm
Bu hafta okadar iddalı değilim
Yinede belli olmaz
Lapa 2 günde yapılabilir Cnm ama 2.gün fazla gitmiyor
Yani çektiğin eziyete değmiyor
Zaten 2.gün yutamıyosun
1 sefer 2 gün yapmıştım ben
aynen kuzum kış geldi ya :)Benden de iyi geceler
Bende yattım
Yorgan battaniye hırka 3 lüsüyle donuyorum
Kış geri geldi
olalım,ben zaten h.içi hergün burdayım müsait oldukça yazıyorum :)
kız ben o 600 gramı 15 günde veriyorum,siz iyisiniz
ben ara öğünü mecbur yapıyorum yoksam ki titireme geliyo, mesela salı günleri pazara çıkarım, ki birazdan çıkıcam yemezsem pazarın ortasında düşer bayılırım
Ohh ohh eşinle birlikde yapman süper olur kuzum :) eşine söyle Insanity yapsın o :)) bir ayda süper etkilerini görür kondüsyonu iyiyse..Biliyorum konu açmak ayrıcalık değil ama olsun, sonuçta sen açmışsın, sonradan gelip kural bozucu olmak istemedim.
Hafta içi evde olduğum sürece Jillian yapacağım. eşimle de konuştum. ben de yaparım dedi
o bebeğe bakarken ben yaparım, ben bakarken de o yapar...
kaçamaklarıda yazalım şekerim :))Günaydınnnn
Dün cok ters bı gundu kacamak bıle dıyemecegım mecbur kaldıgım 2 sey yedım ıkısıde yenmemesı gereken bıseydı .
O yuzden lıstemı yazmıyorum yarın bugun yedıklerımı yazıcam ınsallah
Bu aksam sporda var bakalım
bak gözüme fena girdin tatlım, nefsine sahip olmuşsun şekerim bravo :)dünyemedim!
sportmen ruhlu kızlaraınız haa :))Yok ya hıc bakamadım ben 5 te cıkıyorum ısten dun aksam sosyete pazarına gıttık ıste o kadar cok kotu bısey yedım 8 gıbı eve geldım 9 da annemlere gıttık dogumgunuydu 10 da eve geldım oglanın bugun sınavı var (ilkokul 1 he ) ona calıstırdım uyuttum evı topladım derken uyumam 1 buldu ve hıc oturmadan
Bnede ayak ucumda sekıyorum ıp atlamak gıbı bısı oluyormus herhalde
sen yapıyor musun ?
Hergün 100 kere zıplasan çok iyi tatlım :) düzenli olarak yapabilirsen faydası olur kesinlikle canım :) ama topuklu ayakkabıyla falan yapıyım deme :))40 kere yerimde sektim yukarı yukarı
domates,salatalık, semiz,yeşil bezelye,meyva bakıcam,yoğurtcumdan yoğurdumu alıcam,bide gözüme ne takılırsa işte,ben şimdi çıkıyorum, akşam işlerimi halledip pc başına oturabilirsem görüşürüz kanka :))
Bendede mı seker var acaba
cunku bende cok kotu oluyorum kafam donuyormus gıbı oluyor bı garıplesıyorum elden ayaktan dusuyorum.
Hafta ıcı bende hep buralardayım ohhh
600 gr gerı almıs olabılırım bı kac gundur her gune bı kacamak buldum masallah
Pazardan ne alıyorsunuz yahu bu mevsımde dıyetlık menu cıkarmakda zor ıs bence hala dolapta kuru fasulye nohut duruyor :)
Zuhal' in tarifide yogurtluydu canım hemen hemen aynı demek ki , dondurma yemek isteyenler denesin çok güzel görünüyordu senin ki hayatım, CK kuzum nickinde pek bi zor , bakmadan yazamadım, görürsün umarım :)demleme yapıyorum ama demleme de bana dokundu canım. yok yoğurtun içine meyve doğrayıp dondurdm cnm aynı tarif değil :)
Hadı bakalım kanka gorusuruz bızım yıne 1 kalıp peynır bıttıdomates,salatalık, semiz,yeşil bezelye,meyva bakıcam,yoğurtcumdan yoğurdumu alıcam,bide gözüme ne takılırsa işte,ben şimdi çıkıyorum, akşam işlerimi halledip pc başına oturabilirsem görüşürüz kanka :))
Canım Zuhal 5 de 5 le sıkı dur bak 5,100 verdi :))))aslı abla ve zuhal abla 5 de 5 ve protein diyeti ile kaçar kilo verdiniz ben giremedim o sıralar bende denşycem sonuçları yazarsanız sevinirim.
Yok yok gızlı saklı bı odada yapıyorum baya terletıyor valla ıp atlasam duyulur ama yere vurma sesı en ıyısı delı delı atlamakHergün 100 kere zıplasan çok iyi tatlım :) düzenli olarak yapabilirsen faydası olur kesinlikle canım :) ama topuklu ayakkabıyla falan yapıyım deme :))
Hadi bakalım başlama haberlerini ve yorumlarını bekliyorum kuzum :)jillianı cuma günü 20 dk'ya kadar yaptım. haftasonu ve dün evde yoktum. bu akşam kısmetse yapacağım.
Hatta iki kez yapsam daha iyi olur ama yapamam.
Yok yok ipsiz atla zaten, iple daha zor oluyor , işde zaten olmaz.. Fırsat buldukça atla.. Ama bugün 40 da bırak hergün yavaş yavaş arttır istersen :) kasların ağrımasın birden canım :)Yok yok gızlı saklı bı odada yapıyorum baya terletıyor valla ıp atlasam duyulur ama yere vurma sesı en ıyısı delı delı atlamak
Dun gozleme yedım aksam
sonrada pasta
ah ah
İki kaşık bulgur için suçluluk hissetme canım o kadardan birşey olamz :) diğer yediklerine bi bakalım :))Oglene kadar uyuyıorlardı valla galıba yatma saatlerınden oyle analdımda acaba dun olan seylerın etkısımı yahu
gelsınler artık fırca yemek ıstıyorum , bulgur yedim diyorum kimse gelmiyor
Şimdi telden bildiriyorum.Hadı bakalım kanka gorusuruz bızım yıne 1 kalıp peynır bıttı
dıyete gırıne bız peynıre abanmaya basladık galıba :)
Yemeklıkte bısey almıyormussun aynı ben
hafta ortası mesela bu aksama yemek var mercımek corba ve fırında kızartma , ban ben onu yaptım begenmedık dedın ya yok anam cok guzel oldu yap onu sen
yarına aksama yemeklık yok
Koz biz iş uaparken uyuyo sanıyon anam sen bizi ben her sabah en az iki saat çalışıp geliyorum :) sabah kontrollerim oluyor her zaman :) arada geç kalktığım oluyor tabii işe göre :))normalde öğlene kadar uyuyup geliyolardı,dünkülerin etkisinin olduğunu sanmam dün gece yarılarına kadar konuşmuşlar çünkü
sen bulgur diyonda başka ne yedin dökül bakalım
Akşamları kaçırmak yokYok yok gızlı saklı bı odada yapıyorum baya terletıyor valla ıp atlasam duyulur ama yere vurma sesı en ıyısı delı delı atlamak
Dun gozleme yedım aksam
sonrada pasta
ah ah
Bende uyuyonuz saniyodumKoz biz iş uaparken uyuyo sanıyon anam sen bizi ben her sabah en az iki saat çalışıp geliyorum :) sabah kontrollerim oluyor her zaman :) arada geç kalktığım oluyor tabii işe göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?