Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yumurta sebze yoğurt diyetimi o nasıl oluyoki ,yedikçe paylaş bizde öğrenelim bari
Canım ekmek hiç kullanmıyorum, sabah yumurta ile karatay kahvaltısı işde, akşamda sebzeli bir yumurta yemeği omlet tarzı oluyor, ıspanaklı, pırasalı, menemen , mantarlı yumurta yemekleri işde yanında da yogurt veya ayran .. Hem acıkmıyorum hemde sporla hergün en az -500 gidiyordu, bakalım şimdi nasıl olacak :))

Kuru fasulye nohut çok sağlıklı ama kilo vermeyi durduruyor, şişlik yapıyor.. İlle yiyeceksen çok az iki üç kaşık salatanın üzerine ekle canım.. Acil kilo verme dönemlerinde yeme yemeğini bence , bende çok seviyorum ama uzak duruyorum :))

Zuhal' in tarifide yogurtluydu canım hemen hemen aynı demek ki , dondurma yemek isteyenler denesin çok güzel görünüyordu senin ki hayatım, CK kuzum nickinde pek bi zor , bakmadan yazamadım, görürsün umarım :)
yoğurt ekşiydi canım pek keyif almadım yerken :) meyvelerin de tam zamanı değil ya tadı yoktu :) ama yazın tatlı meyvelerden deneyeceğim

Şimdi telden bildiriyorum.
Yemeklik derken sebze alıyorum iste,evde taze fasulye var bide yeşil bezelye alcam,arada kuru fasulye ~nohut yaparım bide tas kebap düşünüyorum, bunları yapsam zaten diger salı gelir
Canlı yayın haa ayy ne güldüm Begümüm kız :))

akşama enginar dolması yiyeceğim yanında roka yerim yda salata yaparım sanırım

benim midem kahvesizliği kaldırmıyormuş meğerse :))

dün sanırım o yüzden isyan etti ama bugün gün ortasında su ve kahve dolu mide ile tartıldığım zaman 72.500 ile 73 arasındayım :)

yoğurt ekşiydi canım pek keyif almadım yerken :) meyvelerin de tam zamanı değil ya tadı yoktu :) ama yazın tatlı meyvelerden deneyeceğim
Hımm ama içine ceviz falan koymuşdu Zuhal tarifinde tatlı olmazsa haklısın tatlı meyveyi püre yapmak lazım ki tatlılık versin demi :))

Ayy yıllardır enginar yemiyorum ya :)
Karaciğer temizliği için çok faydalı bir sebze , zamanıysa eğer bence herkes senede en az bir kere yesin canlarım.. Süper yemeğin kuzum :))
Türk marketine geldiyse alayım bende inş, gidince.

Yok yok ipsiz atla zaten, iple daha zor oluyor , işde zaten olmaz.. Fırsat buldukça atla.. Ama bugün 40 da bırak hergün yavaş yavaş arttır istersen :) kasların ağrımasın birden canım :)
Tamam ablam yarın 80 ederım onu
aksama spora gıdıyorum zaten benı bakalım neler beklıyor bugun profosyonel olcum alınacak

İki kaşık bulgur için suçluluk hissetme canım o kadardan birşey olamz :) diğer yediklerine bi bakalım :))
Yarın sabaha bugünm gelecek.
ama ben kahvaltımı bıraz zengınlestırmek ıstıyorum ya cok bıktım
domates salatalık peynır yumurta maydonoz yıyorum, arada omlet yapıp domates ve peynırle yıyorum. Bugun 2 tatlı kasıgı bal surdum tereyaglı vıcdana geldım . sızler az yıyınce benımde kesılesım gelıyor :) sandıvc yapsam doyarmıyım acaba salam fılan hıcmı yemıcez ayol
Şimdi telden bildiriyorum.
Yemeklik derken sebze alıyorum iste,evde taze fasulye var bide yeşil bezelye alcam,arada kuru fasulye ~nohut yaparım bide tas kebap düşünüyorum, bunları yapsam zaten diger salı gelir
bende bu hafta gene az almışım kanka evde dolma bıber var bulgurla doldurmayı dusunuyorum ama benım topuklarıma sıkarlar herhalde . yıyıp yıyıp pısman olmakta cabası. Bu aksam spor donusu mutlaka yemek yapmam lazım gelıyor belkı yarın kayınvalıdeme gıderım ozlemıstır benı bı ızgara patlatırlar ohh
Bende uyuyonuz saniyodum
Bende
Engınarı cıddıyım gorsem tanımam sanırım dolması bıde cok ılgınc nasıl bısey acaba .
Sıgara ıcıyormusunuz kızlar?
Demın gene tartıldım dolu mıdeyle 58.800 cıktım cuma gunu ac karna cıkmıstım demekkı 200 gr fılan vermısım

ben sigara kullanmıyorum canım hiç kullanmadım :) bu işte enginar ve dolması :))

Hımm ama içine ceviz falan koymuşdu Zuhal tarifinde tatlı olmazsa haklısın tatlı meyveyi püre yapmak lazım ki tatlılık versin demi :))

ben direk doğradım suyu ile birleştirmedim belki o yüzden ekşiydi benimki :) püre tarzı şeyleri görmek istemiyorum martta 20lik ameliyatı oldum 1 hafta püre tarzı şeyler yedim bıktım o yüzden

zamanı tam canım izmirde yaşıyorum ben :) karaciğerin yağlarını yaktığı söyleniyor enginarın :)

Kuzum kahvaltın gayet güzel abartı bişey yok ki, bulgurla dolma bende çok seviyorum, sağlıklı hem.. Yap iki tane ye mesela yoğurtla ohh miss.. Kimse bişey demez buna :)
Sen bize bakma kuzum, biz Ramazan' a kadar acil çabalıyalım diye öyle takılıyoruz.. Normalde ben 10 gün önce 3 ay önceki kilomdaydım , öyle relax takılıyorsum son aylarda , iki kez Tr ye gitmem beni hep geriye sonra sil baştan yapmaya zorladı, o aralar olmasaydı çokdan 70 olurdum :)) ondan artık yetti garii dedim :))

Bence evde yapmalısın enginarı :)
Dolmasını bende ilk defa görüyorum
Annem bakla patates havuç garnütürle, zyağlısını yapar hemde mükemmel :) dolmasıda güzel görünüyor ama :)

Oo sen hem tok hem giyinik tartıldıysan, o kilodan en az 2 kilo aşagıdasındır canım, yarın sabah tartıl bakalım bii ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…