Canım mutlaka denemelisin çok hafif ve ekmeği gerçekden aratmıyor ve çok pratik hemen yapıverdim çabucakda pişdi :)Bende gevrek ekmeğe bayılırım Cnm
Hrrşeyin yanında yiyebilirim Afiyet olsun
Pizzanda çok güzel görünüyordu mutlaka yapmak lazım
Çayı karışık yapmanda bi sorun yoktur Cnm
Sadece yeşil çayı demlemek için fazla bekletmemek gerekiyor
Çaylarıda üstünde yazıyor zaten
Ben siyah çayın içine bişey karıştırırsam hiç zevk almam
Öbür çayları ayrı içerim
Sizin orda çay Satan Dükkan varmı
Oo Beğümüm epey yoğunsun desene, kaynın orda mı nikahlanıyor , başka şehirde mi ??Kv demler 45 dk uzaktan geliyor canım,cumartesi kaynimin nikahı var da onun için gelecekler hazırlık yapılacak
Bizim burda çaycı Dükkanı var CnmCanım mutlaka denemelisin çok hafif ve ekmeği gerçekden aratmıyor ve çok pratik hemen yapıverdim çabucakda pişdi :)
İlk kez denedim tadında bir değişiklik yok çayın :) ben bide Baktat' ın Alice çayından da koyuyorum kokulu ve güzel lezzet veriyor çaya oda çay yanii :)
Yeşilçayın açığını edaka' dan almışdı eşim..
Çaylarıda siyah çayı yani Türk marketinden alıyorum
Ama benim eşimde bir kitap birde bu çay hobisi var , evde envai çeşit çay var hayatım , içse biley demiycemde her gördüğünü alır :) dün akşam gene 2,5 paket değişik çay almış :)) yok antie aging , yok antistress mide için zaten hele sayısını bilmiyorum çayların :)) Genelde Edeka' dan alıyor bunları da ya da Dm' den
Sanadna geçmiş olsun kuzum, yarına geçer inşallah sancın tatlım.. Yemeğin az bile olmuş bugün bence.. Yemek listeleriniMefkurem Zuhalciğim yorumluyor hayatım , kendisi bu konuda oldukca tecrübeli.. Bende sporlara bakıyorum denebilir :))
Suyunun içine limon elma dilimleri nane vs. Koyabilirsin Cnm
Sabah kaşarı pek tercih etmiyoruz çok yağlı
Jambonda sağlıksız
Onların dışındakiler güzel
Öğlen Tabiki normal yemek olsa daha iyiydi
Bitteri haftada 1-2 sefer 1-2kare yiyebilirsin
Akşamda bence güzel
Sporunuda yapmışın ne güzel
Benim menüm
Tüm gün toplam 1 ananas
Su 2 lt yi geçer
Spor _leslie 2 mil fat burn +slim in 6 nın ilk videyosu start it up 30 dk
Vayy Anans yaptın haa !! Kız bende yarın yapmaz mıyım :))Benim menüm
Tüm gün toplam 1 ananas
Su 2 lt yi geçer
Spor _leslie 2 mil fat burn +slim in 6 nın ilk videyosu start it up 30 dk
Burda ayrı çay satan öyle bir yer yok hiç görmedim kuzum :) aman iyiki yok eşim içinden çıkmazdı ayy :))Bizim burda çaycı Dükkanı var Cnm
Bitki çaylarını Ordan alıyorum ben
Siyah çayı bende türk bakkalından alıyorum
Bizim evde öbür çayları sadece ben içerim
Kaşarın Yüzde 45 yağ kuzum o yüzden beyaz peynir daha iyiAyy Bitteri ben gun asiri yapmaya calisiyorum cok bagliyim ama azaltcam insallah gitgide
Kasarin zararli oldugunu bilmiyodum, ona da dikkat edicem
Jambon Evet yaaa ama cok guze
Sağol bebeğim :) iyi olmana sevindim kuzum :) Leslie' de 5 mile kadar istediğini yap tatlım , 2 den başlayıp arttırarak gidiliyor genelde :)Ellerine saglik afiyet olsun ablam
Tesekkur ederim daha iyiyim su an abla, yaa ne guzel duzen
Ayy Bitteri ben gun asiri yapmaya calisiyorum cok bagliyim ama azaltcam insallah gitgide
Kasarin zararli oldugunu bilmiyodum, ona da dikkat edicem
Jambon Evet yaaa ama cok guzel
Bugün slim fast tan önce ısınmak için leslie yaptım CnmLeslie 2 mile mı yapiyorsun?onu hic denemedim ama ben 3 olani yapiyorum hangisi daha iyi sence??
+2 Le başka şansım yoktu TatlımVayy Anans yaptın haa !! Kız bende yarın yapmaz mıyım :))
Yoğurt yemedin mi sade ananas mı yedin şekerim ?
Sporun Perfect olmuş canım :)
Benim oldugum yere damat geliyo canim,nikahta burda kiyilacak o yuzden herkes buraya geliyoOo Beğümüm epey yoğunsun desene, kaynın orda mı nikahlanıyor , başka şehirde mi ??
Evet pro yap canım, aç kalmamış olursun.. Hemde spor yapılan gün protein almak lazım, bugünde tuzsuz ayran falan alabilirsin belki :)+2 Le başka şansım yoktu Tatlım
Yanında başka bişey yemedim
Aslında Yarında yapayım diyodum ama sabredemicem
Belki yarın pro yaparım
Anaa Allah kolaylık versin kuzum , zor bi gün seni bekliyor sanırım :) herşey güzel geçsin inş :)Benim oldugum yere damat geliyo canim,nikahta burda kiyilacak o yuzden herkes buraya geliyo
Amin canim insallahAnaa Allah kolaylık versin kuzum , zor bi gün seni bekliyor sanırım :) herşey güzel geçsin inş :)
Tatlım şöyle bi baktım da bu slim in 6 takvime göre mi yapılıyor ? Öyle gibi geldi bana, eger öyleyse takvime uyarsan daha güzel sonuçlar alırsın canım.. Bence çok iyi yaptın başlamakla :)Bugün slim fast tan önce ısınmak için leslie yaptım Cnm
Bugün ilk defa denedim
Bence leslie den daha verimli
Hem daha çok bölgeni çalıştırıyor hemde daha fazla terletiyor
Allah kolaylık versin Cnm baya yorucu olacak senin içinBenim oldugum yere damat geliyo canim,nikahta burda kiyilacak o yuzden herkes buraya geliyo
Baktım Cnm bendeTatlım şöyle bi baktım da bu slim in 6 takvime göre mi yapılıyor ? Öyle gibi geldi bana, eger öyleyse takvime uyarsan daha güzel sonuçlar alırsın canım.. Bence çok iyi yaptın başlamakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?