Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Canım mutlaka denemelisin çok hafif ve ekmeği gerçekden aratmıyor ve çok pratik hemen yapıverdim çabucakda pişdi :)
İlk kez denedim tadında bir değişiklik yok çayın :) ben bide Baktat' ın Alice çayından da koyuyorum kokulu ve güzel lezzet veriyor çaya oda çay yanii :)
Yeşilçayın açığını edaka' dan almışdı eşim..
Çaylarıda siyah çayı yani Türk marketinden alıyorum
Ama benim eşimde bir kitap birde bu çay hobisi var , evde envai çeşit çay var hayatım , içse biley demiycemde her gördüğünü alır :) dün akşam gene 2,5 paket değişik çay almış :)) yok antie aging , yok antistress mide için zaten hele sayısını bilmiyorum çayların :)) Genelde Edeka' dan alıyor bunları da ya da Dm' den

Benim menüm

Tüm gün toplam 1 ananas

Su 2 lt yi geçer

Spor _leslie 2 mil fat burn +slim in 6 nın ilk videyosu start it up 30 dk

Bizim burda çaycı Dükkanı var Cnm
Bitki çaylarını Ordan alıyorum ben

Siyah çayı bende türk bakkalından alıyorum
Bizim evde öbür çayları sadece ben içerim

Eki Görüntüle 1834710

Çayla birlikde hüplettim gitti :))

Ellerine saglik afiyet olsun ablam

Tesekkur ederim daha iyiyim su an abla, yaa ne guzel duzen

Ayy Bitteri ben gun asiri yapmaya calisiyorum cok bagliyim ama azaltcam insallah gitgide
Kasarin zararli oldugunu bilmiyodum, ona da dikkat edicem
Jambon Evet yaaa ama cok guzel

Bizim burda çaycı Dükkanı var Cnm
Bitki çaylarını Ordan alıyorum ben

Siyah çayı bende türk bakkalından alıyorum
Bizim evde öbür çayları sadece ben içerim
Burda ayrı çay satan öyle bir yer yok hiç görmedim kuzum :) aman iyiki yok eşim içinden çıkmazdı ayy :))

Ayy Bitteri ben gun asiri yapmaya calisiyorum cok bagliyim ama azaltcam insallah gitgide
Kasarin zararli oldugunu bilmiyodum, ona da dikkat edicem
Jambon Evet yaaa ama cok guze
Kaşarın Yüzde 45 yağ kuzum o yüzden beyaz peynir daha iyi

Sosis salam sucuk vs. Gibi şeyleride işlenmiş ve içinde çok katkı maddesi olduğu için tercih etmiyoruz

Sağol bebeğim :) iyi olmana sevindim kuzum :) Leslie' de 5 mile kadar istediğini yap tatlım , 2 den başlayıp arttırarak gidiliyor genelde :)

Leslie 2 mile mı yapiyorsun?onu hic denemedim ama ben 3 olani yapiyorum hangisi daha iyi sence??
Bugün slim fast tan önce ısınmak için leslie yaptım Cnm
Bugün ilk defa denedim
Bence leslie den daha verimli
Hem daha çok bölgeni çalıştırıyor hemde daha fazla terletiyor

Vayy Anans yaptın haa !! Kız bende yarın yapmaz mıyım :))
Yoğurt yemedin mi sade ananas mı yedin şekerim ?
Sporun Perfect olmuş canım :)
+2 Le başka şansım yoktu Tatlım
Yanında başka bişey yemedim
Aslında Yarında yapayım diyodum ama sabredemicem
Belki yarın pro yaparım

+2 Le başka şansım yoktu Tatlım
Yanında başka bişey yemedim
Aslında Yarında yapayım diyodum ama sabredemicem
Belki yarın pro yaparım
Evet pro yap canım, aç kalmamış olursun.. Hemde spor yapılan gün protein almak lazım, bugünde tuzsuz ayran falan alabilirsin belki :)

Bugün slim fast tan önce ısınmak için leslie yaptım Cnm
Bugün ilk defa denedim
Bence leslie den daha verimli
Hem daha çok bölgeni çalıştırıyor hemde daha fazla terletiyor
Tatlım şöyle bi baktım da bu slim in 6 takvime göre mi yapılıyor ? Öyle gibi geldi bana, eger öyleyse takvime uyarsan daha güzel sonuçlar alırsın canım.. Bence çok iyi yaptın başlamakla :)

Evet canlarım INSANITY 1. Ay 2. Hafta 4. Gün CARDIO RECOVERY 32 dakikalık esneme programı canıma okumuş bulunuyor, öncesinde de 16 dk CARDIO ABS yapmışdım karın çalıştırıyor toplamda 48 dk oldu
Recovery için 422 calori harcatıyor deniyor
Abs' yi bilmiyorum :) hemen hemen hepsini yaptığıma göre yaktığım kalori en azından toplamda 400' ü bulmuştur diye düşünüyorum..

Insanity başladığım günden beri tabii kiloda veriyorum, vücudum incelmeye şeklim dik ve güzel olmaya başladı.. Sırtımda kalan tek kat o kadar inceldi ki varla yok arasında , program sonrasında müthiş değişimler beni bekliyor sanırım :)
Ha belirtmeden geçmeyim göbek ortası ve yanlardaki çizgilerim tekrar çıkdı :))
Ortadaki yağlar da gitti mi süper olacak , programdaki kızların karın kasları gibi karnım olmasını istiyorum anacıklarım sıkı ve six packli :)))

Tatlım şöyle bi baktım da bu slim in 6 takvime göre mi yapılıyor ? Öyle gibi geldi bana, eger öyleyse takvime uyarsan daha güzel sonuçlar alırsın canım.. Bence çok iyi yaptın başlamakla :)
Baktım Cnm bende
Bence leslie yerine bunu yapsam daha verimli olur gibi geliyor
Yarın boş gün yapıcam
Sonra ilk 1 hafta 1.videyoyu yaparım sonra zorlaşıyor zaten
Bide extra göbek için var onu da ilave etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…