güle güle kullan hepsini ablacım :)))
Sağol tatlım daha iyileri sizlerin olsun :)güle güle kullan hepsini ablacım :)))
Menü ve sporun harika canım.. Çok güzel besleniyorsun Maşallah
yok cnm öyle değil ama bana dostuz dediğine pişman edicm onuTesekkurler ablacim
Benim bu is icin hirslanmam, 4 sene sonra eski sevgilimle karsilasmam oldu da, seninki de o tarz bir sey sandim
Tek öğün mü yapıyorsun tatlım iyi dayanıyorsun Maşallah kız :) Sende azim fazlasıyla var şekerim haftaya da bir 3 kilo verirsen şaşırmam ayy :))öğlen
sade turk kahvesi
akşam
2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası
ara Öğün
1 çay bardağı leblebi
1 yemek kasigi kuru üzüm
1 kupa nescafe
Aa izmir de mi karşılaştınız kızum , sana ilgisi var mı hala ??Tesekkurler ablacim
Benim bu is icin hirslanmam, 4 sene sonra eski sevgilimle karsilasmam oldu da, seninki de o tarz bir sey sandim
Geç kalkiyorum cnm genelde öyle oluyorTek öğün mü yapıyorsun tatlım iyi dayanıyorsun Maşallah kız :) Sende azim fazlasıyla var şekerim haftaya da bir 3 kilo verirsen şaşırmam ayy :))
Gece acıkmıyor musun o zaman kuzumGeç kalkiyorum cnm genelde öyle oluyor
Kaçak ya nerdesin kız, hani Insanıty' e başlıyordun cadı :))Selam millet nasılsınız keyifler nasıl :)
Gece acıkmıyor musun o zaman kuzum
Ayy bende bugün protein günü olmasına ragmen acıkdım ya, çay içmişdim sanırım o acıktırdı.. Bende bir avuç kabak çekirdeği çitledim az evvel az tuzlu olmasına rağmen .. Napıyım içim ezildi , nerdeyse saldırcakdım zararlı birşeylere de en masum kabak çekirdeği geldi :)) yanında da kahve :) şimdi tokum :))Mesela şuan acıktım ama yemiyorum
2 tane kiraz yrdim bnde midem bulanyr diye smdi yatcmAyy bende bugün protein günü olmasına ragmen acıkdım ya, çay içmişdim sanırım o acıktırdı.. Bende bir avuç kabak çekirdeği çitledim az evvel az tuzlu olmasına rağmen .. Napıyım içim ezildi , nerdeyse saldırcakdım zararlı birşeylere de en masum kabak çekirdeği geldi :)) yanında da kahve :) şimdi tokum :))
Kız bu saatte yatıp kaçda kalkıyorsun bebeğim :) Allah rahatlık versin :)2 tane kiraz yrdim bnde midem bulanyr diye smdi yatcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?