Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Aa izmir de mi karşılaştınız kızum , sana ilgisi var mı hala ??

Evet abla cok sancili bi gecmisimiz vardi kendisiyle lise boyunca, o zamanlar vedalastigimizda bana kilo vermemi tavsiye etmisti. 3 hafta once karsilastik ve 4 sene olmustu birbirimizi gormeyeli, abla konusmadik, soyle bi bakti sanki hic degismemissin der gibi. Onu bi daha gordugumde incelmis olcam bilmem ne demistim hep ama yapamadim. O gun agladim deli gibi, ve beslenme tarzimi degistirmeye karar verdim

sabah sabah ne cok konustum di mi abla, sorduguna pisman oldun )

Evet INSANITY 1. Ay 2. Hafta 6. Gün programı PURE CARDIO tamamdır :) yeni ayakkabılarımla daha fazla zıpladım daha bir rahat oldu sanki psikolik mi bilmem :))

Woooowww supeeeer

O zaman da aynı kilodamıydın Cnm
Aslında fazla kilon yok
Hem insan gerçekten severse gözü kiloda görmez başka bişeyde

Aslıcım dün işte değildim bugün akşam gidecem
Ama dün Cnm hiç bişey istemedi
Ne diyet yaptım Nede spor
Bugün 5 de 5 başlıcam diye sabır depoladım Tabiki bugün baya bi artıyla uyandım
Ama canımı sıkmacam
Cuma ola hayrola

Canım seven zaten ne kiloya ne başka birşeye takılır.. Bir insan kiloya takıyorsa yüzeyseldir bana göre.. Ha sağlık için kişinin iyiliği için kilo verilmesini ister o ayrı.. Ama en azından sende hırs yapmış, buda iyi.. Hadi bakalım incecik çıtı pıtı olup göster kendini kuzum :)

Herşey diyet değil hayatımızda canım benim, hızlı verelim azcık diye asılır olduk son günlerde ama buda sanırım bizde gerginlik stres yaptı, dün de benim mideme vurdu gece yarısından sonra.. Oruç tutacakdım bugün cesaret edemedim ..
Bende bugün serbest takılcam azcık :)
Sen 5 de 5'le uçuyorsun anacıım Maşallah :)) ama onuda yapmak sabır işi kuzum :)
Sabredebilen mükafatını alıyor sen gibi tatlım :)
Hafta sonları mı çalışıyorsun yoksa değişiyor mu tatlım işin ???

Rabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
M Muruvet arkadaşımız paylaşmış duayı, çok hoşuma gitti sizde okuyun dedim

Allah razı olsun cnm

Tünaydın kızlar. dnkü listeme göre halen 71 deyim oysa bu sabah 70 i görürüm diyordum o yüzden bugün şaşırtsam mı vucudumu bilemedim. halen birşey yemedim. birde baş ağrısı ile dönme eklendi. sanırımdünkü leblebiler bnde şişknlik yaptı

Sen nasılsın büşram hazırmısın sınava
hazırım diyemiyorum ablacım yeterli çalışamadım çünkü bakalım nasıl olacak çok az sosyolog atıyorlar 2 sene önce sadece 10 kişi atandı...nasıl olsa atanamayacağım düşüncesi oluştu hep o yüzden hiç odaklanamadım derslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…