- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Belli olmuyor cnm 11-12 değişiyor ama geç yatıp sabah 6.45 dr kalkyrm krdesmi okula yolluyorm kahvaltısını yaptırıp sonra uyuyrm tekrar iyi geceler cnmKız bu saatte yatıp kaçda kalkıyorsun bebeğim :) Allah rahatlık versin :)
Aa izmir de mi karşılaştınız kızum , sana ilgisi var mı hala ??
Evet INSANITY 1. Ay 2. Hafta 6. Gün programı PURE CARDIO tamamdır :) yeni ayakkabılarımla daha fazla zıpladım daha bir rahat oldu sanki psikolik mi bilmem :))
801 cal yakılıyormuş :)) toplamda 38 dk sürüyor..
Yeni spor aletlerimi denedim sonrasında , lastikle 30 hareket
Yerde 15 şınav şınav aletiyle
Barfiks çekmeye çalışdım ama yapamıyorum ya ancak zıplarsam oluyor, eşimde zıplamaman lazım diyor.. Sanırım sandelyede yapıcam normalini yapmam daha çok zor görünüyor :))
Yarın dinlenme günüm, sonra inş 3. Haftaya başlıycam :)
Ceza aldım dün bitti cezam birileri beni şikayet etmiş :)Kaçak ya nerdesin kız, hani Insanıty' e başlıyordun cadı :))
Günaydın canımm hadi inşallah :)))Gunaydiiiiin bebekleeer, cok guzel bir hafta sonu diliyorum hepinize (kacamaksiz)
Hayırlı kandiller :))Günaydınnn canlar
Kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inşallah
O zaman da aynı kilodamıydın CnmEvet abla cok sancili bi gecmisimiz vardi kendisiyle lise boyunca, o zamanlar vedalastigimizda bana kilo vermemi tavsiye etmisti. 3 hafta once karsilastik ve 4 sene olmustu birbirimizi gormeyeli, abla konusmadik, soyle bi bakti sanki hic degismemissin der gibi. Onu bi daha gordugumde incelmis olcam bilmem ne demistim hep ama yapamadim. O gun agladim deli gibi, ve beslenme tarzimi degistirmeye karar verdim
sabah sabah ne cok konustum di mi abla, sorduguna pisman oldun)
Woooowww supeeeer
Sen nasılsın büşram hazırmısın sınavaHayırlı kandiller :))
Canım seven zaten ne kiloya ne başka birşeye takılır.. Bir insan kiloya takıyorsa yüzeyseldir bana göre.. Ha sağlık için kişinin iyiliği için kilo verilmesini ister o ayrı.. Ama en azından sende hırs yapmış, buda iyi.. Hadi bakalım incecik çıtı pıtı olup göster kendini kuzum :)Evet abla cok sancili bi gecmisimiz vardi kendisiyle lise boyunca, o zamanlar vedalastigimizda bana kilo vermemi tavsiye etmisti. 3 hafta once karsilastik ve 4 sene olmustu birbirimizi gormeyeli, abla konusmadik, soyle bi bakti sanki hic degismemissin der gibi. Onu bi daha gordugumde incelmis olcam bilmem ne demistim hep ama yapamadim. O gun agladim deli gibi, ve beslenme tarzimi degistirmeye karar verdim
sabah sabah ne cok konustum di mi abla, sorduguna pisman oldun)
Woooowww supeeeer
Geçmiş olsun o zaman canım, ee genede başlıyaydın sporuna şekerim :)Ceza aldım dün bitti cezam birileri beni şikayet etmiş :)
Aslıcım dün işte değildim bugün akşam gidecem
Ama dün Cnm hiç bişey istemedi
Ne diyet yaptım Nede spor
Bugün 5 de 5 başlıcam diye sabır depoladımTabiki bugün baya bi artıyla uyandım
Ama canımı sıkmacam
Cuma ola hayrola
Allah razı olsun cnmRabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
M Muruvet arkadaşımız paylaşmış duayı, çok hoşuma gitti sizde okuyun dedim
Ayy hoşgeldin Topiğimize Muruvvetim :)Allah razı olsun cnm
hazırım diyemiyorum ablacım yeterli çalışamadım çünkü bakalım nasıl olacakSen nasılsın büşram hazırmısın sınava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?