Hepinizin Beraat Kandili mübarek olsun canlarım, her iki cihanda af ve affiyette olanlardan olalım inş.. Dualarınız kabul olsun.. Sağlık, Mutluluk hayırlı uzun ömürler hepimize nasip olsun inşallah ..
Rabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
M Muruvet arkadaşımız paylaşmış duayı, çok hoşuma gitti sizde okuyun dedim
Canım vücudumuz makina değil malesef dün verdik bugünde aynısı olur gibi olmuyor, ama dikkat ettikçe gidecek genede moralini bozma, sağlıklı birşeyler ye kuzum açlıkdan dönmesin başın..Tünaydın kızlar. dnkü listeme göre halen 71 deyim oysa bu sabah 70 i görürüm diyordum o yüzden bugün şaşırtsam mı vucudumu bilemedim. halen birşey yemedim. birde baş ağrısı ile dönme eklendi. sanırımdünkü leblebiler bnde şişknlik yaptı
amin canım cümlemizin duaları kabul olsun inşallah tatlım benim :)hayırlı kandiller bu arada kızlar rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin inşallah
Olsun kuzum öyle düşünme, genede kısmet bilinmez, inşallah çok yüksek bir puan alırsın.. Allah yardımcın olsun tatlım benim :) dualarımız seninle ..hazırım diyemiyorum ablacım yeterli çalışamadım çünkü bakalım nasıl olacakçok az sosyolog atıyorlar 2 sene önce sadece 10 kişi atandı...nasıl olsa atanamayacağım düşüncesi oluştu hep o yüzden hiç odaklanamadım derslere
haklısın ablacım hayırlısı neyse o olur inşallah çok teşekkürler dualarınız için,Olsun kuzum öyle düşünme, genede kısmet bilinmez, inşallah çok yüksek bir puan alırsın.. Allah yardımcın olsun tatlım benim :) dualarımız seninle ..sumuhendis arkadasımızda girecekdi, onunda Allah yardımcısı olsun inşallah.,
bakalım cnm dha birşeyler yemedim. ama sodalı yeşilçayımı yaptım akşam ondan içeceğim yine o çok güzel şişkinlik alıyor. 2 günde dinlenmeye alayım vucudumu diyorum istediğimi yiyeyim ama akşam belirli saate kadr olsun diye düşünüyrmCanım vücudumuz makina değil malesef dün verdik bugünde aynısı olur gibi olmuyor, ama dikkat ettikçe gidecek genede moralini bozma, sağlıklı birşeyler ye kuzum açlıkdan dönmesin başın..
amin canım cümlemizin duaları kabul olsun inşallah tatlım benim :)
Gittiği kadar gitsin Cnm ne yapalımHerşey diyet değil hayatımızda canım benim, hızlı verelim azcık diye asılır olduk son günlerde ama buda sanırım bizde gerginlik stres yaptı, dün de benim mideme vurdu gece yarısından sonra.. Oruç tutacakdım bugün cesaret edemedim ..
Bende bugün serbest takılcam azcık :)
Sen 5 de 5'le uçuyorsun anacıım Maşallah :)) ama onuda yapmak sabır işi kuzum :)
Sabredebilen mükafatını alıyor sen gibi tatlım :)
Hafta sonları mı çalışıyorsun yoksa değişiyor mu tatlım işin ???
Tatlım sen ilk haftan olduğu için az yiyerek kilo Verebildin ödemide attınTünaydın kızlar. dnkü listeme göre halen 71 deyim oysa bu sabah 70 i görürüm diyordum o yüzden bugün şaşırtsam mı vucudumu bilemedim. halen birşey yemedim. birde baş ağrısı ile dönme eklendi. sanırımdünkü leblebiler bnde şişknlik yaptı
midem pek birşey almıyor cnm aslında normalde benim yeme sistemimde böyle ama aburcuburları çıkarttım hayatımdan. yemek yerine abur cubura düşkündüm benTatlım sen ilk haftan olduğu için az yiyerek kilo Verebildin ödemide attın
Ama sürekli az yersen vücudun bu sisteme alışır kıtlık moduna girer
Yağ yakabilmek için vücudun Doğru enerjiye ihtiyacı var
Yinede sen bilirsin
Hakkında hayırlısı olsun güzelimhazırım diyemiyorum ablacım yeterli çalışamadım çünkü bakalım nasıl olacakçok az sosyolog atıyorlar 2 sene önce sadece 10 kişi atandı...nasıl olsa atanamayacağım düşüncesi oluştu hep o yüzden hiç odaklanamadım derslere
haklısın ablacım inşallah öyle olur sağol duaların içinHakkında hayırlısı olsun güzelim
Eğer senin kısmetinde varsa o 10 kişiden biri sen olursun
Ama yoksa bisürü kişide alınsa giremezsin
Sen içini rahat tut elinden geleni yap gerisini Allaha bırak
O zaman da aynı kilodamıydın Cnm
Aslında fazla kilon yok
Hem insan gerçekten severse gözü kiloda görmez başka bişeyde
Hasbuldum canım benimAyy hoşgeldin Topiğimize Muruvvetim :)
Senden de Allah razı olsun canım benim :))
ayy çok sağol tatlım benimmKaizen- basarilar kuzum sinavinda, insallah en guzeli olur senin icin, en yakin arkadasim da giricek, dua edicem ikinize de
Başladım. Dün aerobik salonundaydim :)Geçmiş olsun o zaman canım, ee genede başlıyaydın sporuna şekerim :)
haklısın ablacım hayırlısı neyse o olur inşallah çok teşekkürler dualarınız için,sumuhendis canım başarılar sana da :))
aa öyle mi maşallah ona baya yoğun ama idare edebiliyormuş yine :)) inşallah döner de biz de tanışırız ablacım :)sumuhendis Betülüm geçenlerde özelden yazmışdı bana, işe başlamış çok yoğunmuş , spora yapamıyorum demiş, bir de master yapmak için uğraşıyormuş.. Hakkında hayırlısı olsun topikde çok sevdiğim kızlarımızdan kendisi :) hep bana derdi Aslı abla bizi bırakma falan diye o yok şimdi :) inş işlere falan alışınca döner aramıza :)
Bugün zaten ne bulduysam yedim yetmedi dolapda dolma içim vardı , buzluğa dolma biber atmışdım tr' ye gitmeden, yaparak sarmasıyla karışık yaptım .. Akşamda bu yüzden düzgün olmayacak amaaan napıyım bir gün ara verdim diyete miyete, sporda da dinlenme günüm ama Barfiks alıştırmaları yapıcam :)Gittiği kadar gitsin Cnm ne yapalım
Sende çok zorlama kendini
Aslında işin doğrusu, Doğru şeylerden doyuncaya kadar yemek
Ben son zamanlarda fazla aldığım için biran önce artilardan kurtulmak istedim birazda o yüzden acele ettim
Ben normalde haftada 2 gün gidiyorum işe
Pazartesi fest günüm
Cuma cumartesi değişiyor
Görümcemle beraber gidiyoruz
Eğer bi işimiz olursa değişebiliyor
Haziranın başında Görümcem izine gidecek
O yüzden ramazanın ilk 2 haftası falan hep ben gidecem
Tabiki spor yalan olur o zaman
Çünkü iftardan hemen sonra Evden çıkacam
Ben çok susadığım için gündüz yapmam imkansız zaten sağlıklıda değil
Sağol tatlım :) en çokda Barfiksimi sevdim :) kız ayakkabım bu sene spor yapmakdan yandan açılmışdı artık :) hayatımda ilk defa bir spor ayakkabısı parçaladım ne mutlu bana ki spor yapmakdan oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?