Aaa salona mı başladın kıı :)) ne iyi olmuş hadi bakalım paylaşırsın neler yaptığını tatlım :)Başladım. Dün aerobik salonundaydim :)
İnşallah canım :) sen master düşünüyor musun kuzum ARES' e girdin mi ??aa öyle mi maşallah ona baya yoğun ama idare edebiliyormuş yine :)) inşallah döner de biz de tanışırız ablacım :)
yok ablacım ben düşünmüyorum girmedim o yüzden :) ben erken bıktım okuldanİnşallah canım :) sen master düşünüyor musun kuzum ARES' e girdin mi ??
Hayırlısı kuzum ama bence düşün tatlım :) hem çalışır hem okursun ne olcak başarırsın sen :))yok ablacım ben düşünmüyorum girmedim o yüzden :) ben erken bıktım okuldan
şuanki hedeflerim arasında yok ablacım ama ileride ne olur bilemiyorum :)))Hayırlısı kuzum ama bence düşün tatlım :) hem çalışır hem okursun ne olcak başarırsın sen :))
Sizin bölüm nerelerde çalışabiliyor Büşracığım sanki felsefe psikoloji ya da araştırma şirketleri alanlarında gibi.. Öğretmende olabiliyor musınuz ??şuanki hedeflerim arasında yok ablacım ama ileride ne olur bilemiyorum :)))
felsefe grubu öğretmenliği yapılabiliyor ablacım ya da dershanelerde rehberlik öğretmeni gibi. halkla ilişkiler alanında, insan kaynaklarında çalışılabiliyor. belediyelerde sosyolog olarak, toplum merkezlerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, sığınma evlerinde, adalet bakanlığında, milli eğitim bakanlığında, sağlık bakanlığında, emniyette vs. ben sosyal hizmet istiyorum ablacım rehabilitasyon merkezi ya da sığınma evleri çocuk bakım evleri olabilirSizin bölüm nerelerde çalışabiliyor Büşracığım sanki felsefe psikoloji ya da araştırma şirketleri alanlarında gibi.. Öğretmende olabiliyor musınuz ??
Bence önemli bir bölüm epeyde iş alanı fazla görünüyor tatlım iş konusunda da bahtın açık olsun inşallah bebeğim :)felsefe grubu öğretmenliği yapılabiliyor ablacım ya da dershanelerde rehberlik öğretmeni gibi. halkla ilişkiler alanında, insan kaynaklarında çalışılabiliyor. belediyelerde sosyolog olarak, toplum merkezlerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, sığınma evlerinde, adalet bakanlığında, milli eğitim bakanlığında, sağlık bakanlığında, emniyette vs. ben sosyal hizmet istiyorum ablacım rehabilitasyon merkezi ya da sığınma evleri çocuk bakım evleri olabilir
kadro açılmıyor ne yazık ki türkiyede öyle bir sıkıntı var ablacım ama umarım artar şansımız gerçekten her alanda ihtiyaç duyulan bir meslek aslında, çok sağol ablacım amin :)Bence önemli bir bölüm epeyde iş alanı fazla görünüyor tatlım iş konusunda da bahtın açık olsun inşallah bebeğim :)
İnsan psikolojisi günümüzde en gözde mesleklerden bence artık, inş sosyoloğlarda hakettiği değere kavuşur canım :)kadro açılmıyor ne yazık ki türkiyede öyle bir sıkıntı var ablacım ama umarım artar şansımız gerçekten her alanda ihtiyaç duyulan bir meslek aslında, çok sağol ablacım amin :)
inşallah ablacım :))İnsan psikolojisi günümüzde en gözde mesleklerden bence artık, inş sosyoloğlarda hakettiği değere kavuşur canım :)
Bugünü unut yarın tekrar başla CnmBugün zaten ne bulduysam yedim yetmedi dolapda dolma içim vardı , buzluğa dolma biber atmışdım tr' ye gitmeden, yaparak sarmasıyla karışık yaptım .. Akşamda bu yüzden düzgün olmayacak amaaan napıyım bir gün ara verdim diyete miyete, sporda da dinlenme günüm ama Barfiks alıştırmaları yapıcam :)
Canım Ramazanda gündüz spor yapamayız bende spor yaparken çok susuyorum imkansız gibi bişey, iftardan sonrada bir yorgunluk çöküyor insana bakalım ne edicez..
İşlerinde kolaylık versin Allah canım, Ramazan' a denk gelmesi iyi olmamış ama napcan idare edersin sen kuzum :)
Ohh ne mutlu sana CnmSağol tatlım :) en çokda Barfiksimi sevdim :) kız ayakkabım bu sene spor yapmakdan yandan açılmışdı artık :) hayatımda ilk defa bir spor ayakkabısı parçaladım ne mutlu bana ki spor yapmakdan oldu :))
Aynen öyle yapıcam kuzum inşallah :)Bugünü unut yarın tekrar başla Cnm
Cumaya kadarda kaçamaksız devam edelim inşallah
Ohh ne mutlu sana Cnm
Bu ayakkabıda fazla dayanmaz heralde
Vicdansızzzz kadın seniAynen öyle yapıcam kuzum inşallah :)
Kızımda diyor ki o ayakkabıların dili olsada konuşsa anne ağlatmışsın resmen ayakkabıları diyor :))
Yenileri de ağlayacak biraz inşallah :))
çok güzel canım :)) kız canımın kahve çektirdin dün gittim sade kahve aldım ben deBugunku menumm
7:30
1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta (omlet)
6-7 zeytin
Acuka sosu
1 kk peynir
Ara 12:45
1 sade turk kahvesi
7-8 cranberry
15 leblebi
2-3 kuru uzum
Ogle 14:30
Yarim muz,2 kasik yogurt, biraz kuru meyve ve tarcin karisimi
Ara 16:30
1 bardak tarcinli sut
Aksam 18:00
5 izgara kofte
1 domates
1 kase yogurt
Su: 2 lt
Spor
30 dk zumba ve yoga
45 dk Leslie 3 mile
çok güzel canım :)) kız canımın kahve çektirdin dün gittim sade kahve aldım ben de
bir ara ben de öyleydim günce 2-3 bardak, ama beni çok gergin yapmaya başladı ve bırakmıştım ta ki düne kadarBen bagimlisiyim resmen kuzum kahvenin, onsuz baslayamiyorum gune:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?