Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Sizin bölüm nerelerde çalışabiliyor Büşracığım sanki felsefe psikoloji ya da araştırma şirketleri alanlarında gibi.. Öğretmende olabiliyor musınuz ??
felsefe grubu öğretmenliği yapılabiliyor ablacım ya da dershanelerde rehberlik öğretmeni gibi. halkla ilişkiler alanında, insan kaynaklarında çalışılabiliyor. belediyelerde sosyolog olarak, toplum merkezlerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, sığınma evlerinde, adalet bakanlığında, milli eğitim bakanlığında, sağlık bakanlığında, emniyette vs. ben sosyal hizmet istiyorum ablacım rehabilitasyon merkezi ya da sığınma evleri çocuk bakım evleri olabilir

Bence önemli bir bölüm epeyde iş alanı fazla görünüyor tatlım iş konusunda da bahtın açık olsun inşallah bebeğim :)

Bence önemli bir bölüm epeyde iş alanı fazla görünüyor tatlım iş konusunda da bahtın açık olsun inşallah bebeğim :)
kadro açılmıyor ne yazık ki türkiyede öyle bir sıkıntı var ablacım ama umarım artar şansımız gerçekten her alanda ihtiyaç duyulan bir meslek aslında, çok sağol ablacım amin :)

kadro açılmıyor ne yazık ki türkiyede öyle bir sıkıntı var ablacım ama umarım artar şansımız gerçekten her alanda ihtiyaç duyulan bir meslek aslında, çok sağol ablacım amin :)
İnsan psikolojisi günümüzde en gözde mesleklerden bence artık, inş sosyoloğlarda hakettiği değere kavuşur canım :)

Bugünü unut yarın tekrar başla Cnm
Cumaya kadarda kaçamaksız devam edelim inşallah

Sağol tatlım :) en çokda Barfiksimi sevdim :) kız ayakkabım bu sene spor yapmakdan yandan açılmışdı artık :) hayatımda ilk defa bir spor ayakkabısı parçaladım ne mutlu bana ki spor yapmakdan oldu :))
Ohh ne mutlu sana Cnm
Bu ayakkabıda fazla dayanmaz heralde

Bugünü unut yarın tekrar başla Cnm
Cumaya kadarda kaçamaksız devam edelim inşallah

Ohh ne mutlu sana Cnm
Bu ayakkabıda fazla dayanmaz heralde
Aynen öyle yapıcam kuzum inşallah :)
Kızımda diyor ki o ayakkabıların dili olsada konuşsa anne ağlatmışsın resmen ayakkabıları diyor :))
Yenileri de ağlayacak biraz inşallah :))

Aynen öyle yapıcam kuzum inşallah :)
Kızımda diyor ki o ayakkabıların dili olsada konuşsa anne ağlatmışsın resmen ayakkabıları diyor :))
Yenileri de ağlayacak biraz inşallah :))
Vicdansızzzz kadın seni
Ben ayakkabılarıma kıyamıyorum, yazıkkk ağlamasınlar

Bugunku menumm

7:30
1 kupa sade gold kahve

Kahvalti 10:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta (omlet)
6-7 zeytin
Acuka sosu
1 kk peynir

Ara 12:45
1 sade turk kahvesi
7-8 cranberry
15 leblebi
2-3 kuru uzum

Ogle 14:30
Yarim muz,2 kasik yogurt, biraz kuru meyve ve tarcin karisimi

Ara 16:30
1 bardak tarcinli sut

Aksam 18:00
5 izgara kofte
1 domates
1 kase yogurt

Su: 2 lt

Spor
30 dk zumba ve yoga
45 dk Leslie 3 mile

çok güzel canım :)) kız canımın kahve çektirdin dün gittim sade kahve aldım ben de

Kahvaltım
1 küçük domates
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
2 zeytin

ara
2 ısırık cevizli sucuk

öğle
2 şeftali

akşam (19:00)
1 küçük kase fasulye
1 küçük kase yoğurt

800 kalori ile günü kapadım
1,5 litre su

spor bugün yok ama sabah 15 dakikalık egzersiz yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…