Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

simdi asylumu bitirdim kendime gelene kadar oturup bir foruma bakayım dedim hayatım mesajı gorunce barfiks isini halletmene nasıl sevindim :)) bu turleri de gormustum ama nasıl kullanılır bilmiyordum takıp cıkarmalı ne guzel kolaylıkmıs ee o zaman p90x eksiksiz bir sekilde seni bekler harikasın kuzum:)) iki kez cekebildiysen ne diyebilirim ki supersin ben hala sandalyesiz cekemiyorum

Gayet güzel Tatlım
Sabaha domates salatalık yeşillik vs. Ilave edebilirsin
Leblebi yerine 10-12 tane badem fındık yada 3 ceviz tercih edersen yağ yakımı için daha iyi olur
Akşamda bol salata güzel olurmuş
Spor çok güzel

Salata vs.eksik ama
Sabah akşam güzel Cnm
Şeftalinin yanında 1 kase yoğurt daha iyi olurdu

Valla ben dün çok çuko yediğim için senin cevizli sucuğa bişey diyemiyorum

Suyunu artırmaya çalış

Heralde baya incelmişindir Tatlım
Kız sen 36 beden falanmısın

tamam ablacım, ay bu ara tatlı krizim geçmiyor kendimi zor tutuyorum :/

Evet abla haklisin bugun sanki az yedim gibi, ac hissediyorum Su an ama yemicem hicbir sey suyla tikiyorum kendimi

Evet abla haklisin bugun sanki az yedim gibi, ac hissediyorum Su an ama yemicem hicbir sey suyla tikiyorum kendimi
Yeni baskülünde hayırlı olsun Cnm
Bol bol Eksi göstersin inşallah

Çok acıkırsan biraz yoğurt yada ayran içebilirsin Cnm

evet ablacım çarşamba ya da perşembe gideceğim
Ohh ne güzel Cnm

Ben annemgile gittiğimde en çok duyduğum laf YE oluyor

Ohh ne güzel Cnm

annem gene o kadar değil de anneannem sürekli bir şeyler hazırlıyor orada yiyemiyorsundur diye

Kuzum menünde harika sporunda çok güzel gidiyorsun Maşallah tatlım, şu tartın bir gelsin ne kadar verdin merak ediyorum canımcıım :)

Küçük osırık cevizli sucuk ha :) erik bitti mi kuzum :))
Kız sende fasulye istettin canımı hee :) ayy şu Türk marketine gitsekde doldursam bir evi ya :)
Aslında evde olmayınca bazen iyi oluyor kaçamak şansı azalıyor insanın. Bu almanlarda taze fasulyede yok arada bir geliyor kucucuk paketlerde denk gelirsem alıyorum , onlar yuvarlak cins bir fasulye var adını bilmiyorum pek lezzetli değil, ondan biliyorlar genelde...

Canım benim sende harikasın Asylum' a devam etmen süper, kız tarih yazcan literatüre geçicen bebeğim.. Scahun T programlarına kök söktüren İlk ve tek Türk genç koz olarakdan canımsıın

Evet kuzum nasip oldu çok şükür aldım Barfiksimi :)
Direnç lastiğide aldım, ayağa takılıp yapılıyor ama lastik fazla esnek geldi barfiks varken pek onu yapar mıyım bilmem :)
Birde şu tencere kapağı gibi olan sapına tutulup şınav çekilen alet var ya p90x3 de kullanıyorlardı, ondan da aldım .. Ama normal şınav çekmek varken neden bunda yaptırıyor Tony anlamadım , kesin etkisi daha farklıdır yoksa havalı dursun diye değildir :) Sence faydası nedir kuzum, tutunma yerleri sert plastikden ellerimi çok acıtıyor yalnız, insan yumuşak yapar tutunma yerini ya, ya birşey sarıcam ya da yaparken sporcu eldiveni kullanıcam artık :)) al işde eldicen de almak gerekicek ya da evdeki eldivenlerden parmak ucunu kesivercem :))

Gelelim Barfikse :) kuzum daha çekemiyorum, iki kere zorla asılıp kalkmaya çalışdım yarım yamalak yaptım ama doğru yapabildiğimi sanmıyorum.. Barfiks çekmek için kasların güçlenmesi lazımmış, öncesi antıramanları var, bir süre onları uyguluycam, kızım bile dün şok oldu anne barfiks mi yapcan sana inanmıyorum diyor :))

Eşimde arada gelip geçip bir iki yapıyor, bel fıtığından korkuyor ama okudum ben bel fıtığı olanlara önerilen bir spormuş :)
Birazdan p90x3 ün barfiks çalışmasını izliycem kadınlar sandalyede nasıl yapıyordu, görmüşdüm ama dikkatli bakmam lazım :)
İşde böyle cicim :)

Ohh ne güzel Cnm

Ayy bu anneler bizleri beslemeyi ne çok seviyorlar demi :) ama anne eli lezzeti hiçbirşeyde de olmuyor yaa :)
Bugün sarma sararken annemin elleri dokundu bunlara canım annem dedim duygulandım.. Her yıl tarhanamı, eriştemi salamura zeytin salamura sarmalığımı hazırlar, kuru baklava yapar ahh ahh anne yüreği işde :)

annem gene o kadar değil de anneannem sürekli bir şeyler hazırlıyor orada yiyemiyorsundur diye
Oyy annanesi de severmiş torununu, okul bitince Aydın daydı değil mi ailen canım Denizli miydi yoksa :)
Orada mı iş bakacaksın yoksa İzmir de mi yoksa yoksa Sivas' da mı kız :))) ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…