Canım bugün dinlenme günümdü :) haftanın 6 günü programım var ., sen dinlenme yapıyor musun , yapmalısın bir gün ..
Canım olsun genede haftada bir gün hiçbirşey yapma, kasların vücudun dinlensin.. Bugün yapmadıysan izin ver kendine bebeğim :) kaslar dinlenme gününde kendini toparlıyorlar.. Buna ihtiyacı var kesinlikle vücudumuzun tatlım :)Ben dinlenme yapmiyorum hic, sadece haftada 2 gun okulda oluyorum diye 2 gun leslie yapmiyorum ama zumba her gun yapiyorum. Dun oyle bi yorgunluk coktu ki anlatamam, cidden cok kotu oldum, midem falan.. Kardesim de deli ki ben vucut calisirken cok fazla abartirsam kotu oluyo midem. Acaba benim de mi ondan oldu yani fazla mi yapiyoeum? Agir sporlar da degil gerci benimkiler ama bilemedim
Ne güzel hep birlikde kahvaltı yapmak çoluk çocuk afiyet olsun tatlım :)Günaydınnn canlar
Yeni işten eve geldim
Çocuklar kahvaltıya gelecek
Herkese iyi pazarlar kolay gelsin
Canım olsun genede haftada bir gün hiçbirşey yapma, kasların vücudun dinlensin.. Bugün yapmadıysan izin ver kendine bebeğim :) kaslar dinlenme gününde kendini toparlıyorlar.. Buna ihtiyacı var kesinlikle vücudumuzun tatlım :)
Geçmiş olsun kuzum , dinlen azcıkda fazla tatlıları abartmadan free takıl toparlansın vücudun canım benim ..Evet abla bugunu dinlenmeye ayirdim hastalandim zannettim sabah kalktigimdavitamin aldim uzandim biraz bi de 2 kurabiye yedim bugunu ben Hem Menü anlaminda Hem spor anlaminda off day ilan ediyorum cok halsiz hissediyorum
Tatlım başla bencede, fazlasıyla faydasını görürsün, yeme düzenine dikkat edersen kesinlikle farkda görürsün, görmemen imkansız.. Ama etmezsen hiç bir sporda görmesin farkı tatlım :)Asli abla ben jillian 30days shred'e baslamayi dusunuyorum cuma gunu. Internette okuyorum da 1 saattir, cok gaza geldimama tartida fazla fark ettirmedigini soyluyor sen neler dusunuyorsun?
Kızlar dün ben kahvaltıda epey ekmeği abarttım, akşamda dolma sarma vardı ben gene yanında ekmek yedim yaane olacak benim bu ekmek sevdamm :))
Tatlı anlamında sadece bir dilim ananas yemişdim kahvaltı öncesi .. Bugün nerdeyse +1,600 ' üm wc yok bide.. Sarmalar salamura şişirdi hemen tabii .. Neyse bugün canım hiçbirşey istemiyor bakalım dikkat etmeye çalışcam ...
Tatlım başla bencede, fazlasıyla faydasını görürsün, yeme düzenine dikkat edersen kesinlikle farkda görürsün, görmemen imkansız.. Ama etmezsen hiç bir sporda görmesin farkı tatlım :)
Büşracığım da duraklamasını Jill' e başlayınca yenmişdi.. Kesinlikle başlamanı tavsiye ederim tatlım :)
Dikkat etmeye çalışcam inş kuzum :)Ah bu zaaflarimiz.. Olsun ama abla ertesi gun salmamak ve toparlamak en onemlisi biliyosun zaten
Baslicam abla baskulum bi gelsin bakalim:)
Simdi sana birkac sorum olacak her zamanki gibi
Haftada 1 gun Ara vermemiz gerekiypr ya spora,Jill videosunda araliksiz yapin diyor. Ben napiim o durumu?
Bi de bunu ac karnina yapmak dogru olmaz di mi
Dikkat etmeye çalışcam inş kuzum :)
Shared' ler 10 gün ara vermeden yapılıyor aslında, 10 gün sonra ara veriyorsun bir gün ama sorun değil kuzum haftada bir gün ver sen , dayanırsan 10 günde ver canım .. Ölçülerinide al sıkılaşma süper oluyor çünkü :))
Hadi bakalım, inşallah güzel sonuçlar alacaksın tatlım :)Aynen abla kilomu ve olculerimi alip baslicam Hem regl sonrasi sisligim de insin bi de baskul gelsin diye bekliyprum erken gelirse persembe bile baslayabilirim:))
Ayy cok heyecanliii, insallah guzel olur
Ablacım pazar günü dönücem :)) ben de özlüyorum sizi daha sık girmeye çalışırım :))Kaç gün kalcaksın tatlım ya, özlüyoruz sonra , ama senin içinde iyi olur kafan dağılır dinlenirsin inş.. Sınav sonrası iyi gelecekdir eminim tatlım :)
Denizlideler ablacım. Ay abla güldürdün beni şu halimle hahahah okul bi bitsin de ondan sonra düşünücem bu kısımlarıOyy annanesi de severmiş torununu, okul bitince Aydın daydı değil mi ailen canım Denizli miydi yoksa :)
Orada mı iş bakacaksın yoksa İzmir de mi yoksa yoksa Sivas' da mı kız :))) ???
Ayy ne gülüyon kız :)) şimdiden başla planlara işde şekerciim :))Ablacım pazar günü dönücem :)) ben de özlüyorum sizi daha sık girmeye çalışırım :))
Denizlideler ablacım. Ay abla güldürdün beni şu halimle hahahah okul bi bitsin de ondan sonra düşünücem bu kısımları
Abla valla kpss den pek umutlu değilim çok iyi geçmedi keşke daha fazla çalışsaymışım, ama özelde ilk olarak Denizli'de iş arayacağım daha sonra bir şeyler ciddiye bindiğinde gerisini düşünürüzAyy ne gülüyon kız :)) şimdiden başla planlara işde şekerciim :))
Hakkında hayırlısı olsun kuzum , hem okul hem sınav hazırlığı kolay değildi, elinden geleni yaptın sen canım ..Abla valla kpss den pek umutlu değilim çok iyi geçmedi keşke daha fazla çalışsaymışım, ama özelde ilk olarak Denizli'de iş arayacağım daha sonra bir şeyler ciddiye bindiğinde gerisini düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?