inşallah ablacım :))Hakkında hayırlısı olsun kuzum , hem okul hem sınav hazırlığı kolay değildi, elinden geleni yaptın sen canım ..
En iyisi ailenin yanında iş araman kuzum, inşallah mezun olur olmaz bulursun iş tatlım...
Bende sabah ekmeği fazla yedim CnmKızlar dün ben kahvaltıda epey ekmeği abarttım, akşamda dolma sarma vardı ben gene yanında ekmek yedim yaane olacak benim bu ekmek sevdamm :))
Tatlı anlamında sadece bir dilim ananas yemişdim kahvaltı öncesi .. Bugün nerdeyse +1,600 ' üm wc yok bide.. Sarmalar salamura şişirdi hemen tabii .. Neyse bugün canım hiçbirşey istemiyor bakalım dikkat etmeye çalışcam ...
Afiyet olsun kuzum hep birlikde olunca o kadar olsun, yarına telafi edersin tatlım :)Tekrar Selamlar
Çocuklar biraz önce gitti
Dün patates gününü hasarsız atlatmıştım
Normalde bugün sebze günüydü ama sabah normal kahvaltı yaptım hatta bende ekmeği biraz fazla yedim çorbamda hazır değildi
Akşamı yoğurtla kapatmayı düşünüyorum
Sebze gününü yarın yapıcam
Bugün kına var oraya gitmem gerekiyor
Aslında düğün kına gibi şeyleri hiç sevmem ama gitmem gereken biyer
Son kalan iki tavuk kalça haşlanıyor, tavuk çorbası yapıcam yoğurtla, salata çorba yapıcam bugün, yarına hemen gitmesi zor galibada napalım dikkat edicez :)Bende sabah ekmeği fazla yedim Cnm
Sende bugün dengelersen atarsın hemen artıyı
Sabah işte olduğum için tartılmadım CnmSon kalan iki tavuk kalça haşlanıyor, tavuk çorbası yapıcam yoğurtla, salata çorba yapıcam bugün, yarına hemen gitmesi zor galibada napalım dikkat edicez :)
Sen eksiye geçtin mi canım patates gününden sonra ??
Evet canım ya koşturmaya gerek yok aslında da Ramazan yüzünden vitese takalım dedik ama olduğu kadar artık :))Sabah işte olduğum için tartılmadım Cnm
Ama bikaç gün tartılmak istemiyorum
Ne yapalım gittiği kadar gitsin peşimizden koşturan yok Sonuçta Tatlım
Dinlenmen çok iyi olmuş tatlım :)Kizlar off day bi yonden iyi oldu, soyle bi dinledim ama insan alisinca boslugu hissediyor valla21 gun seker diyetine gireyim diyorum, vucuduma beynime basit sekeri unutturmam lazim
Dinlenmen çok iyi olmuş tatlım :)
21 günlük şeker orucunu ben denemedim hiç, dıyetteyken özel haller haricinde pek tatlı krizi tutmaz beni beni hamur işi krizi tutuyor :))
Zuhalciğim denemişdi sanırım , sana yardımcı olur bu konuda :)
Kuzum benimkide tehlikeli yanii :)Ne guzel abla yaa benim de zaafim tatli malesefzuhal ablaa bana yardim et, ben sadece dogal seker almak istiyorum, nasil unutcam bu basit sekeri
Sanada hayırlı geceler canım :)Gozlerim gidiyoo, biraz kitap okuyup yaticam, iyi geceler hepinize fistiklaaaar
Tatlım ben diyete başladığımda ilk 6 ay meyve hariç tatlı yada hamurişi yememiştimNe guzel abla yaa benim de zaafim tatli malesefzuhal ablaa bana yardim et, ben sadece dogal seker almak istiyorum, nasil unutcam bu basit sekeri
Anammm kendimi hiç öyle düşünemedimINSANITY 1. Ay 3. Hafta 1. Gün FIT TEST' i bitirdim . 26 dakikalık hareketleri yapabilme süresi testi ve TABATA özellikli bir çalışmaydı.. Sonuç olarak gayet iyi buldum kendimi :)
Sonrasında Barfiksde 5 dakika süreyle alıştırma yapmaya çalışdım.. Çok zor bardiks çekmek yaa :))
Asılıp ayaklarımı yerden kesip yukarı doğru kaldırma , yukarı zıplayıp vücudu kaldırma şeklinde birkaç deneme yaptım.. Gerçekden direk karın kasları kol kasları ve sırt kaslarına hitap ediyor, o kadarcık çalışma ile bile karın kaslarım acıyor :))
Bencede baya hafif olmuş CnmMenüm
Sabah yok
Öğlen
1 tane Medine hurması
1 tane tuzlu light küçük kreker
Yarım salatalık
Akşam
İki kase yoğurtlu tavuk çorbası, tavuk eti boldu ve iki kaşık yulaf kepeği eklemişdim
Bugün hafif geçirdim :)
Bakalım yarın ne olacak :)
Kınadaydımda TatlımAyy anam kimse yok ya topiğimizde
Büşra kuzum sen nerlerdesin ayy :))
Zuhalll kız nerdesin ???
Kınaya gideceğini unutmuşum ayy :))Tatlım ben diyete başladığımda ilk 6 ay meyve hariç tatlı yada hamurişi yememiştim
Gerçekten beyinde bitirmekle alakalı
Ama kendi adıma eskisi kadar sabırlı değilim
Son sefer de başlamıştım ama sonunu getiremedim
Anammm kendimi hiç öyle düşünemedim
Bencede baya hafif olmuş Cnm
Kınadaydımda Tatlım
Sonrada eşim evde olunca Tele bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?