Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kuzum benimkide tehlikeli yanii :)
Menülerinde şeker görmüyorduk hiç canım :)) isteyince durabiliyorsun demek ki :)

Evet abla ama bazen dayanamayip 1 kare bitter yiyorum onu bile yememem lazim bi 55 olana kadar falan bugun itibariyle baslamayi deniyorum bakalim

Eki Görüntüle 1836439

Böyle bir vücut için diyet ve sporlarımıza devam kızlarrr :))
Bizim neden olmasın demi canlar :))

Bravoo abla yaa benim kacamak yapmamam en fazla 1 hafta suruyor seker orucunu bi denemeye caliscam insallah basaririm

geçmiş olsun,nasıl geçti sınav?

ooo hatuna bak ya maşallah heryer spor aleti oldu kızzz :))
güle güle sağlıklı günlerde mutlulukla kullan inşallah

ayy çok güzel bir dua, Allah Razı Olsun kızlar, duygulandım şimdi bak

sonuçta hepimiz insanız nereye kadar gider ki demi arada böyle yapmazsak kısa sürede bıkkınlık gelir,boşver en güzelini yapmışsın,afiyet olsun,hem dolma zararlı değil,aburcubur değil, ohh en güzelini yaptın

dinlenme günün mutlakaa olmalı kaslarının dinlenmeye ihtiyacı var,ayrıcada psikolojik olarak seninde var,sürekli spor yapmak bıkkınlık getirmesin sonra

uzun süre az beslenince sonunda bu oluyo işte, 5 te 5 ,ananas,patates,diyetleri derken vücut bir anda patlıyo birgün,yapım gereği bu tarz diyetleri yapamasamda bende bile oluyo böyle şeyler,
kendini suçlu hissetme yaşadıkların çok normal

Ne guzel abla yaa benim de zaafim tatli malesef zuhal ablaa bana yardim et, ben sadece dogal seker almak istiyorum, nasil unutcam bu basit sekeri
aynı sorun bende de var,kilo aldıran şeyler hep aburcubur ve tatlı şeyler, yeterki aklıma düşmesin yemeden uyku tutmaz,bundan kurtulmayı nasıl başaracaz bende bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum kızlar
Mefkurem , Smiile ve bana yardım et

işte bir anda nasıl başarıyosunuz şıp diye kesmeyi, bende bunu başaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…