Işte problemde o fazlalıklar CnmKınaya gideceğini unutmuşum ayy :))
Düşün koz niye düşünmüyon neyimiz eksik şekerim :)) fazlamız var eksiğimiz yok hahaha :))
Sen spor dedikce Millet kaçıyorKız Efsa arada bi yaz anam beğenip beğenip kaçma :))
Ne ettin şekerim nasıl gidiyor , spora başlamıyor musun şekerim ???
Ayy demiyim artık bari bu gidişle ikimiz kalcaz topikde ayySen spor dedikce Millet kaçıyor
O fazlalıklar gidecek arkadaş öle böle gidecek :))Işte problemde o fazlalıklar Cnm
Kuzum benimkide tehlikeli yanii :)
Menülerinde şeker görmüyorduk hiç canım :)) isteyince durabiliyorsun demek ki :)
Eki Görüntüle 1836439
Böyle bir vücut için diyet ve sporlarımıza devam kızlarrr :))
Bizim neden olmasın demi canlar :))
Tatlım ben diyete başladığımda ilk 6 ay meyve hariç tatlı yada hamurişi yememiştim
Gerçekten beyinde bitirmekle alakalı
Ama kendi adıma eskisi kadar sabırlı değilim
Son sefer de başlamıştım ama sonunu getiremedim
geçmiş olsun,nasıl geçti sınav?ablacım şu iki gün tamamen kpssye odaklanmış durumdayım düzenimi bozmayayım dedim çarşamba da eve gideceğim ailemin yanına orada sıkıntı olabilir 2-3 günlüğüne geliyorsun ye diye ne bulurlarsa ağzıma tıkıyorlarilerisi için düşünüyorum ama
Kıskandımmm bende istiyomm :))
ben 60.00 ı görsem mutluluktan kendimi yemeğe veririm
Kızlar dışarda gene işlerim vardı işle ilgili, çabuk bitip, spor mağazasına yakın olunca kendimi mağazada buldum canlar :))
Ne zamandır ayakkabı almak istiyordum, spor aletleri bölümüne girincede kendimi kaybetmiş gibi oldum yaa :))
Ayakkabı
Direnç lastiği
Barfiks
Yerde şınav aleti alıp geldim :))
Müsait olunca resimlerini atarım, ayy çok mutluyum aletler p90x için gerekli olanlar şimdiden hazırlamış oldum iyi oldu, dambel takımım vardı zaten .. Bilek ağırlığıda alıcakdım ama son anda vazgeçdim :))
Ceza aldım dün bitti cezam birileri beni şikayet etmiş :)
Rabbim yüregini lütfundaki güzelliklerle doldururken, gözlerini günahlardan sakinsin.. Ömrüne hizmeti yayarken,ruhunu aclikla sinamasin.. Efendimiz mahserde amel defterini aldiginda sana bakarak tebessüm etsin ve hosgeldin desin.. Ve dilerim rabbimden seni kendi yolundan ayirarak ayrilik acisi tattirmasin..RABBIM SENI ÖYLE SEVSINKI KULUM SENDEN RAZIYIM DESIN.kandilimiz mübarek olsun ..
@Muruvet arkadaşımız paylaşmış duayı, çok hoşuma gitti sizde okuyun dedim
Başladım. Dün aerobik salonundaydim :)
sonuçta hepimiz insanız nereye kadar gider ki demi arada böyle yapmazsak kısa sürede bıkkınlık gelir,boşver en güzelini yapmışsın,afiyet olsun,hem dolma zararlı değil,aburcubur değil, ohh en güzelini yaptınBugün zaten ne bulduysam yedim yetmedi dolapda dolma içim vardı , buzluğa dolma biber atmışdım tr' ye gitmeden, yaparak sarmasıyla karışık yaptım .. Akşamda bu yüzden düzgün olmayacak amaaan napıyım bir gün ara verdim diyete miyete, sporda da dinlenme günüm ama Barfiks alıştırmaları yapıcam :)
Canım Ramazanda gündüz spor yapamayız bende spor yaparken çok susuyorum imkansız gibi bişey, iftardan sonrada bir yorgunluk çöküyor insana bakalım ne edicez..
İşlerinde kolaylık versin Allah canım, Ramazan' a denk gelmesi iyi olmamış ama napcan idare edersin sen kuzum :)
hayırlı olsun, iyidir iyi,en azından tartılma şansın olur ve hep aynı tartılmak takip açısından çok önemliBaskul siparis ettim kizlar, sinbo aldim insallah iyidir
dinlenme günün mutlakaa olmalı kaslarının dinlenmeye ihtiyacı var,ayrıcada psikolojik olarak seninde var,sürekli spor yapmak bıkkınlık getirmesin sonraBen dinlenme yapmiyorum hic, sadece haftada 2 gun okulda oluyorum diye 2 gun leslie yapmiyorum ama zumba her gun yapiyorum. Dun oyle bi yorgunluk coktu ki anlatamam, cidden cok kotu oldum, midem falan.. Kardesim de deli ki ben vucut calisirken cok fazla abartirsam kotu oluyo midem. Acaba benim de mi ondan oldu yani fazla mi yapiyoeum? Agir sporlar da degil gerci benimkiler ama bilemedim
Kızlar dün ben kahvaltıda epey ekmeği abarttım, akşamda dolma sarma vardı ben gene yanında ekmek yedim yaane olacak benim bu ekmek sevdamm :))
Tatlı anlamında sadece bir dilim ananas yemişdim kahvaltı öncesi .. Bugün nerdeyse +1,600 ' üm wc yok bide.. Sarmalar salamura şişirdi hemen tabii .. Neyse bugün canım hiçbirşey istemiyor bakalım dikkat etmeye çalışcam ...
aynı sorun bende de var,kilo aldıran şeyler hep aburcubur ve tatlı şeyler, yeterki aklıma düşmesin yemeden uyku tutmaz,bundan kurtulmayı nasıl başaracaz bende bilmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum kızlarNe guzel abla yaa benim de zaafim tatli malesefzuhal ablaa bana yardim et, ben sadece dogal seker almak istiyorum, nasil unutcam bu basit sekeri
Tatlım ben diyete başladığımda ilk 6 ay meyve hariç tatlı yada hamurişi yememiştim
Gerçekten beyinde bitirmekle alakalı
Ama kendi adıma eskisi kadar sabırlı değilim
Son sefer de başlamıştım ama sonunu getiremedim
Anammm kendimi hiç öyle düşünemedim
Bencede baya hafif olmuş Cnm
Kınadaydımda Tatlım
Sonrada eşim evde olunca Tele bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?