Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Evet yaa aklima girince engel olamiyorum ben basladim bugun bakalim kuzum direnicem, 21 gun sonra canin istemiyomus bile bir takim efsanelere gore....

Herkese Selammm

işte bir anda nasıl başarıyosunuz şıp diye kesmeyi, bende bunu başaramıyorum

Evet yaa aklima girince engel olamiyorum ben basladim bugun bakalim kuzum direnicem, 21 gun sonra canin istemiyomus bile bir takim efsanelere gore....

Şu anda ne desem etkili olmaz çünkü kendim yapamıyorum

Ama bisüre sabredip yenmezse gerçekten zamanla canın istemiyor aklına bile gelmiyor

kızlar kaç gösteriyorum baksanıza bi ya .bizim düğün geçti ve benim motivasyonum düştü ya zayıflamışsın falan da dediler ya hemen bi şımardım devam edemiuorum yaaabense 60 olmayı çok istiyodum düz bi karın yuvarlak top gibi bi kalçaydı hayalimm ne oldu banaa

Eklentiler

• IMG_20160523_102200.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 31

canım boyunu bilmiyorum ama kendimden pay biçerek 64-65 varsındır diyorum, anladığım kadarıyla popon pek yokta göbek kısmın var gibi,motivasyonun falan düşmesin, o göbek gidecek

hem sen elbiseninde fotosunu atmadın bize unuttum sanma

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-86
bunuda okursan belki motivasyonun gelir

Tatlım benim göbek var biraz ama o göbek 3 gün dikkat ve sporla gider, sanki şişlik göbeği gibi zaten tatlım.. Gayet güzel, sporuna başla biran evvel sopamı yiycen kızz :))
60 olmana az kaldı şekerim hadi bakalım incecik olcaz hepberaber tatlım benim :))

begum75
Kuzum atlattın telaşını demi ?? Hadi geçmiş olsun , ee senin resmin nerde hayatım :))

nikahı atlattık temmuzda kına ve düğün var daha
nikah çok güzeldi, kumsalda oldu herkes beyaz giyindi, you tube videosu eklencek ama 1 aya o zaman size adresini veririm burdan izlersiniz
ben resim atcam demedimki ama :))

begum75 senin kanka yok bugün iş yogunlugu var sanırım :)
Güzel dileklerin için sağol tatlım benim , barfiksim çok tatlı demi ayy :)) çok sevindim ya iyili aldım :)
Kapıya vidalanmasına falan da gerek yok süper oldu.. Tavsiye ederim kuzum :)

nikahı atlattık temmuzda kına ve düğün var daha
nikah çok güzeldi, kumsalda oldu herkes beyaz giyindi, you tube videosu eklencek ama 1 aya o zaman size adresini veririm burdan izlersiniz
ben resim atcam demedimki ama :))
Hadi inşallah Allah tamamına erdirsin :)
Oo kumsalda beyazlar içinde falan süpermiş ayy :))
Olsun sen genede at ayy :))

evet kankam cuma günüde pek gelmedi, sanırım yoğun çalışıyo,kolay gelsin kankam CuteMom
aynen spor aletlerin çok güzel, ama dahada güzeli senin onları istikrarlı ve hevesli kullanman
eşim kabul etse bende almak isterim barfiksi ama bide pahalı bişeyse alamam araştırmam lazım

Kızlar dün +1,600 falan gelmişdim , dün epey dikkat ettim yememe, bugün sadece +100 gr kalmış ama gece birdenbire şişmişdim, regl olmuşum biraz erken geldi 4,5 gün sonra günümdü aslında ama Ramazan evvelinde gelmesi iyi oldu :)
Bu hafta şişliklerle geçer artık :)
Tavuk çorbası ve salata yiycem bugün sadece :)

Yok pahalı değil tatlım ben 15€ ya aldım yani Türk parasıyla ancak 50 tl falan hatta 40-50 arasıdır canım..Eşin ve oğlunda çalışır hem :) yapmak çok zor ama eğlenceli ve etkileri çok fazla ..
Yalnız alırken kapıya vidasız takılanlardan olsun, ona dikkat et canım

Selam kızlar yazamadımm
cumartesı gunu okul pıknıgınde hamur ıslerını goturdum ama o gun tek ogunum oydu sabah haslama mısır yemıstım oglen pıknık aksam yemegıde yemedım
pazar gunu spora gıttım bu aksamda gıdıcem adet olmusum bazı seylerı yapmıyım dıyorum bellı olur popoyu devırırken sehpda mıde sıkıstırma fılan rezıllık yaw :)

Tek öğün yapmışsın sorun olmaz kuzum içini rahat tut, bir günden sonrası dikkat edersen dengelersin..
Sporun nasıl gidiyor alışabildin mi ? Neler yapıyorsun salonda spor olarak canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…