işte bir anda nasıl başarıyosunuz şıp diye kesmeyi, bende bunu başaramıyorum
Evet yaa aklima girince engel olamiyorumben basladim bugun bakalim kuzum direnicem, 21 gun sonra canin istemiyomus bile bir takim efsanelere gore....
Olsun canım sen yine de şükret :Fyok canım yaaa bende öyle diyodumda olmuyo malesef ama haftasonları kendimi yemeğe verdiğim doğrudur
kolay gelsinGünaydın şeker kızlar :))
İşlerin başındayım biraz kolaylayım gelcem :))
kızlar kaç gösteriyorum baksanıza bi ya .bizim düğün geçti ve benim motivasyonum düştü ya zayıflamışsın falan da dediler ya hemen bi şımardım devam edemiuorum yaaabense 60 olmayı çok istiyodum düz bi karın yuvarlak top gibi bi kalçaydı hayalimm ne oldu banaa
Tatlım benim göbek var biraz ama o göbek 3 gün dikkat ve sporla gider, sanki şişlik göbeği gibi zaten tatlım.. Gayet güzel, sporuna başla biran evvel sopamı yiycen kızz :))kızlar kaç gösteriyorum baksanıza bi ya .bizim düğün geçti ve benim motivasyonum düştü ya zayıflamışsın falan da dediler ya hemen bi şımardım devam edemiuorum yaaabense 60 olmayı çok istiyodum düz bi karın yuvarlak top gibi bi kalçaydı hayalimm ne oldu banaa
Hadi inşallah Allah tamamına erdirsin :)nikahı atlattık temmuzda kına ve düğün var daha
nikah çok güzeldi, kumsalda oldu herkes beyaz giyindi, you tube videosu eklencek ama 1 aya o zaman size adresini veririm burdan izlersiniz
ben resim atcam demedimki ama:))
begum75 senin kanka yok bugün iş yogunlugu var sanırım :)
Güzel dileklerin için sağol tatlım benim , barfiksim çok tatlı demi ayy :)) çok sevindim ya iyili aldım :)
Kapıya vidalanmasına falan da gerek yok süper oldu.. Tavsiye ederim kuzum :)
aminHadi inşallah Allah tamamına erdirsin :)
Oo kumsalda beyazlar içinde falan süpermiş ayy :))
Olsun sen genede at ayy :))
Hadi bakalım başarırsın sen kuzum azimlisin sen tatlım benim :)Evet yaa aklima girince engel olamiyorumben basladim bugun bakalim kuzum direnicem, 21 gun sonra canin istemiyomus bile bir takim efsanelere gore....
Tatlım nerdesin dün gece erkenden yattın heralde :) kız hani max30 ' u deniyecekdin bebeğim ? :))Olsun canım sen yine de şükret :F
Yok pahalı değil tatlım ben 15€ ya aldım yani Türk parasıyla ancak 50 tl falan hatta 40-50 arasıdır canım..Eşin ve oğlunda çalışır hem :) yapmak çok zor ama eğlenceli ve etkileri çok fazla ..evet kankam cuma günüde pek gelmedi, sanırım yoğun çalışıyo,kolay gelsin kankamCuteMom
aynen spor aletlerin çok güzel, ama dahada güzeli senin onları istikrarlı ve hevesli kullanman
eşim kabul etse bende almak isterim barfiksi ama bide pahalı bişeyse alamam araştırmam lazım
Tek öğün yapmışsın sorun olmaz kuzum içini rahat tut, bir günden sonrası dikkat edersen dengelersin..Selam kızlar yazamadımm
cumartesı gunu okul pıknıgınde hamur ıslerını goturdum ama o gun tek ogunum oydu sabah haslama mısır yemıstım oglen pıknık aksam yemegıde yemedım
pazar gunu spora gıttım bu aksamda gıdıcem adet olmusum bazı seylerı yapmıyım dıyorum bellı olur popoyu devırırken sehpda mıde sıkıstırma fılan rezıllık yaw :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?