Alıstım ablam artık aglamıyorum :)Tek öğün yapmışsın sorun olmaz kuzum içini rahat tut, bir günden sonrası dikkat edersen dengelersin..
Sporun nasıl gidiyor alışabildin mi ? Neler yapıyorsun salonda spor olarak canım ??
Vay anam vayy kız sen bir aya kalmaz çöp gibi kalırsın anam bu çalışmalarla :)Alıstım ablam artık aglamıyorum :)
onceden harbıden gozumden yas gelıyordu
programımı 2 bolduk yetısmıyor cok kalmam gerekıyor dıye e oglumda okuldan donmus annemde oluyor yuk oluyor
sımdı her gun kardıyo fıx var 30 dk yuruyus bandı 7 sevıyede , 15 dk eliptik bısıklet, 15 dk dik bisiklet.
1 gün karın bolgesı calısıyorum ve kollar
1 gun basen agırlıklı
dün mesela kardıyodan sonra
40 tane damdılla kol acma yaptım
40 tane tek dız kırma yaptım
100 tane ıc bacak acma- aletle
100 tane dıs bacak acma-aletle
dambılla cıft kol dıye bısı vardı bunu yapmadım bılmıyorum sanırım hıc yapmadım bunu.
bugün ise
kardıyodan sonra
40 tane ıcten dısa gogus-aletle
40 tane omuz -aletle
200 tane twist 100 tane sureklı sag, 100 tane sureklı sol - aletle
mm
sephada mıde sıkıstırma 40 tane
sephada dız cekme
40 tane dambılla mekık
40 tane yan mekık
bugunku sanırım bunlardı daha fazlası varmıydı hatırlamıyorum.
Bugun daha uzuns urer dun 1.30 saatte cıktım bugun 2 saati bulurum sanırım
arada kacıyor ablam ama hala ne bır cıps ne bır cıkolata yemedım dondurma yedım gecen haftadan berı bı kere ama o kadar az kı o da sadeydı kayınvalıdemde yaptım o ısı :)Vay anam vayy kız sen bir aya kalmaz çöp gibi kalırsın anam bu çalışmalarla :)
Çok güzel çalışmalar gerçekden tatlım :)
Yalnız şu sehpada mide sıkıştırma nasıl bir hareketmiş şekerim , ilginç geldi ??? Az tarif et ne işe yarıyor ??
Süre olarak da epey uzun etkilerini çok çabuk görürsün kesinlikle , yemenede dikkat ettiğine göre ..
Dondurma masum bir kaçamak canım sorun olmaz :)arada kacıyor ablam ama hala ne bır cıps ne bır cıkolata yemedım dondurma yedım gecen haftadan berı bı kere ama o kadar az kı o da sadeydı kayınvalıdemde yaptım o ısı :)
sephada mıse sıkıstırma dur gorsele bakayım anlatılmaz yasanır mubarek
fotograf cekmem lazım bulamadım benımkılerı ablamDondurma masum bir kaçamak canım sorun olmaz :)
Gönder bakalım bizde sıkılaşdıralım :))
Alıstım ablam artık aglamıyorum :)
onceden harbıden gozumden yas gelıyordu
programımı 2 bolduk yetısmıyor cok kalmam gerekıyor dıye e oglumda okuldan donmus annemde oluyor yuk oluyor
sımdı her gun kardıyo fıx var 30 dk yuruyus bandı 7 sevıyede , 15 dk eliptik bısıklet, 15 dk dik bisiklet.
1 gün karın bolgesı calısıyorum ve kollar
1 gun basen agırlıklı
dün mesela kardıyodan sonra
40 tane damdılla kol acma yaptım
40 tane tek dız kırma yaptım
100 tane ıc bacak acma- aletle
100 tane dıs bacak acma-aletle
dambılla cıft kol dıye bısı vardı bunu yapmadım bılmıyorum sanırım hıc yapmadım bunu.
bugün ise
kardıyodan sonra
40 tane ıcten dısa gogus-aletle
40 tane omuz -aletle
200 tane twist 100 tane sureklı sag, 100 tane sureklı sol - aletle
mm
sephada mıde sıkıstırma 40 tane
sephada dız cekme
40 tane dambılla mekık
40 tane yan mekık
bugunku sanırım bunlardı daha fazlası varmıydı hatırlamıyorum.
Bugun daha uzuns urer dun 1.30 saatte cıktım bugun 2 saati bulurum sanırım
Gecen hafta cuma 57.800 gr ıdımWoooowwwkac kilosun canim beden olculerin nasil??
Gecen hafta cuma 57.800 gr ıdım
basen 99
gobek cevresı 82
Ust bacak 56
Ayın 6'sında 60 kg olarak baslamıstım
hayırdır kız?Kizlaaar kahve fali bakan var mi?
teşekkür ederim canımSupeeeersin
Ablacım dün sınav sonrası ölü gibi uyumuşum valla sonra da rapor hazırladım tüm gece, bugün yapacağım hangi videoyu yapmam gerek tam olarak?Tatlım nerdesin dün gece erkenden yattın heralde :) kız hani max30 ' u deniyecekdin bebeğim ? :))
Geçmiş olsun,atlattin sınavıAblacım dün sınav sonrası ölü gibi uyumuşum valla sonra da rapor hazırladım tüm gece, bugün yapacağım hangi videoyu yapmam gerek tam olarak?
Çok sağol canımmGeçmiş olsun,atlattin sınavı
Kuzum fal baktırma tatlım, gaybı ancak Allah bilir, kırk gün ibadeti kabul olmuyor bakanın ve baktıranın. Çogunlukla eğlence için bakılıyor ama genede baktırmayın tatlım.. Boşver :))Kizlaaar kahve fali bakan var mi?
Max30 sayfasında ilk sayfada link var canım oradan bakabilirsin :) müsait olduğunda bak bakalım :)Ablacım dün sınav sonrası ölü gibi uyumuşum valla sonra da rapor hazırladım tüm gece, bugün yapacağım hangi videoyu yapmam gerek tam olarak?
hayırdır kız?
Kuzum fal baktırma tatlım, gaybı ancak Allah bilir, kırk gün ibadeti kabul olmuyor bakanın ve baktıranın. Çogunlukla eğlence için bakılıyor ama genede baktırmayın tatlım.. Boşver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?