Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Tek öğün yapmışsın sorun olmaz kuzum içini rahat tut, bir günden sonrası dikkat edersen dengelersin..
Sporun nasıl gidiyor alışabildin mi ? Neler yapıyorsun salonda spor olarak canım ??
Alıstım ablam artık aglamıyorum :)
onceden harbıden gozumden yas gelıyordu
programımı 2 bolduk yetısmıyor cok kalmam gerekıyor dıye e oglumda okuldan donmus annemde oluyor yuk oluyor
sımdı her gun kardıyo fıx var 30 dk yuruyus bandı 7 sevıyede , 15 dk eliptik bısıklet, 15 dk dik bisiklet.
1 gün karın bolgesı calısıyorum ve kollar
1 gun basen agırlıklı

dün mesela kardıyodan sonra
40 tane damdılla kol acma yaptım
40 tane tek dız kırma yaptım
100 tane ıc bacak acma- aletle
100 tane dıs bacak acma-aletle
dambılla cıft kol dıye bısı vardı bunu yapmadım bılmıyorum sanırım hıc yapmadım bunu.

bugün ise
kardıyodan sonra
40 tane ıcten dısa gogus-aletle
40 tane omuz -aletle
200 tane twist 100 tane sureklı sag, 100 tane sureklı sol - aletle
mm
sephada mıde sıkıstırma 40 tane
sephada dız cekme
40 tane dambılla mekık
40 tane yan mekık

bugunku sanırım bunlardı daha fazlası varmıydı hatırlamıyorum.
Bugun daha uzuns urer dun 1.30 saatte cıktım bugun 2 saati bulurum sanırım

Vay anam vayy kız sen bir aya kalmaz çöp gibi kalırsın anam bu çalışmalarla :)
Çok güzel çalışmalar gerçekden tatlım :)
Yalnız şu sehpada mide sıkıştırma nasıl bir hareketmiş şekerim , ilginç geldi ??? Az tarif et ne işe yarıyor ??
Süre olarak da epey uzun etkilerini çok çabuk görürsün kesinlikle , yemenede dikkat ettiğine göre ..

arada kacıyor ablam ama hala ne bır cıps ne bır cıkolata yemedım dondurma yedım gecen haftadan berı bı kere ama o kadar az kı o da sadeydı kayınvalıdemde yaptım o ısı :)
sephada mıse sıkıstırma dur gorsele bakayım anlatılmaz yasanır mubarek

Dondurma masum bir kaçamak canım sorun olmaz :)
Gönder bakalım bizde sıkılaşdıralım :))

Woooowww kac kilosun canim beden olculerin nasil??

Tatlım nerdesin dün gece erkenden yattın heralde :) kız hani max30 ' u deniyecekdin bebeğim ? :))
Ablacım dün sınav sonrası ölü gibi uyumuşum valla sonra da rapor hazırladım tüm gece, bugün yapacağım hangi videoyu yapmam gerek tam olarak?

Alman marketine gittim geldim, aslında kino ve chia alacaktım ama Netto' da yokmuş, Edeka' ya da geçmedim ellerim doluydu..balkonuma çiçek aldım, yarın yerlerine ekmem lazım . Ekilecek tohumlarım var daha onlarıda halletmem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…