Kuzum geleceği bilemiyeceklerine göre ciddiye almaya da gerek yok :) şekerim benim :)) gençken insan daha bi meraklı oluyor gerçi bu tür şeylere ama Allah' ın hoşuna gitmeyen birşeyi de yapmakdan uzak duralım bebeğim :))Merak ettim kuzum bi baktirayim bakan varsa dedim
Öyleside mi varmış :))Yok abla ben surekli baktirmiyprum da telefondan uygulamaya yolluyorum bazen
Kuzum geleceği bilemiyeceklerine göre ciddiye almaya da gerek yok :) şekerim benim :)) gençken insan daha bi meraklı oluyor gerçi bu tür şeylere ama Allah' ın hoşuna gitmeyen birşeyi de yapmakdan uzak duralım bebeğim :))
Öyleside mi varmış :))
Kızlar iki haftadır hiç çikolata yemiyordum, bugün marketten kinder Bueno aldım malesef ve eve gelir gelmez ilk işim bir barı hüpletmek oldu, ( 1 bar isaret parmagı kalınlığında ve uzunlugundaydı ) diyette olmasam kesin iki üç paket yerdim :)
ablacım tıkladım linke ama bir sürü video var ilk hangisiyle başlamalıyım?Max30 sayfasında ilk sayfada link var canım oradan bakabilirsin :) müsait olduğunda bak bakalım :)
Anam anam öldüm kız 1 saat boyunca hiç durmadan bi zumba bi aerobik azcik dinleneyim diyorum hoca hadi hadi diye bagriyor izinde vermiyor dinlenmeye 2 gündür ne oturabiliyorm ne kalka biliyorum bütün kaslar felçAaa salona mı başladın kıı :)) ne iyi olmuş hadi bakalım paylaşırsın neler yaptığını tatlım :)
Canım başlangıçda zorlanman çok normal, basit yapana uyman iyi olmuş. El ayak koordinasyonları çok zor oluyor başlangıçda ve gerçekden tempo aşırı yüksek zorlanmış olman gayet normal..http://yandex.ru/video/search?filmId=TNx0G_6c0Cw&text=insanity max 30 cardio challenge
O Olivenoil bu videoyu yaptım abla, daha basit hareketlerle yapanı dikkate alarak yaptım ama ona rağmen çok zorlandım, dizlerimdeki sıkıntıyı biliyorsun çok fazla hareket ediyor ve çok zorlandı dizlerim moralim bozuldu
Kız bu haftada kesin 3 kilo verirsin sen anam ne kadar az besleniyorsun, sağlıklı birşeylerde ye kız kuvvetten düşme tatlım :) az uğrar oldun şekerim :)ben geldim
öğlen bir fincan sade türk kahvesi
akşam üstü
1 fincan sade türk kahvesi minik halley
3-4 dilim patates
Ayy ne düşünceli Aşkın var kızz kıymetini bil Maşallah şekerim :))Kahvaltım
1 çay bardağı süt
Öğle yemeğim
1,5 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates
1 bardak yeşil çay
ara
2 ısırık ıspanaklı börek
saat 5 gibi de erkek arkadaşım sürpriz yapıp dondurma göndermiş evime, onu yedim ceza olarak da akşam yemeğimde sadece 1 haşlanmış yumurta yedim. toplam 914 kalori aldım bugün
su 1,5 litre geceye kadar en az 2 yaparım
spor sabah toplamda 80 dakika yürüyüş
akşam yarım yamalak bir max30 denemesi :))
Gayet sağlıklı menüler in canım :)Iyi aksamlar kizlaaar
Kahvalti 7:00
1 kupa sade gold kahve
1 dilim tam bugday ekmegi
1 salatalik
1 yumurta
1 dilim salam
Yarim kk kasar peyniri
6-7 zeytin
Acuka sosu
Ara 10:00
1 bardak tarcinli light sut
1 yesil elma
Ogle 12:30
1 kucuk kase ezogelin corbasi
2 parca tavuk
1 kozlenmis yesil biber
1 kase yogurt (pulbiber ve limonla)
Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
7-8 cranberry
Aksam 17:30
1 buyuk kase ezogelin corbasi
Bol salata
Ara 20:30
1 fincan yesil cay
Vee dukkan kapandi, ama ev arkadasim geldi 1 saat once, 10 gundur Almanya'daydi veee seker yuklu ne varsa toplayip gelmisss, malum alman cikolatalarii
DİREN EDA DİREN!!!
Afferin o hocanıza ben olsam sana millete 2 yaptırıyorsam sana 5 yaptırırdım ceza olsun sana ohh ohh :)))Anam anam öldüm kız 1 saat boyunca hiç durmadan bi zumba bi aerobik azcik dinleneyim diyorum hoca hadi hadi diye bagriyor izinde vermiyor dinlenmeye 2 gündür ne oturabiliyorm ne kalka biliyorum bütün kaslar felç
Aaa Efsa düğün bitti hevesin mi kaçdı ayy kalk kız kalk hadii giyin aç videoyu başla anam :)) o göbek dümdüz olacak hadii bakalım başla lütfen , yaparım yapıcam de yaparsın ne olacak ölmezsin kız az ter atcan altı üstü bebeğim :)ben neden bi türlü başlayamıyorum yaaa istek sıfır
Sorma sorma bana takmış vaziyette daha önce yaptn mi bu işi dedi yooo dedim yapmadım bu yapmamış halin mi diyor hareketleri biliyorsun dedim sahun t bacı sağolsunAfferin o hocanıza ben olsam sana millete 2 yaptırıyorsam sana 5 yaptırırdım ceza olsun sana ohh ohh :)))
Kız iyi işde ne güzel anam bir ayda incecik yapar o hoca seni :))
Gelişmeleri haber ver tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?