Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kızlar iki haftadır hiç çikolata yemiyordum, bugün marketten kinder Bueno aldım malesef ve eve gelir gelmez ilk işim bir barı hüpletmek oldu, ( 1 bar isaret parmagı kalınlığında ve uzunlugundaydı ) diyette olmasam kesin iki üç paket yerdim :)

Evet abla haklisin ama meraktan geliyo zaten insanin basina ne geliyosa

Öyleside mi varmış :))

Evet fincan fotografini cekip yolluyosun o da salliyo kafasina gore bisiler, boyle eglenioruz iste abla

Yaa 1 barda kalabildiysen ne guzel abla, ben kesin hepsini yerdim guzel bi odul olmus sana da

Kahvaltım
1 çay bardağı süt

Öğle yemeğim
1,5 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates
1 bardak yeşil çay

ara
2 ısırık ıspanaklı börek

saat 5 gibi de erkek arkadaşım sürpriz yapıp dondurma göndermiş evime, onu yedim ceza olarak da akşam yemeğimde sadece 1 haşlanmış yumurta yedim. toplam 914 kalori aldım bugün

su 1,5 litre geceye kadar en az 2 yaparım

spor sabah toplamda 80 dakika yürüyüş
akşam yarım yamalak bir max30 denemesi :))

Iyi aksamlar kizlaaar

Kahvalti 7:00
1 kupa sade gold kahve
1 dilim tam bugday ekmegi
1 salatalik
1 yumurta
1 dilim salam
Yarim kk kasar peyniri
6-7 zeytin
Acuka sosu

Ara 10:00
1 bardak tarcinli light sut
1 yesil elma

Ogle 12:30
1 kucuk kase ezogelin corbasi
2 parca tavuk
1 kozlenmis yesil biber
1 kase yogurt (pulbiber ve limonla)

Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
7-8 cranberry

Aksam 17:30
1 buyuk kase ezogelin corbasi
Bol salata

Ara 20:30
1 fincan yesil cay

Vee dukkan kapandi, ama ev arkadasim geldi 1 saat once, 10 gundur Almanya'daydi veee seker yuklu ne varsa toplayip gelmisss, malum alman cikolatalarii
DİREN EDA DİREN!!!

Aaa salona mı başladın kıı :)) ne iyi olmuş hadi bakalım paylaşırsın neler yaptığını tatlım :)
Anam anam öldüm kız 1 saat boyunca hiç durmadan bi zumba bi aerobik azcik dinleneyim diyorum hoca hadi hadi diye bagriyor izinde vermiyor dinlenmeye 2 gündür ne oturabiliyorm ne kalka biliyorum bütün kaslar felç

Canım başlangıçda zorlanman çok normal, basit yapana uyman iyi olmuş. El ayak koordinasyonları çok zor oluyor başlangıçda ve gerçekden tempo aşırı yüksek zorlanmış olman gayet normal..
Dizlerin zorlandıysa biraz daha kilo verip yapman daha mantıklı canım ki zaten hemen başlamıyacaksın.. 3,4 kilo daha verirsin başlayana kadar o zaman daha rahat yaparsın ama hep zor gelecek dizlerini zorlamasın yeter ki.. Hergün tırsarak başlıyorum bende Insanıtye :) ama yaparken gerçekden hoşuma gidiyor :))
O yüzden hiç moral bozacak bir durum yok, kondüsyonun yeter senin ama işde dizlerin için azcık daha zayıfla ki yük aşırı zorlamasın dizlerini tatlım benim :)

Ayy ne düşünceli Aşkın var kızz kıymetini bil Maşallah şekerim :))
Ama birdaha kebap falan yollasın diyete uygun olsun :))
Çok hafif bir gün olmuş
Spor 10 numara bebeğim :))

Gayet sağlıklı menüler in canım :)
Anaamm desene işin zor bebeğim :)
Yarın sabah bari küçük bir parça ye kahfe yanında falan :)
Spor yapmadın mı bugün tatlım ??

Anam anam öldüm kız 1 saat boyunca hiç durmadan bi zumba bi aerobik azcik dinleneyim diyorum hoca hadi hadi diye bagriyor izinde vermiyor dinlenmeye 2 gündür ne oturabiliyorm ne kalka biliyorum bütün kaslar felç
Afferin o hocanıza ben olsam sana millete 2 yaptırıyorsam sana 5 yaptırırdım ceza olsun sana ohh ohh :)))
Kız iyi işde ne güzel anam bir ayda incecik yapar o hoca seni :))
Gelişmeleri haber ver tatlım :))

Menüm
Sabah yok
Öğlen markete çıkmadan 2 haşlanmış yumurta
Market sonrası
Bir bar çikolata
4,5 çilek
4,5 blauberry
1 kayısı
İki kase tavuk çorbası

Akşam 20:30' da
İki kaşık menemen
5 tane üzüm
2 çilek
1 dilim yarım cm kalınlıgında çok incecik çekirdekli ekmek, kepek ve vitamin katkılı bir ekmek çeşidi..

Aslında sadece çorba salata günüm olacakdı meyve çikolata yakdı beni bugün :))

ben neden bi türlü başlayamıyorum yaaa istek sıfır
Aaa Efsa düğün bitti hevesin mi kaçdı ayy kalk kız kalk hadii giyin aç videoyu başla anam :)) o göbek dümdüz olacak hadii bakalım başla lütfen , yaparım yapıcam de yaparsın ne olacak ölmezsin kız az ter atcan altı üstü bebeğim :)

Afferin o hocanıza ben olsam sana millete 2 yaptırıyorsam sana 5 yaptırırdım ceza olsun sana ohh ohh :)))
Kız iyi işde ne güzel anam bir ayda incecik yapar o hoca seni :))
Gelişmeleri haber ver tatlım :))
Sorma sorma bana takmış vaziyette daha önce yaptn mi bu işi dedi yooo dedim yapmadım bu yapmamış halin mi diyor hareketleri biliyorsun dedim sahun t bacı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…