Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kız bu haftada kesin 3 kilo verirsin sen anam ne kadar az besleniyorsun, sağlıklı birşeylerde ye kız kuvvetten düşme tatlım :) az uğrar oldun şekerim :)

tost yedim ayy kendmi bir yerlerden atasım var yarın sıkı bir şekilde sahalara dönüyorum 3 olmasada cuma 2 kg vermem lazım

Gayet sağlıklı menüler in canım :)
Anaamm desene işin zor bebeğim :)
Yarın sabah bari küçük bir parça ye kahfe yanında falan :)
Spor yapmadın mı bugün tatlım ??

Ay onu yazmamisim abla her zamanki gibi yaptim sporu, cunku baskulum gelmeden Jille baslamak istemiyorum, daha saglikli olcumler yapayim before after icin diye. Kargo takibine gore yarin veya carsamba teslim edilecekmis insallah yarin gelir de carsamba sabahi tartilip olculup baslarim cok heyecanliyim Jill ve sonuclari icin (insallah yapabilirim de)

Ya Asli abla bi de ben Su konuda cok takiliyorum; sporumu sabah saatlerinde yapmayi seven biriyim ama kahvalti oncesi mi sonrasi mi o konuda hep farkli bisiler var. Oncesinde yapsam, direkt yaglara saldirip yakarim diye cazip geliyor ama Jill icin o enerjiyi bulabilir miyim bilmiyorum. Kahvaltidan 1 saat sonra falan yapayim desem, sadece kahvaltida yediklerimi yakip yaglara dokunamicam gibi geliyo, ya bi turlu cozemedim sunu buna aciklik getirir misin?

Jiil bi harika dostum

Bi smoothie yapıp içebilirsiniz az kalorili olması şartı ile sabah sporu dan önce kahvaltıya gerek kalmaz spordan sonrada 1 haşlanmış yumurta kas kaybetmemenizi saglar

doğru ablacım biraz daha kilo verince daha rahat yaparım :)) bu süreçte fanish fat e mi devam edeyim abla?
Ayy ne düşünceli Aşkın var kızz kıymetini bil Maşallah şekerim :))
Ama birdaha kebap falan yollasın diyete uygun olsun :))
Çok hafif bir gün olmuş
Spor 10 numara bebeğim :))
biliyorum ablacım biliyorum :)) hahaha haklısın ablacım bir dahakine diyim öyle yapsın sağol ablacım şu an baya acıktım ama :/

tost yedim ayy kendmi bir yerlerden atasım var yarın sıkı bir şekilde sahalara dönüyorum 3 olmasada cuma 2 kg vermem lazım
Canım gün içinde biraz daha sağlıklı beslenirsen daha iyi olur tüm gün aç kalıyorsun gözünün dönmesi normal :)
Tüm gün birşey yememişsin o kadar da sorun yapma aslında şekerim :)

Hadi inşallah yarın gelir tartın :)

Tatllım ya aç karnına bir bardak süt ayran ne seviyorsan içip yapabilirsin.. Ya da kahvaltıdan bir saat sonra falan da yapabilirsin.. Yediklerimi yakar o zaman olayına fazla takılma.. Yaptığın sporda kardio hareketlerinde kalp atışın fazlasıyla arttığı için direk vücut acilen yağları yakarak enerjisini karşılıyor.. Normal tempoda yapılan sporda kandaki şekeri besinleri kullanıyor.. Buna takılma derim.. Aç karnına spor yapıldığında, sonrasında yemeklere saldırma riskide var :) eğer dengede tutabilirsen öncesi süt sonrasında protein ağırlıklı birşeyler yiyebilirsin kas gelişimi için ideal olur..

Dediğim gibi nasıl rahat ediyorsan öyle yap aşırı takılmadan canım.. Spor öncesi kahve içmekde metebolizmayı hızlandırıp yağ yakımını hızlandırıyor aklında olsun :)

Evet banish fat e devam et sen tatlım :)
Yumurta ye diycem de gıcık olcam biliyorum :) hafif birşeyler ye bari aç kalma yoğurt ayran gibi :)

Kızlar INSANITY 1. Ay 3. Hafta 2. Gün programı PLYOMETRIC CARDIO tamamdır. Yaptığım saatten dolayı sanırım internet yoğun muydu neydi çok zor bağlandı programa ve ara ara takıldı biraz molalı oldu ama neyse bir daha bu saatlere getirmemeye çalışıcam :) Eşimde spor yapman istenmiyor bugün diye dalgasını geçti epey :))

Ha bide Eşim hey Maşallah ne güzel şınav çekiyorsun dedi :)) 15 e kadar çok rahat çekebiliyorum artık..

Evet banish fat e devam et sen tatlım :)
Yumurta ye diycem de gıcık olcam biliyorum :) hafif birşeyler ye bari aç kalma yoğurt ayran gibi :)
Tamam ablacım. Yok abla yemedim bir şey tutuyorum kendimi, sabah dondurmaları hüpletirken iyiydi ceza olsun bana :))

Abla eşin de sen gibi çok eğlenceli birine benziyor hep şakalaşıyor seninle dikkat ettim:))) enerjne sağlık ablacım yine harikasın :))

Ayrandan birşey olmaz kuzum, boşuna eziyet çekme derim :) tuzsuz iç ama içersen eğer :)
Banada bi açlık geldi az evvel en masum minik salatalık almışdım bugün hani turşuluk gibi olanlardan üç tane tuzsuz olarak yedim iyi geldi hatta ayran da içebilirim birazdan.. Meyveler yaptı bunu .. Yoksa açıkmazdım aslında :))

Eşim benle dalga geçmeye bayılır zaten :))
Napsın evde tek kalınca kimle uğraşcak, her hareketimi gözlüyor evde olduğunda :))

Tamam ablacim sagol bilgin icin

Günaydınnn

Dün

Sabah 07:30

Kk peynir
3 zeytin
yarım domates
bir gıdım maydonoz
1 dilim tb ekmeği

Ara
3 hurma
5 erik
5 yeni dünya

Öğlen 13:00
Bir kase sussuz taze fasulye
1 kase yogurt
1 tb ekmeği

Ara
Activia

Akşam 20:30
Fırında tavuk patates
1 tavuk but, 4 dilim patates
2 kaşık çoban salata
3 kaşık yogurtlu semiz otu

Ara
Dondurma

Regli oldum krizlerdeyim kızlar , bu sabah kahvaltıyı daha doyurucu yaptım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…