- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Kız bu haftada kesin 3 kilo verirsin sen anam ne kadar az besleniyorsun, sağlıklı birşeylerde ye kız kuvvetten düşme tatlım :) az uğrar oldun şekerim :)
Gayet sağlıklı menüler in canım :)
Anaamm desene işin zor bebeğim :)
Yarın sabah bari küçük bir parça ye kahfe yanında falan :)
Spor yapmadın mı bugün tatlım ??
Jiil bi harika dostumAy onu yazmamisim abla her zamanki gibi yaptim sporu, cunku baskulum gelmeden Jille baslamak istemiyorum, daha saglikli olcumler yapayim before after icin diye. Kargo takibine gore yarin veya carsamba teslim edilecekmis insallah yarin gelir de carsamba sabahi tartilip olculup baslarimcok heyecanliyim Jill ve sonuclari icin (insallah yapabilirim de)
Jiil bi harika dostum
Bi smoothie yapıp içebilirsiniz az kalorili olması şartı ile sabah sporu dan önce kahvaltıya gerek kalmaz spordan sonrada 1 haşlanmış yumurta kas kaybetmemenizi saglarYa Asli abla bi de ben Su konuda cok takiliyorum; sporumu sabah saatlerinde yapmayi seven biriyim ama kahvalti oncesi mi sonrasi mi o konuda hep farkli bisiler var. Oncesinde yapsam, direkt yaglara saldirip yakarim diye cazip geliyor ama Jill icin o enerjiyi bulabilir miyim bilmiyorum. Kahvaltidan 1 saat sonra falan yapayim desem, sadece kahvaltida yediklerimi yakip yaglara dokunamicam gibi geliyo, ya bi turlu cozemedim sunu buna aciklik getirir misin?
Yaptım baya fark etti ölcmedim ama gözle görülür derecede fark vardı koca gobus sikilasti dümdüz oldu bacaklarm inceledi falanSen de yaptin mi tatlim? :) nasil oldu sonuclari?
doğru ablacım biraz daha kilo verince daha rahat yaparım :)) bu süreçte fanish fat e mi devam edeyim abla?Canım başlangıçda zorlanman çok normal, basit yapana uyman iyi olmuş. El ayak koordinasyonları çok zor oluyor başlangıçda ve gerçekden tempo aşırı yüksek zorlanmış olman gayet normal..
Dizlerin zorlandıysa biraz daha kilo verip yapman daha mantıklı canım ki zaten hemen başlamıyacaksın.. 3,4 kilo daha verirsin başlayana kadar o zaman daha rahat yaparsın ama hep zor gelecek dizlerini zorlamasın yeter ki.. Hergün tırsarak başlıyorum bende Insanıtye :) ama yaparken gerçekden hoşuma gidiyor :))
O yüzden hiç moral bozacak bir durum yok, kondüsyonun yeter senin ama işde dizlerin için azcık daha zayıfla ki yük aşırı zorlamasın dizlerini tatlım benim :)
biliyorum ablacım biliyorum :)) hahaha haklısın ablacım bir dahakine diyim öyle yapsınAyy ne düşünceli Aşkın var kızz kıymetini bil Maşallah şekerim :))
Ama birdaha kebap falan yollasın diyete uygun olsun :))
Çok hafif bir gün olmuş
Spor 10 numara bebeğim :))
Canım gün içinde biraz daha sağlıklı beslenirsen daha iyi olur tüm gün aç kalıyorsun gözünün dönmesi normal :)tost yedimayy kendmi bir yerlerden atasım var yarın sıkı bir şekilde sahalara dönüyorum 3 olmasada cuma 2 kg vermem lazım
Hadi inşallah yarın gelir tartın :)Ay onu yazmamisim abla her zamanki gibi yaptim sporu, cunku baskulum gelmeden Jille baslamak istemiyorum, daha saglikli olcumler yapayim before after icin diye. Kargo takibine gore yarin veya carsamba teslim edilecekmis insallah yarin gelir de carsamba sabahi tartilip olculup baslarimcok heyecanliyim Jill ve sonuclari icin (insallah yapabilirim de)
Tatllım ya aç karnına bir bardak süt ayran ne seviyorsan içip yapabilirsin.. Ya da kahvaltıdan bir saat sonra falan da yapabilirsin.. Yediklerimi yakar o zaman olayına fazla takılma.. Yaptığın sporda kardio hareketlerinde kalp atışın fazlasıyla arttığı için direk vücut acilen yağları yakarak enerjisini karşılıyor.. Normal tempoda yapılan sporda kandaki şekeri besinleri kullanıyor.. Buna takılma derim.. Aç karnına spor yapıldığında, sonrasında yemeklere saldırma riskide var :) eğer dengede tutabilirsen öncesi süt sonrasında protein ağırlıklı birşeyler yiyebilirsin kas gelişimi için ideal olur..Ya Asli abla bi de ben Su konuda cok takiliyorum; sporumu sabah saatlerinde yapmayi seven biriyim ama kahvalti oncesi mi sonrasi mi o konuda hep farkli bisiler var. Oncesinde yapsam, direkt yaglara saldirip yakarim diye cazip geliyor ama Jill icin o enerjiyi bulabilir miyim bilmiyorum. Kahvaltidan 1 saat sonra falan yapayim desem, sadece kahvaltida yediklerimi yakip yaglara dokunamicam gibi geliyo, ya bi turlu cozemedim sunu buna aciklik getirir misin?
Evet banish fat e devam et sen tatlım :)doğru ablacım biraz daha kilo verince daha rahat yaparım :)) bu süreçte fanish fat e mi devam edeyim abla?
biliyorum ablacım biliyorum :)) hahaha haklısın ablacım bir dahakine diyim öyle yapsınsağol ablacım şu an baya acıktım ama :/
Tamam ablacım. Yok abla yemedim bir şey tutuyorum kendimi, sabah dondurmaları hüpletirken iyiydi ceza olsun bana :))Evet banish fat e devam et sen tatlım :)
Yumurta ye diycem de gıcık olcam biliyorum :) hafif birşeyler ye bari aç kalma yoğurt ayran gibi :)
Abla eşin de sen gibi çok eğlenceli birine benziyor hep şakalaşıyor seninle dikkat ettim:))) enerjne sağlık ablacım yine harikasın :))Kızlar INSANITY 1. Ay 3. Hafta 2. Gün programı PLYOMETRIC CARDIO tamamdır. Yaptığım saatten dolayı sanırım internet yoğun muydu neydi çok zor bağlandı programa ve ara ara takıldı biraz molalı oldu ama neyse bir daha bu saatlere getirmemeye çalışıcam :) Eşimde spor yapman istenmiyor bugün diye dalgasını geçti epey :))
Ha bide Eşim hey Maşallah ne güzel şınav çekiyorsun dedi :)) 15 e kadar çok rahat çekebiliyorum artık..
Ayrandan birşey olmaz kuzum, boşuna eziyet çekme derim :) tuzsuz iç ama içersen eğer :)Tamam ablacım. Yok abla yemedim bir şey tutuyorum kendimi, sabah dondurmaları hüpletirken iyiydi ceza olsun bana :))
Abla eşin de sen gibi çok eğlenceli birine benziyor hep şakalaşıyor seninle dikkat ettim:))) enerjne sağlık ablacım yine harikasın :))
Tatllım ya aç karnına bir bardak süt ayran ne seviyorsan içip yapabilirsin.. Ya da kahvaltıdan bir saat sonra falan da yapabilirsin.. Yediklerimi yakar o zaman olayına fazla takılma.. Yaptığın sporda kardio hareketlerinde kalp atışın fazlasıyla arttığı için direk vücut acilen yağları yakarak enerjisini karşılıyor.. Normal tempoda yapılan sporda kandaki şekeri besinleri kullanıyor.. Buna takılma derim.. Aç karnına spor yapıldığında, sonrasında yemeklere saldırma riskide var :) eğer dengede tutabilirsen öncesi süt sonrasında protein ağırlıklı birşeyler yiyebilirsin kas gelişimi için ideal olur..
Dediğim gibi nasıl rahat ediyorsan öyle yap aşırı takılmadan canım.. Spor öncesi kahve içmekde metebolizmayı hızlandırıp yağ yakımını hızlandırıyor aklında olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?