Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

uyumuşum abla açlığa dayandım uyku ağır bastı ayy o minnak salatalıklar çok güzel oluyor iyi yapmışsın ablacım :))

Eki Görüntüle 1837026

Gece gece gülme krizine girdim yaaa :)))
hahaha çok güldüm

Gayet güzel menü canım , dondurmada aşırı yemedikce masum kaçamak :) çikolata ve şerbetli tatlılardan iyidir :)

kızlar dun sızın ıcın sehpada mıde sıkıstırmayı fotoraflıcaktım ama reglıoldum ıcın taytımla erkeklerın ıcınde devrılmıyım dıye yapmadım hafta sonu arrtık reglım bıtınce yapacagım

uyumuşum abla açlığa dayandım uyku ağır bastı ayy o minnak salatalıklar çok güzel oluyor iyi yapmışsın ablacım :))

hahaha çok güldüm
Dayandın ha bravo kuzum, azimli insan kaçamağından belli olur :))
Yapmıyorsa azimlidir :))
Alman salatalıkları abartmıyorum yarı kol boyunda oluyor :)) kabak kalınlığında :))
Arada bir böyle geliyor, 300 gr ancaydı heralde kutudaydı küçük keşke iki kutu alsaymışım çıtır çıtır nefisdi :))

Şekerim dün bir resim atmışdım o hareket mi diye ama görmedin sanırım , dur bir daha atayım böyle bişey mi ??
İyi yapmışsın , ya karışık olunca insan çekinir demii :)

çengelköydür o hıyarlar

Sorma sorma bana takmış vaziyette daha önce yaptn mi bu işi dedi yooo dedim yapmadım bu yapmamış halin mi diyor hareketleri biliyorsun dedim sahun t bacı sağolsun
Ben sana öğretivereyim anam çekil şurdan da deseydin kız :))
Cvp yazmadığım aklıma geldi , arada kaynamış kız msjın şimdi aklıma geldi baby :)

ay sağol ablacım :) ne zaman bırakacak olsam erkek arkadaşımı getiriyorum ben de aklıma çok zayıflama deyip duruyor nedense ama inat yaptım turşu çekti canım abla o salatalıkları düşününce
abla ne diyeceğim sana, 92 de takılmıştım ilerleyemiyordum hatırlıyor musun? uzun bir süre öyle kalmıştım. sanırım şu an aynısı oluyor. 86-87 de gidip geliyorum yine

Kuzum bence takılma yok , az yiyorsun ama arada minik kaçamakların oluyor onlar durdururyor gibime geliyor .. Hiç kaçamaksız iki gün sabret Banish Fat' i de yap bakalım değişecek mi.. Bazen gerçekden bir kare normal çikolata bile kiloyu durduruyor.. Eger dikkat ettiğin halde vermezsen o zaman takılmışsındır, bi güzellik düşünürüz o zaman :)

doğru abla bu ara dondurma falan çok kaçamağım oldu aslında. o zaman öyle deneyeyim bi ablacım umarım takılmamışımdır yine :))

Allah muhabbetinizi artirsin fistiklaaar benim sabah erkenden okula gitmem gerekti, bi kahve icip ciktim hemen sonra donunce kahvalti yapmak durumunda kaldim, kahvalti sofrasindayiz daha ay ev arkadasimi cok ozlemisiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…