uyumuşum abla açlığa dayandım uyku ağır bastıAyrandan birşey olmaz kuzum, boşuna eziyet çekme derim :) tuzsuz iç ama içersen eğer :)
Banada bi açlık geldi az evvel en masum minik salatalık almışdım bugün hani turşuluk gibi olanlardan üç tane tuzsuz olarak yedim iyi geldi hatta ayran da içebilirim birazdan.. Meyveler yaptı bunu .. Yoksa açıkmazdım aslında :))
Eşim benle dalga geçmeye bayılır zaten :))
Napsın evde tek kalınca kimle uğraşcak, her hareketimi gözlüyor evde olduğunda :))
hahaha çok güldüm
Gayet güzel menü canım , dondurmada aşırı yemedikce masum kaçamak :) çikolata ve şerbetli tatlılardan iyidir :)Günaydınnn
Dün
Sabah 07:30
Kk peynir
3 zeytin
yarım domates
bir gıdım maydonoz
1 dilim tb ekmeği
Ara
3 hurma
5 erik
5 yeni dünya
Öğlen 13:00
Bir kase sussuz taze fasulye
1 kase yogurt
1 tb ekmeği
Ara
Activia
Akşam 20:30
Fırında tavuk patates
1 tavuk but, 4 dilim patates
2 kaşık çoban salata
3 kaşık yogurtlu semiz otu
Ara
Dondurma
Regli oldum krizlerdeyim kızlar , bu sabah kahvaltıyı daha doyurucu yaptım .
Espiriye espiriyle cevap haa Begümüm formundasın bu sabah Maşallah kızz :))tek rakibi kim kardashian
aslında değilim ama karikatür hoşuma gittiEspiriye espiriyle cevap haa Begümüm formundasın bu sabah Maşallah kızz :))
Dayandın ha bravo kuzum, azimli insan kaçamağından belli olur :))uyumuşum abla açlığa dayandım uyku ağır bastıayy o minnak salatalıklar çok güzel oluyor iyi yapmışsın ablacım :))
hahaha çok güldüm
Şekerim dün bir resim atmışdım o hareket mi diye ama görmedin sanırım , dur bir daha atayım böyle bişey mi ??kızlar dun sızın ıcın sehpada mıde sıkıstırmayı fotoraflıcaktım ama reglıoldum ıcın taytımla erkeklerın ıcınde devrılmıyım dıye yapmadım hafta sonu arrtık reglım bıtınce yapacagım
Yok yok bazen zekice komik lafların var senin baby :))aslında değilim ama karikatür hoşuma gitti
Yok yok bazen zekice komik lafların var senin baby :))
çengelköydür o hıyarlarDayandın ha bravo kuzum, azimli insan kaçamağından belli olur :))
Yapmıyorsa azimlidir :))
Alman salatalıkları abartmıyorum yarı kol boyunda oluyor :)) kabak kalınlığında :))
Arada bir böyle geliyor, 300 gr ancaydı heralde kutudaydı küçük keşke iki kutu alsaymışım çıtır çıtır nefisdi :))
Evet evet ve sanırım Türkiye' dendi :))çengelköydür o hıyarlar
Ben sana öğretivereyim anam çekil şurdan da deseydin kız :))Sorma sorma bana takmış vaziyette daha önce yaptn mi bu işi dedi yooo dedim yapmadım bu yapmamış halin mi diyor hareketleri biliyorsun dedim sahun t bacı sağolsun
Efsa Efsa yukardaki afişi senin için asdım bebeğim :)) @efsayarengokcedilaben neden bi türlü başlayamıyorum yaaa istek sıfır
ay sağol ablacım :) ne zaman bırakacak olsam erkek arkadaşımı getiriyorum ben de aklıma çok zayıflama deyip duruyor nedense ama inat yaptımDayandın ha bravo kuzum, azimli insan kaçamağından belli olur :))
Yapmıyorsa azimlidir :))
Alman salatalıkları abartmıyorum yarı kol boyunda oluyor :)) kabak kalınlığında :))
Arada bir böyle geliyor, 300 gr ancaydı heralde kutudaydı küçük keşke iki kutu alsaymışım çıtır çıtır nefisdi :))
Kuzum bence takılma yok , az yiyorsun ama arada minik kaçamakların oluyor onlar durdururyor gibime geliyor .. Hiç kaçamaksız iki gün sabret Banish Fat' i de yap bakalım değişecek mi.. Bazen gerçekden bir kare normal çikolata bile kiloyu durduruyor.. Eger dikkat ettiğin halde vermezsen o zaman takılmışsındır, bi güzellik düşünürüz o zaman :)ay sağol ablacım :) ne zaman bırakacak olsam erkek arkadaşımı getiriyorum ben de aklıma çok zayıflama deyip duruyor nedense ama inat yaptımturşu çekti canım abla o salatalıkları düşününce
abla ne diyeceğim sana, 92 de takılmıştım ilerleyemiyordum hatırlıyor musun? uzun bir süre öyle kalmıştım. sanırım şu an aynısı oluyor. 86-87 de gidip geliyorum yine
doğru abla bu ara dondurma falan çok kaçamağım oldu aslında. o zaman öyle deneyeyim bi ablacım umarım takılmamışımdır yine :))Kuzum bence takılma yok , az yiyorsun ama arada minik kaçamakların oluyor onlar durdururyor gibime geliyor .. Hiç kaçamaksız iki gün sabret Banish Fat' i de yap bakalım değişecek mi.. Bazen gerçekden bir kare normal çikolata bile kiloyu durduruyor.. Eger dikkat ettiğin halde vermezsen o zaman takılmışsındır, bi güzellik düşünürüz o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?