Meyveyide minumuma indir tatlım oda etkiler.. Dene bakalım bi iki gündoğru abla bu ara dondurma falan çok kaçamağım oldu aslında. o zaman öyle deneyeyim bi ablacım umarım takılmamışımdır yine :))
Sizinde muhabbetinizi arttırsın Allah canısıı :)) afiyet olsun baby :))Allah muhabbetinizi artirsin fistiklaaarbenim sabah erkenden okula gitmem gerekti, bi kahve icip ciktim hemen sonra donunce kahvalti yapmak durumunda kaldim, kahvalti sofrasindayiz daha ay ev arkadasimi cok ozlemisiiim
bugün burası güneşli ama yarından itibaren burayada kış havası geliyomuşAyy bugün hava resmen kış havası ya, hem soğuk var acayip hemde kapalı ..
Bizden doğru gidiyordur :) geçen haftadan beri soğuk bir haftada Tr' de oluyor hava değişikliği :))bugün burası güneşli ama yarından itibaren burayada kış havası geliyomuş
Finallerde başarılar kuzum :)Izmir'de kapali hava ama soguk degilokula gitcem yine oyle zor gelio ki ama persembe son haftaya bos sonra finaller
Tamam ablacım öyle yapacağım :)Meyveyide minumuma indir tatlım oda etkiler.. Dene bakalım bi iki gün
Ben sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))
Senin kazanacağından eminim abla aman tut kendiniBen sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))
boşver ıspanaklı böreği, sen yıka ıspanakları azcık kıymayla yumurtada koy ye ohh miss gibi ıspanak oturtmaBen sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))
selam kızlar
sabah 1 fincan sade türk kahvesi
14.40
1 adet tuzsuz salatalık.
çok sinirliyim şuan ama bu sinirim dha da motive etti beni.
salağın birine sinir oldum cnm. fazla değer verdim havalandı arkadaş şimdi kendni brşey sanıyorhiç birşey yememişsin,neden sinirlisin ne oldu?
hiç sinirlenme, yarın birgün senin değerini anladığında pişman olan o olur boşver,şimdi naparsa yapsın,sen kafana takmasalağın birine sinir oldum cnm. fazla değer verdim havalandı arkadaş şimdi kendni brşey sanıyor
hiç sinirlenme, yarın birgün senin değerini anladığında pişman olan o olur boşver,şimdi naparsa yapsın,sen kafana takma
bunun içinde yememezlik yapma, kendini bilmeyen için kendine zarar vermeye değmez
napcan kız?sonra pişman olma sakınkndme zarar vermek değil de zararım ona dokunck beklesin
sürüm sürüm süründüreceğim onu kapımda köpek olck bir parça kemik atmayacğmnapcan kız?sonra pişman olma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?