Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Allah muhabbetinizi artirsin fistiklaaar benim sabah erkenden okula gitmem gerekti, bi kahve icip ciktim hemen sonra donunce kahvalti yapmak durumunda kaldim, kahvalti sofrasindayiz daha ay ev arkadasimi cok ozlemisiiim
Sizinde muhabbetinizi arttırsın Allah canısıı :)) afiyet olsun baby :))

Izmir'de kapali hava ama soguk degil okula gitcem yine oyle zor gelio ki ama persembe son haftaya bos sonra finaller

Ben sabah 12 tane üzüm yedim onunla duruyorum, aklımdan deli fikirler geçiyor :) mutfağın kapısını kapattım girmeye korkuyorum, mücadele veriyorum nefsimle.. Allah' dan üşengeçliğim üzerimde de yeltenmiyorum zararlı şeylere :)) şeytan kalk ıspanaklı gözleme yap diyor da :) ıspanakları yıkamak üşendiriyor Allah' dan :)) ama belki oopsies pizza yaparım ıspanaklı diyetede uygun :)) bakalım mücadelemi kim kazanıcak :))

Senin kazanacağından eminim abla aman tut kendini

boşver ıspanaklı böreği, sen yıka ıspanakları azcık kıymayla yumurtada koy ye ohh miss gibi ıspanak oturtma

selam kızlar

sabah 1 fincan sade türk kahvesi

14.40

1 adet tuzsuz salatalık.

çok sinirliyim şuan ama bu sinirim dha da motive etti beni.

salağın birine sinir oldum cnm. fazla değer verdim havalandı arkadaş şimdi kendni brşey sanıyor
hiç sinirlenme, yarın birgün senin değerini anladığında pişman olan o olur boşver,şimdi naparsa yapsın,sen kafana takma

bunun içinde yememezlik yapma, kendini bilmeyen için kendine zarar vermeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…