Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

sürüm sürüm süründüreceğim onu kapımda köpek olck bir parça kemik atmayacğm
aman aman sen çok kızmışsın, şimdi sinirinden böyle diyosun biraz sakinleyince yine düşün, boşver öyle kişilere en büyük ceza onu görmezden gelmek umursamamaktır

aman aman sen çok kızmışsın, şimdi sinirinden böyle diyosun biraz sakinleyince yine düşün, boşver öyle kişilere en büyük ceza onu görmezden gelmek umursamamaktır
umursamayacğm cnm ama bu sefer peşimden koşan o olacak. allahım yakışıklı olsa içim gam yemeyecek

Evet canlarım nefsimle mücadeleyi ben kazandım
Kalktım oopsies ıspanaklı börek yaptım :) pizza yapıcaktım niye tüm tepsiye yapayım börek olsun dedim ve canlarım müjdeler olsun normal bir börekden lezzet olarak hiç farkı yok inanaın bakın ve mutlaka deneyin kızlar !!!

İlk resimdekinide tatlı olarak yaptım, içine bir kare bitter çikolata iki kayısı parcası ve az vanilya attım oda tadı güzel , görsel olarak değiştirilir denemelikdi şekil bozuk ama tadı iyi olmuş ve kızlar diyet bunlar SIFIR UN anacıklarım :)))

Son düzenleme:
sesin çıkmayınca kendi kendime dedim bu kesin ıspanakların basına gitti diye doğru tahmin
afiyet olsun, altındaki hamuru tam anlayamadım ama, sadece çikolata ve kayısıyla nasıl oldu o

sesin çıkmayınca kendi kendime dedim bu kesin ıspanakların basına gitti diye doğru tahmin
afiyet olsun, altındaki hamuru tam anlayamadım ama, sadece çikolata ve kayısıyla nasıl oldu o
Canım altındaki hamur oopsies tarifi yani sadece yumurta :)) azıcıkda kabartma tozu ve az tuz o kadar ve yumuşak oluyor ..
Yumurta beyazlarını çırpıyorsun bembeyaz olana kadar, sonra sarısını da ilave ediyorsun karıştırıyorsun o kadar.. Tatlı olana içine ekledim kayısı ve bitter çik. Yı :)

tamam şimdi anladım

abla senden böyle bir şey bekliyordum şaşrımadım ellerine sağlık harika görünüyor

abla senden böyle bir şey bekliyordum şaşrımadım ellerine sağlık harika görünüyor
Ayy kuzum aslında resim koysam mı diye tereddüt ettim canın çekmesin ya, öğrencilere kıyamıyorum yaa , kızım da uzaklarda öyle olunca daha bir içime batıyor aslında . Büşracığım hakkını helal et :) atla deve bişey değil zaten ama sizde ıspanak kavurması yaparsınız ayy :)

Baskulum geldiiii ve yarin sabah bildirim yapabilicem sonunda insallah veee jilliana baslicam

yazarhanim35 kuzum noldu eski erkek arkadasin falan mi?
Süper o zaman yarın bakalım kaç çıkacaksın bizede yaz tatlım :))
Kuzum senin adın ne ? Senide yazacakdım yukarda adını hatırlıyamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…