aman aman sen çok kızmışsın, şimdi sinirinden böyle diyosun biraz sakinleyince yine düşün, boşver öyle kişilere en büyük ceza onu görmezden gelmek umursamamaktırsürüm sürüm süründüreceğim onu kapımda köpek olck bir parça kemik atmayacğm
umursamayacğm cnm ama bu sefer peşimden koşan o olacak. allahım yakışıklı olsa içim gam yemeyecekaman aman sen çok kızmışsın, şimdi sinirinden böyle diyosun biraz sakinleyince yine düşün, boşver öyle kişilere en büyük ceza onu görmezden gelmek umursamamaktır
ayy erkek miydi ben nedense hep kız olarak düşündümumursamayacğm cnm ama bu sefer peşimden koşan o olacak. allahım yakışıklı olsa içim gam yemeyecek
sanırım ama kaldırdğm gibi indireceğimde. yok erkek cnm kız olsa parmağımı bile kıpırdatmamayy erkek miydi ben nedense hep kız olarak düşündüm
sen galiba o kişinin biraz ....nü kaldırdın ondaki etkiside biraz fazla olmuş galiba
bende ondan dediydim değmez diyesanırım ama kaldırdğm gibi indireceğimde. yok erkek cnm kız olsa parmağımı bile kıpırdatmam
ayy içime vuruyor halen. görsen sen bu adama mı baktın dersinbende ondan dediydim değmez diye
o zaman etrafındakilerin en iyisi oymuş demekayy içime vuruyor halen. görsen sen bu adama mı baktın dersin
Baskulum geldiiii ve yarin sabah bildirim yapabilicem sonunda insallah veee jilliana baslicam
yazarhanim35 kuzum noldu eski erkek arkadasin falan mi?
hayırlı olsun, bol eksili günlerde kullanBaskulum geldiiii ve yarin sabah bildirim yapabilicem sonunda insallah veee jilliana baslicam
yok be kuzum etrafımda ona beş basacak fır dönen erkekler varo zaman etrafındakilerin en iyisi oymuş demek,suçlama kendini olur böyle şeyler
yok ondan hoşlandığın zamanlarda öyleymiş şimdi daha iyileri gelmiş demekyok be kuzum etrafımda ona beş basacak fır dönen erkekler var
sesin çıkmayınca kendi kendime dedim bu kesin ıspanakların basına gitti diye doğru tahminEki Görüntüle 1837311 Eki Görüntüle 1837308 Eki Görüntüle 1837310 Eki Görüntüle 1837309 Evet canlarım nefsimle mücadeleyi ben kazandım
Kalktım oopsies ıspanaklı börek yaptım :) pizza yapıcaktım niye tüm tepsiye yapayım börek olsun dedim ve canlarım müjdeler olsun normal bir börekden lezzet olarak hiç farkı yok inanaın bakın ve mutlaka deneyin kızlar !!!
İlk resimdekinide tatlı olarak yaptım, içine bir kare bitter çikolata iki kayısı parcası ve az vanilya attım oda tadı güzel , görsel olarak değiştirilir denemelikde iyi olmuş ve kızlar diyet bunlar SIFIR UN anacıklarım :)))
Canım altındaki hamur oopsies tarifi yani sadece yumurta :)) azıcıkda kabartma tozu ve az tuz o kadar ve yumuşak oluyor ..sesin çıkmayınca kendi kendime dedim bu kesin ıspanakların basına gitti diye doğru tahmin
afiyet olsun, altındaki hamuru tam anlayamadım ama, sadece çikolata ve kayısıyla nasıl oldu o
Canım altındaki hamur oopsies tarifi yani sadece yumurta :)) azıcıkda kabartma tozu ve az tuz o kadar ve yumuşak oluyor ..
Yumurta beyazlarını çırpıyorsun bembeyaz olana kadar, sonra sarısını da ilave ediyorsun karıştırıyorsun o kadar.. Tatlı olana içine keledim kayısı ve bitter çik. Yı :)
bende tabanı merak ettimsesin çıkmayınca kendi kendime dedim bu kesin ıspanakların basına gitti diye doğru tahmin
afiyet olsun, altındaki hamuru tam anlayamadım ama, sadece çikolata ve kayısıyla nasıl oldu o
Eki Görüntüle 1837311 Eki Görüntüle 1837308 Eki Görüntüle 1837310 Eki Görüntüle 1837309 Evet canlarım nefsimle mücadeleyi ben kazandım
Kalktım oopsies ıspanaklı börek yaptım :) pizza yapıcaktım niye tüm tepsiye yapayım börek olsun dedim ve canlarım müjdeler olsun normal bir börekden lezzet olarak hiç farkı yok inanaın bakın ve mutlaka deneyin kızlar !!!
İlk resimdekinide tatlı olarak yaptım, içine bir kare bitter çikolata iki kayısı parcası ve az vanilya attım oda tadı güzel , görsel olarak değiştirilir denemelikdi şekil bozuk ama tadı iyi olmuş ve kızlar diyet bunlar SIFIR UN anacıklarım :)))
Ayy kuzum aslında resim koysam mı diye tereddüt ettim canın çekmesin ya, öğrencilere kıyamıyorum yaa , kızım da uzaklarda öyle olunca daha bir içime batıyor aslında . Büşracığım hakkını helal et :) atla deve bişey değil zaten ama sizde ıspanak kavurması yaparsınız ayy :)abla senden böyle bir şey bekliyordum şaşrımadımellerine sağlık harika görünüyor
Süper o zaman yarın bakalım kaç çıkacaksın bizede yaz tatlım :))Baskulum geldiiii ve yarin sabah bildirim yapabilicem sonunda insallah veee jilliana baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?