Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

güle güle kullan cnm. yok eski erkek arkdşm değilde sevdiğim öküz diyelim cnm

hayırlı olsun, bol eksili günlerde kullan

Tesekkur ederim fistiklar

Cok guzel gorunuyooo haftasonu ben de denicem bunu

Süper o zaman yarın bakalım kaç çıkacaksın bizede yaz tatlım :))
Kuzum senin adın ne ? Senide yazacakdım yukarda adını hatırlıyamadım :)

Evet ilk bildiririm olcak buraya abla:) ismim Eda

Bugunku menum cok sacma oldu kizlar, saatleri falan kacti, okula gitmem gerekince

Sabah 1 kupa sade gold kahve

Kahvalti 11:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 salatalik
1 yumurta
1 dilim salam
Yarim kk kasar peyniri
6-7 zeytin
Acuka sosu

Ara 13:00
1 seftali
2 kasik light yogurt tarcinli

Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
5-6 cranberry

Aksam 16:30
Ton balikli salata

Spor yapamadim sabah gelince leslie yaparim diyodum baskul gelince de yarin jilliana baslarim dedim bugün rest day oldu.

Okula gidecegim icin boyle degisikli bi gun oldu cikiyorum simdi yanima yulafli kepekli kraker aldim 10 bucukta cikcam cunku kesin acikirim

Gorusuruz canlarimmm

Ablacım aşkolsun helal olsun tabi ki senin ince düşüncen yeter :)) yaparız tabi ki ıspanağa bayılırım hem ay eve gitsem de bi anne yemeği yesem artık

Ellerine sağlık canımm benimm.Sen yaparsnda güzel olmazmıı eminim gzel olmşturr.

Ben bugünümü yazayım :

kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates

öğle yemeği
2 adet haşlanmış yumurta

ara
1 bardak yarım yağlı süt

akşam (18:00)
3 yumurtayı yoğurtla çırptım azcık da kabartma tozu ekledim tavada omlet gibi yaptım, yanında da 1 küçük biberi yarım 55 peynir

bugün toplam 910 kalori aldım
suyum çok az 1,5 litre ama yatana kadar 2,5 yapacağım
spor sabah 1 saat yürüyüş, akşam banish fat

Menü gene güzel canımbenim :) hadi yarın Jill günü heyecanlıyım kız bende bakalım nasıl bulacaksın tatlım Jill' i :)) deneyimini yaz olur mu yapınca :)

Ablacım aşkolsun helal olsun tabi ki senin ince düşüncen yeter :)) yaparız tabi ki ıspanağa bayılırım hem ay eve gitsem de bi anne yemeği yesem artık
Ayy evet ya eve gideceksin annen annaannen güzel yemekler hazırlar sana tatlım , iyi olacak senin için .. Dönünce diyete devam gene inş :)

Anam ne kadar az öz yemişsin Maşallah şekerim iki gün böyle devam et bakalım kilo kıpırdayacak mı şekerim :) bana göre yarına bile eksiyi görürsün ama vücut hemen değilde iki üç gün sonra tepkisini belli ediyor :)

Kızlar akşam bir saat abartısız spor programımı açmaya çalışdım yok olmadı olmadı yoğunluk mu var yoksa başka bir şey mi anlamadım.. En sonunda buz gibi olup üşüdüm ve giyindim tekrar gece geç deniycem bakalım bide.. Böyle olursa sanırım benimde programları indirmem gerekicek ..

Menüm
Sabah
12 tane üzüm

Öğlen 3 dilim oopsies ıspanaklı börek, 1 tane oopsies yalancı kek

İkindi de
Kahve 3 parça oopsies yalancı kek

Akşam

4 dilim oopsies ıspanaklı börek gene

Kızlar bu oopsies yalancı kek de müthiş güzeldi ya, aynı kek gibi bununda tariflerini geliştirmeyi düşünüyorum, ıslak kek bile olur bundan , elmalı cevizli tarçınlı kek amaanniiinnn birsürü şey .. Diyetlerden korkmaya gerek yok artık canlar helede ben gibi hamur işi severseniz :)) yakında yeni denemelerimle karşınızdayım :))

ay sağol ablacım yarını bile merak ediyorum inşallah bir hareketlenme olur dediğin gibi, yarın akşam 9 gibi evde olacağım umarım güzel yemekler yapmamışlardır ve kendimi tutabilirim

abla bu hep oluyor muydu peki? indirmen daha iyi olur ablacım benim de bir ara internetim sıkıntılıydı cidden sürekli durup beklemek hem motivesini bozuyor insanın hem de terin soğuyor

abla senin şu tariflerin yüzünden bir an önce eve dönüp fırına kavuşmak istiyorum

Mefkurem Zuhalciğim merak ediyorum tatlım nerelerdesin ???
Tatlım ben bizim takımı baya bi ihmal etmiştim
Şu ara durumlarda pek iyi değil o yüzden fırsat buldukça oraya destek olmaya çalışıyorum
Onun için buraya gelemiyorum

Pazar günü 5 te 5 bozulunca vazgeçdim yapmaktan
Bide hergün az yemek daha çok strese sokuyor beni bu sefer patlama yaşıyorum
O yüzden varsın yavaş yavaş gitsin çok sıkmıcam kendimi
Bugünde +1 deydim
Cumaya ne kadar giderse artık

Cuma bildirim yaparım Cnm

Yok kuzum ilk kez başıma geliyor, dünde kötüydü ama bugün hiç açmadı, ya bu saatlerde net yoğun ondan bakalım geç saatte deneyince belli olacak .. İndirsem iyi olacak, aslında videolar heran kaldırılabilirde oradan yani :) şimdi durduk yere 119 dolar vermiyim bari , uğraşacak zamanımda pek yok indirmekle falan ama bir deniycem ..
İş bilgisayarlarında ben iş dışında başka işlem yapmıyorum.. Kullanmadığımız bir notebook var onu çıkarmam lazım.. Oda güncelleme falan ister kesin bir sürü uğraş, işlerimde var bu gece çalışmam lazım geç saate kadar gene.. Bakalım inşallah gece açılır tatlım ayy ne yazdım beee peeehhh !!!

bize de çok özletme kendini ablacımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…