güle güle kullan cnm. yok eski erkek arkdşm değilde sevdiğim öküz diyelim cnm
hayırlı olsun, bol eksili günlerde kullan
Eki Görüntüle 1837311 Eki Görüntüle 1837308 Eki Görüntüle 1837310 Eki Görüntüle 1837309 Evet canlarım nefsimle mücadeleyi ben kazandım
Kalktım oopsies ıspanaklı börek yaptım :) pizza yapıcaktım niye tüm tepsiye yapayım börek olsun dedim ve canlarım müjdeler olsun normal bir börekden lezzet olarak hiç farkı yok inanaın bakın ve mutlaka deneyin kızlar !!!
İlk resimdekinide tatlı olarak yaptım, içine bir kare bitter çikolata iki kayısı parcası ve az vanilya attım oda tadı güzel , görsel olarak değiştirilir denemelikdi şekil bozuk ama tadı iyi olmuş ve kızlar diyet bunlar SIFIR UN anacıklarım :)))
Süper o zaman yarın bakalım kaç çıkacaksın bizede yaz tatlım :))
Kuzum senin adın ne ? Senide yazacakdım yukarda adını hatırlıyamadım :)
Kesinlikle denemelisin kuzum aynı börek hiç lezzet farkı yok :)Tesekkur ederim fistiklar
Cok guzel gorunuyooo haftasonu ben de denicem bunu
Evet ilk bildiririm olcak buraya abla:) ismim Eda
Ablacım aşkolsun helal olsun tabi ki senin ince düşüncen yeter :)) yaparız tabi ki ıspanağa bayılırım hem ay eve gitsem de bi anne yemeği yesem artıkAyy kuzum aslında resim koysam mı diye tereddüt ettim canın çekmesin ya, öğrencilere kıyamıyorum yaa , kızım da uzaklarda öyle olunca daha bir içime batıyor aslında . Büşracığım hakkını helal et :) atla deve bişey değil zaten ama sizde ıspanak kavurması yaparsınız ayy :)
Ellerine sağlık canımm benimm.Sen yaparsnda güzel olmazmıı eminim gzel olmşturr.Eki Görüntüle 1837311 Eki Görüntüle 1837308 Eki Görüntüle 1837310 Eki Görüntüle 1837309 Evet canlarım nefsimle mücadeleyi ben kazandım
Kalktım oopsies ıspanaklı börek yaptım :) pizza yapıcaktım niye tüm tepsiye yapayım börek olsun dedim ve canlarım müjdeler olsun normal bir börekden lezzet olarak hiç farkı yok inanaın bakın ve mutlaka deneyin kızlar !!!
İlk resimdekinide tatlı olarak yaptım, içine bir kare bitter çikolata iki kayısı parcası ve az vanilya attım oda tadı güzel , görsel olarak değiştirilir denemelikdi şekil bozuk ama tadı iyi olmuş ve kızlar diyet bunlar SIFIR UN anacıklarım :)))
Önemli değil şekerim :)Ben sana öğretivereyim anam çekil şurdan da deseydin kız :))
Cvp yazmadığım aklıma geldi , arada kaynamış kız msjın şimdi aklıma geldi baby :)
Menü gene güzel canımbenim :) hadi yarın Jill günü heyecanlıyım kız bende bakalım nasıl bulacaksın tatlım Jill' i :)) deneyimini yaz olur mu yapınca :)Bugunku menum cok sacma oldu kizlar, saatleri falan kacti, okula gitmem gerekince
Sabah 1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 11:00
1 dilim tam bugday ekmegi
1 salatalik
1 yumurta
1 dilim salam
Yarim kk kasar peyniri
6-7 zeytin
Acuka sosu
Ara 13:00
1 seftali
2 kasik light yogurt tarcinli
Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
5-6 cranberry
Aksam 16:30
Ton balikli salata
Spor yapamadim sabah gelince leslie yaparim diyodum baskul gelince de yarin jilliana baslarim dedim bugün rest day oldu.
Okula gidecegim icin boyle degisikli bi gun oldu cikiyorum simdi yanima yulafli kepekli kraker aldim 10 bucukta cikcam cunku kesin acikirim
Gorusuruz canlarimmm
Ayy evet ya eve gideceksin annen annaannen güzel yemekler hazırlar sana tatlım , iyi olacak senin için .. Dönünce diyete devam gene inş :)Ablacım aşkolsun helal olsun tabi ki senin ince düşüncen yeter :)) yaparız tabi ki ıspanağa bayılırım hem ay eve gitsem de bi anne yemeği yesem artık
Kuzum benim sağol tatlışım :)) topiğimizede hoşgeldim canım benim :)) denemeni tavsiye ederim böreği :)Ellerine sağlık canımm benimm.Sen yaparsnda güzel olmazmıı eminim gzel olmşturr.
Anam ne kadar az öz yemişsin Maşallah şekerim iki gün böyle devam et bakalım kilo kıpırdayacak mı şekerim :) bana göre yarına bile eksiyi görürsün ama vücut hemen değilde iki üç gün sonra tepkisini belli ediyor :)Ben bugünümü yazayım :
kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk peynir
1 küçük domates
öğle yemeği
2 adet haşlanmış yumurta
ara
1 bardak yarım yağlı süt
akşam (18:00)
3 yumurtayı yoğurtla çırptım azcık da kabartma tozu ekledim tavada omlet gibi yaptım, yanında da 1 küçük biberi yarım 55 peynir
bugün toplam 910 kalori aldım
suyum çok az 1,5 litre ama yatana kadar 2,5 yapacağım
spor sabah 1 saat yürüyüş, akşam banish fat
Haftada kaç gün fitness çalışman tatlım ??Önemli değil şekerim :)
ay sağol ablacım yarını bile merak ediyorum inşallah bir hareketlenme olur dediğin gibi, yarın akşam 9 gibi evde olacağım umarım güzel yemekler yapmamışlardır ve kendimi tutabilirimAnam ne kadar az öz yemişsin Maşallah şekerim iki gün böyle devam et bakalım kilo kıpırdayacak mı şekerim :) bana göre yarına bile eksiyi görürsün ama vücut hemen değilde iki üç gün sonra tepkisini belli ediyor :)
abla bu hep oluyor muydu peki? indirmen daha iyi olur ablacım benim de bir ara internetim sıkıntılıydı cidden sürekli durup beklemek hem motivesini bozuyor insanın hem de terin soğuyorKızlar akşam bir saat abartısız spor programımı açmaya çalışdım yok olmadı olmadı yoğunluk mu var yoksa başka bir şey mi anlamadım.. En sonunda buz gibi olup üşüdüm ve giyindim tekrar gece geç deniycem bakalım bide.. Böyle olursa sanırım benimde programları indirmem gerekicek ..
abla senin şu tariflerin yüzünden bir an önce eve dönüp fırına kavuşmak istiyorumMenüm
Sabah
12 tane üzüm
Öğlen 3 dilim oopsies ıspanaklı börek, 1 tane oopsies yalancı kek
İkindi de
Kahve 3 parça oopsies yalancı kek
Akşam
4 dilim oopsies ıspanaklı börek gene
Kızlar bu oopsies yalancı kek de müthiş güzeldi ya, aynı kek gibi bununda tariflerini geliştirmeyi düşünüyorum, ıslak kek bile olur bundan , elmalı cevizli tarçınlı kek amaanniiinnn birsürü şey .. Diyetlerden korkmaya gerek yok artık canlar helede ben gibi hamur işi severseniz :)) yakında yeni denemelerimle karşınızdayım :))
Tatlım ben bizim takımı baya bi ihmal etmiştimMefkurem Zuhalciğim merak ediyorum tatlım nerelerdesin ???
Yok kuzum ilk kez başıma geliyor, dünde kötüydü ama bugün hiç açmadı, ya bu saatlerde net yoğun ondan bakalım geç saatte deneyince belli olacak .. İndirsem iyi olacak, aslında videolar heran kaldırılabilirde oradan yani :) şimdi durduk yere 119 dolar vermiyim bari , uğraşacak zamanımda pek yok indirmekle falan ama bir deniycem ..ay sağol ablacım yarını bile merak ediyorum inşallah bir hareketlenme olur dediğin gibi, yarın akşam 9 gibi evde olacağım umarım güzel yemekler yapmamışlardır ve kendimi tutabilirim
abla bu hep oluyor muydu peki? indirmen daha iyi olur ablacım benim de bir ara internetim sıkıntılıydı cidden sürekli durup beklemek hem motivesini bozuyor insanın hem de terin soğuyor
bize de çok özletme kendini ablacımm :))Tatlım ben bizim takımı baya bi ihmal etmiştim
Şu ara durumlarda pek iyi değil o yüzden fırsat buldukça oraya destek olmaya çalışıyorum
Onun için buraya gelemiyorum
Pazar günü 5 te 5 bozulunca vazgeçdim yapmaktan
Bide hergün az yemek daha çok strese sokuyor beni bu sefer patlama yaşıyorum
O yüzden varsın yavaş yavaş gitsin çok sıkmıcam kendimi
Bugünde +1 deydim
Cumaya ne kadar giderse artık
Cuma bildirim yaparım Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?