Ayy Büşracığım kesinlikle dene bu tarifi canım, kek olanıda dene melisin tatlım :))abla senin şu tariflerin yüzünden bir an önce eve dönüp fırına kavuşmak istiyorum
gece de açılmazsa mutlaka bi baktırın ablacım bazen kablo değişmesi gerekebiliyor bizde öyle bir sorun olmuştu. ama sen yine de indir bence abla silinirse çok kötü olur :)Yok kuzum ilk kez başıma geliyor, dünde kötüydü ama bugün hiç açmadı, ya bu saatlerde net yoğun ondan bakalım geç saatte deneyince belli olacak .. İndirsem iyi olacak, aslında videolar heran kaldırılabilirde oradan yani :) şimdi durduk yere 119 dolar vermiyim bari , uğraşacak zamanımda pek yok indirmekle falan ama bir deniycem ..
İş bilgisayarlarında ben iş dışında başka işlem yapmıyorum.. Kullanmadığımız bir notebook var onu çıkarmam lazım.. Oda güncelleme falan ister kesin bir sürü uğraş, işlerimde var bu gece çalışmam lazım geç saate kadar gene.. Bakalım inşallah gece açılır tatlım ayy ne yazdım beee peeehhh !!!
hepsi aklımda ablacım sağ salim mezun olayım 1 aya evimdeyim inşallah :))Ayy Büşracığım kesinlikle dene bu tarifi canım, kek olanıda dene melisin tatlım :))
Zuhalciğim bir garip oldum üzüldüm ayy , yani iki topiğede yazabilirsin tatlım, zaten bizde fazla bir kişi yok..Tatlım ben bizim takımı baya bi ihmal etmiştim
Şu ara durumlarda pek iyi değil o yüzden fırsat buldukça oraya destek olmaya çalışıyorum
Onun için buraya gelemiyorum
Pazar günü 5 te 5 bozulunca vazgeçdim yapmaktan
Bide hergün az yemek daha çok strese sokuyor beni bu sefer patlama yaşıyorum
O yüzden varsın yavaş yavaş gitsin çok sıkmıcam kendimi
Bugünde +1 deydim
Cumaya ne kadar giderse artık
Cuma bildirim yaparım Cnm
Ya başka şeyleri açıyor jet gibi hemde , açmasa diyecem ki kablodan :) kesin millet o saatte iş dönüşü yükleniyor programlara heralde :))gece de açılmazsa mutlaka bi baktırın ablacım bazen kablo değişmesi gerekebiliyor bizde öyle bir sorun olmuştu. ama sen yine de indir bence abla silinirse çok kötü olur :)
doğru abla haklısın garantiye almak lazım :)Ya başka şeyleri açıyor jet gibi hemde , açmasa diyecem ki kablodan :) kesin millet o saatte iş dönüşü yükleniyor programlara heralde :))
Evet evet indirmem lazım kesinlikle canım eşime havale ediyim bari o işi :)
hoşgördüm canımm.İnşaAllah denerim bigünKuzum benim sağol tatlışım :)) topiğimizede hoşgeldim canım benim :)) denemeni tavsiye ederim böreği :)
bize de çok özletme kendini ablacımm :))
Arada uğramaya çalışırım canlarZuhalciğim bir garip oldum üzüldüm ayy , yani iki topiğede yazabilirsin tatlım, zaten bizde fazla bir kişi yok..
Arada yaz lütfen gözlerim hep arıyor inan seni tatlım :)
Yavaş yavaş gitmesi aslında daha sağlıklı canım.. Bende özel günümden dolayı ha bire götürüyorum tartılmıyorumda nasılsa şişim diye :) cumayada iddiam yok bu hafta :)
Ayy Cumaya kadar gelmiyecek misin ?? Küserim kız olur mu öyle uğra lütfen canım ya
Evet ya buz kış geldi mübarek sanki :)Arada uğramaya çalışırım canlar
Valla bu ara yine bi tembellik geldi üstüme
Kış geri gelince benim enerjide gitti
Hiç spor yapamıyorum
Sizin sporlarıda görünce kendimi kötü hissediyorum
Menü gene güzel canımbenim :) hadi yarın Jill günü heyecanlıyım kız bende bakalım nasıl bulacaksın tatlım Jill' i :)) deneyimini yaz olur mu yapınca :)
Kızlar akşam bir saat abartısız spor programımı açmaya çalışdım yok olmadı olmadı yoğunluk mu var yoksa başka bir şey mi anlamadım.. En sonunda buz gibi olup üşüdüm ve giyindim tekrar gece geç deniycem bakalım bide.. Böyle olursa sanırım benimde programları indirmem gerekicek ..
Menüm
Sabah
12 tane üzüm
Öğlen 3 dilim oopsies ıspanaklı börek, 1 tane oopsies yalancı kek
İkindi de
Kahve 3 parça oopsies yalancı kek
Akşam
4 dilim oopsies ıspanaklı börek gene
Kızlar bu oopsies yalancı kek de müthiş güzeldi ya, aynı kek gibi bununda tariflerini geliştirmeyi düşünüyorum, ıslak kek bile olur bundan , elmalı cevizli tarçınlı kek amaanniiinnn birsürü şey .. Diyetlerden korkmaya gerek yok artık canlar helede ben gibi hamur işi severseniz :)) yakında yeni denemelerimle karşınızdayım :))
Bugun baskul gelince ev arkadasima dedim hemen sen cik bi dene diye, kiz bi cikti 49 kg.... O an sirlar dunyasi muzigi caldi kulaklarimda boyle bi dram yasadimgerci o da memnun degil bi 52-53 falan olmak istiyo kemikleri gorunuyooo yandan
Heralde baya incelmişindir Tatlım
Kız sen 36 beden falanmısın
Canım benim sende harikasın Asylum' a devam etmen süper, kız tarih yazcan literatüre geçicen bebeğim.. Scahun T programlarına kök söktüren İlk ve tek Türk genç koz olarakdan canımsıın
Evet kuzum nasip oldu çok şükür aldım Barfiksimi :)
Direnç lastiğide aldım, ayağa takılıp yapılıyor ama lastik fazla esnek geldi barfiks varken pek onu yapar mıyım bilmem :)
Birde şu tencere kapağı gibi olan sapına tutulup şınav çekilen alet var ya p90x3 de kullanıyorlardı, ondan da aldım .. Ama normal şınav çekmek varken neden bunda yaptırıyor Tony anlamadım , kesin etkisi daha farklıdır yoksa havalı dursun diye değildir :) Sence faydası nedir kuzum, tutunma yerleri sert plastikden ellerimi çok acıtıyor yalnız, insan yumuşak yapar tutunma yerini ya, ya birşey sarıcam ya da yaparken sporcu eldiveni kullanıcam artık :)) al işde eldicen de almak gerekicek ya da evdeki eldivenlerden parmak ucunu kesivercem :))
Gelelim Barfikse :) kuzum daha çekemiyorum, iki kere zorla asılıp kalkmaya çalışdım yarım yamalak yaptım ama doğru yapabildiğimi sanmıyorum.. Barfiks çekmek için kasların güçlenmesi lazımmış, öncesi antıramanları var, bir süre onları uyguluycam, kızım bile dün şok oldu anne barfiks mi yapcan sana inanmıyorum diyor :))
Eşimde arada gelip geçip bir iki yapıyor, bel fıtığından korkuyor ama okudum ben bel fıtığı olanlara önerilen bir spormuş :)
Birazdan p90x3 ün barfiks çalışmasını izliycem kadınlar sandalyede nasıl yapıyordu, görmüşdüm ama dikkatli bakmam lazım :)
İşde böyle cicim :)
Canım bu saatte sporumu yeni bitirdim.. Akşam saatinde millet Insanıty yapıyor demek ki bağlantı olmamısdı yapamamısdım. Gece çalışıncada bu saate kaldı mecburen ama bırakmadığım için bu saatte olsada yaptığım için mutluyum :)ay inşallah canım ama su aralar dogru duzgun uygulayamadım programı yeme isi de oyle sınav yaklastıkca spor ve beslenmeye dikkat etmemeye basladım stres hep:))
cogu aleti almıssın hayatım ne guzel :)) sınav barları daha derin sınav cekmeye yarıyor bu da daha fazla kas calıstırmanı saglıyor bir de bilek acımasın diye. onlarla cekmesi daha zordur bence. bende dumbelları onun gibi kullanıyordum daha derine inmeni saglıyor yukarı kalkması da bi o kadar zor arada yapıyorum o sekilde :)) sorma bende eldiven istiyorum sıcaklık arttıkca terleme daha fazla oluyor dambılları tutmak zorlasıyor:)
ay barfiks kolay gibi gozuken ama oyle olmayan bir sey sınav cekmeye hic benzemiyor su an 10dan fazla sınav cekerim ama sandalyesiz bir barfiks cekemem
hayatım bende bel agrısı oldugunda doktora gitmistim omurilikte hafif bir egrilik cıkmıstı doktor barfiks cek iyi gelir demisti zaten o gun aldık bizde barfiksi yani sırt kaslarını guclendirmek için birebir:)
ne guzel devam ediyorsun hayatım benden sonra en azimli olan sensin
ben dedigim gibi su aralar cok salladım maalesef saglıksız seyler yedim simdi yalan yok kilomda gozle gorulen bir sey yok gobegim hala sıkı önceden olsa diyeti bırakır bırakmaz eski halime dönerdim terle ve emekle atılan yaglar kilolar hemen gelmiyor iste guzelligi de bu vucut tolere edebiliyor :)) onumuzdeki hafta tekrar asylum level 1 den baslayacagım ins tatlı cok cekmisti canım simdi daha stressiz ve rahat baslayacagıma inanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?