Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

gece de açılmazsa mutlaka bi baktırın ablacım bazen kablo değişmesi gerekebiliyor bizde öyle bir sorun olmuştu. ama sen yine de indir bence abla silinirse çok kötü olur :)

Zuhalciğim bir garip oldum üzüldüm ayy , yani iki topiğede yazabilirsin tatlım, zaten bizde fazla bir kişi yok..
Arada yaz lütfen gözlerim hep arıyor inan seni tatlım :)

Yavaş yavaş gitmesi aslında daha sağlıklı canım.. Bende özel günümden dolayı ha bire götürüyorum tartılmıyorumda nasılsa şişim diye :) cumayada iddiam yok bu hafta :)
Ayy Cumaya kadar gelmiyecek misin ?? Küserim kız olur mu öyle uğra lütfen canım ya

gece de açılmazsa mutlaka bi baktırın ablacım bazen kablo değişmesi gerekebiliyor bizde öyle bir sorun olmuştu. ama sen yine de indir bence abla silinirse çok kötü olur :)
Ya başka şeyleri açıyor jet gibi hemde , açmasa diyecem ki kablodan :) kesin millet o saatte iş dönüşü yükleniyor programlara heralde :))
Evet evet indirmem lazım kesinlikle canım eşime havale ediyim bari o işi :)

doğru abla haklısın garantiye almak lazım :)

bize de çok özletme kendini ablacımm :))

Arada uğramaya çalışırım canlar

Valla bu ara yine bi tembellik geldi üstüme
Kış geri gelince benim enerjide gitti
Hiç spor yapamıyorum
Sizin sporlarıda görünce kendimi kötü hissediyorum

Arada uğramaya çalışırım canlar

Valla bu ara yine bi tembellik geldi üstüme
Kış geri gelince benim enerjide gitti
Hiç spor yapamıyorum
Sizin sporlarıda görünce kendimi kötü hissediyorum
Evet ya buz kış geldi mübarek sanki :)
Sıkma canını tatlım, başlarsın gene azimli hatısnsun sen tatlım :) kız ayakkabılarının hatrına yap bari şekerciim , ayakkabıların özlemişdir seni :))

Menü gene güzel canımbenim :) hadi yarın Jill günü heyecanlıyım kız bende bakalım nasıl bulacaksın tatlım Jill' i :)) deneyimini yaz olur mu yapınca :)

Aynen ablaa mutlaka yazarim:) korkuyorum bi de yapamazsam dayanamazsam diye

Ben hepsini indirdim simdidien abla 30 days shred, ripped in 30, six week six pack abs. Uc programi da insallah hepsini yapabilirim de

Ayy abla paylas tariflerini hep, ben cok seviyorum boyle seyler denemeyi haftasonlari :) hamarat hissediyoruz ev arkadasimla 

Bugun baskul gelince ev arkadasima dedim hemen sen cik bi dene diye, kiz bi cikti 49 kg.... O an sirlar dunyasi muzigi caldi kulaklarimda boyle bi dram yasadim gerci o da memnun degil bi 52-53 falan olmak istiyo kemikleri gorunuyooo yandan

Yalancı kek tarifimi sordu Nisaeylemmir arkadaşımız, oraya yazmışken burayada ekleyeyim.. Belki yapan olur :))

Canım 3 yumurtayı sarısı ve beyazını ayır.
Beyazını mikserle krema kıvamına gelinceye kadar çırp iyice koyulaşıcak sıvı bırakma sanki krem şanti gibi olacak kıvamı..istersen yarım yemek kaşığı kakao koyabilirsin ..

Sonra 3 yumurta sarısını ayrı bir kapta bir çay kaşığı kabartma tozu atıp çırp. İçine bitter çikolatayı bir paket vanilya, kıyılmış 3,4 kayısı koy karıştır.

Beyazların olduğu kapa boşalt ve kaşıkla karıştır mikserle değil o zaman sönebilir dikkat...

Zaten bu kıvamlı oluyor. Kagıt kek kalıpların varsa ya da ne biliyim şekil verebilirsin bir şekilde yada yağlı kağıda kaşık kaşık aralıklı koy .. Süper oluyor.. Elmalı çevizli tarçınlıda olur.. Hatta ıslak kek gibi de olur..
Kakaolu yapıp üzerine süt yumurta kakao azıcıkda yağ ekleyip sos yaparsın sıcakken dökersin al sana ıslak kek işde.. Korkmadan ye gitsin :))

Not: 180 derecede ISITILMIŞ fırında pişiriliyor hemen 10, 15 dakika bile sürmüyor pişmesi..

Son düzenleme:

ay inşallah canım ama su aralar dogru duzgun uygulayamadım programı yeme isi de oyle sınav yaklastıkca spor ve beslenmeye dikkat etmemeye basladım stres hep:))

cogu aleti almıssın hayatım ne guzel :)) sınav barları daha derin sınav cekmeye yarıyor bu da daha fazla kas calıstırmanı saglıyor bir de bilek acımasın diye. onlarla cekmesi daha zordur bence. bende dumbelları onun gibi kullanıyordum daha derine inmeni saglıyor yukarı kalkması da bi o kadar zor arada yapıyorum o sekilde :)) sorma bende eldiven istiyorum sıcaklık arttıkca terleme daha fazla oluyor dambılları tutmak zorlasıyor:)

ay barfiks kolay gibi gozuken ama oyle olmayan bir sey sınav cekmeye hic benzemiyor su an 10dan fazla sınav cekerim ama sandalyesiz bir barfiks cekemem

hayatım bende bel agrısı oldugunda doktora gitmistim omurilikte hafif bir egrilik cıkmıstı doktor barfiks cek iyi gelir demisti zaten o gun aldık bizde barfiksi yani sırt kaslarını guclendirmek için birebir:)

ne guzel devam ediyorsun hayatım benden sonra en azimli olan sensin
ben dedigim gibi su aralar cok salladım maalesef saglıksız seyler yedim simdi yalan yok kilomda gozle gorulen bir sey yok gobegim hala sıkı önceden olsa diyeti bırakır bırakmaz eski halime dönerdim terle ve emekle atılan yaglar kilolar hemen gelmiyor iste guzelligi de bu vucut tolere edebiliyor :)) onumuzdeki hafta tekrar asylum level 1 den baslayacagım ins tatlı cok cekmisti canım simdi daha stressiz ve rahat baslayacagıma inanıyorum :))

Canım bu saatte sporumu yeni bitirdim.. Akşam saatinde millet Insanıty yapıyor demek ki bağlantı olmamısdı yapamamısdım. Gece çalışıncada bu saate kaldı mecburen ama bırakmadığım için bu saatte olsada yaptığım için mutluyum :)

Ayy 36 bedensin demek tatlım ya tahmin ediyordum gerçi ama nerdeyse sıfır bedeb olcaksın şekerciim .. Ama eminim spor yaptığın için gayet fitsindir.. Sporsuz zayıflık güzel olmuyor..

Sınavına az kaldı tatlım benim stesde olman ve sporda aksamalar olması gayet normal ama sana hayranım ki genede sporunu düşünebiliyorsun ne mutlu :) hangi bölümü istiyorsun şekerim ?? İnş istediğin bölümü okumak nasip olur kuzum :)

Canım eve Barfiks geldiğinden beri eşimde barfiks çeker oldu :) bel fıtığına iyi geldiğini duyunca az az yapıyor her gün :)
Ve ben tek seferde 15 şınavı zorlanmadan çektiğimi görünce oda çekmeye başladı :)) ve dambella kol çalışmasına başladı :)) büyük değişmeler var yani.. Hafta sonu spor salonuna gidelim diyor :)))
Ben daha barfikse alışma aşamasındayım kuzum, sandalyede çekemiyorum ben boyum uzun olmuyor, hafif sıçrayınca yükselebiliyorum ama 3 den fazla yapamıyorum tek seferde ara ara gün içinde şempanze gibi asılıyorum :))

Diyet ve sporla epey incelmeye başladım bende bakalım şu özel gün nedeniyle şişlik var bu hafta ama alyansım parmağımdan düşüyor artık :) orta parmağıma rahat takabiliyorum :)) Ramazanda ikinci aya geçmiş olacağım inş.. Ama Ramazanda geceleri yapabilir miyim bilmiyorum.. Susamak olmasa gündüz yaparım ama susuzluğa dayanamam.. Neyse bir deneme çekcez artık bakalım :))

Evet kızlar gece saat 22:00 den saat 3:30' a kadar işlerle uğraşdım bu hafta yoğunluğum başladı .. Sporumu bu saatte de olsa yaptım mutluyum :)) Millet akşam saatinde Insanity yapıyormuş demek ki, gece 12 den beri rahat bağlantı oluyordu...
INSANITY 1. Ay 3. Hafta 3. Gün PURE CARDIO tamamdır.. En kolay günlerimdendi nerdeyse zorlanmadım fazla alışıyor muyum ne :)) zorlanmadım derken aşırı nefes nefese kalmadım, morarmadım :) yoksa gene zor gene zor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…