birkaç güne bile değişimi göreceksin canım ilk ben de zorlanmıştım ama sonra çok kolay geliyor :)An itibariyle Jillian30DaysShred Level1 / Day1 tamamlandi!
1 saat leslie ile yurudugumde bile bu kadar terledigimi hatirlamiyorum
Korkarak basladim acikcasi hatta bi Ara birakacakgibi oldum ama bi
Baktim cool down'dayim
Sinavda zorlandim biraz ama kondisyonum guclendikce o da hallolcak insallah
birkaç güne bile değişimi göreceksin canım ilk ben de zorlanmıştım ama sonra çok kolay geliyor :)
Tamamını yapamasan bile dene canım ya da 10 15 saniye dinlen her hareketten sonra öyle yapYarin kas agrilariyla yapabilicek miyim bakalim kuzum yaa korkuyorum
Heyy Maşallah kuzum süper bir haber bu :))Gunaydiiiiin kizlaaar
Heyecandan nasil cektiysem tencereyle cekmisim gibi cikmis
3 haftadir 3,2 kg vermisim, gercekten cok mutlu oldum cunku ilk 10 gun falan tam otutturamamistim beslenme duzenimi, ama yine de sporlarim ise yaramis
Canım ilk gün için genede müthişsin bence, çünkü ben ilk denediğimde 15 dakikada yere serilmişdim :)))An itibariyle Jillian30DaysShred Level1 / Day1 tamamlandi!
1 saat leslie ile yurudugumde bile bu kadar terledigimi hatirlamiyorum
Korkarak basladim acikcasi hatta bi Ara birakacakgibi oldum ama bi
Baktim cool down'dayim
Sinavda zorlandim biraz ama kondisyonum guclendikce o da hallolcak insallah
Sende ilk gün zorlanmamışdın demi Büşracığım Maşallahınız var ikinizinde kuzum :))birkaç güne bile değişimi göreceksin canım ilk ben de zorlanmıştım ama sonra çok kolay geliyor :)
OLEYY BEE OLEYY 85 i görmüşsün tatlım çok sevindim canım yaa :))
Canım kas ağrın var diye yapmamazlık yapma, aksine yapınca kas ağrın geçecek :)Yarin kas agrilariyla yapabilicek miyim bakalim kuzum yaa korkuyorum
Evet illede onlar kadar sayıda yapıcam diye aşırı zorlama, onlardan az sayıda olsa da olur, zamanla sayı artıyor kondüsyon arttıkça kuzum ..Tamamını yapamasan bile dene canım ya da 10 15 saniye dinlen her hareketten sonra öyle yap
evet ablacım ilk 2-3 yapışımda hatta baya zorlanmıştım ama sonradan çok hafif gelmeye başladı hele de banish fat den sonraSende ilk gün zorlanmamışdın demi Büşracığım Maşallahınız var ikinizinde kuzum :))
aynen ablacım çok iyi geldi bu bana gerçekten bugünki sayıyla hedefime 700 gr. kaldı resmen :)) haklısın ablacım ufak bir şey nolcak demeye gelmiyor direkt vücudun dengesini bozuyor valla. evde de elimden geldiğince dikkat edeceğim ablacım ama dediğin gibi gitmiyor olsam önümüzdeki hafta hedefime ulaşmış olurdum belki :) neyse geç olsun güç olmasın diyelimOLEYY BEE OLEYY 85 i görmüşsün tatlım çok sevindim canım yaa :))
Gördünmü masum görünen küçücük şeyler kiloyu nasıl tutuyor.. Sıfır grubuyuz ya vücutlarımızın tepkileride benziyor bebeğim :)) Ahh şu eve gitme olmasaydı bu hafta sonuna kadar epey vermiş olurdun :)) ama olsun morale de ihtiyacı var insan ve azimle devam edeceğinden eminim dönüşde kuzum.. Kaç saat Denizli ?? Akşama evinde olacaksın demi tatlım ??
Banish fat bir harika ya Jillin favori programı benim için .. Tam Kardio ve içlerinde en zoru ve etkilisi.. Eda da Shredleri bitirsin buna geçer inş..evet ablacım ilk 2-3 yapışımda hatta baya zorlanmıştım ama sonradan çok hafif gelmeye başladı hele de banish fat den sonra
aynen ablacım çok iyi geldi bu bana gerçekten bugünki sayıyla hedefime 700 gr. kaldı resmen :)) haklısın ablacım ufak bir şey nolcak demeye gelmiyor direkt vücudun dengesini bozuyor valla. evde de elimden geldiğince dikkat edeceğim ablacım ama dediğin gibi gitmiyor olsam önümüzdeki hafta hedefime ulaşmış olurdum belki :) neyse geç olsun güç olmasın diyelim4 saate yakın sürüyor ablacım saat 10a doğru orada olacağım akşam
Eda'da kısa sürede alışacak bence ablacım :) kendimi tutabildiğim kadar tutacağım ama 1 aydır eve gitmiyorum anne yemeği özledim hepsine saldırabilirim de belli olmaz hahahaBanish fat bir harika ya Jillin favori programı benim için .. Tam Kardio ve içlerinde en zoru ve etkilisi.. Eda da Shredleri bitirsin buna geçer inş..
Evet canım haftasonuna kesin hedefindeydin ama olsun kafanı dinle diyeti aşırı abartma ama anne eli değmiş lezzetleride kaçırma gelince sıkar verirsin.. Son alınanlar çabuk gidiyor daha çok ödem oluyor zaten..
Hayırlı yolculuklar, olsun kuzum şimdiden..arada yaz canım int varsa..oopsie böreği denemeyi de unutma şekerim :))
Git git kuzum iyi olacak senin için :) ıspanaklısını dene sende süperdi :)Eda'da kısa sürede alışacak bence ablacım :) kendimi tutabildiğim kadar tutacağım ama 1 aydır eve gitmiyorum anne yemeği özledim hepsine saldırabilirim de belli olmaz hahahasağol ablacım yazacağım, oopsie yi de dedim anneme deniycem gidince
abla bu senin yaşlanmış halin
ben sabah doktordaydım ramazan öncesi kontrollerimi yaptırayım dedimEe niye kimseler yok, topik pek bir sessiz, yakında ilan vericem yeni üyeler aranıyor diye :)) katılmak isteyenler buyursun gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?