Ayy şimdi yapamam o hareketi yaşnadığımda düşünemiyorum ama ama kimbilirabla bu senin yaşlanmış halin
daha yüksek kilolular daha fazla kalori harcıyor demekki hmmm
İyi yapmışsın hayatım :) yarın mı çıkacak sonuçlar?? İnşallah normaldir herşeyin kızım :))ben sabah doktordaydım ramazan öncesi kontrollerimi yaptırayım dedim
2 canimHaftada kaç gün fitness çalışman tatlım ??
İyi yapmışsın hayatım :) yarın mı çıkacak sonuçlar?? İnşallah normaldir herşeyin kızım :))
1 ay sonra bisiklet alacağım abla, her gün en az 1 saat binmeyi düşünüyorum, gerçek bisiklet amaAyy şimdi yapamam o hareketi yaşnadığımda düşünemiyorum ama ama kimbilir
Evet kilo fazlayken daha çok kalori harcanıyormuş bende bilmiyordum :))
merhaba olivenoil, eğer kabul edersen burada sizlerle devam etmek istiyorumEe niye kimseler yok, topik pek bir sessiz, yakında ilan vericem yeni üyeler aranıyor diye :)) katılmak isteyenler buyursun gelsin :))
Ayy canım hoşgeldin ne demek bizim herkese kapımız açık :) HOŞGELDİN HAYATIM :))merhaba olivenoil, eğer kabul edersen burada sizlerle devam etmek istiyorum
Kız parmağın yorulur hayatım az uzun uzun yazsan gıcıksın yaa :))2 canim
teşekkür ederim canım, geldim bile, arada takip ediyordum, hatta spor günlüğün dikkatimi çekmişti, ama videoları bir türlü bulamadığımdan yapamamıştım. her neyse bu aralar spor olarak yürüyüş olacak sadece , gelişmeleri yazarım buraya inşallah.Ayy canım hoşgeldin ne demek bizim herkese kapımız açık :) HOŞGELDİN HAYATIM :))
Üzülme kuzum hapına devam edersin ayrıca fazla kötü sayılmaz ben sıfıra yakın olanları biliyorum ayy :)4 ay önce kan hapıma ara vermiştim 18 olan değer 13 e düşmüş, buna üzüldüm, zaten hapa tekrar başlıycaktım ama en azından sabit kalmasını umuyodum, bide hemogramda ba% ba# değerlerim yüksek çıkmış onları bilmiyorum, haftaya kontrole gittiğimde sorcam doktora
Aaa takip etmene sevindim canım :)teşekkür ederim canım, geldim bile, arada takip ediyordum, hatta spor günlüğün dikkatimi çekmişti, ama videoları bir türlü bulamadığımdan yapamamıştım. her neyse bu aralar spor olarak yürüyüş olacak sadece , gelişmeleri yazarım buraya inşallah.
Heyy Maşallah kuzum süper bir haber bu :))
Çok güzel kilo vermişsin, bundan sonra haftalık takip yapasın daha güzel olur tatlım benim :)
Canım ilk gün için genede müthişsin bence, çünkü ben ilk denediğimde 15 dakikada yere serilmişdim :)))
Daha önceden spor yaptığın için kondüsyonun yetmiş Maşallah tatlım benim :)
İlk günden sonunu getirmek gerçekden çok çokk iyii tatlım :)
Sınavlar kollar güçlenmeden zorluyor insanı, dizlerinde çek ilk zamanlar zamanla normale geçiş yaparsın şekerciim :)
Ölçülerinide alsaydın çünkü Jill de incelmede süper oluyor bebeğim :))
Aa süper olur kuzum :)) ev okul yakın senin , bisikletle gider gelirsin .. Burda görsen 80 yaşındakiler bile bisiklete binerler., ulaşım maksatlı .. Ve etkilerini görürsün kesinlikle canım..1 ay sonra bisiklet alacağım abla, her gün en az 1 saat binmeyi düşünüyorum, gerçek bisiklet ama
ben jillian hastasıyım, 30 day nmtz videoları favorim ama bu aralar saldım hiç spor yapamadım, kendimi iyi hissedince yeniden başlamayı düşünüyorum, gündüz 40 dk mutlaka yürüyorum, bazen bu daha da uzuyor tabiAaa takip etmene sevindim canım :)
Videoları bulman çok kolay aslında yapmak istersen yeniden tarif ederim ben sana max30 sayfamda anlattım gerçi ama bazen karışık geliyor , gene anlatırım canım..
Tamam canım sporlarını paylaş.. Neler yapıyorsun spor olarak ??
Yarım saat çabucak geçiveriyor ama etkileri güzel olacak kuzum inşallah :)Tesekkur ederim abla ben de hayret ettim, hareketleri en dogru sekilde ogrenip yapayim falan derken video bitiverdi:) olculerimi de aldim abla, insallah level 1 bittiginde tekrar olculcem
birkaç güne bile değişimi göreceksin canım ilk ben de zorlanmıştım ama sonra çok kolay geliyor :)
Canım kas ağrın var diye yapmamazlık yapma, aksine yapınca kas ağrın geçecek :)
O ağrılara secin sporun işe yarıyor işde kasların çalışıyor ne mutlu :))
yok ablacım Denizli'ye dönünce alacağım orda binerim artık okulla işim kalmıyorAa süper olur kuzum :)) ev okul yakın senin , bisikletle gider gelirsin .. Burda görsen 80 yaşındakiler bile bisiklete binerler., ulaşım maksatlı .. Ve etkilerini görürsün kesinlikle canım..
Jill' i bende çok seviyorum programlarınıda canım, gerçekden etkili çalışmaları var..ben jillian hastasıyım, 30 day nmtz videoları favorim ama bu aralar saldım hiç spor yapamadım, kendimi iyi hissedince yeniden başlamayı düşünüyorum, gündüz 40 dk mutlaka yürüyorum, bazen bu daha da uzuyor tabi
Zumbada kondüsyonunu arttırmış, oda kardio sonuçda ama jill gibi kaslarını çalıştırma etkisi o kadar olmaz sanırım.. Gerçekden iyi yaptın kuzum Jille başlamakla :))Ayy insallah kuzum
Evet abla, ben 1 aydir bosuna tepiniyomusum zumba falan diyecok mutluyum basladigima:)
ilk ortaya çıktığında 2,3 dü değerim, o zamanlar çok kötüydüm, meğer bundanmış ama eski halim yok hissediyodum zaten emin olmak için bakırdım, doğru çıktı, yapıcak bişey yok başlıycam yine hapa,Bu halimizede şükür,Rabbim dermansız bilinmyen dert vermesinÜzülme kuzum hapına devam edersin ayrıca fazla kötü sayılmaz ben sıfıra yakın olanları biliyorum ayy :)
Ölçüm yapınva ille birşey çıkıyor zaten , fazla kafayı takma canım .. Sen kendini iyi hissediyorsan , haplarla normale gelir yeniden tatlım inş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?