Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

İyi yapmışsın hayatım :) yarın mı çıkacak sonuçlar?? İnşallah normaldir herşeyin kızım :))

4 ay önce kan hapıma ara vermiştim 18 olan değer 13 e düşmüş, buna üzüldüm, zaten hapa tekrar başlıycaktım ama en azından sabit kalmasını umuyodum, bide hemogramda ba% ba# değerlerim yüksek çıkmış onları bilmiyorum, haftaya kontrole gittiğimde sorcam doktora

Ayy canım hoşgeldin ne demek bizim herkese kapımız açık :) HOŞGELDİN HAYATIM :))
teşekkür ederim canım, geldim bile, arada takip ediyordum, hatta spor günlüğün dikkatimi çekmişti, ama videoları bir türlü bulamadığımdan yapamamıştım. her neyse bu aralar spor olarak yürüyüş olacak sadece , gelişmeleri yazarım buraya inşallah.

Üzülme kuzum hapına devam edersin ayrıca fazla kötü sayılmaz ben sıfıra yakın olanları biliyorum ayy :)
Ölçüm yapınva ille birşey çıkıyor zaten , fazla kafayı takma canım .. Sen kendini iyi hissediyorsan , haplarla normale gelir yeniden tatlım inş .

Aaa takip etmene sevindim canım :)
Videoları bulman çok kolay aslında yapmak istersen yeniden tarif ederim ben sana max30 sayfamda anlattım gerçi ama bazen karışık geliyor , gene anlatırım canım..
Tamam canım sporlarını paylaş.. Neler yapıyorsun spor olarak ??

Tesekkur ederim abla ben de hayret ettim, hareketleri en dogru sekilde ogrenip yapayim falan derken video bitiverdi:) olculerimi de aldim abla, insallah level 1 bittiginde tekrar olculcem

1 ay sonra bisiklet alacağım abla, her gün en az 1 saat binmeyi düşünüyorum, gerçek bisiklet ama
Aa süper olur kuzum :)) ev okul yakın senin , bisikletle gider gelirsin .. Burda görsen 80 yaşındakiler bile bisiklete binerler., ulaşım maksatlı .. Ve etkilerini görürsün kesinlikle canım..

ben jillian hastasıyım, 30 day nmtz videoları favorim ama bu aralar saldım hiç spor yapamadım, kendimi iyi hissedince yeniden başlamayı düşünüyorum, gündüz 40 dk mutlaka yürüyorum, bazen bu daha da uzuyor tabi

birkaç güne bile değişimi göreceksin canım ilk ben de zorlanmıştım ama sonra çok kolay geliyor :)

Ayy insallah kuzum

Canım kas ağrın var diye yapmamazlık yapma, aksine yapınca kas ağrın geçecek :)
O ağrılara secin sporun işe yarıyor işde kasların çalışıyor ne mutlu :))

Evet abla, ben 1 aydir bosuna tepiniyomusum zumba falan diye cok mutluyum basladigima:)

Aa süper olur kuzum :)) ev okul yakın senin , bisikletle gider gelirsin .. Burda görsen 80 yaşındakiler bile bisiklete binerler., ulaşım maksatlı .. Ve etkilerini görürsün kesinlikle canım..
yok ablacım Denizli'ye dönünce alacağım orda binerim artık okulla işim kalmıyor çok iyi geliyor kaslara ama fazlası da kasları kısaltıyor o yüzden günde 1 saat idealdir diyorum :))

Jill' i bende çok seviyorum programlarınıda canım, gerçekden etkili çalışmaları var..
40 dakika yürüyüşde harika.. Kilo problemin yok sanırım diyetten bahsetmediğine göre :)

ilk ortaya çıktığında 2,3 dü değerim, o zamanlar çok kötüydüm, meğer bundanmış ama eski halim yok hissediyodum zaten emin olmak için bakırdım, doğru çıktı, yapıcak bişey yok başlıycam yine hapa,Bu halimizede şükür,Rabbim dermansız bilinmyen dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…