Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yok ablacım Denizli'ye dönünce alacağım orda binerim artık okulla işim kalmıyor çok iyi geliyor kaslara ama fazlası da kasları kısaltıyor o yüzden günde 1 saat idealdir diyorum :))
Ayy evet okulun biticek doğru unutmuşum :)
Kasları nasıl kosaltıyormuş ayy ilk kez duydum kas kısalmasını, haltercilerin boyu kısa olur onun gibi mi acaba :))

Jill' i bende çok seviyorum programlarınıda canım, gerçekden etkili çalışmaları var..
40 dakika yürüyüşde harika.. Kilo problemin yok sanırım diyetten bahsetmediğine göre :)
yaklaşık 10 kilo civarında var kilom, 158 boy 64.3 kilo bu gün baktım

diyet olarak 2-3 haftadır salmıştım, dünden itibaren yeniden düzenli beslenmeye başladım,

geçmiş olsun canım

Ayy evet okulun biticek doğru unutmuşum :)
Kasları nasıl kosaltıyormuş ayy ilk kez duydum kas kısalmasını, haltercilerin boyu kısa olur onun gibi mi acaba :))
ablacım sürekli bacaklar çalıştığı için uzun süre kıvrılarak bisiklet üzerinde, bacak kasları gitgide kısalıyor. kuzenim fizik tedavici ondan öğrendim ben de :)

Amin canım , hapına devam edersin kuzum birşeyin kalmaz inşallah .. Kansızlık çoğu kişide var ya malesef..

ablacım sürekli bacaklar çalıştığı için uzun süre kıvrılarak bisiklet üzerinde, bacak kasları gitgide kısalıyor. kuzenim fizik tedavici ondan öğrendim ben de :)
Hmm bu almanlar niye deve gibi acep ya :))
Sürekli kullanıldığında olabilir belki canım, uzun süre binince streching yaparsın uzatırsın hayatım dert etme sporda çareler tükenmz ayy :))

Hmm bu almanlar niye deve gibi acep ya :))
Sürekli kullanıldığında olabilir belki canım, uzun süre binince streching yaparsın uzatırsın hayatım dert etme sporda çareler tükenmz ayy :))
Ablacım onlar birtek bisiklet yapmıyodur ondandır kuzenim mesela dümdüz açabikirdi bacaklarını, 1 sene boyuca günde 2 saat sadece bisiklet yaptı başka bi spor yapmadan ve şimdi mümkün değil uzatamıyor bacaklarını. Biz farklı hareketler de yapacağımız için öyle olmaz diye düşünüyorum :))

yaklaşık 10 kilo civarında var kilom, 158 boy 64.3 kilo bu gün baktım

diyet olarak 2-3 haftadır salmıştım, dünden itibaren yeniden düzenli beslenmeye başladım,
Senin adını diyet topiklerinden hatırlıyorum tatlım, bu konuda tecrüben fazladır kesin .. Sende bize beslenme konusunda yardımcı olursun şekerim olur mu ?? :))

Senin adını diyet topiklerinden hatırlıyorum tatlım, bu konuda tecrüben fazladır kesin .. Sende bize beslenme konusunda yardımcı olursun şekerim olur mu ?? :))
ahh kelin merhemi olsa hani çok şey bilirsin ama uygulamak zor olur ya, benim ki öyle bir şey işte inşallah burada motive edeceğiz bir birimizi

Kuzum Almanlar genetik olara çok uzunlar, Hollandalılar daha da uzun hatta..
Bunlar 3 yaşında çocuklarını bisiklete alıştırıyor inan annelerinin arkasından civciv gibi sürüyorlar çok sevimli bir görüntü oluyor :) kızeninde birşey biliyordur da söylüyordur gerçi, demek bisiklete binmeseler boyları en az 20 cm daha uzun olacakmış hehehehe :))
Evet spor yaptığımızdan sana olmaz bişey.. Bende fazla binmiyorum binde bir ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…