Ayy evet okulun biticek doğru unutmuşum :)yok ablacım Denizli'ye dönünce alacağım orda binerim artık okulla işim kalmıyorçok iyi geliyor kaslara ama fazlası da kasları kısaltıyor o yüzden günde 1 saat idealdir diyorum :))
yaklaşık 10 kilo civarında var kilom, 158 boy 64.3 kilo bu gün baktımJill' i bende çok seviyorum programlarınıda canım, gerçekden etkili çalışmaları var..
40 dakika yürüyüşde harika.. Kilo problemin yok sanırım diyetten bahsetmediğine göre :)
Zumbada kondüsyonunu arttırmış, oda kardio sonuçda ama jill gibi kaslarını çalıştırma etkisi o kadar olmaz sanırım.. Gerçekden iyi yaptın kuzum Jille başlamakla :))
geçmiş olsun canımilk ortaya çıktığında 2,3 dü değerim, o zamanlar çok kötüydüm, meğer bundanmış ama eski halim yok hissediyodum zaten emin olmak için bakırdım, doğru çıktı, yapıcak bişey yok başlıycam yine hapa,Bu halimizede şükür,Rabbim dermansız bilinmyen dert vermesin
ablacım sürekli bacaklar çalıştığı için uzun süre kıvrılarak bisiklet üzerinde, bacak kasları gitgide kısalıyor. kuzenim fizik tedavici ondan öğrendim ben de :)Ayy evet okulun biticek doğru unutmuşum :)
Kasları nasıl kosaltıyormuş ayy ilk kez duydum kas kısalmasını, haltercilerin boyu kısa olur onun gibi mi acaba :))
Amin canım , hapına devam edersin kuzum birşeyin kalmaz inşallah .. Kansızlık çoğu kişide var ya malesef..ilk ortaya çıktığında 2,3 dü değerim, o zamanlar çok kötüydüm, meğer bundanmış ama eski halim yok hissediyodum zaten emin olmak için bakırdım, doğru çıktı, yapıcak bişey yok başlıycam yine hapa,Bu halimizede şükür,Rabbim dermansız bilinmyen dert vermesin
Hmm bu almanlar niye deve gibi acep ya :))ablacım sürekli bacaklar çalıştığı için uzun süre kıvrılarak bisiklet üzerinde, bacak kasları gitgide kısalıyor. kuzenim fizik tedavici ondan öğrendim ben de :)
ilk defa duydum, çok şaşırdım,ablacım sürekli bacaklar çalıştığı için uzun süre kıvrılarak bisiklet üzerinde, bacak kasları gitgide kısalıyor. kuzenim fizik tedavici ondan öğrendim ben de :)
teşekkür ederim,sizde hoşgeldiniz grubumuzageçmiş olsun canım
Ablacım onlar birtek bisiklet yapmıyodur ondandırHmm bu almanlar niye deve gibi acep ya :))
Sürekli kullanıldığında olabilir belki canım, uzun süre binince streching yaparsın uzatırsın hayatım dert etme sporda çareler tükenmz ayy :))
Senin adını diyet topiklerinden hatırlıyorum tatlım, bu konuda tecrüben fazladır kesin .. Sende bize beslenme konusunda yardımcı olursun şekerim olur mu ?? :))yaklaşık 10 kilo civarında var kilom, 158 boy 64.3 kilo bu gün baktım
diyet olarak 2-3 haftadır salmıştım, dünden itibaren yeniden düzenli beslenmeye başladım,
teşekkür ederim,teşekkür ederim,sizde hoşgeldiniz grubumuza
Olur tatlım .. Tanıtsana biraz kendini şekerim :)Merhaba bende size katılabilir miyim? Bu ilk deneyimim olacak hayırlısıyla :)
teşekkür ederim,sizde hoşgeldiniz grubumuza
Tabi ki de hoşgeldin aramıza :))Merhaba bende size katılabilir miyim? Bu ilk deneyimim olacak hayırlısıyla :)
ahh kelin merhemi olsaSenin adını diyet topiklerinden hatırlıyorum tatlım, bu konuda tecrüben fazladır kesin .. Sende bize beslenme konusunda yardımcı olursun şekerim olur mu ?? :))
Çok da sık görülen bir şikayetmiş aslında :)ilk defa duydum, çok şaşırdım,
teşekkür ederim hoşbulduk
olabilir tabi, yinede 1 saat 2 saat sorun olmaz diye düşünüyorum.Çok da sık görülen bir şikayetmiş aslında :)
Kuzum Almanlar genetik olara çok uzunlar, Hollandalılar daha da uzun hatta..Ablacım onlar birtek bisiklet yapmıyodur ondandırkuzenim mesela dümdüz açabikirdi bacaklarını, 1 sene boyuca günde 2 saat sadece bisiklet yaptı başka bi spor yapmadan ve şimdi mümkün değil uzatamıyor bacaklarını. Biz farklı hareketler de yapacağımız için öyle olmaz diye düşünüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?