Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ayy ne güzel aslında küçüklükten harekete alışıyor vücutları :)) keşke türkiyede de yaygın olsa bisikket ile ulaşım. Ama üniversite öğrencilerinde çok fazla görneye başladım ben ablacım

Benim yegenim bisikletle gitti geldi üniye, son senesinde motorsiklet aldı ve yeğenim kız :))

Ayy ben de istiyorum da babam hayır diyor motosiklete :/ 4 sene önce araba ehliyeti aldım arabam yok
Yegenim büyükşehirde yaşıyor trafik yüzünden motorsiklet kullanıuor, arabayla uğraşamam diyor.. Kız evde kalcan kimse almıyacak seni diyorum .. Kendiside oldukça başarılı, ünlü bir ünide araştırma görevlisi Maşallah ..

Çalışmaya başlayınca araban da olur inş kuzum sağlık olsun zamanla herşey oluyor..

Olur tatlım .. Tanıtsana biraz kendini şekerim :)
Hep diyet günlüklerine katılacaktım üni sınavı bitsin öyle katılayım ama görünce topiğinizi dayanamadım. :) Adım zeynep. 19 yaşındayım Geçen yaz 60 kiloydum Bu kış sadece diyetle 55 oldum. Ama benim biraz yanlarım ve basenlerim çok çok geniş. Affedersiniz ama yağlar bıngıl bıngıl Sadece bel den yana şanslıyım :) Hiç göstermiyorum kilomu. Zaten birkaç kilo daha vermek istiyorum. Spor yapmadığımdan böyle oldu. protein ağırlıklı besleniyorum Şekeri bırakalı 1 yıl olacak ama ayda bir iki tane yiyorum. Yine de çok az kilo vermişim gibi geliyor. İnşallah şu sınav bittikten sonra jillian la spora başlayacağım. Tam bana göre :) Çok uzun oldu galiba :)

İnşallah canım.. Zaten az çok biliyoruzda önemli olan motive olmak .. Genede tecrübende faydalanırız tatlım :)
tabiki canım hep beraber motivasyonumuz artsın, doğruyu yanlışı beraberce öğrenelim

ben kendimce bir şeyler yapıyorum, açıkçası akşamı hafif geçirdiğim sürece ve bol hareket ettiğim zaman kilo verebiliyorum. Ağır diyet yapmıyorum yani :)

Hosgeldiiiin canim, eda ben 55 supeeer Jille kesinlikle baslaa bugun de benim ilk gunumdu boyun kacti cnm?

Gecmis olsun kuzum benim

Hosgeldiiiin canim, eda ben 55 supeeer Jille kesinlikle baslaa bugun de benim ilk gunumdu boyun kacti cnm?
Hoşbuldum tatlım, bir kaç kilo versem daha iyi ama 55 göstermiyorumdur. Jillianın neredeyse tüm videolarını indirdim kışın yaza başlarım diye:) çok uzun değil 1.63

Sporla gayet güzel şekle girersin canım benim.. Sınavını bir atlat hele .. Kilonda fazla değil zaten sıkılaşmak için spor yaparsın gayet fit olursun hiç merak etme.. Diyetde yapıyormuşsun ne güzel aferin sana bebeğim :)

Bizde Ramazan öncesi diye biraz asılalım dedik ama bu hafta özel günüm nedeniyle şişlik var bakalım bitince ne olacak en güzelı sağlıklı beslenerek kilo vermek zaten hayatım.. Beraberce kurtulalım fazlalıklardan inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…