Meyveyle atlatmaya çalış abartmadan tatlım :)Selam kızlarrr
regliyim
tatlı krizindeyim
ay ay
Teşekkür ederim :) Her gün girip ne yiyip ne içtiğimi yazmaya çalışacağım. Yanlışı doğruyu söylersiniz. Tecrübelerinden yararlanırım azcık. :) Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz :)Sporla gayet güzel şekle girersin canım benim.. Sınavını bir atlat hele .. Kilonda fazla değil zaten sıkılaşmak için spor yaparsın gayet fit olursun hiç merak etme.. Diyetde yapıyormuşsun ne güzel aferin sana bebeğim :)
Tamam paylaş kuzum :) hep beraber motive oluyoruz zaten.. Sen okula da gidiyor musun şu an ??Teşekkür ederim :) Her gün girip ne yiyip ne içtiğimi yazmaya çalışacağım. Yanlışı doğruyu söylersiniz. Tecrübelerinden yararlanırım azcık. :) Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz :)
teşekkür ederim.Hosgeldiin canimm
Bizde Ramazan öncesi diye biraz asılalım dedik ama bu hafta özel günüm nedeniyle şişlik var bakalım bitince ne olacak en güzelı sağlıklı beslenerek kilo vermek zaten hayatım.. Beraberce kurtulalım fazlalıklardan inş.
Hayır mezunumTamam paylaş kuzum :) hep beraber motive oluyoruz zaten.. Sen okula da gidiyor musun şu an ??
İnşallah ablacım..Yegenim büyükşehirde yaşıyor trafik yüzünden motorsiklet kullanıuor, arabayla uğraşamam diyor.. Kız evde kalcan kimse almıyacak seni diyorum .. Kendiside oldukça başarılı, ünlü bir ünide araştırma görevlisi Maşallah ..
Çalışmaya başlayınca araban da olur inş kuzum sağlık olsun zamanla herşey oluyor..
Al al canım dursun bi köşede :))Kiz benim daha ehliyetim de yook
Selam kızlarrr
regliyim
tatlı krizindeyim
ay ay
Hayır mezunum
Al al canım dursun bi köşede :))
kızlar midem çok kötü bugün benim değişik bir makaena tarifi deneyeyim dedim olan mideme olduyediğim ne varsa çıktı. dikkat etmem gerek aslında hassas bir midem var ama yeni tariflere de kayıtsız kalamıyorum . bu saatten sonra sanırım kkahve ve su dışında brşey tüketmem ağzmn içi zehir gibi
diyete devam yani. bu ara filmlere sardım o yüzden pek uğrayamıyorum buraya
geçmiş olsun canım, dikkat et zorlama kendinikızlar midem çok kötü bugün benim değişik bir makaena tarifi deneyeyim dedim olan mideme olduyediğim ne varsa çıktı. dikkat etmem gerek aslında hassas bir midem var ama yeni tariflere de kayıtsız kalamıyorum . bu saatten sonra sanırım kkahve ve su dışında brşey tüketmem ağzmn içi zehir gibi
Gayet güzel ve sağlıklı bir menü canım, sporda var Çok güzel :)ilk menümü vereyim
sabah
1 dilim süzme peynir
domates
salatalık
el büyüklüğünde pide
öğlen
1 dl dalyan köfte
1 s. kaşığı patates püresi
ayran
yeşil mercimek çorba
ara
2 ceviz
akşam
ton balığı ve bol yeşil salata düşünüyorum
su 2 lt civarı
spor 40 dk yürüyüş ve akşam oğlumu parka götürürsem bol hareket koşuşturmaca diyeyim
Canım anoroksiya olmandan korkuyorum kız senin , çok az yiyorsun yiyincede çıkartıyorsun ara ara.. Lütfen dikkat et sağlığından olma.. Sağlıklı şeyler tüket için rahat olsun çok yedim diye düşünme ..kızlar midem çok kötü bugün benim değişik bir makaena tarifi deneyeyim dedim olan mideme olduyediğim ne varsa çıktı. dikkat etmem gerek aslında hassas bir midem var ama yeni tariflere de kayıtsız kalamıyorum . bu saatten sonra sanırım kkahve ve su dışında brşey tüketmem ağzmn içi zehir gibi
karnıbahar mı
Sen ne okuyorsun ? Etüt merkezi tarzı bir yere gidiyorum. Şu an tam bende bilmiyorum. :) diş istiyordum bir ara ama şimdi mimar mühendislik istiyorum. Bakalım hayırlısı :)Ben de mezun olduktan sonra geldim universiteye:) evden mi hazirlaniyorsun, dershaneden mi? Hedefin neresi?
köri sosu koydum snrm o dokundu çok baharatlı geldiAyy gecmis olsun kuzum neden oyle oldu kine koymustun makarnaya??
ay pazar gnü neler yedim ben neler :)) hepsi de midemden yağ olmuşturCanım anoroksiya olmandan korkuyorum kız senin , çok az yiyorsun yiyincede çıkartıyorsun ara ara.. Lütfen dikkat et sağlığından olma.. Sağlıklı şeyler tüket için rahat olsun çok yedim diye düşünme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?