Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Teşekkür ederim :) Her gün girip ne yiyip ne içtiğimi yazmaya çalışacağım. Yanlışı doğruyu söylersiniz. Tecrübelerinden yararlanırım azcık. :) Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz :)

Teşekkür ederim :) Her gün girip ne yiyip ne içtiğimi yazmaya çalışacağım. Yanlışı doğruyu söylersiniz. Tecrübelerinden yararlanırım azcık. :) Umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz :)
Tamam paylaş kuzum :) hep beraber motive oluyoruz zaten.. Sen okula da gidiyor musun şu an ??

ilk menümü vereyim

sabah
1 dilim süzme peynir
domates
salatalık
el büyüklüğünde pide

öğlen
1 dl dalyan köfte
1 s. kaşığı patates püresi
ayran
yeşil mercimek çorba

ara
2 ceviz

akşam
ton balığı ve bol yeşil salata düşünüyorum

su 2 lt civarı
spor 40 dk yürüyüş ve akşam oğlumu parka götürürsem bol hareket koşuşturmaca diyeyim

İnşallah ablacım..

Kiz benim daha ehliyetim de yook
Al al canım dursun bi köşede :))

kızlar midem çok kötü bugün benim değişik bir makaena tarifi deneyeyim dedim olan mideme oldu yediğim ne varsa çıktı. dikkat etmem gerek aslında hassas bir midem var ama yeni tariflere de kayıtsız kalamıyorum . bu saatten sonra sanırım kkahve ve su dışında brşey tüketmem ağzmn içi zehir gibi

diyete devam yani. bu ara filmlere sardım o yüzden pek uğrayamıyorum buraya

Ayy gecmis olsun kuzum neden oyle oldu ki ne koymustun makarnaya??

geçmiş olsun canım, dikkat et zorlama kendini
tavsiye filmlerin olursa yaz canım bizde eşimle çok film izleriz

Gayet güzel ve sağlıklı bir menü canım, sporda var Çok güzel :)

Canım anoroksiya olmandan korkuyorum kız senin , çok az yiyorsun yiyincede çıkartıyorsun ara ara.. Lütfen dikkat et sağlığından olma.. Sağlıklı şeyler tüket için rahat olsun çok yedim diye düşünme ..

Ben de mezun olduktan sonra geldim universiteye:) evden mi hazirlaniyorsun, dershaneden mi? Hedefin neresi?
Sen ne okuyorsun ? Etüt merkezi tarzı bir yere gidiyorum. Şu an tam bende bilmiyorum. :) diş istiyordum bir ara ama şimdi mimar mühendislik istiyorum. Bakalım hayırlısı :)

ay pazar gnü neler yedim ben neler :)) hepsi de midemden yağ olmuştur bugün yediğim dokundu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…