- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
geçmiş olsun canım, dikkat et zorlama kendini
tavsiye filmlerin olursa yaz canım bizde eşimle çok film izleriz
Geçmiş olsun. İnşallah bir sorun olmaz.kızlar midem çok kötü bugün benim değişik bir makaena tarifi deneyeyim dedim olan mideme olduyediğim ne varsa çıktı. dikkat etmem gerek aslında hassas bir midem var ama yeni tariflere de kayıtsız kalamıyorum . bu saatten sonra sanırım kkahve ve su dışında brşey tüketmem ağzmn içi zehir gibi
diyete devam yani. bu ara filmlere sardım o yüzden pek uğrayamıyorum buraya
hımm biz bir ara pek izlemiştik hint filmi hele aamir khan filmi vardı o çok güzeldi, sharuk khan ın hangisini önerirsin?sharuk khan filmlerine taktım ben canım
biraz ağır bi baharat köri, az katarsan çok lezzet verir,hemen bıkma bi kere daha ama daha az koyarak deneayy bu köri sosunun kokusu dahi iğrençdşarda yemiştim bu kdr kokmuyordu
Kuzum karnabahar var evet ama az var doğru :) evde ızun zamandan beri vardı.. Biraz bozulmuş gibi olmuş birazını attım , ..Bir de saede çiçek kısmını bıçakla doğradım, rondom bozuk malesef ondan az çıkdı.. Ama bayıldım ya aynı kısır tatlım :))karnıbahar mı
içinde ne var say desen bitek karnıbaharı saymazdım, hiç görünmüyo
afiyet olsunKuzum karnabahar var evet ama az var doğru :) evde ızun zamandan beri vardı.. Biraz bozulmuş gibi olmuş attım ..Bir de saede çiçek kısmını bıçakla doğradım, rondom bozuk malesef ondan az çıkdı.. Ama bayıldım ya aynı kısır tatlım :))
İyi o zaman kuzum :) normal yediğini duydum içim rahatladı :))ay pazar gnü neler yedim ben neler :)) hepsi de midemden yağ olmuşturbugün yediğim dokundu canım
hımm biz bir ara pek izlemiştik hint filmi hele aamir khan filmi vardı o çok güzeldi, sharuk khan ın hangisini önerirsin?
biraz ağır bi baharat köri, az katarsan çok lezzet verir,hemen bıkma bi kere daha ama daha az koyarak dene
pizza falan yedim pazar gnü pasta yedimİyi o zaman kuzum :) normal yediğini duydum içim rahatladı :))
Sen ne okuyorsun ? Etüt merkezi tarzı bir yere gidiyorum. Şu an tam bende bilmiyorum. :) diş istiyordum bir ara ama şimdi mimar mühendislik istiyorum. Bakalım hayırlısı :)
köri sosu koydum snrm o dokundu çok baharatlı geldi
ayy bu köri sosunun kokusu dahi iğrençdşarda yemiştim bu kdr kokmuyordu
Smiile ben doldurdum sosu içine birde süt yoktu yerine tavuk suyu koydum :)
37Oyyy afiyet olsun ablaa ne guzel tarifler yapiosun ya saglikli saglikli
Hii sayisalcisin yani.. Ben de sozelciydim canim ama matematige de girmstim ve isletme bolumune geldim. Hic aklimda bile yoktu ve oylesine girmistim, nasip boyleymis 1. sinif bitiyor simdi
muhendislik iyi yaa
Amiin canm benim, gencligim diyince yanima kac yasindasin ki sen
Ayy o zaten agir bi sos, 1 kasik falan yetiyo, bi Ara cafede calisiyodum oyle yapioduk, ordan biliyorum
teşekkür ederim, normalde patates ve pide olmadı ama dediğim gibi 3 haftadır dikkat etmeyince yavaş yavaş toparlıycam artıkGayet güzel ve sağlıklı bir menü canım, sporda var Çok güzel :)
Nasıl istersen sorun olmaz benim içinAaaaaa ayy sana da abla demeliyim oyleysee
her baharatı kullanamıyorum canım. mideme dokunuyorOndan oldu belli ki kuzum, saglik sorunu olmasin da aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?