Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Geçmiş olsun. İnşallah bir sorun olmaz.

karnıbahar mı
içinde ne var say desen bitek karnıbaharı saymazdım, hiç görünmüyo
Kuzum karnabahar var evet ama az var doğru :) evde ızun zamandan beri vardı.. Biraz bozulmuş gibi olmuş birazını attım , ..Bir de saede çiçek kısmını bıçakla doğradım, rondom bozuk malesef ondan az çıkdı.. Ama bayıldım ya aynı kısır tatlım :))

Eki Görüntüle 1837834

Karnabahardan kısırım :)) aynı kısır tadında ohh miss :))

Oyyy afiyet olsun ablaa ne guzel tarifler yapiosun ya saglikli saglikli

Sen ne okuyorsun ? Etüt merkezi tarzı bir yere gidiyorum. Şu an tam bende bilmiyorum. :) diş istiyordum bir ara ama şimdi mimar mühendislik istiyorum. Bakalım hayırlısı :)

Hii sayisalcisin yani.. Ben de sozelciydim canim ama matematige de girmstim ve isletme bolumune geldim. Hic aklimda bile yoktu ve oylesine girmistim, nasip boyleymis 1. sinif bitiyor simdi
muhendislik iyi yaa

ayy ne güzel biran gençliğim aklıma geldi, Rabbim hayırlısını nasip etsin hepinize
Smiile ve malahit

Amiin canm benim, gencligim diyince yanima kac yasindasin ki sen

köri sosu koydum snrm o dokundu çok baharatlı geldi

ayy bu köri sosunun kokusu dahi iğrenç dşarda yemiştim bu kdr kokmuyordu

Ayy o zaten agir bi sos, 1 kasik falan yetiyo, bi Ara cafede calisiyodum oyle yapioduk, ordan biliyorum

37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…