Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum;

Sabah 1 sade turk kahvesi

Kahvalti 8:30
2 kucuk dilim cavdar ekmegi
1 salatalik
1 yumurta, dereotu ve biraz kasarla omlet
1 dilim salam
6-7 zeytin
Acuka sosu

Ara 10:45
1 muz, 2 kasik light yogurt ve tarcin karisimi

Ogle 12:30
1 kucuk kase sehriyeli tavuk corbasi
Izgara sebze(1 kabak,1 kirmizi biber, 1yesil biber)
2 catal patlican kozlemesi
1 kase yogurt (pulbiber ve limonla)

Ara 15:00
1 kupa sade gold kahve
Kuru meyve ve badem (tabi ki az miktarda ama saymadigim icin sayı yazamadim)

Aksam 20:00
Aksam cok gec oldu ya cok pismanim ama kaptirmisiz derse aciktigimin anca farkina varmistim
2 firinda tavuk but
2 kasik light yogurt

Yatmadan yesil cay icerim buyuk ihtimal

Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 1

Vee bugunu de boyle kapattik cok sukur bugun de doyduk

Senin menülerin gayet sağlıklı canım, herşeyden var :) bakalım kilo değişimin nasıl olacak canım :)

Menüm

Sabah
1 küçük muz

Öğlen
Karnabahar kısır

Akşam
Karnabahar kısırdan 3 kaşık
Yarım lahmacun
3 kaşık menemen
1 dilim tambugday ekmeği

Akşam açlık krizine girdim resmen :) şimdi iyiyim ama en azından fazla zararlı şeylere girmedim .. Ekmek gece gece olmadı ama neyse artık :)

Senin menülerin gayet sağlıklı canım, herşeyden var :) bakalım kilo değişimin nasıl olacak canım :)

Tesekkur ederim, ben de cok merak ediyorum ablacim yaa :) Her gun bi meyve bi sut urunu, bi sebze veya protein tuketmeye calisiyorum kas kaybim olmasin diye, Hem de yasam tarzi haline getirmeye calisiyorum abla :)

Olsun telafi etmesini bilirsin sen onu

Tesekkur ederim, ben de cok merak ediyorum ablacim yaa :) Her gun bi meyve bi sut urunu, bi sebze veya protein tuketmeye calisiyorum kas kaybim olmasin diye, Hem de yasam tarzi haline getirmeye calisiyorum abla :)
Gayet sağlıklı ve çok güzel buluyorum menülerini canım kaçamak da yok dolu dolu ama sağlıklı :)

Gece geç saatlere kadar çalışıcam, sporumuda yapmadım , eritirim sanırım :))

Merak ettim ablacim meslegin nedir?

Rahat verirsin canım düzenini bozmaz , sporunu aksatmazsan.. Spor yaptığın içinde normalden 5,6 kg daha ince olursun hem :))

Ayy insallah abla, daha once hic bu kadar kararli ve azimli oldugumu hatirlamiyorum, hedefim bu seneki dogum gunume 52 kg olarak girmek

Merak ettim ablacim meslegin nedir?

Ayy insallah abla, daha once hic bu kadar kararli ve azimli oldugumu hatirlamiyorum, hedefim bu seneki dogum gunume 52 kg olarak girmek
Canım ben Ekonometri mezunuyum.. Kendi iş yerimiz var bende 5 yıldır homeoffice olarak işyerimizin bazı işlerini uzakdan bağlantıyla hallediyorum.. Hergün iş yerine gitmeden evden doğru rahat oluyor.. Muhasebe, personel işleri satış kontrol, finans karışık işde kendi işimizde olunca herşeye dalıyorum :)

Azmin devamlı olur inşallah hedefine ulaşacaksın tatlım :)

Aaaa sen de iibf mezunusun yani. Ne guzel kendi isinde olmak di mi abla, benim simdidien gelecek kaygilarim basladi hocalar dil bildigim icin bi adim onde oldugumu soyluyolar bi de bol bol etkinliklere katil falan diyolar. Turkiye'de mi okudun ablacim?

Evet Tr den mezunum tatlım.. Kendi işimiz olması çok rahatlık kesinlikle canım :) evden doğru çalışmam da ayrı bir rahatlık çok şükür :)
Dil bilgin nerden canım ?? İngilizce mi biliyorsun, Erasmus programlarına falan katılabilirsin .. Kesinlikle yabancı dil bilmek şart Tr de artık canım ..

Evet ablacim ingilizce. Babam ingilizce biliyor, benimle de kucuklugumden beri sık sık ingilizce konusur bu sekilde alismistim, 8 yasinda grammer egitimine basladim sonra ingilizce hep hayatimda oldu ve olmaya devam ediyor. Dusunuyorum erasmus ablacim basvurcam insallah 3.sinifta.. Kesinlikle bi de iibf mezunu cok fazla biliyosun, dil bilmek one atiyor insani..

Ne kadar güzel olmuş kuzum kendini geliştirmen harika .. Bazı kişilerde dil ayrı bir yetenek oluyor :) sende o yeteneklilerdensin demek..

Artık her meslek grubu için dil şartı aranıyor Tr' de canım.. Kesinlikle dil bilmenin avantajını yaşıyacaksın inş. Mesleki ingilizceye geçiş yaparsın sonra..yüksek lisans yaparken de avantajın olur... Mümkünse dil sınavlarına girip başarını belgelendir .. Gerçi sınavlar oluyor her sene dil için .. Son yılında zaten girersin ve belgelersin dil bilgini..

Evet ablacim insallah ben acikcasi diksiyon kursu da dusunuyorum, spor muhabirligi cok istedigim bi is, ama nasip bakalim:)

Evet ablacim insallah ben acikcasi diksiyon kursu da dusunuyorum, spor muhabirligi cok istedigim bi is, ama nasip bakalim:)
Wuuuhhhuuu spor muhabirliği haa çok güzel tatlım :)) o zaman ömür boyu fit kalmalısın startı yaptın nasılsa şekerim :))
İnşallah en güzel yerlerde olursunuz canım ideallerinizin peşinden gidin .. Bir idealiniz bir hedefiniz olsun ki başarıyı hedefliyebilin inşallah :)

Cok haklisin ablacim spordan hic vazgecmek istemiyorum artik:) ben cilgin bi basketbol hayraniyimdir deli gibi basket maci izlerim, ama kendim hic spor yapamazdim bunu degistirdigim icin cok mutluyum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…