Spor hayatımızın bir parçası olsun inşallah ömür boyu bundan sonra canım hele siz gençsiniz daha :)Cok haklisin ablacim spordan hic vazgecmek istemiyorum artik:) ben cilgin bi basketbol hayraniyimdir deli gibi basket maci izlerim, ama kendim hic spor yapamazdim bunu degistirdigim icin cok mutluyum:))
İyi olmuş senin için. Bakalım benim nasibimde ne olacak. Bende bir sene nasıl bitecek diyordum şimdi ne çabuk geçti zaman diyorum. Dil bilmen çok güzel keşke bende ilerletsem yabancı dili. Seneye dil konusunun üstüne düşeceğim ne kadar olursa :)Oyyy afiyet olsun ablaa ne guzel tarifler yapiosun ya saglikli saglikli
Hii sayisalcisin yani.. Ben de sozelciydim canim ama matematige de girmstim ve isletme bolumune geldim. Hic aklimda bile yoktu ve oylesine girmistim, nasip boyleymis 1. sinif bitiyor simdi
muhendislik iyi yaa
Amiin canm benim, gencligim diyince yanima kac yasindasin ki sen
Ayy o zaten agir bi sos, 1 kasik falan yetiyo, bi Ara cafede calisiyodum oyle yapioduk, ordan biliyorum
Gayet güzel menün canım :) dut canımı çektirdin kız :)) ne güzel şanslısınız, burada dut yok :) ama kurusu var evde :))Menüm
Sabah 9.00
1 tane tereyağlı yumurta (Haşlama yiyemiyorum)
Yarım domates
1 adet salatalık
Marul
Ayran
Peynir
Ara
1 adet muz
Öğle 14.00
1 tane haşlanmış tavuk eti
Salata
4 yk bulgur pilavı
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
10-15 tane dut (Annem ağaçtan yeni toplamıştı yememezlik olmazdı)
Her zaman 3 bardak su içen ben bugün 2.5 lt içtim
Bugün akşam yemeği biraz az oldu sanki ama doydum sayılır
Ayy çekmesin ya kurusuyla idare edin :)) Tr ye gelince bekleriz bizde var :) Tr nin farkı diyelim meyveler konusunda :) Ahh şu çocuklar dalmasa ağaçlara doyasıya yiyeceğiz ama aşağı kim inerse az az getiriyor. İnşallah hayırlısı olurda iyi bir bölüm olur. Biraz alakasız olacak ama bir şey sorucam. Yemek yerken çok su içiyor musunuz geçen bir doktor tv de 1 kaşık yemek bir yudum su için dedi şaşırdım ben içilmemesi gerekiyor diye biliyordum.Gayet güzel menün canım :) dut canımı çektirdin kız :)) ne güzel şanslısınız, burada dut yok :) ama kurusu var evde :))
Sende inşallah istediğin mühendisliği tuturursun hayırlısıyla okursun inş kuzum :)
Helal olsun abla ben bugün jillianın videosunu inceledim bir hareketi deneyim dedim ama gram oynayamadım yerimden. Ama her şey bitsede bende çok başlamak istiyorum spora.INSANITY 1. Ay 3. Hafta 4. Gün programı CARDIO RECOVERY strech programı 32 dakika ve öncesinde 16 dakika CARDIO ABS yaptım .. Vücudum gün gün inceliyor ve değişimler muhteşem :) saban şiş olmama rağmen belim 80,5 du :)) regl sonrasını merak ediyorum :)
Ayrıca 40 tane şınav ve 4 tanecik Barfiks denemesi yaptım.. Çok zor barfiks yaa çok çalışmak lazım alışmak için ama kasları acayip acıtıyor ki bu da işe yaradığını gösteriyor ..
Ayy en sevdiğim meyvedir benim dut yaa :) hayalim bahçesinde dut ağacı olan bir evde oturmak birde kiraz ve ayva :) kiraz ve ayvayı eşim için istiyorum :)Ayy çekmesin ya kurusuyla idare edin :)) Tr ye gelince bekleriz bizde var :) Tr nin farkı diyelim meyveler konusunda :) Ahh şu çocuklar dalmasa ağaçlara doyasıya yiyeceğiz ama aşağı kim inerse az az getiriyor. İnşallah hayırlısı olurda iyi bir bölüm olur. Biraz alakasız olacak ama bir şey sorucam. Yemek yerken çok su içiyor musunuz geçen bir doktor tv de 1 kaşık yemek bir yudum su için dedi şaşırdım ben içilmemesi gerekiyor diye biliyordum.
Canım derslerine konsantre ol sen şimdilik , az kaldı sınavına .. Sonra istersen tüm gün spor yaparsın zaten bebeğim olur mu :))Helal olsun abla ben bugün jillianın videosunu inceledim bir hareketi deneyim dedim ama gram oynayamadım yerimden. Ama her şey bitsede bende çok başlamak istiyorum spora.
Ayy en sevdiğim meyvedir benim dut yaa :) hayalim bahçesinde dut ağacı olan bir evde oturmak birde kiraz ve ayva :) kiraz ve ayvayı eşim için istiyorum :)
Ağacınız küçük heralde canım :) yesin kız çocuklar boşver yere döküleceğine helal edin sadakanız olsun :)
Davetin için teşekkürler tatlım , biz gelene kadar mevsimi biter ayy :))
Niye alakasız olsun kuzum beslenme ile ilgili sorun sonuçda ..
Kimi için kimi içmeyin diyor.. Ben gün içinde içtiğim toplam suya bakıyorum canım.. Yemek sonrasıda içiyorum .. Sende boşver toplamda 2- 3 lt içmeye çalış önemli olan o :)
İnşallah oturursunuz bahçeli bir evde. Bizde kiraz ayva yok zaten 5-6 ağaç var Bende çok seviyorum bahçeli evi bizim bahçe küçük biraz. Dut daha 3-4 yıllık ama hızlı büyüyor :) Helal olsun tabiki çocuklarada dallarını kırınca annem çocuğunu dövmüşler gibi oluyor. Annem biraz bitkilere fazla düşkün sever falan onları. İlerde sizin spor düşkünü olurum inşallah ben biraz üşengeçim o konularda. İyi geceler :)Canım derslerine konsantre ol sen şimdilik , az kaldı sınavına .. Sonra istersen tüm gün spor yaparsın zaten bebeğim olur mu :))
Ben yıllardır Jill yapıyorum bu senede 7 ay oldu sporda sürekliliğim :) o yüzden bazı şeyler oturdu çok şükür. Spor yapmazsam rahat edemiyorum. Alışkanlık yapabildim kendime sporu çok şükür :)
Amin kızım iyi dileklerin için :))İnşallah oturursunuz bahçeli bir evde. Bizde kiraz ayva yok zaten 5-6 ağaç var Bende çok seviyorum bahçeli evi bizim bahçe küçük biraz. Dut daha 3-4 yıllık ama hızlı büyüyor :) Helal olsun tabiki çocuklarada dallarını kırınca annem çocuğunu dövmüşler gibi oluyor. Annem biraz bitkilere fazla düşkün sever falan onları. İlerde sizin spor düşkünü olurum inşallah ben biraz üşengeçim o konularda. İyi geceler :)
İyi olmuş senin için. Bakalım benim nasibimde ne olacak. Bende bir sene nasıl bitecek diyordum şimdi ne çabuk geçti zaman diyorum. Dil bilmen çok güzel keşke bende ilerletsem yabancı dili. Seneye dil konusunun üstüne düşeceğim ne kadar olursa :)
Menüm
Sabah 9.00
1 tane tereyağlı yumurta (Haşlama yiyemiyorum)
Yarım domates
1 adet salatalık
Marul
Ayran
Peynir
Ara
1 adet muz
Öğle 14.00
Salata
4 yk bulgur pilavı
Akşam 17.30
1 kase yoğurt
10-15 tane dut (Annem ağaçtan yeni toplamıştı yememezlik olmazdı)
Her zaman 3 bardak su içen ben bugün 2.5 lt içtim
Bugün akşam yemeği biraz az oldu sanki ama doydum sayılır
Ayy çekmesin ya kurusuyla idare edin :)) Tr ye gelince bekleriz bizde var :) Tr nin farkı diyelim meyveler konusunda :) Ahh şu çocuklar dalmasa ağaçlara doyasıya yiyeceğiz ama aşağı kim inerse az az getiriyor. İnşallah hayırlısı olurda iyi bir bölüm olur. Biraz alakasız olacak ama bir şey sorucam. Yemek yerken çok su içiyor musunuz geçen bir doktor tv de 1 kaşık yemek bir yudum su için dedi şaşırdım ben içilmemesi gerekiyor diye biliyordum.
Helal olsun abla ben bugün jillianın videosunu inceledim bir hareketi deneyim dedim ama gram oynayamadım yerimden. Ama her şey bitsede bende çok başlamak istiyorum spora.
Canım derslerine konsantre ol sen şimdilik , az kaldı sınavına .. Sonra istersen tüm gün spor yaparsın zaten bebeğim olur mu :))
Ben yıllardır Jill yapıyorum bu senede 7 ay oldu sporda sürekliliğim :) o yüzden bazı şeyler oturdu çok şükür. Spor yapmazsam rahat edemiyorum. Alışkanlık yapabildim kendime sporu çok şükür :)
Herkese iyi geceler :) benim 10 kilo vermem gerekiyor deneyimli olup ben bunu yaptım ve verdim diyen varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Miktarlar fazla olmayınca dengelersin canım :) çalışıyorsun sanırım canım demi ?
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40108925?p=3
O Olivenoil 12. resim ne diyo bak bu gerçekten çok önemliymiş
aslında 58 di ama sanırım 55-56 arası bırakıcam, çünkü hala sorunlu bölgeler var bu kiloda da hallolmuyomuş demek ki bazı şeyler, yani son 5 kilo kaldı hedefeKesinliklee oyle ablacim, senin hedefin kac 54 mu?
Evet kuzum belki bolumunde ingilizce hazirlik sinifi olursa, daha iyi gelistirme sansin olabilir:)
Gayet guzel canim, sut urunleriyle aran nasil? Meyvelerle tuketebilirsin cok guzel oluyor:)
Ben de ozellikle yemekte iceyim diye dikkat etmiyorum valla hic
Sinavin gecsin de rahat rahat baslarsin canm. Simdidien firsat buldukca leslie yapabilirsin hazirlik olur Jill'e
Ayy masallah ablamm
Merhaba:) biz de burada birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluyoruz ve sporla saglikli beslenmeyi yasam tarzi haline getiriyoruz:) burada istikrarli olursan yaz bitene kadar kurtulursun, benim de 9 kg fazlaligim:) kendini biraz tanitir misin?
Günaydın :))) ismim burcu ben 1.70 boyundayım 59.5 kiloyum üst tarafim çok sorunlu olmasa bile basenlerim var alt tarafım geniş inşallah zayifladigimda verebilecegimi düşünüyorum . Bu üniversite sınavları beni mahvettiEvet kuzum belki bolumunde ingilizce hazirlik sinifi olursa, daha iyi gelistirme sansin olabilir:)
Gayet guzel canim, sut urunleriyle aran nasil? Meyvelerle tuketebilirsin cok guzel oluyor:)
Ben de ozellikle yemekte iceyim diye dikkat etmiyorum valla hic
Sinavin gecsin de rahat rahat baslarsin canm. Simdidien firsat buldukca leslie yapabilirsin hazirlik olur Jill'e
Ayy masallah ablamm
Merhaba:) biz de burada birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluyoruz ve sporla saglikli beslenmeyi yasam tarzi haline getiriyoruz:) burada istikrarli olursan yaz bitene kadar kurtulursun, benim de 9 kg fazlaligim:) kendini biraz tanitir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?