Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

1,70 boyda 59,5 kiloda nasılbi basen sorunu var merak ettim, kendi kendine sorun ediyosun gibime geliyo

Sporu yaptım iyi hoştu güzeldi sikilastim bıraktım ne oldu hoooppp gene başa döndüm sevmedim ben bu işi karnım gene aynı oldu

aslında 58 di ama sanırım 55-56 arası bırakıcam, çünkü hala sorunlu bölgeler var bu kiloda da hallolmuyomuş demek ki bazı şeyler, yani son 5 kilo kaldı hedefe

Supeeer, cok az kaldi desene
direnc kilolarindan daha guclusun sen kirilacak o direnc

Boyun da uzunmus masallah kilon da iyi. Ihtiyacin olan spor sanirim

Sporu yaptım iyi hoştu güzeldi sikilastim bıraktım ne oldu hoooppp gene başa döndüm sevmedim ben bu işi karnım gene aynı oldu

Ara neden biraktin kiii

Herkese iyi geceler :) benim 10 kilo vermem gerekiyor deneyimli olup ben bunu yaptım ve verdim diyen varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Burcu merhaba hoşgeldin, burayı takipte kalırsan düzenli bi şekilde verebileceğinden eminim, ben toplamda 12 kilo verdim

Gunaydiiiiin kizlaaar
Elim kolum sirtim popom bacaklarim kisacasi her yerim agriyo ama buna seviniyorum icten ice, belli ki ise yaramis yilmak yok bugun bu agrilara ragmen yapmayi denicem, alissin vucudum
Günaydın canım bu iyiye işaret sevindimm :))

An itibariyle Jillian Michales Shred Level 1/Day 2 bitti, bi Ara aglamakli oldum yemin ederim ama sandigimdan daha iradeliymisim birakmadiiim :) simdi dus alicam sonra da spor sonrasi mutlulugun keyfini surcem biraz
Ayy o duygu harika değil miiii

Supeeer, cok az kaldi desene
direnc kilolarindan daha guclusun sen kirilacak o direnc

Boyun da uzunmus masallah kilon da iyi. Ihtiyacin olan spor sanirim

Ara neden biraktin kiii
ay inşallah canım yaz gelince işler biraz karışıyo bende evde durmadığımızdan spor yapamıyorum
o yüzden de kaldım son 5 kiloda

Günaydın canım bu iyiye işaret sevindimm :))

Ayy o duygu harika değil miiii

Evet kuzumm yaa o hafiflik hissi

ay inşallah canım yaz gelince işler biraz karışıyo bende evde durmadığımızdan spor yapamıyorum
o yüzden de kaldım son 5 kiloda

Yapabildigin kadar yapmaya calisirsin, kacamak da yapmazsin sonra direnc bi kirildi mi tikir tikir gider

Beni baya tok tutuyo ama sen az diyosan eğer közlenmis patlican salatası tavuk göğsü kızarmış. Olabilir belki ne dersin
aslında sen doyuyosun belki ama ben doymam bunlarla salata tarzını akşam yemeği olarak tercih ederim hatta yanında 1 tabakta çorba yada sebze yemeği de olcak

Ben uyanır uyanmaz ılık su içiyorum aksama kadar daha az kalori aldığımı farkediyorum öğle yemeğine başlamadan önce de mutlaka ılık su içmelisin. Ve yoğurt yemeyi unutmamalisin bence şimdiden afiyet olsun :-*

Herkese iyi geceler :) benim 10 kilo vermem gerekiyor deneyimli olup ben bunu yaptım ve verdim diyen varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Hoşgeldin canım :) hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz, spor artı diyetle :) sürekli katılırsan sende başarırsın inş :)

Sende sağol birtanem, sizlere örnek olmak için sporda extra gayret sarfediyorum, aksatmamaya çalışıyorum ki sizlerde aksatmayın :))
Gunaydiiiiin kizlaaar
Elim kolum sirtim popom bacaklarim kisacasi her yerim agriyo ama buna seviniyorum icten ice, belli ki ise yaramis yilmak yok bugun bu agrilara ragmen yapmayi denicem, alissin vucudum
evet işde bu tatlım o ağrılar tatlı ağrılar kuzum, sporunun işe yaradığını gösteriyor, mutlu olmalısın ne güzel işde canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…