1,70 boyda 59,5 kiloda nasılbi basen sorunu var merak ettim, kendi kendine sorun ediyosun gibime geliyoGünaydın :))) ismim burcu ben 1.70 boyundayım 59.5 kiloyum üst tarafim çok sorunlu olmasa bile basenlerim var alt tarafım geniş inşallah zayifladigimda verebilecegimi düşünüyorum . Bu üniversite sınavları beni mahvetti
hedefe ulaşana kadar bırakmıycan ki hatta hedefe ulaşıncada korumaya geçicen neden hemen bıraktın kiSporu yaptım iyi hoştu güzeldi sikilastim bıraktım ne oldu hoooppp gene başa döndüm sevmedim ben bu işi karnım gene aynı oldu
aslında 58 di ama sanırım 55-56 arası bırakıcam, çünkü hala sorunlu bölgeler var bu kiloda da hallolmuyomuş demek ki bazı şeyler, yani son 5 kilo kaldı hedefe
Günaydın :))) ismim burcu ben 1.70 boyundayım 59.5 kiloyum üst tarafim çok sorunlu olmasa bile basenlerim var alt tarafım geniş inşallah zayifladigimda verebilecegimi düşünüyorum . Bu üniversite sınavları beni mahvetti
Sporu yaptım iyi hoştu güzeldi sikilastim bıraktım ne oldu hoooppp gene başa döndüm sevmedim ben bu işi karnım gene aynı oldu
Burcu merhaba hoşgeldin, burayı takipte kalırsan düzenli bi şekilde verebileceğinden eminim, ben toplamda 12 kilo verdimHerkese iyi geceler :) benim 10 kilo vermem gerekiyor deneyimli olup ben bunu yaptım ve verdim diyen varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Günaydın canım bu iyiye işaret sevindimm :))Gunaydiiiiin kizlaaar
Elim kolum sirtim popom bacaklarim kisacasi her yerim agriyoama buna seviniyorum icten ice, belli ki ise yaramis yilmak yok bugun bu agrilara ragmen yapmayi denicem, alissin vucudum
Ayy o duygu harika değil miiiiAn itibariyle Jillian Michales Shred Level 1/Day 2 bitti, bi Ara aglamakli oldum yemin ederim ama sandigimdan daha iradeliymisim birakmadiiim :) simdi dus alicam sonra da spor sonrasi mutlulugun keyfini surcem biraz
ay inşallah canım yaz gelince işler biraz karışıyo bende evde durmadığımızdan spor yapamıyorumSupeeer, cok az kaldi desene
direnc kilolarindan daha guclusun sen kirilacak o direnc
Boyun da uzunmus masallah kilon da iyi. Ihtiyacin olan spor sanirim
Ara neden biraktin kiii
Günaydın canım bu iyiye işaret sevindimm :))
Ayy o duygu harika değil miiii
ay inşallah canım yaz gelince işler biraz karışıyo bende evde durmadığımızdan spor yapamıyorum
o yüzden de kaldım son 5 kiloda
ne var neyok bilmiyoruz kiAy ne yapsam simdi kizlar ogle yemegi icin fikir alabilir miyim?
Bol yeşilliklı salata çok güzel olabilir :)Ay ne yapsam simdi kizlar ogle yemegi icin fikir alabilir miyim?
öğlen için çok az değil mi?akşam olsa belkide öğleni daha güçlü yapmalıyız gibime geliyoBol yeşilliklı salata çok güzel olabilir :)
Ya da karpuz ve peynir müthiş oluyor 1 dilim de kepekli ekmek muthiss
Beni baya tok tutuyo ama sen az diyosan eğer közlenmis patlican salatası tavuk göğsü kızarmış. Olabilir belki ne dersinöğlen için çok az değil mi?akşam olsa belkide öğleni daha güçlü yapmalıyız gibime geliyo
aslında sen doyuyosun belki ama ben doymam bunlarla salata tarzını akşam yemeği olarak tercih ederim hatta yanında 1 tabakta çorba yada sebze yemeği de olcakBeni baya tok tutuyo ama sen az diyosan eğer közlenmis patlican salatası tavuk göğsü kızarmış. Olabilir belki ne dersin
2 hafta bıraktım sadece sorunlarım vardı yaa o bile yetti yani 2 haftada başa dondumhedefe ulaşana kadar bırakmıycan ki hatta hedefe ulaşıncada korumaya geçicen neden hemen bıraktın ki
sorunların düzeldi demi canım?2 hafta bıraktım sadece sorunlarım vardı yaa o bile yetti yani 2 haftada başa dondum
Hoşgeldin canım :) hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz, spor artı diyetle :) sürekli katılırsan sende başarırsın inş :)Herkese iyi geceler :) benim 10 kilo vermem gerekiyor deneyimli olup ben bunu yaptım ve verdim diyen varsa bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim
Kız kilo almadım ki hiç kilo sabit ama sikilasan göbeğim gene gevşedisorunların düzeldi demi canım?
çabuk aldığını çabuk verirsin üzülme, hemen başla tekrardan
Sende sağol birtanem, sizlere örnek olmak için sporda extra gayret sarfediyorum, aksatmamaya çalışıyorum ki sizlerde aksatmayın :))Evet kuzum belki bolumunde ingilizce hazirlik sinifi olursa, daha iyi gelistirme sansin olabilir:)
Gayet guzel canim, sut urunleriyle aran nasil? Meyvelerle tuketebilirsin cok guzel oluyor:)
Ben de ozellikle yemekte iceyim diye dikkat etmiyorum valla hic
Sinavin gecsin de rahat rahat baslarsin canm. Simdidien firsat buldukca leslie yapabilirsin hazirlik olur Jill'e
Ayy masallah ablamm
Merhaba:) biz de burada birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluyoruz ve sporla saglikli beslenmeyi yasam tarzi haline getiriyoruz:) burada istikrarli olursan yaz bitene kadar kurtulursun, benim de 9 kg fazlaligim:) kendini biraz tanitir misin?
evet işde bu tatlım o ağrılar tatlı ağrılar kuzum, sporunun işe yaradığını gösteriyor, mutlu olmalısın ne güzel işde canım :))Gunaydiiiiin kizlaaar
Elim kolum sirtim popom bacaklarim kisacasi her yerim agriyoama buna seviniyorum icten ice, belli ki ise yaramis yilmak yok bugun bu agrilara ragmen yapmayi denicem, alissin vucudum
Evet çok doğru aslında , resmi paylaşıyım ben birazdan herkesin gözüne girsin , kaçamak yapmasın kimse :))http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40108925?p=3
O Olivenoil 12. resim ne diyo bak bu gerçekten çok önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?