Günaydın arkadaşlar,
evet canım çalışıyorum, bu gün yoğunum biraz,
An itibariyle Jillian Michales Shred Level 1/Day 2 bitti, bi Ara aglamakli oldum yemin ederim ama sandigimdan daha iradeliymisim birakmadiiim :) simdi dus alicam sonra da spor sonrasi mutlulugun keyfini surcem biraz
Yazın aslında daha güzel kilo verilir kuzum sen gezerken atarsın o 5 kiloyu üzerinden hem balık tutarken kürekleri sen çekecekdin unuttun mu ayy :))) gider o kilolar kesinlikle :))aslında 58 di ama sanırım 55-56 arası bırakıcam, çünkü hala sorunlu bölgeler var bu kiloda da hallolmuyomuş demek ki bazı şeyler, yani son 5 kilo kaldı hedefe
Boy uzun kiloda aşırı yok tatlım sağlıklı beslenip spor yaparsan fit olmaman için neden kalmaz ama azmedip sporu sürekli hayatına sokmanı tavsiye ederim kuzum :)Günaydın :))) ismim burcu ben 1.70 boyundayım 59.5 kiloyum üst tarafim çok sorunlu olmasa bile basenlerim var alt tarafım geniş inşallah zayifladigimda verebilecegimi düşünüyorum . Bu üniversite sınavları beni mahvetti
Canım sen bir kere yemek yiyince tamam bir ay yemeyim diyor musun ?? Gene acıkıyorsun.. Spor sürekli yapılması gerekiyor.. kaslarımız bizim daha ne kadar ki, iyice kas olsun ki o az aralarda bile sıkılığımızı koruyabilelim :)Sporu yaptım iyi hoştu güzeldi sikilastim bıraktım ne oldu hoooppp gene başa döndüm sevmedim ben bu işi karnım gene aynı oldu
İstersen yaparsın sporunuda canım benim her şey bizde bitiyor :))ay inşallah canım yaz gelince işler biraz karışıyo bende evde durmadığımızdan spor yapamıyorum
o yüzden de kaldım son 5 kiloda
Kuzum vardın mı evine ??Burcu merhaba hoşgeldin, burayı takipte kalırsan düzenli bi şekilde verebileceğinden eminim, ben toplamda 12 kilo verdim
Günaydın canım bu iyiye işaret sevindimm :))
Ayy o duygu harika değil miiii
Vardım ablacım vardım baya fark ettiler inceldiğimi gerçekteb çok hoş bir duygu ya uzun süre görmeyenlerin tepkisi harika oluyor :)))Kuzum vardın mı evine ??
Ee evdekiler ne dediler?? Zayıflamış bulmuşlardır kesin ??
Merak ediyorum ayy çok heyecanlı oluyor uzun süre görmeyen kişilerin yorumları şaşkınlıkları :)
Boy uzun kiloda aşırı yok tatlım sağlıklı beslenip spor yaparsan fit olmaman için neden kalmaz ama azmedip sporu sürekli hayatına sokmanı tavsiye ederim kuzum :)
Çok sorunlu değil ama hafif basenlerim var ve üst bacaklarım içleri o kadar cıvık ve kalın ki ve arkalarda sıkmana gerek kalmayan selulitlerim var . Biraz zayıflayinca ve spor yapınca geçer diye umuyorum :) çok çok teşekkür ederim buarada cesaret aldım diyette başladım bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak 50 olsam çok iyi :)Boy uzun kiloda aşırı yok tatlım sağlıklı beslenip spor yaparsan fit olmaman için neden kalmaz ama azmedip sporu sürekli hayatına sokmanı tavsiye ederim kuzum :)
Kuzum spora ara vermen epey oldu o öyle iki hafta değil sanki şekerim.. Olsun başlamak için daha iyi nedenlerin var işde. Salonada gidiyorsun daha ne kuzum arada eğzersizlerde ekle bir ayda sıkılaşırsın yeniden canım :)Kız kilo almadım ki hiç kilo sabit ama sikilasan göbeğim gene gevşedi
İşde buVardım ablacım vardım baya fark ettiler inceldiğimi gerçekteb çok hoş bir duygu ya uzun süre görmeyenlerin tepkisi harika oluyor :)))
Ay keşke ablam. Eylüle kadar 80e düşmeyi hedefiyorum yapabilir miyim sence?İşde budaha yaza şok geçirteceksin herkesi inşallah Büşram :))
Sınava mı hazırlanıyorsun canım ??Çok sorunlu değil ama hafif basenlerim var ve üst bacaklarım içleri o kadar cıvık ve kalın ki ve arkalarda sıkmana gerek kalmayan selulitlerim var . Biraz zayıflayinca ve spor yapınca geçer diye umuyorum :) çok çok teşekkür ederim buarada cesaret aldım diyette başladım bugün bakalım sonuçlar nasıl olcak 50 olsam çok iyi :)
Kız Eylüle kadar 5 kilo mu veremiyceksin , sen Eylülde 75 olursun bak gör bozmazsan diyetini ve sporunu canım :))Ay keşke ablam. Eylüle kadar 80e düşmeyi hedefiyorum yapabilir miyim sence?
Bana kalsa yaparimda eve pek girmiyoruz genelde is cikışı orda burdayiz o yüzdenİstersen yaparsın sporunuda canım benim her şey bizde bitiyor :))
Sadece bacak hareketleri yapıyorum 7 dk diye bi uygulama var dün onu indirdim yapmaya başladım bugün her yerim ağrıyo ona baslamadan önce de yapıyordum squat hareketi merdiven inip çıkma yürüyüş gibi ama etkisini daha göremedim belki de ben sabirsizimSınava mı hazırlanıyorsun canım ??
Spora zaman ayır mutlaka ve sürekli yap selüliit de kalmaz sıkılaşırsında canım.. Spor olarak ne yapıyorsun, yaptın mı, yapacak mısın ??
Bende nerdeyse 8 kilo verdim ama bacaklarimdaki selulitler halaa aynen duruyo hatta gamzeler diyim o derece. Sanirim hiç gitmeyeceklerSınava mı hazırlanıyorsun canım ??
Spora zaman ayır mutlaka ve sürekli yap selüliit de kalmaz sıkılaşırsında canım.. Spor olarak ne yapıyorsun, yaptın mı, yapacak mısın ??
Abla dün akşam 2 dilim kek yedim kaçamağım oldu yani gidene kadar da beni rahat bırakmayacaklarKız Eylüle kadar 5 kilo mu veremiyceksin , sen Eylülde 75 olursun bak gör bozmazsan diyetini ve sporunu canım :))
Ben biara Türk kahvesi yle zeytinyagini karıştırıp suruyodum bacagima Streçle sarıp spor yapiyodum etkisi oluyo gibiydi sonra çok usendim bıraktımBende nerdeyse 8 kilo verdim ama bacaklarimdaki selulitler halaa aynen duruyo hatta gamzeler diyim o derece. Sanirim hiç gitmeyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?