Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ben biara Türk kahvesi yle zeytinyagini karıştırıp suruyodum bacagima Streçle sarıp spor yapiyodum etkisi oluyo gibiydi sonra çok usendim bıraktım
Selülit derinin alt tabakasında olan bişey boyle yüzeyden yapılan şeylerin faydası olduğunu sanmıyorum

Sabırsızlık olmaz canım, bir aydan önce etkilerini gözünle göremezsin.. Sabredip yapacaksın.. Ama şu sınavların bitsin bi stresini azalt öyle daha rahat yaparsın .. Şimdi hafif yap istiyorsan canım ..

Sabırsızlık olmaz canım, bir aydan önce etkilerini gözünle göremezsin.. Sabredip yapacaksın.. Ama şu sınavların bitsin bi stresini azalt öyle daha rahat yaparsın .. Şimdi hafif yap istiyorsan canım ..
Stres de çok kilo yapıyo ama ben geçen sene 50 kiloydum otur otur bu sene 59 oldum ne ara aldım hiç anlamadım stres ve hareketsizlik sanırım bu dönem içinde de selulitlerim cogaldi

Bende nerdeyse 8 kilo verdim ama bacaklarimdaki selulitler halaa aynen duruyo hatta gamzeler diyim o derece. Sanirim hiç gitmeyecekler
Canım o telveyle ovmayı duydum bende iyi gelenler oluyormuş devam edince, masaj kan dolaşımını hozlandırdığı için işe yarıyor olabilir.. Benim şanslı olduğum bir konu hiç selüliitim yok Maşallah bana :))

Fazla abartmadan ye kuzum diycem ama orada dayanmakda kolay olmaz :)
Dönünce toparlarsın çabucak inş tatlım.. Tatilden önce 77 diyorum ben :))

Maaalll
Masalllahhhhh :))) hiç Çıkmaz inşallah peeling etkisi oluyo kahvenin kan dolaşımını hızlandırıp etkisi oluyo gerçekten ve sporla tabi ama usengeclik istee

Stres de çok kilo yapıyo ama ben geçen sene 50 kiloydum otur otur bu sene 59 oldum ne ara aldım hiç anlamadım stres ve hareketsizlik sanırım bu dönem içinde de selulitlerim cogaldi
Ders çalışırken atıştırma oluyordur, hareketsizlikde eklenince hemen kilolar geliyor.. Ayy koz abarttığın kiloya bak şekerim , görende 120 kilosun sanar :) spor yap iki zıpla hergün bir aya toparlanırsın dert etme sınavına çalış sen ..

Fazla abartmadan ye kuzum diycem ama orada dayanmakda kolay olmaz :)
Dönünce toparlarsın çabucak inş tatlım.. Tatilden önce 77 diyorum ben :))
Rica ettim çok bir şey yapmayın dayanamıyorum diye bakalım ne kadar etki eder ayy inşallah ablacım :))

Mide rahatsizligimdan beri kendime hiç bardakta koyup icmedim zaten genelde ayran ciyiz biz alirsakta eşimin bardagindan bir iki yudum hupletiyorum o kadar, sanırım tatlılar yaptı bana bunu basit şekerler yani

Mide rahatsizligimdan beri kendime hiç bardakta koyup icmedim zaten genelde ayran ciyiz biz alirsakta eşimin bardagindan bir iki yudum hupletiyorum o kadar, sanırım tatlılar yaptı bana bunu basit şekerler yani
Evet ya o basit şekerler paket gıdaların etkiside olmuşdur kesin ama sporla selüliti giden çok kişi okuyorum canım çözümsüz değil .. Begümüm spor ne yapıyorsun şu aralar ?? Eliptik devamdır zaten, başka??

misafirler pazar gitti onlardan sonra temizlik çamaşır ütü onları sıra sıra yapıp bide anca 45 dk eliptik yapiyorum bu akşamda arkadaş aradı gelcem diye bide bi hasta mız var ameliyat olcak bu akşam onlar gelebilir yarında arkadaşa davetliyiz cumartesi kardesim geliyo anneme oraya geçicem pazar eşimin kuzeni taşınıyor ona yardıma gitcem şimdi de bana ben ne ara ne sporu yapim zaten kanım düşmüş hissediyorum kalpte çarpıntılarım arttı
Ne yazdım bee bir dokun bin ahh işit gibi oldu,bana dahada soru sormazsın

Ay anam hakketen sorduğuma pişman oldum :))
Allah yardımcın olsun bu ne trafik böylee , sen eliptiğine devam et yeter canım yaa :))

Ay anam hakketen sorduğuma pişman oldum :))
Allah yardımcın olsun bu ne trafik böylee , sen eliptiğine devam et yeter canım yaa :))
akrabalar yakın olunca ister istemez sürekli görüşmeler oluyo canım, bide eşim çok sosyaldir habire ya biri gelsin ya biz gidelim modunda yaz gelince hele hiç evde durmaz mecbur bende tın tın peşinden gidiyorum

akrabalar yakın olunca ister istemez sürekli görüşmeler oluyo canım, bide eşim çok sosyaldir habire ya biri gelsin ya biz gidelim modunda yaz gelince hele hiç evde durmaz mecbur bende tın tın peşinden gidiyorum
Ayy belli eşinin sosyal olduğu canım Maşallah :) boğa mı terazi mi kız senin eşin Begümüm :))
Akrabalar yakın olunca haklısın .. Bizde tr' de öle oluyoruz :)) burda da bir sakinlik bir sukunet aynı yaşadığımız yer gibi :)) gece olunca saat 11 de herkes tavuk gibi yatar burda :) şehir akşamları hele kısları terkedilmiş bir havaya bürünür .. Üstelik yaşadığım yer büyük bir şehir düşün :))

eşim koç burcu çok inatçıdır eşim kalabalık ailede büyüdüğünden alışmış sürekli etrafında birilerini görmek istiyo
gündüz çok yoruluyolar demek ki erkenden uyuya kalıyolartembelmiş bu almanlar yahu
Daha doğrusu uykucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…