Canım farketmemişdim bile tatlım, ince düşüncelisin çok şekerciim :)) yok ya kazayla olduğu açık bebeğim :))Ay
Çok özür dilerim o ilk yazdigimi nasıl gönderdim anlamadım bilerek yazmadim
Canım sen bir kere yemek yiyince tamam bir ay yemeyim diyor musun ?? Gene acıkıyorsun.. Spor sürekli yapılması gerekiyor.. kaslarımız bizim daha ne kadar ki, iyice kas olsun ki o az aralarda bile sıkılığımızı koruyabilelim :)
Niye spor düşmanı gibi konuşuyorsun şekerciğim benim , yap sporunu bak keyfine değişimlerini izle, mutlu ol.. Negatif olmaya gerek yok baby :))
O zayıf fit hatunlar boşuna zayıf ve fit değiller, saatlerini ayırıyorlar spora fit olmaya, emek vermek gerekiyor tatlım..
Fit bir vücut en güzel bakım ürünlerinden en güzel kıyafetlerden değerli, neden bizimde olmasın demi.. Hadii devam spora canım :))
Abla dün akşam 2 dilim kek yedim kaçamağım oldu yani gidene kadar da beni rahat bırakmayacaklarabartmıyorum tabi yine ama yine de oluyor kaçamaklar döndüğümde hurma ve yumurta detoksu yapacağım finallerim başlayana kadar. Ve her gün banish fat yapacağım. 6 haziranda başlıyor finallerim o zamana kadar planım bu. Final haftasında da diyetimi korumaya çalışacağım. Ağustos sonu gibi tatile çıkacağız demiştim ya hani abla o zamana kadar 79 hedefim umarım yapabilirim :))
Canım o telveyle ovmayı duydum bende iyi gelenler oluyormuş devam edince, masaj kan dolaşımını hozlandırdığı için işe yarıyor olabilir.. Benim şanslı olduğum bir konu hiç selüliitim yok Maşallah bana :))
Sabah namazında ayakdalar anam , prensipli çalışkan millet., hafta sonları gençler geç yatıyor partilerden çıkmazlar o ayrı ...eşim koç burcu çok inatçıdıreşim kalabalık ailede büyüdüğünden alışmış sürekli etrafında birilerini görmek istiyo
gündüz çok yoruluyolar demek ki erkenden uyuya kalıyolartembelmiş bu almanlar yahuu
2 rekatta namaz kilsalar bari hazır kalkmiskenSabah namazında ayakdalar anam , prensipli çalışkan millet., hafta sonları gençler geç yatıyor partilerden çıkmazlar o ayrı ...
Benim eşimde koç burcu şekerim :))
İnatlarını bilmem mi hiç koçların :))
Sağol tatlım benim motivasyonlarımız birlikde yavan yapıyor şekerim :))Yaa abla senin motivasyonun hic eksik olmasin ne guzel moral veriyosunn
Benim de 6sinda basliyor kuzum, panik yapiyorum cok
Ayy masallahsporla benimkiler de gider umarimm
2 rekatta namaz kilsalar bari hazır kalkmisken
Hem ne inat
Evet onu bende duymuştum ne güzel bişeyKılmıyorlar ama sanırım erken kalktıkları için sabah melekler rızk dağıtırmış o saatte ayakda olanlara daha fazla dağıtılırmış.. Ondan bol bol faydalanıyorlar :))
Dedem rahmetli biz çocukken sabah namazında pencereleri açar, rızık melekleri doluşsun derdi ...
Bende de tam tersi bi rahatlık var canım artık son finallerim ya salladımYaa abla senin motivasyonun hic eksik olmasin ne guzel moral veriyosunn
Benim de 6sinda basliyor kuzum, panik yapiyorum cok
Ayy masallahsporla benimkiler de gider umarimm
işte bu süperAyy kızlar sizle çok mutlu olduğum bir şey paylaşacağım. Mezuniyet için elbise aldım az önce. Bundan 4 5 ay önce deneyecek bile elbise bulamazken şimdi çeşit çeşit denedim aldığım elbise çok hoş durdu hiç beklemezdim öyle zarif duracağını ay ben zayıflamışım dedim kendi kendime
Ayy ananeme geldim şimdi eve gidince atayım tatlım hatta giyip atayım mesaj olarak gönderirim :)))işte bu süper
bari sen fotosunu at elbisenin merak ederim ben
bi zamanalar bi arkadaş vardı düğün elbisesini atacaktı atmadı
anamm merak ettim şimdi tamam bekliyorumAyy ananeme geldim şimdi eve gidince atayım tatlım hatta giyip atayım mesaj olarak gönderirim :)))
Ayy evet kuzum ya bende görmek istiyorum :)))Ayy ananeme geldim şimdi eve gidince atayım tatlım hatta giyip atayım mesaj olarak gönderirim :)))
Gönderirim sana da ablacımm, balo olmayacak sadece kep töreni o yüzden sade aldımAyy evet kızım ya bende görmek istiyorum :)))
Daha iyi sonrada kullanırsın hem , gerçi zayıflayınca olmaz ama daralttırırsın :)Gönderirim sana da ablacımm, balo olmayacak sadece kep töreni o yüzden sade aldım
Aman abla yeter ki zayıflayayım giden eblise olsunDaha iyi sonrada kullanırsın hem , gerçi zayıflayınca olmaz ama daralttırırsın :)
o şampuan şaçına hiç yaramamış yanlız, saçlar cansız ama vücuduna yaramış
Kesinlikle canım :))Aman abla yeter ki zayıflayayım giden eblise olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?