Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Yaa abla senin motivasyonun hic eksik olmasin ne guzel moral veriyosunn

Benim de 6sinda basliyor kuzum, panik yapiyorum cok

Ayy masallah sporla benimkiler de gider umarimm

Sabah namazında ayakdalar anam , prensipli çalışkan millet., hafta sonları gençler geç yatıyor partilerden çıkmazlar o ayrı ...
Benim eşimde koç burcu şekerim :))
İnatlarını bilmem mi hiç koçların :))

Yaa abla senin motivasyonun hic eksik olmasin ne guzel moral veriyosunn

Benim de 6sinda basliyor kuzum, panik yapiyorum cok

Ayy masallah sporla benimkiler de gider umarimm
Sağol tatlım benim motivasyonlarımız birlikde yavan yapıyor şekerim :))
Sporla selüluit falan kalmaz şekerim .. Yediklerinize zaten dikkat ediyorsunuz, hepsi gidecek inşallah sabır sadece ve devam ..

2 rekatta namaz kilsalar bari hazır kalkmisken
Hem ne inat
Kılmıyorlar ama sanırım erken kalktıkları için sabah melekler rızk dağıtırmış o saatte ayakda olanlara daha fazla dağıtılırmış.. Ondan bol bol faydalanıyorlar :))
Dedem rahmetli biz çocukken sabah namazında pencereleri açar, rızık melekleri doluşsun derdi ...

Evet onu bende duymuştum ne güzel bişey

Ayy kızlar sizle çok mutlu olduğum bir şey paylaşacağım. Mezuniyet için elbise aldım az önce. Bundan 4 5 ay önce deneyecek bile elbise bulamazken şimdi çeşit çeşit denedim aldığım elbise çok hoş durdu hiç beklemezdim öyle zarif duracağını ay ben zayıflamışım dedim kendi kendime

işte bu süper
bari sen fotosunu at elbisenin merak ederim ben
bi zamanalar bi arkadaş vardı düğün elbisesini atacaktı atmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…