ay bu güzelmiş
Yarın tartı günümüz akşamı hafif atlatmaya bak şekerim :))slm kızlar, bu gün sabah
lor ve yumurta ile omlet domates salatalık yedim
öğlen
tas kebap bulgur pilavı ayran ve 2 dl kepek ekmek yedim
ara 2 ceviz
akşam
henüz bilmiyorum ama çok açım yaa
Bende de tam tersi bi rahatlık var canım artık son finallerim ya salladım
Ayy kızlar sizle çok mutlu olduğum bir şey paylaşacağım. Mezuniyet için elbise aldım az önce. Bundan 4 5 ay önce deneyecek bile elbise bulamazken şimdi çeşit çeşit denedim aldığım elbise çok hoş durdu hiç beklemezdim öyle zarif duracağını ay ben zayıflamışım dedim kendi kendime
slm kızlar, bu gün sabah
lor ve yumurta ile omlet domates salatalık yedim
öğlen
tas kebap bulgur pilavı ayran ve 2 dl kepek ekmek yedim
ara 2 ceviz
akşam
henüz bilmiyorum ama çok açım yaa
Yarın tartı günümüz akşamı hafif atlatmaya bak şekerim :))
Menün de güzelmiş :)
Bende de bir iştahsızlık üşengeçlik var bugün çay ve maydonoz suyu dışında daha birşey yemedim ..
ay evet ya, hep diyete başlarken zor adapte oluyorumAy ne guzel ben de istiyorum o rahatlıktan
Ayy ben de merak ettim elbiseniiiikac bedendin simdi kac oldun kuzum?
Mide kuculene kadar bu hissediliyor malesef
44 ten 42ye düştüm canım ama vücudum baya toparlandı sana da atarım fotoğraff. Kuzum ben vizelerimi yüksek tutuyorum hep final zamanı 45 alsam geçerim rahatlığı oluyor sana da bunu tavsiye ederim :))Ay ne guzel ben de istiyorum o rahatlıktan
Ayy ben de merak ettim elbiseniiiikac bedendin simdi kac oldun kuzum?
Mide kuculene kadar bu hissediliyor malesef
44 ten 42ye düştüm canım ama vücudum baya toparlandı sana da atarım fotoğraff. Kuzum ben vizelerimi yüksek tutuyorum hep final zamanı 45 alsam geçerim rahatlığı oluyor sana da bunu tavsiye ederim :))
Yüksekse o zaman hiç dert etme canım. Ben ne kadar o rahatlığa güvensem de ister istemez çalışıyorum sen de öylesin sanırım çok güzel geçecek bence rahat ol sen:)Sporun faydalari vol 2 :)
Benim de yuksek ama nedense panik yapiorum yine de, ortalama yuksek olsun diye
Ne yedin akşam acaba merak ettim canım :))ne güzel iştahsız olman canımcuma tartılcam ama çok açım yaaa
Kuzum neden gelmez oldun artık yaa, Efa sopayı elime alcam artık kız topla bi kendini şekerim.. Yarın kilo bildirimini bekliyorum ona göre şekerim :))bana artık bildirim bile gelmiyooo
Kuzum yemekleri kendiniz mi hazırlıyorsunuz? Dışarda mı yiyorsun gayet güzel yemekler hazırlıyorsun Maşallah :)Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum
Sabah 1 kupa sade gold kahve
Kahvalti 7:30
2 kucuk dilim cavdar ekmegi
1 salatalik
1 rafadan yumurta
1 dilim salam
6-7 zeytin
Acuka sosu
1-2 catal otlu krem peynir
Ara 10:20
1 yesil elma
1 bardak tarcinli light sut
Ogle 12:30
1 kase sehriyeli tavuk corbasi
4 yaprak sarma
1 kase yogurt
Ara 14:30
1 sade turk kahvesi
Biraz kuru meyve ve leblebi
Aksam 16:30
1 kase sehriyeli tavuk corbasi
Bol salata
Okula gidicem diye erken yedim yemegi, sonra aciktim tabi okulda, 3 tane yulafli kepekli kraker yedim.
Az once de nane limonlu yesil cayimi ictim simdi biraz ders calisicam
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?