abla ya bi türlü motive olamadığım gibi hep yarın başlıyorumlarla kendimi kandırıyorum ya ve acayip yiyorummKuzum neden gelmez oldun artık yaa, Efa sopayı elime alcam artık kız topla bi kendini şekerim.. Yarın kilo bildirimini bekliyorum ona göre şekerim :))
Canım bunu yapma kendine hadi yarın ekmeği azalt dikkat ederek başla.. İp atla mesela .. Yarın kilo bildiriminle başla lütfen ..abla ya bi türlü motive olamadığım gibi hep yarın başlıyorumlarla kendimi kandırıyorum ya ve acayip yiyorumm
Atıyorum birazdan ablacımmKaizen- Büşram denemedin mi elbiseni ayy nirde resim bebek :))
Kuzum yemekleri kendiniz mi hazırlıyorsunuz? Dışarda mı yiyorsun gayet güzel yemekler hazırlıyorsun Maşallah :)
Tatlım iki gündür yulaflı kraker var akşamları onun yerine badem fındık falan yersen daha iyi olur abartmadan .. O seni daha da acıktırır ve 3 tane birşey olmaz dememek lazım kilonu durdurabilir bebeğim.. Paket gıdalardan uzak durmaya çalış cicim benim :))
Spor on numara bebeğim :)
Kendiniz hazırlıyorsunuz demek yemekleri bravo Maşallah kuzum gayet güzel menüler yapıyorsunuz o zaman tebrik ederim :)Kendimiz yapiyoruz abla, ayda 1 falandir disaridan soyledigimiz:) cantamda o kalmis sali gununden abla, o gun hepsini yememistim tabi ki paketin Baktim okulda cantamda ondan var oyle yapmak zorunda kaldimonumuzdeki hafta sadece bir gun dersim var o yüzden boyle bisi olmicak insallah abla:)
Kendiniz hazırlıyorsunuz demek yemekleri bravo Maşallah kuzum gayet güzel menüler yapıyorsunuz o zaman tebrik ederim :)
Dikkat edeceğinden eminim bundan sonra bebeğim :) yaptıklarımız tek yanlışla çöpe gitmesin demi tatlım :)
Atıyorum birazdan ablacımm
Ay utandım abla abartıyosunnOff diyorum siz anlayın bomba ya kızımız
Yok kuzum ne abartması gerçekden Maşallahın var bebeğim, Allah kaderlerinizide güzel yazsın inşallah tatlım benim :))Ay utandım abla abartıyosunn
Sağol ablacım benim inşallah :))Yok kuzum ne abartması gerçekden Maşallahın var bebeğim, Allah kaderlerinizide güzel yazsın inşallah tatlım benim :))
INSANITY 1. Ay 3. Hafta 5. Gün PURE CARDIO 42 dk tamamdır.. Öldüm öldümmanam anam :)) 801 cal diyor en az 600 yakmışımdır gerçekkse heralde, benim yakın zamanda bir kalori ölçer saat almam lazım :))
4 kerede barfiks çekdim.. Her gün bir tane arttırmak istiyorum bakalım.. Barfiksde yukardan aşağı inerken yavaşca inmek önemliymiş, bugün diğer günlere göre gelişme var :) sevindim buna güçleniyorum oleyy :)))
Şınavlarımda tek seferde zorlanmadan 20 ye çıkdı ve vücudumu eskiye göre daha çok yere yaklaştırabiliyorum :))
Bu gelişmeler beni çok mutlu ediyor, motivasyon kaynağım sizlersiniz canlarım :))
biraz kaçırdım,Ne yedin akşam acaba merak ettim canım :))
banada gelmiyo illa kendim bakacam neden böyle oluyo acababana artık bildirim bile gelmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?