Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Menüm
Sabah
Yok

Öğlen
Yok

Akşam
2 kase yogurtlu tavuk çorbası
3 yemek kaşığı erişde

Çay bitki çayı falan çok var
Bugün iştahsızlık vardı resmen zorla yedim ..
Sabaha kadar çalışıp uykusuzluğum olduğundandı sanırım.. Bu gecede sabahlıycam kısmetse :)

Böyle bir vücudunuz olsun istemez misiniz kızlar, bunu sadece diyetle başaramazsınız !! Spor spor spor işin sırrı ve diyet tabiki .. Azimle sporlarınıza yılmadan zevk alarak eğlenerek devam edin her gün hedefinize yaklaşdığınızı hayal edin :))

Kendimiz yapiyoruz abla, ayda 1 falandir disaridan soyledigimiz:) cantamda o kalmis sali gununden abla, o gun hepsini yememistim tabi ki paketin Baktim okulda cantamda ondan var oyle yapmak zorunda kaldim onumuzdeki hafta sadece bir gun dersim var o yüzden boyle bisi olmicak insallah abla:)

Kendiniz hazırlıyorsunuz demek yemekleri bravo Maşallah kuzum gayet güzel menüler yapıyorsunuz o zaman tebrik ederim :)
Dikkat edeceğinden eminim bundan sonra bebeğim :) yaptıklarımız tek yanlışla çöpe gitmesin demi tatlım :)

Tesekkur ederiz Evet haklisin ablacim bosuna ter dokmuyoruz

INSANITY 1. Ay 3. Hafta 5. Gün PURE CARDIO 42 dk tamamdır.. Öldüm öldümmanam anam :)) 801 cal diyor en az 600 yakmışımdır gerçekkse heralde, benim yakın zamanda bir kalori ölçer saat almam lazım :))

4 kerede barfiks çekdim.. Her gün bir tane arttırmak istiyorum bakalım.. Barfiksde yukardan aşağı inerken yavaşca inmek önemliymiş, bugün diğer günlere göre gelişme var :) sevindim buna güçleniyorum oleyy :)))
Şınavlarımda tek seferde zorlanmadan 20 ye çıkdı ve vücudumu eskiye göre daha çok yere yaklaştırabiliyorum :))

Bu gelişmeler beni çok mutlu ediyor, motivasyon kaynağım sizlersiniz canlarım :))

Masallahh harikasiiin abla

kilo bildiriyorum .
6 mayıs 60
9 mayıs 59,420
13 mayıs 58 800
20 Mayıs 57 800
27 Mayıs 57 720
Bu hafta yaptıgım kacamaklardan oturu neysekı kılo almamısım dıyorum aynen ılk haftalardakı tempoma geri dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…