Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...


şınavı normal olarak o kadar cekmen cok iyi hayatım bende tek elle degil ama tek ayak kaldırmalı cekebiliyorum artık eminim yakında barfikste cekebilecegiz :))
insallah kuzum sende en kısa surede gorursun insallah:)) gercekten kasların olustugunu yagların eridigini gormek inanılmaz hani kate mossun bir cok unlu bir sozu vardı hicbir yemek zayıf olmak kadar tat vermiyor diye bende onu hicbir yemek fit kaslı olmak kadar tat vermiyor diye degistiriyorum gercekten yemek anlık bir zevk verse de hicbir sey zayıf ve hafif olmak kadar mutluluk vermiyor ve bu his gecici degil kalıcı :))

evet hayatım ketoya yakın tabi ancak yuzdeleri takip etmiyorum:)) tabi asırı protein iyi degil ki o kadar asırı denecek bir alımım yok en fazla ne kadar alabilirim ki zaten gun icinde yediklerim hep icinde protein bulunan gunluk yiyecekler yumurta tavuk ya da ton balıgı gibi:))

spor salonuna kaydoldum sınav bitene kadar sporum duzenli olur en azından asylumda katıcam onu da yapabilirsem aksamları yapıcam. yani insanityi bırakmadım takip edebildigim kadar onu da edicem benim için onemli olan ertelememekti spora alısan bunyeyi yavaslatmamaktı hani asylum olurda aksarsa bir iki gun en azından spor salonunda sporumu yapmıs olcagımdan gerileme ya da duraklama olmaz :)) o da spor salonu sayesinde olmayacak umarım belli bir saat aralıgında sporumu aradan cıkarırsam geri kalan zamanda rahatca calısabilirim :))
 
Canım hayırlı olsun spor salonu üyeliğin :)
Bari bol bol aletlerle çalış evde yapma imkanın olmayan çalışmalara yönel orada canım :)

Yıllar önce bende sıkılaşmak için çok az bir süre salona gitmişdim, o zamanlar oldukça zayıfsım, arkadaşlarım gülüyorlardı bana senin derdin ne geliyorsun falan diye :) keşke o kilomda olsam şimdi :) ama fit olmayan zayıflık, yumusak salık etler, oda güzel değildi :)

Bugün eşim bana kaloriölçer nabız ölçer saat hediye aldı , nasıl mutlu oldum.. Dinlenme günüm olduğundan denemedim henüz, yarını sabırsızlıkla bekliyorum .. Bakalım bahsedildiği gibi yüksek kaloriler yakabilecek miyim heyecanlıyım :))

Sporcu eldivenide aldım, push up bar' da ellerim acımadan şınavları daha rahat çekebileceğim :) denedim gayet iyi oldu.. Dünkü çalışmamda terden ellerim yerden kaydı resmen aklıma sen geldin :) yazın terleyince ihtiyaç oluyor yazmışdın geçende :)

Eşim bir de mekik hareketi yaptıran bir alet aldı.. Arada onlada yaparım sporumun sonuna :)
İşin alet kısmı tamam , gerisi bize kalıyor artık :)

Kinoa ve chia tohumlarından aldım bugün, onlarıda deniycem tariflere baktım biraz.. Bol protein içeren faydalı ürünler glutensiz.. Bakalım kinoadan kısır denemesi yapabilirim yarın inş .. Birde unsuz badem fındık unlarıyla kurabiye poğaça tarifleri gördüm , ama bugün badem ununu kasada hatırladım dönemdim almak için .. Onlarıda denemek istiyorum yakın zamanda :) anaam millet neler yapıyormuş diyet yemek olarak haberimiz yokmuş ya :))

Unsuz simit tarifi bile gördüm düşünsene :)) şu iş yogunluğum azalsın denemelere geçicem ramazanda da iyi olabilir hatta bu denemeler, gerçi eşim yemez öyle şeyleri ya ben kendime yaparım gayrı napalım :))

Salonda neler yaptın vaktin olduğunda paylaş kuzum merak ediyorum bakalım :)
 
Gunaydiiin kizlaaar
Günaydın sabah şekeri
Özel değil buraya birçok konuda açtım. Evlilik den dolayı maalesef ve birçok etken. Kendime güvenim kalmadı ve kilo aldığımı gördükçe dahada batıyorum sanki.
Kendine güven sen her şeyi başarabilirsin önünde hiçbit engel yok kendine bunu söyle her zaman. Hastaneden çıktığında da bize katıl birlikte kilo verelim olmaz mı?
 
Kızlar günaydın,
Kaç gündür nette sorun vardı giremedim. Dolayısıyla yazamadım ama tek kaçamağım lahmacun ve az su içmem oldu (1 - 1,5 lt) Hepiniz süper gidiyorsunuz. Cuma tartı günüydü ben bu hafta bugün yazayım 54.5 çıktı ama umarım tartı yanlış tartmıyordur. Birde ben hiç verdiğimi hissetmiyorum bir garip oldu. Kastan mı verdim naptım acaba. Yağlar yerinde duruyor . Allah ım artık spora başlamak istiyorum. Evde de dalga konusu oldum ekmek falan yemiyorsun ama ayda gram gram veriyorsun diye ahh ahh çok dertlendim.
 
Özel değil buraya birçok konuda açtım. Evlilik den dolayı maalesef ve birçok etken. Kendime güvenim kalmadı ve kilo aldığımı gördükçe dahada batıyorum sanki.

Onceligin ruh sagligin Su an, lütfen onun disindakileri takip kendine dert etme tatlim, hastaneden ciktignda gelirsin, hepimiz destek oluruz burda sana merak etme, sen simdi sagligina odaklan


Canim ben de bundan 4 sene onceki diyet girisimimde ayniydim. Tartida 57yi goruyordum ama goruntude hicbir fark olmuyordu nerdeyse.. Kardesim de cok dalga gecerdi benimle. Spor diye Yarim saat yurumuyordum bile.. Malesef sporsuz bu is cok cok zorluyor ve kucucuk kacamaginda bile hop basa donuyorsun. Hep spor o kadar guzel bir sey ki, hayatina bir kez sokunca hep olsun istiyorsun, fazlaliklarimi verdikten sonra da sagligim icin yine de birakmicam insallah:)
 
Jillian Michales Shred 30 Days Shred Level 1 / Day 5 ✔ yatagimda uzanip sut icerken yasadigim Su anki mutluluk bir butun cikolatada bile yok yemin ederim cok mutluyum hayatimi, beslenmemi duzene soktuguma:) yaa birinci seviyeyi yariladim bile kizlaaar cok mutluyum (masallah diyeyim kendime)
 
Günaydın canım. Bazen kilo kaybetmesen de incelme olabiliyor ilk zamablar sadece yürüyüş yapıyordum benim de öyle oluyordu. Sporla desteklediğinde farı göreceğine inanıyorum :))

Harika ilerliyorsun tatlımm maşallahh
 
Kesinlikle katılıyorum sana spor cidden harika. Benim de spora karşı hevesim var inşallah pes etmem. İlk zamanlar zorlanırım ama sonra süper olur. Geçen yaz 1 aylık falan pilates deneyimim vardı o bile harikaydı. Sende süper gidiyorsun. Yemek menünde gayet güzel.Üni de nasıl dikkat ediyorsun yemeğe üninin yemeğinden yemiyor musun? Ben bugün ne yiyeceğim hiç bilmiyorum. Evde mantı pişecek ve ben sadece bakacağım. Bugünü kazasız atlatırım umarım
 

Evet kuzum baslarda alisana kadar zorluyor ama sonrasi guzel:) Tesekkur ederim canim:) yemegi genellikle Kendimiz pisirmeye calisiyoruz, disaridan fazla yemiyoruz. Okul yemekhanesine gitmedim hic ama gitsem de orda da ev yemegi oluyor nasilsa dikkat edilir:) Manti hakkini yarin ogleye saklayabilirsin bence olculu miktarda:) ailenle mi yasiyorsun?
 
Ben de maşallah diyeyim sana süpersin.
Bende öyle düşünüyorum da insan birazda olsa fark görmek istiyor. Yaklaşıkk 1 ay sonra başlayacağım spora o zaman görmeye başlayacağım inşallah
 
Evde kalıyorsun o zaman nedense ben yurt diye düşünmüştüm. Eve çıkmak güzelde çok sorumluluğu var ve çıktığın arkadaş çok önemli ben herhalde 1-2 yurtta kalırım sonra kafama göre birini bulursam çıkmak isterim. Yok ya ben hiç yemeyeceğim yersem vicdan azabı duyarım. Evet ailemle yaşıyorum seneye ünide yurtta kalırım
 

Evet canm cunku sadece universite icin degil, buraya yerlestim ben:) ev arkadasim da hayatimda yaptigim en iyi secimlerden biri cok sukur:) insallah senin icin de en guzeli olur:)
 
Hayırlı Pazarlar şekerlerim :))
Ayy anamm anaamm üzerimde bir yorgunluk bir kırgınlık var sormayın kızlar, elim kolum kalkmıyor resmen.. Sporsuzluk bana yaramıyor heralde :))
Hava kapalı kasvetli vur kafayı tüm gün yat havası, bende ki modda bugün ölee :))
Dün birdünya meyve ve gece açlık krizi kaçınılmaz oldu tabii bir tane kaşarlı ekmekcik yedim , Büşracığım yumurta yiyemedim son günlerde yumurtaya karşı bir isteksizlik geldi bende :)) sabah da gene iki dilim ekmek, kızarmış Hellim peyniri yedim.. Kilom hemen 76 ya fırlamışdı bu sabah :) azcık kaçamaklar hemen 1,5 2 kilo farkettiriyor ya :) benim 65 de durmam için heralde en az 62 ye düşmem lazım :)) nasıl olacaksa bakalım :))

Smiile kuzum harikasın tatlım çok istikrarlı gidiyorsun Maşallah tatlım benim :*

Kaizen- bebeğim bugün napıyorsun tatlım kuzenlerle falan takılırsınız heralde ne güzel canım :))

T turkuaz86 canım evlilikdeki sorunlar gerçekden insanın psikolojisini alt üst edebilir.. Ama herşeye rağmen güçlü olmaya çalış.. Sağlığına kavuşmalısın ki yeni başlangıçlar için gücün olsun tatlım benim Allah yardımcın olsun.. Manevi hayatına önem ver, dualar et bol bol Hele bu mübarek günlerde dualar boş çevrilmez canım benim.. Evliliğindeki sorunları bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun canım seni hasta edecek boyuttaysa problemler önemli demek ki.. Çocuğun var mı bilmiyorum ama hiçbirşey hayatta sağlığından önemli değil.. Olmuyorsa olmuyordur.. Kafanı fazla takma canım.. Genede inşallah toparlarsınız düzeltirsiniz sorunlarını canım..
Kilo almanda stres kaynaklıdır tatlım.. Kilonu kafana takma şimdi sağlığın düzelince kilo verilir tatlım benim :) hadi çabuk iyileş bekliyoruz oldu mu kuzum :)

malahit şekerim tebrik ederim seni mantıyı yemiycem dediğin için kız :))
Kahvaltıdan kalktım biri mantı yapsa oturur tıka basa yerdim ben mantı manyağıyımdır da, ama beni örnek almayın canlarım :)) ama bende baklavaya tatlıya hayır diyebilirim kolayca :))
Sınavın bitince sporuna başlarsın rahat rahat bebeğim sonra fit bir şekilde mühendislik faküldesindekiler fıstık görsün :))

Buraya yazmak iyi geldi açıldım accık :)
 
Bi instanity patlat ablacım kendine gelirsin sen o zaman ben de öyleyim inan kendimi çok ruhsuz ve halsiz hissediyorum banish fat e kavuşmak istiyorum bir an önce :)) olsun ablacım ben de son 1-2 haftadır çok fazla yumurta yedim ya bu sabah annem yumurta haşlayayım mı dedi sakınn diye bi bağırmışım aynen ablacım beni de gördün geçen haftaki kaçamaklarım 1-2 kilo yükseltti hemen beni, Allahtan sporcu kızlarız da geri veriyoruz dimi :)))
ablacım bugün biraz evin altını üstüne getireceğiz annemle atılacaklar toplanacaklar vs. bu arada abla kuzenlerim biri 5 diğeri 9 yaşında, onlarla anca oyun oynayarak vakit geçiriyorum
 
Evet canm cunku sadece universite icin degil, buraya yerlestim ben:) ev arkadasim da hayatimda yaptigim en iyi secimlerden biri cok sukur:) insallah senin icin de en guzeli olur:)
Kız üni ye gidince ille yerleşiyorsun o şehire zaten tatlıcım :)) bitincede ailenin yanına dönmeyecek misin ??
Ev arkadaşınla uyumlu olmanız çok güzel tatlım..
 
Ayy Büşra kuzum güldürdün beni neşelendirdin kızz
Insanity yapmak için heyecan varda enerji yok şu an kuzum :) az daha kendime geliyim ani bir atak yaparım kaloriölçerimi merak ediyorum çok zaten inşallah 200 kal lerde falan kalmam millet 800 falan yazmış yoksa hayal kırıklığı yaşarım
Yumurtaya bağırdın hee , ayy son zamanlarda sende sıkça yedin normaldir tatlım az ara verelim yumurtalara gene başlarız nasılsa :)
Oo kolay gelsin canım iş çok desene :) bak spor yapamıyorum diye üzülme kuzum, spor yerine geçer onlarda :))

Ayy pek bi minikmiş kuzenlerinde ya geçende fizik tedavici kızeninden bahsetmişdin ya ben o sandım
Olsun evcilik oynarsınız onlarlada ben yeğenlerimle oynuyorum kız bana kahve pasta masta yapıyorlar yalancıkdan şimdiki çocukların oyuncaklarıda bir felaket anam oturup oynayası geliyor insanın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…