abla o hareketlerin hepsini yapıyorsan eğer 200 az kalırrr :)) yumurtaya dönünce devam edeceğim abla birkaç gün ara vermiş oldum :))Ayy Büşra kuzum güldürdün beni neşelendirdin kızz
Insanity yapmak için heyecan varda enerji yok şu an kuzum :) az daha kendime geliyim ani bir atak yaparım kaloriölçerimi merak ediyorum çok zaten inşallah 200 kal lerde falan kalmam millet 800 falan yazmış yoksa hayal kırıklığı yaşarım
Yumurtaya bağırdın hee , ayy son zamanlarda sende sıkça yedin normaldir tatlım az ara verelim yumurtalara gene başlarız nasılsa :)
Oo kolay gelsin canım iş çok desene :) bak spor yapamıyorum diye üzülme kuzum, spor yerine geçer onlarda :))
Ayy pek bi minikmiş kuzenlerinde ya geçende fizik tedavici kızeninden bahsetmişdin ya ben o sandım
Olsun evcilik oynarsınız onlarlada ben yeğenlerimle oynuyorum kız bana kahve pasta masta yapıyorlar yalancıkdan şimdiki çocukların oyuncaklarıda bir felaket anam oturup oynayası geliyor insanın :)
Ne biliyim kızım hareketleri onlar kadar yüzde yüz yapmasamda yüzde 70 ini yapıyorum yani , içime bir korku düşdü ayy bugün performans çıkacak ortaya :)))abla o hareketlerin hepsini yapıyorsan eğer 200 az kalırrr :)) yumurtaya dönünce devam edeceğim abla birkaç gün ara vermiş oldum :))
sağol ablacım iş çok valla 2 gündür :)) o başka ablacım edirne'de okuyor o daaynen ablacım oynuyoruz valla ben de çocukla çocuk olmayı severim zaten işime geliyor
hadi bakalım ablacım haber et bizi de :))Ne biliyim kızım hareketleri onlar kadar yüzde yüz yapmasamda yüzde 70 ini yapıyorum yani , içime bir korku düşdü ayy bugün performans çıkacak ortaya :)))
Güzel bölümde okuyormuş kuzeninde canım :) Maşallah :)
Yaparken zor da temizlik bitincede süper huzurlu oluyor insan canım .. Ramazandan önce annen için iyi olacak hadi bakalım canım kolaylık versin Allah :))
Hayırlısı olsun kuzum , üni bitince zaten yetişkin oluyorsunuz iş hayatı falan derken kendi ayaklarının üzerinde duruyorsunuz zaten bebeğim :)
Resimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyimhadi bakalım ablacım haber et bizi de :))
sağoalasın ablacım :))
evet evet annem de beni bekliyormuş resmen iyi oldu
Resimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyim
İnşallah canım ya. Sevindim senin adına. Hangi ilde yaşıyorsun merak ettim.Evet canm cunku sadece universite icin degil, buraya yerlestim ben:) ev arkadasim da hayatimda yaptigim en iyi secimlerden biri cok sukur:) insallah senin icin de en guzeli olur:)
Teşekkür ederim.Bende kendimi tebrik ediyorum. O bana baktı ben ona. Birde bizimkiler bir ısrar ediyorlar ye diye ama savaşı ben kazandım bir tane bile yemedim.Hayırlı Pazarlar şekerlerim :))
Ayy anamm anaamm üzerimde bir yorgunluk bir kırgınlık var sormayın kızlar, elim kolum kalkmıyor resmen.. Sporsuzluk bana yaramıyor heralde :))
Hava kapalı kasvetli vur kafayı tüm gün yat havası, bende ki modda bugün ölee :))
Dün birdünya meyve ve gece açlık krizi kaçınılmaz oldu tabii bir tane kaşarlı ekmekcik yedim , Büşracığım yumurta yiyemedim son günlerde yumurtaya karşı bir isteksizlik geldi bende :)) sabah da gene iki dilim ekmek, kızarmış Hellim peyniri yedim.. Kilom hemen 76 ya fırlamışdı bu sabah :) azcık kaçamaklar hemen 1,5 2 kilo farkettiriyor ya :) benim 65 de durmam için heralde en az 62 ye düşmem lazım :)) nasıl olacaksa bakalım :))
Smiile kuzum harikasın tatlım çok istikrarlı gidiyorsun Maşallah tatlım benim :*
Kaizen- bebeğim bugün napıyorsun tatlım kuzenlerle falan takılırsınız heralde ne güzel canım :))
T turkuaz86 canım evlilikdeki sorunlar gerçekden insanın psikolojisini alt üst edebilir.. Ama herşeye rağmen güçlü olmaya çalış.. Sağlığına kavuşmalısın ki yeni başlangıçlar için gücün olsun tatlım benim Allah yardımcın olsun.. Manevi hayatına önem ver, dualar et bol bol Hele bu mübarek günlerde dualar boş çevrilmez canım benim.. Evliliğindeki sorunları bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun canım seni hasta edecek boyuttaysa problemler önemli demek ki.. Çocuğun var mı bilmiyorum ama hiçbirşey hayatta sağlığından önemli değil.. Olmuyorsa olmuyordur.. Kafanı fazla takma canım.. Genede inşallah toparlarsınız düzeltirsiniz sorunlarını canım..
Kilo almanda stres kaynaklıdır tatlım.. Kilonu kafana takma şimdi sağlığın düzelince kilo verilir tatlım benim :) hadi çabuk iyileş bekliyoruz oldu mu kuzum :)
malahit şekerim tebrik ederim seni mantıyı yemiycem dediğin için kız :))
Kahvaltıdan kalktım biri mantı yapsa oturur tıka basa yerdim ben mantı manyağıyımdır da, ama beni örnek almayın canlarım :)) ama bende baklavaya tatlıya hayır diyebilirim kolayca :))
Sınavın bitince sporuna başlarsın rahat rahat bebeğim sonra fit bir şekilde mühendislik faküldesindekiler fıstık görsün :))
Buraya yazmak iyi geldi açıldım accık :)
Ayy bende merak ettim kaç kalori yakıyorsun acaba. İnşallah 800ü görürsün :)Resimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyim
400den az yakman mümkün değil abla öyle çıkarsa bozuktur at onuResimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyim
İnşallah canım ya. Sevindim senin adına. Hangi ilde yaşıyorsun merak ettim.
800 e çıkacağımı hiç sanmıyorum canım 400 görsem öpüp başıma koyarım bakalım.. Onlar profosyonel kişiler tempolarını hiç düşürmeden yapıyorlar sonuçda ama yarısına en azından yetişmem lazım :) Jill de tam hayırlamıyorum kuzum bakarım senin için ama bu kadar yüksek değildi.. Bakıyım yazarım akşam inş :)Sanmiyorum abla merakla bekliyorum 800leri gormeyiJill Shred ne kadar yaktiriyodur sence abla?
Tekrar bravo sana kuzum çok canın çekdiyse yarın birkaç kaşık ye sabah canım :)İnşallah canım ya. Sevindim senin adına. Hangi ilde yaşıyorsun merak ettim.
Teşekkür ederim.Bende kendimi tebrik ediyorum. O bana baktı ben ona. Birde bizimkiler bir ısrar ediyorlar ye diye ama savaşı ben kazandım bir tane bile yemedim.Sen jill in body revolution ı biliyor musun? Ben az önce gördüm süper bir şey tam sana göre bence. Ben izlerken ağzım açık kaldı. Hatta hala vay be diyorum böyle bir şey yok resmen.
Kesin bozukdur canımm aaa ben yapcam az çıkcak yarın hemen iade ederim :))400den az yakman mümkün değil abla öyle çıkarsa bozuktur at onu
Kesinlikle verirsin canım.. Ne zaman çıkacaksın hastaneden ?Sizce böyle verirmiyim kiloları 4 ay gibi bir sürede?
Hergün 2.5 3 litre su
2 3 bardak yeşil çay
17 18 den sonra birşey yenmeyecek
Yavaş ye. Küçük lokmalar lokmalar 20 kere çiğnenecek
Hergün minimum 12.000 adım
1 saat tempolu yürüyüş
7 saat uyku
Sadece doğal olan şeyler tüketilcek karatay ve şeker orucu usulünce
Yemekler arası 5 saat minimum
Sadece 1 avuç büyüklüğünde yenecek
Acıkma hissinden önce şu içilecek
Boyun kaç canım ve kilon ? Kısa zamanda daha da incelirsin inş.. Abartılı bir fazlan yok ölçülerine göre tatlım ..Bu arada ölçülerini aldım tam bir felaket
Göğüs 103
Bel 86
Kalça 104
Kol 35
Kilom 69 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?