Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

abla o hareketlerin hepsini yapıyorsan eğer 200 az kalırrr :)) yumurtaya dönünce devam edeceğim abla birkaç gün ara vermiş oldum :))
sağol ablacım iş çok valla 2 gündür :)) o başka ablacım edirne'de okuyor o da aynen ablacım oynuyoruz valla ben de çocukla çocuk olmayı severim zaten işime geliyor

Ne biliyim kızım hareketleri onlar kadar yüzde yüz yapmasamda yüzde 70 ini yapıyorum yani , içime bir korku düşdü ayy bugün performans çıkacak ortaya :)))

Güzel bölümde okuyormuş kuzeninde canım :) Maşallah :)

Yaparken zor da temizlik bitincede süper huzurlu oluyor insan canım .. Ramazandan önce annen için iyi olacak hadi bakalım canım kolaylık versin Allah :))

hadi bakalım ablacım haber et bizi de :))
sağoalasın ablacım :))
evet evet annem de beni bekliyormuş resmen iyi oldu

Gidip çiçeklerimi mi eksem yerlerine diyorum :) ayy nasıl atsam bu tembelliği üstümden :) yoksa işlerin başına mı geçsem.. Enerji enerji nerdesin gelll, bugün ihtiyacım var sana :))

hadi bakalım ablacım haber et bizi de :))
sağoalasın ablacım :))
evet evet annem de beni bekliyormuş resmen iyi oldu
Resimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyim

Evet canm cunku sadece universite icin degil, buraya yerlestim ben:) ev arkadasim da hayatimda yaptigim en iyi secimlerden biri cok sukur:) insallah senin icin de en guzeli olur:)
İnşallah canım ya. Sevindim senin adına. Hangi ilde yaşıyorsun merak ettim.
Teşekkür ederim.Bende kendimi tebrik ediyorum. O bana baktı ben ona. Birde bizimkiler bir ısrar ediyorlar ye diye ama savaşı ben kazandım bir tane bile yemedim.Sen jill in body revolution ı biliyor musun? Ben az önce gördüm süper bir şey tam sana göre bence. Ben izlerken ağzım açık kaldı. Hatta hala vay be diyorum böyle bir şey yok resmen.

Resimli belgeli olacak haberim şekerim hiç merak etme :))) inşallah doğru çalışıyordur , 400 den az çıkarsa kalori harcamam kesin saat bozukdur anam peşin peşin söyleyim
Ayy bende merak ettim kaç kalori yakıyorsun acaba. İnşallah 800ü görürsün :)

400den az yakman mümkün değil abla öyle çıkarsa bozuktur at onu

Sanmiyorum abla merakla bekliyorum 800leri gormeyi Jill Shred ne kadar yaktiriyodur sence abla?
800 e çıkacağımı hiç sanmıyorum canım 400 görsem öpüp başıma koyarım bakalım.. Onlar profosyonel kişiler tempolarını hiç düşürmeden yapıyorlar sonuçda ama yarısına en azından yetişmem lazım :) Jill de tam hayırlamıyorum kuzum bakarım senin için ama bu kadar yüksek değildi.. Bakıyım yazarım akşam inş :)

Tekrar bravo sana kuzum çok canın çekdiyse yarın birkaç kaşık ye sabah canım :)
Jillin hemen tüm programlarını denedim ben canım, bady revolution dan da 3,4 çeşit yapmışdım.. Oda takvimli 3 aylık bir çalışma gerçekden güzel ama Insanity kadar zor değil söyleyim :) sen gördün mü onsanity' i bir bak .. Ama BR ' da hareketler Max30 daki gibi zor gerçekden ama yapılmıyacak gibi değil .. Kesinlikle Jill programlarına da bayılıyorum ben ..

Kızlar evet kahvemi içiyorum az sonra denemeye başlıycam bende heyecanlıyım canlarım ya kalp atışlarım hızlandı heyecandan bu iyi bişi

Sizce böyle verirmiyim kiloları 4 ay gibi bir sürede?

Hergün 2.5 3 litre su
2 3 bardak yeşil çay
17 18 den sonra birşey yenmeyecek
Yavaş ye. Küçük lokmalar lokmalar 20 kere çiğnenecek
Hergün minimum 12.000 adım
1 saat tempolu yürüyüş
7 saat uyku
Sadece doğal olan şeyler tüketilcek karatay ve şeker orucu usulünce
Yemekler arası 5 saat minimum
Sadece 1 avuç büyüklüğünde yenecek
Acıkma hissinden önce şu içilecek

Kesinlikle verirsin canım.. Ne zaman çıkacaksın hastaneden ?

Eevveeett
kızlar denemem bitti :))
Malesef spor yaparken ilk kez denediğim için bazı aksaklıklar oldu.. Kalp atışımı çoğunlukla 0 sıfır gösterdi ki buda ölçümüm doğru olmadı .. Gögüse kalp ritmini ölçer cihaz takılıyor, wireless olarak ölçüyor ve başda ölçemedi epey bir süre ve çogunlukla kalp atışım sıfırda kaldı malesef.. O yüzden denememi yarın tekrar sürdürücem .. Kalp ölçer ayrı cihaz olması hiç hoşuma gitmedi aslında iade edip model değiştirsem kutusu öyle zor açılmışdı ki açarken biraz yırtılmışdı, bu şekilde iade almazlar zannediyorum..

Kalp ritmim en fazla 228' e çıkdı ki bu sanıyorum epey iyi bir rakam :)

Spor bittiğinde 170 kalori yaktığımı gösteriyordu.. Çoğunlukla ölçüm yapmadığı için ciddiye almadım ..

Ama aradan bir buçuk saat geçtiğinde gördüğünüz gibi kalori yakımım 475 e çıkdı .. Yani sporum bittikden sonrada yağ yakmaya devam ettiğimiz kanıtlandı ve hala devam ediyor artık çok yavaşladı gerçi ama .. Yarın yeniden ölçüm yapacağım bugünküleri saymıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…