Eevveeett
kızlar denemem bitti :))
Malesef spor yaparken ilk kez denediğim için bazı aksaklıklar oldu.. Kalp atışımı çoğunlukla 0 sıfır gösterdi ki buda ölçümüm doğru olmadı .. Gögüse kalp ritmini ölçer cihaz takılıyor, wireless olarak ölçüyor ve başda ölçemedi epey bir süre ve çogunlukla kalp atışım sıfırda kaldı malesef.. O yüzden denememi yarın tekrar sürdürücem .. Kalp ölçer ayrı cihaz olması hiç hoşuma gitmedi aslında iade edip model değiştirsem kutusu öyle zor açılmışdı ki açarken biraz yırtılmışdı, bu şekilde iade almazlar zannediyorum..
Eki Görüntüle 1839557
Kalp ritmim en fazla 228' e çıkdı ki bu sanıyorum epey iyi bir rakam :)
Eki Görüntüle 1839552
Spor bittiğinde 170 kalori yaktığımı gösteriyordu.. Çoğunlukla ölçüm yapmadığı için ciddiye almadım ..
Eki Görüntüle 1839555
Ama aradan bir buçuk saat geçtiğinde gördüğünüz gibi kalori yakımım 475 e çıkdı .. Yani sporum bittikden sonrada yağ yakmaya devam ettiğimiz kanıtlandı ve hala devam ediyor artık çok yavaşladı gerçi ama .. Yarın yeniden ölçüm yapacağım bugünküleri saymıyorum :))
Gayet sağlıklı bir menü yine yeniden :))Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum
Kahvalti 10:30
1 kupa sade gold kahve
1 seftali
2 kasik tarcinli light yogurt
Ara (spor sonrasi) 12:30
1 kutu(200ml) light sut
Ogle 13:30
1 salatalik
Biraz roka
1 yumurta ve dereotu ile omlet
6-7 zeytin
Yarim dilim salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 kkden az kasar peyniri
Acuka sosu
Ara 16:15
1 sade turk kahvesi
5 portakalli kuru uzum
5 cranberry
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi
Aksam 18:30
3 kasik bezelye yemegi
3 kasik yogurt
Bol salata
Simdi de yesil cay iciyorum:)
Bugun de boyleydi kapandii kizlar, tam 7 gundur kacamak yapmadim hedefim 21 gun su an:))
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 5
TABATA HIIT tarzı çalışma olduğundan öyle devam ediyor kuzum :)Aaaaayy inanamiyorum abla yaa Evet spordan sonra ne kadar artmiisss
Kızlar kalp ritmi spor uaparken en fazla 220- yaş olmalıymış :)
Yani benim 220-41=179 en fazla olmamalıymış .. 228 le epey fazla olmuş :))
Spor sonrası bile 110 larda dolaşdı durdu .. Araştırıyorum bakalım daha neler öğreneceğim :))
Gayet sağlıklı bir menü yine yeniden :))
Spor sonrası süt içmende harika canım :))
TABATA HIIT tarzı çalışma olduğundan öyle devam ediyor kuzum :)
Yarın bakalım gerçek rakamlar nasıl olacak :)
İki üc hafta sürermiş. Tam belli değil.Kesinlikle verirsin canım.. Ne zaman çıkacaksın hastaneden ?
Boyun kaç canım ve kilon ? Kısa zamanda daha da incelirsin inş.. Abartılı bir fazlan yok ölçülerine göre tatlım ..
Evet spor sonrası protein almak kas yapımını hızlandırıyor deniliyor canım ..Evet abla sayende biz de ogreniyoruz
Tesekkurler ablacim:) kas kaybi yasamaktan cok korktugum icin baya dikkat ediyorum proteine:)
O kadar abartma tatlım.. Zamanla vereceksin inşallah ..155 boyum kilomda yazdığım gibi 69 70 arası. Çok fazla.
Abla harika bir sonuç bence diğer denemelerin nasıl olacak bakalım :))Eevveeett
kızlar denemem bitti :))
Malesef spor yaparken ilk kez denediğim için bazı aksaklıklar oldu.. Kalp atışımı çoğunlukla 0 sıfır gösterdi ki buda ölçümüm doğru olmadı .. Gögüse kalp ritmini ölçer cihaz takılıyor, wireless olarak ölçüyor ve başda ölçemedi epey bir süre ve çogunlukla kalp atışım sıfırda kaldı malesef.. O yüzden denememi yarın tekrar sürdürücem .. Kalp ölçer ayrı cihaz olması hiç hoşuma gitmedi aslında iade edip model değiştirsem kutusu öyle zor açılmışdı ki açarken biraz yırtılmışdı, bu şekilde iade almazlar zannediyorum..
Eki Görüntüle 1839557
Kalp ritmim en fazla 228' e çıkdı ki bu sanıyorum epey iyi bir rakam :)
Eki Görüntüle 1839552
Spor bittiğinde 170 kalori yaktığımı gösteriyordu.. Çoğunlukla ölçüm yapmadığı için ciddiye almadım ..
Eki Görüntüle 1839555
Ama aradan bir buçuk saat geçtiğinde gördüğünüz gibi kalori yakımım 475 e çıkdı .. Yani sporum bittikden sonrada yağ yakmaya devam ettiğimiz kanıtlandı ve hala devam ediyor artık çok yavaşladı gerçi ama .. Yarın yeniden ölçüm yapacağım bugünküleri saymıyorum :))
Bakalım yarın ne olacak canım görcez :))Abla harika bir sonuç bence diğer denemelerin nasıl olacak bakalım :))
Menüm ;
Sabah
2 dilim kurudomates kekikli ekmek
1 dilim hellim peyniri kızartma grill
7,8 zeytin
Akşam
3 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet
:) bana fazla yemek yaramıyor kuzum yıllardır diyetlerle haşır neşir olduğumdan en iyisi karıştırmadan ve iki öğün oluyor benim için .. Ama seninkisi oldukça sağlıklı bakalım cumaya ne kadar vereceksin en çok merak ettiğim kişisin bu konuda , inş güzel sonuçlar alırsın :)Ayy ben bu kadar sey yesem asla duramam abla helal olsun
Harikasın yaa erken yatıp erken kalkıyorsun ne güzel .. Leptininde güzel salgılanıyordur bizim gibi geç yatmadığın için artıdasın yani daha çok kilo verirsin emin ol tatlım :))Gozlerim gidiyooor size iyi geceler demeye geldim, tatli ruyalar fistiklaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?