İyi geceler canımmm :))Gozlerim gidiyooor size iyi geceler demeye geldim, tatli ruyalar fistiklaaaar
Abla Eda harika değil mi ya maşallah :))Harikasın yaa erken yatıp erken kalkıyorsun ne güzel .. Leptininde güzel salgılanıyordur bizim gibi geç yatmadığın için artıdasın yani daha çok kilo verirsin emin ol tatlım :))
Evet kuzum tıpkı senin gibi oda harika canım.. İkinizİyi geceler canımmm :))
Abla Eda harika değil mi ya maşallah :))
Oyy ablam benim senin desteğin sayesinde her şeyEvet kuzum tıpkı senin gibi oda harika canım.. İkiniz
Nde Maşallahı var
çok güzel izmir ben seviyorum izmiriIzmir :)
İnşallah yarın bakacağım nasıl insanity e BR bile korkuttu gözümü insanity de şok geçiririm herhalde :)Tekrar bravo sana kuzum çok canın çekdiyse yarın birkaç kaşık ye sabah canım :)
Jillin hemen tüm programlarını denedim ben canım, bady revolution dan da 3,4 çeşit yapmışdım.. Oda takvimli 3 aylık bir çalışma gerçekden güzel ama Insanity kadar zor değil söyleyim :) sen gördün mü onsanity' i bir bak .. Ama BR ' da hareketler Max30 daki gibi zor gerçekden ama yapılmıyacak gibi değil .. Kesinlikle Jill programlarına da bayılıyorum ben ..
Kuzum iş sizde bitiyor, kaç kişiye destek çıkıyoruz sonuçda hep beraber, olay sizde yani canım benim :))Oyy ablam benim senin desteğin sayesinde her şey
İzlerken zor gelmez belki ama izlemekle yapmak tüm sporlar için geçerli bu çok farklı ve zor tatlım .. İzle ve yaz mutlaka tamam mı kuzum :) kız dut bitti mi ağaçda :))çok güzel izmir ben seviyorum izmiri
İnşallah yarın bakacağım nasıl insanity e BR bile korkuttu gözümü insanity de şok geçiririm herhalde :)
Menün çok güzelmiş ben senin kadar çeşitli yapamıyorum midem almıyorIyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum
Kahvalti 10:30
1 kupa sade gold kahve
1 seftali
2 kasik tarcinli light yogurt
Ara (spor sonrasi) 12:30
1 kutu(200ml) light sut
Ogle 13:30
1 salatalik
Biraz roka
1 yumurta ve dereotu ile omlet
6-7 zeytin
Yarim dilim salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 kkden az kasar peyniri
Acuka sosu
Ara 16:15
1 sade turk kahvesi
5 portakalli kuru uzum
5 cranberry
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi
Aksam 18:30
3 kasik bezelye yemegi
3 kasik yogurt
Bol salata
Simdi de yesil cay iciyorum:)
Bugun de boyleydi kapandii kizlar, tam 7 gundur kacamak yapmadim hedefim 21 gun su an:))
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 5
Çok az geldi bana acıkmıyomusun bir de o kadar hareketlisinMenüm ;
Sabah
2 dilim kurudomates kekikli ekmek
1 dilim hellim peyniri kızartma grill
7,8 zeytin
Akşam
3 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet
Yazıcam yarın mutlaka evet bitti kalmadı hiç :)İzlerken zor gelmez belki ama izlemekle yapmak tüm sporlar için geçerli bu çok farklı ve zor tatlım .. İzle ve yaz mutlaka tamam mı kuzum :) kız dut bitti mi ağaçda :))
Yok tatlım acıkmıyorum genelde :)Menün çok güzelmiş ben senin kadar çeşitli yapamıyorum midem almıyor
Çok az geldi bana acıkmıyomusun bir de o kadar hareketlisin
Seninde menün gayet güzel canım :) ve sağlıklı :)Menüm,
Sabah 9.00
2 tane cherry domates
Marul
1 bardak süt
Peynir
Yarım salatalık
Tereyağlı yumurta
4 badem
1 ceviz
4 fındık
Öğle 13.30
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.00
1 tane haşlanmış tavuk eti
2 kaşık yoğurt
:) bana fazla yemek yaramıyor kuzum yıllardır diyetlerle haşır neşir olduğumdan en iyisi karıştırmadan ve iki öğün oluyor benim için .. Ama seninkisi oldukça sağlıklı bakalım cumaya ne kadar vereceksin en çok merak ettiğim kişisin bu konuda , inş güzel sonuçlar alırsın :)
Harikasın yaa erken yatıp erken kalkıyorsun ne güzel .. Leptininde güzel salgılanıyordur bizim gibi geç yatmadığın için artıdasın yani daha çok kilo verirsin emin ol tatlım :))
İyi geceler canımmm :))
Abla Eda harika değil mi ya maşallah :))
Evet kuzum tıpkı senin gibi oda harika canım.. İkiniz
Nde Maşallahı var
çok güzel izmir ben seviyorum izmiri
Menün çok güzelmiş ben senin kadar çeşitli yapamıyorum midem almıyor
Menüm,
Sabah 9.00
2 tane cherry domates
Marul
1 bardak süt
Peynir
Yarım salatalık
Tereyağlı yumurta
4 badem
1 ceviz
4 fındık
Öğle 13.30
1 kase yoğurt
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.00
1 tane haşlanmış tavuk eti
2 kaşık yoğurt
Erken yatıp erken kalkmak gibisi yok tatlım, şimdiki gençler internet başında sabahlıyorlar :) sen ne güzel uymuyorsun :)Anladim ablacim:) ben de cook merak ediyorum, 60 ya da daha az olmazsam cok uzulcem
Erkenden uykum geliyo abla dalga geciyolar benimle burda hala ilkokullu gibisin diye ustelik 2. ogretimi ben ama vucudum boyle alisik napiyim
Kuzum benimm tipki senin gibi
Sizin desteginizin katkisi cok buyuk ablacim, iyi ki varsiniz
Ben asigiyim:) 7-8 yasimdan beri Izmir diye tutturmustum:)
Benim korkum da acikcasi cok uzun sure ac birakirsam kendimi migren tutacak falan diye.
Guzel menu canm
Sanada hayırlı haftalar olsun tatlım :)günaydın kızlar, hayırlı sabahlar, hafta sonu menülerim pek ,iyi değildi, yinede sabit olmak iyi geldi bana,
Günaydın hayatım :) attın mı iştahlarını artık ?? Bugün sporun var mı ?? Nasıl değişimler başlamışdır vücudunda demi ??Günaydın kızlar
merhaba canım henüz yapamadım, merak ediyorum, aslında fırsatsızlıktan değilde, masa üstü pc k validemin odasında, yüklediğim videoyu laptopa aktarmam gerekiyordu ama flash belleğim iş yerinde olduğundan hafta sonu yükleyemedim, inşallah bu gün yapmaya çalışacağımSanada hayırlı haftalar olsun tatlım :)
Yaptın mı Banish Fat' i canım ??
Sabit kalmakda iyi demek ki eksiye geçeceksin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?