Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Gozlerim gidiyooor size iyi geceler demeye geldim, tatli ruyalar fistiklaaaar
İyi geceler canımmm :))

Harikasın yaa erken yatıp erken kalkıyorsun ne güzel .. Leptininde güzel salgılanıyordur bizim gibi geç yatmadığın için artıdasın yani daha çok kilo verirsin emin ol tatlım :))
Abla Eda harika değil mi ya maşallah :))

çok güzel izmir ben seviyorum izmiri
İnşallah yarın bakacağım nasıl insanity e BR bile korkuttu gözümü insanity de şok geçiririm herhalde :)

İnşallah yarın bakacağım nasıl insanity e BR bile korkuttu gözümü insanity de şok geçiririm herhalde :)
İzlerken zor gelmez belki ama izlemekle yapmak tüm sporlar için geçerli bu çok farklı ve zor tatlım .. İzle ve yaz mutlaka tamam mı kuzum :) kız dut bitti mi ağaçda :))

Menün çok güzelmiş ben senin kadar çeşitli yapamıyorum midem almıyor
Menüm ;
Sabah
2 dilim kurudomates kekikli ekmek
1 dilim hellim peyniri kızartma grill
7,8 zeytin

Akşam
3 yumurtadan soğanlı maydonozlu omlet
Çok az geldi bana acıkmıyomusun bir de o kadar hareketlisin

Menüm,
Sabah 9.00
2 tane cherry domates
Marul
1 bardak süt
Peynir
Yarım salatalık
Tereyağlı yumurta
4 badem
1 ceviz
4 fındık
Öğle 13.30
1 tabak yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 16.00
1 muz
Akşam 18.00
1 tane haşlanmış tavuk eti
1 tabak yeşil mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt

Seninde menün gayet güzel canım :) ve sağlıklı :)

Anladim ablacim:) ben de cook merak ediyorum, 60 ya da daha az olmazsam cok uzulcem

Harikasın yaa erken yatıp erken kalkıyorsun ne güzel .. Leptininde güzel salgılanıyordur bizim gibi geç yatmadığın için artıdasın yani daha çok kilo verirsin emin ol tatlım :))

Erkenden uykum geliyo abla dalga geciyolar benimle burda hala ilkokullu gibisin diye ustelik 2. ogretimi ben ama vucudum boyle alisik napiyim

İyi geceler canımmm :))

Abla Eda harika değil mi ya maşallah :))

Kuzum benimm tipki senin gibi

Evet kuzum tıpkı senin gibi oda harika canım.. İkiniz
Nde Maşallahı var

Sizin desteginizin katkisi cok buyuk ablacim, iyi ki varsiniz

Ben asigiyim:) 7-8 yasimdan beri Izmir diye tutturmustum:)

Menün çok güzelmiş ben senin kadar çeşitli yapamıyorum midem almıyor

Benim korkum da acikcasi cok uzun sure ac birakirsam kendimi migren tutacak falan diye.

Guzel menu canm

Erken yatıp erken kalkmak gibisi yok tatlım, şimdiki gençler internet başında sabahlıyorlar :) sen ne güzel uymuyorsun :)
İnş 60'ın altını görürsün cicim benim :) haftalık tartılıyorsun demi??

Sanada hayırlı haftalar olsun tatlım :)
Yaptın mı Banish Fat' i canım ??
Sabit kalmakda iyi demek ki eksiye geçeceksin canım :)
merhaba canım henüz yapamadım, merak ediyorum, aslında fırsatsızlıktan değilde, masa üstü pc k validemin odasında, yüklediğim videoyu laptopa aktarmam gerekiyordu ama flash belleğim iş yerinde olduğundan hafta sonu yükleyemedim, inşallah bu gün yapmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…