Erken yatıp erken kalkmak gibisi yok tatlım, şimdiki gençler internet başında sabahlıyorlar :) sen ne güzel uymuyorsun :)
İnş 60'ın altını görürsün cicim benim :) haftalık tartılıyorsun demi??
Tamam inşallah bugün denersin canım :) Shred leri yapmısdın sanırım demi canım ??merhaba canım henüz yapamadım, merak ediyorum, aslında fırsatsızlıktan değilde, masa üstü pc k validemin odasında, yüklediğim videoyu laptopa aktarmam gerekiyordu ama flash belleğim iş yerinde olduğundan hafta sonu yükleyemedim, inşallah bu gün yapmaya çalışacağım
Hadi bakalım inş eksileri görürsün canım Cuma günü :)Evet sizinle tartılayım diyorum abla, cuma level 1 son gunu olcak insallah:)
Ne çabuk geçiyor zaman değil mi kuzum, başlıyan karda işde senin gibi tatlım .. Başlangıçda dizlerinde çekmen gayet normal canım.. Kollarının güçlenmesi lazım normaline geçmek için .. Hem diz üstü şınavda etkili, Schaun T Max30 2. Ayında bir bölümünde diz üstü sınav yaptırıyor sadece , yavaş yavaş kolların üzerinde kalkma inme.. Kolları sırt kaslarına çok iyi yanii.. O yüzden gayet işe yarıyor oda merak etme.. Hazır olduğunda zaten geçersin canım ..Jillian Michaels 30 Day Shred Level 1 / Day 6 tamamlandı :) 4 gün kaldı 1. seviyeyi bitirmeme inşallah:) Bugün şınavları daha iyi yaptığımı düşünüyorum, tabii dizlerimde çekiyorum ama birkaç aya normal çekerim inşallahAh jumping jacks beni bitiriyosunn
yaptım canım, belki 3 senede 3 set olmuştur, belki daha fazla :)Tamam inşallah bugün denersin canım :) Shred leri yapmısdın sanırım demi canım ??
Sana Banish Fat önerdiğimize göre yaptığını tahmin ettim kuzum :)yaptım canım, belki 3 senede 3 set olmuştur, belki daha fazla :)
Ne çabuk geçiyor zaman değil mi kuzum, başlıyan karda işde senin gibi tatlım .. Başlangıçda dizlerinde çekmen gayet normal canım.. Kollarının güçlenmesi lazım normaline geçmek için .. Hem diz üstü şınavda etkili, Schaun T Max30 2. Ayında bir bölümünde diz üstü sınav yaptırıyor sadece , yavaş yavaş kolların üzerinde kalkma inme.. Kolları sırt kaslarına çok iyi yanii.. O yüzden gayet işe yarıyor oda merak etme.. Hazır olduğunda zaten geçersin canım ..
Ama en çok kaloriyide işde o Jumping Ve ip atlarken yakıyoruz.. Kalp atışımız 110 üzerine çıktığında otomatikman yağ yakımı başlıyor :))
Sana Banish Fat önerdiğimize göre yaptığını tahmin ettim kuzum :)
Ooo 3 set epeyce güzel canım hemde .. O zaman bunuda rahat yaparsın sen zaten :) Jill sever hatunlar çoğalıyor :))
Evet işi çözmüşsün kuzum dayanır bırakmazsa insan açılıyor ki artık sen o noktayı aşmışsındır ilk bir iki gün gerçekden zorluyor :))Ay Evet abla yaa baslasam mi baslamasam mi, yag yakmadan kaslanir miyim bilmem ne diye cahil cahil dusunuyodum gecen haftalarda
Zaten orasi kirilma noktasi abla, tam Orada pes edenin tekrar baslamasi cok zor, pes etmezsen de gerisi biraz daha rahat geliyor
Yaa Jill'imiz canimiz fit hatunlar yapacak insallah bizi
Tahmin ettim tatlım, hayırlısıyla varırsın inşallah tatlım yolun açık olsun canım benim :)Evet ablacım sabahtan işlerim vardı koşturmaca geçti şimdi otobüse bindim yeni aldım elime telefonu hemen yazayım dedim size :))
Gayet güzel canım , meyvelerde o kadar abrtılı sayılmaz helede karpuz bir dilimle nasıl durdun ayy :))Bugünki menülerimi de yazayım
Kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk ezine peyniri
1 küçük domates
Yarım salatalık
1 biber
3 adet sucuk
Öğle yemeğim
1 şeftali
6-7 adet kuru badem
Ara
1 muz
1 küçük dilim karpuz
Akşam (16:00)
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
888 kalori ile bugünü kapadım
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 1 litre (koşuşturmadan su içmeyi unuttum ay ama asla böyle bırakmam geceye kadar 2.5 yapacağım en az)
Meyve ağırlıklı beslendim bugün biraz mecbur kaldım denilebilir :/
Sağol ablacım benimm :))Tahmin ettim tatlım, hayırlısıyla varırsın inşallah tatlım yolun açık olsun canım benim :)
Abla karpuzu peynirle çok seviyorum peynir yememek için durdurdum kendimi tek olunca bıraktım hahaGayet güzel canım , meyvelerde o kadar abrtılı sayılmaz helede karpuz bir dilimle nasıl durdun ayy :))
Ellerine sağlık ablacım yine döktürmüşsün :)))Eki Görüntüle 1839904
Kızlar kalktım iştahsızlığım geçsin diye kendime mercimek köftesi yaptım KİNOA' lı :)
Yani bol protein az karbonhidratlı .. Tam diyete uygun .. Bir çay bardağı kırmızı mercimek ve 1 çay bardağı kino ile yaptım , daha da var .. Lezzetide harika olmuş bulgurlu olandan farksız canlarım :))
Bu arada balkonda açan miss kokulu gülümün kokusu eşliğinde yedim :))
Oy düşünceli ablam benim:)) yok ablacın çekmiyor yemeğe doydum resmen detoks yapacağım bundan sonra çok kaçamağım oldu hemen toparlanmam lazım :))Sağol Büşracığım. Anne yemeklerin yedin canın çekmez şimdi diye düşünüyorum kuzum :))
Eki Görüntüle 1839904
Kızlar kalktım iştahsızlığım geçsin diye kendime mercimek köftesi yaptım KİNOA' lı :)
Yani bol protein az karbonhidratlı .. Tam diyete uygun .. Bir çay bardağı kırmızı mercimek ve 1 çay bardağı kino ile yaptım , daha da var .. Lezzetide harika olmuş bulgurlu olandan farksız canlarım :))
Bu arada balkonda açan miss kokulu gülümün kokusu eşliğinde yedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?