Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Jillian Michaels 30 Day Shred Level 1 / Day 6 tamamlandı :) 4 gün kaldı 1. seviyeyi bitirmeme inşallah:) Bugün şınavları daha iyi yaptığımı düşünüyorum, tabii dizlerimde çekiyorum ama birkaç aya normal çekerim inşallah Ah jumping jacks beni bitiriyosunn

Tamam inşallah bugün denersin canım :) Shred leri yapmısdın sanırım demi canım ??

Ne çabuk geçiyor zaman değil mi kuzum, başlıyan karda işde senin gibi tatlım .. Başlangıçda dizlerinde çekmen gayet normal canım.. Kollarının güçlenmesi lazım normaline geçmek için .. Hem diz üstü şınavda etkili, Schaun T Max30 2. Ayında bir bölümünde diz üstü sınav yaptırıyor sadece , yavaş yavaş kolların üzerinde kalkma inme.. Kolları sırt kaslarına çok iyi yanii.. O yüzden gayet işe yarıyor oda merak etme.. Hazır olduğunda zaten geçersin canım ..

Ama en çok kaloriyide işde o Jumping Ve ip atlarken yakıyoruz.. Kalp atışımız 110 üzerine çıktığında otomatikman yağ yakımı başlıyor :))

Ay Evet abla yaa baslasam mi baslamasam mi, yag yakmadan kaslanir miyim bilmem ne diye cahil cahil dusunuyodum gecen haftalarda
Zaten orasi kirilma noktasi abla, tam Orada pes edenin tekrar baslamasi cok zor, pes etmezsen de gerisi biraz daha rahat geliyor

Sana Banish Fat önerdiğimize göre yaptığını tahmin ettim kuzum :)
Ooo 3 set epeyce güzel canım hemde .. O zaman bunuda rahat yaparsın sen zaten :) Jill sever hatunlar çoğalıyor :))

Yaa Jill'imiz canimiz fit hatunlar yapacak insallah bizi

Evet işi çözmüşsün kuzum dayanır bırakmazsa insan açılıyor ki artık sen o noktayı aşmışsındır ilk bir iki gün gerçekden zorluyor :))
Fit olamayan beri gelsin bu sporlarla şekerim :))

Aaa kızlar nerde bugün ???
begum75 hayatım nerdesin kıı ??
Kaizen- canım yolculuk hazırlığı var sanırım gelmedin hiç ??
Evet ablacım sabahtan işlerim vardı koşturmaca geçti şimdi otobüse bindim yeni aldım elime telefonu hemen yazayım dedim size :))

Bugünki menülerimi de yazayım
Kahvaltım
1 dilim kepekli ekmek
1 kk ezine peyniri
1 küçük domates
Yarım salatalık
1 biber
3 adet sucuk

Öğle yemeğim
1 şeftali
6-7 adet kuru badem

Ara
1 muz
1 küçük dilim karpuz

Akşam (16:00)
4 yk taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık

888 kalori ile bugünü kapadım
Spor: 1 saat yürüyüş
Su: 1 litre (koşuşturmadan su içmeyi unuttum ay ama asla böyle bırakmam geceye kadar 2.5 yapacağım en az)

Meyve ağırlıklı beslendim bugün biraz mecbur kaldım denilebilir :/

Gayet güzel canım , meyvelerde o kadar abrtılı sayılmaz helede karpuz bir dilimle nasıl durdun ayy :))

Kızlar kalktım iştahsızlığım geçsin diye kendime mercimek köftesi yaptım KİNOA' lı :)

Yani bol protein az karbonhidratlı .. Tam diyete uygun .. Bir çay bardağı kırmızı mercimek ve 1 çay bardağı kino ile yaptım , daha da var .. Lezzetide harika olmuş bulgurlu olandan farksız canlarım :))

Bu arada balkonda açan miss kokulu gülümün kokusu eşliğinde yedim :))

Tahmin ettim tatlım, hayırlısıyla varırsın inşallah tatlım yolun açık olsun canım benim :)
Sağol ablacım benimm :))

Gayet güzel canım , meyvelerde o kadar abrtılı sayılmaz helede karpuz bir dilimle nasıl durdun ayy :))
Abla karpuzu peynirle çok seviyorum peynir yememek için durdurdum kendimi tek olunca bıraktım haha

Ellerine sağlık ablacım yine döktürmüşsün :)))

Ay ayy afiyet olsunnn ablam

Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum

Kahvalti 10:00
1 kupa sade gold kahve
1 yesil elma
2 kasik tarcinli light yogurt

Ara (spor sonrasi) 12:30
1 kutu(200ml) light sut

Ogle 13:00
2 yumurta ve dereotu ile omlet
9-10 zeytin
Yarim dilim salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk kasar peyniri
Acuka sosu

Ara 16:00
1 sade turk kahvesi
5 portakalli kuru uzum
5 cranberry
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi

Aksam 19:30
1 orta boy tavuk baget
2 kasik bulgur pilavi
Yogurt

9 gibi falan da yesil cay icerim

Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 6

Bugun de doyduk sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…