Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Süper süper gene :)
Canım şu cranberry ne işe yarıyor hergün yiyorsun, arkadaşın almanya' dan mı getirdi onu.. Geçen gün bende aldım bio bölümünden aldım genelde şeker katkılı oluyorlar .. Neye yaradığını biliyor musın arjaştırmadım bende daha :))

http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=P4DcIOHI0Cw&text=смотреть insanity cardio abs
O Olivenoil Kaizen- fistiklar Jill 30 Day Shred yaparken ekstra bir seyler de yapiyor muydunuz? Ben her seferinde sonunda biraz da karin egzersizi bakcam internetten diyorum ama jill bittiginde yorgunluktan zor geliyo
Eskiden yapmıyordum ama bu sene farklı farklı birşeyler yapmışdım .. İstersen Schaun T nin 16 dakikalık sadece karın eğzersizi var ve süper çalıştırıyor .. İstersen onu atayım sana ister misin canım ??
Ekledim sonradan, bir bakarsın canım :) haftada 2 gün yapsan bile olur ...

Canım ben 2-3 kez pilates ve yoga denemiştim harika hissettiriyor :))

Kuzumm aydından çıktık şimdi az kaldı hoşbuldum şimdideenn
Yoga ve pilatesde güzel olur.. Profesyonel çalışmalarda bir günü zaten yoga veya streching e ayırıyorlar... Öyle de olabilir canım :)

Az kalmış hasi hayırlısıyla gel canım evine :)

Yok ablacim ben kuruyemisciden almistim denemelik, cok begendim sonra:) kan sekerini duzenliyor, sindirim sorunlarina da iyi geliyormus.

Yoga ve pilatesde güzel olur.. Profesyonel çalışmalarda bir günü zaten yoga veya streching e ayırıyorlar... Öyle de olabilir canım :)

Az kalmış hasi hayırlısıyla gel canım evine :)

Tamam abla yarin dersim var sadece Jill yapabilcem ama carsamba denerim insallah

Çok şükür İzmir'deyim

Simdi hosgeldiin kuzum

Çok şükür kuzum, evine geldin mi ??
Servisteyin ablacım 10 dakikaya evimde oluyorum :))
Yok ablacim ben kuruyemisciden almistim denemelik, cok begendim sonra:) kan sekerini duzenliyor, sindirim sorunlarina da iyi geliyormus.

Tamam abla yarin dersim var sadece Jill yapabilcem ama carsamba denerim insallah

Simdi hosgeldiin kuzum
Tekrar hoşbulduk tatlımm

Kızlar INSANITY 1. Ay . 4. Hafta 2. Gün programı PURE CARDIO ve ardından 16 dk lık CARDIO ABS tamamdır.. Gelelim kalorilerimize :)

Pure Cardio yaparken saati başlatmamışım 4 dakika sonraya devreye girdi ben niye çalışmıyor falan derken , buda yaklaşık 40 kalori eksik gösteriyor demek .. Neyse .. Sonuçda Pure Cardio sonrası 301 kal yakmış görünüyorum ki gelmiş geçmiş en iyi performansımı sergiledim hiç bu kadar terlememişdim :))
10 snlik 4 kez dinlendim sadece :)

16 dk lık karın eğzersizi bugüne ekdi.. Ondada yaklaşık 130 kalori yakmış oldum :)

Ama işin en güzel yani spor sonrası kalori harcamamız devam ediyor.. Duşa girmiycem bekliycem bakalım durana kadar ne kadar artacak.. Haber edicem canlarım :))

Son düzenleme:
Kızlar şuda varki herşey sadece kalori harcamak değil tabiki aynı anda kaslarımızıda vücut ağırlığımızda çalıştırıyoruz ve spor sonrasında da Tabata Hııt özellikli çalışma yapıyorsak yağ yakımına kalori harcamaya devam ediyoruz..

Bende ne kadar kalori yakıcaz merakdayım bakalım :)

Simdi hosgeldiin kuzum
İyiymiş faydaları bende yarın sabah tadına bakiim bi nasılmış , daha önceden yediklerim hep şeker ilaveliydi biosunu görünce aldım bakalım :)

Dene canım gördüğün gibi 140 kaloriye yakın yakılıyor birde üstelik :) ve güzel çalıştırıyor karnı bacakları :)

Kalkıp chia ve kinoalı bir tatlı tarifi buldum onu yapıcam bakalım bu saatte soğuması için şimdiden yapayım .. Yarın veya bitince olursa eğer paylaşırım resmini canlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…