Canım ben 2-3 kez pilates ve yoga denemiştim harika hissettiriyor :))
Kuzumm aydından çıktık şimdi az kaldı hoşbuldum şimdideenn
Evet birkaç gün detoks yaparsın hemen toparlarsın kuzucuğum :)Oy düşünceli ablam benim:)) yok ablacın çekmiyor yemeğe doydum resmen detoks yapacağım bundan sonra çok kaçamağım oldu hemen toparlanmam lazım :))
Süper süper gene :)Iyi aksamlar fistiklaaaar, bugunku menum
Kahvalti 10:00
1 kupa sade gold kahve
1 yesil elma
2 kasik tarcinli light yogurt
Ara (spor sonrasi) 12:30
1 kutu(200ml) light sut
Ogle 13:00
2 yumurta ve dereotu ile omlet
9-10 zeytin
Yarim dilim salam
1 dilim cavdar ekmegi
1 kk kasar peyniri
Acuka sosu
Ara 16:00
1 sade turk kahvesi
5 portakalli kuru uzum
5 cranberry
1 parca antep fistigi ezmesi
8-10 yer fistigi
Aksam 19:30
1 orta boy tavuk baget
2 kasik bulgur pilavi
Yogurt
9 gibi falan da yesil cay icerim
Su: 2 lt
Spor: Jillian Michales 30 Days Shred Level 1/Day 6
Bugun de doyduk sukur
Eskiden yapmıyordum ama bu sene farklı farklı birşeyler yapmışdım .. İstersen Schaun T nin 16 dakikalık sadece karın eğzersizi var ve süper çalıştırıyor .. İstersen onu atayım sana ister misin canım ??
Yoga ve pilatesde güzel olur.. Profesyonel çalışmalarda bir günü zaten yoga veya streching e ayırıyorlar... Öyle de olabilir canım :)Canım ben 2-3 kez pilates ve yoga denemiştim harika hissettiriyor :))
Kuzumm aydından çıktık şimdi az kaldı hoşbuldum şimdideenn
Çok şükür İzmir'deyimYoga ve pilatesde güzel olur.. Profesyonel çalışmalarda bir günü zaten yoga veya streching e ayırıyorlar... Öyle de olabilir canım :)
Az kalmış hasi hayırlısıyla gel canım evine :)
Çok şükür kuzum, evine geldin mi ??Çok şükür İzmir'deyim
Süper süper gene :)
Canım şu cranberry ne işe yarıyor hergün yiyorsun, arkadaşın almanya' dan mı getirdi onu.. Geçen gün bende aldım bio bölümünden aldım genelde şeker katkılı oluyorlar .. Neye yaradığını biliyor musın arjaştırmadım bende daha :))
http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=P4DcIOHI0Cw&text=смотреть insanity cardio abs
Eskiden yapmıyordum ama bu sene farklı farklı birşeyler yapmışdım .. İstersen Schaun T nin 16 dakikalık sadece karın eğzersizi var ve süper çalıştırıyor .. İstersen onu atayım sana ister misin canım ??
Ekledim sonradan, bir bakarsın canım :) haftada 2 gün yapsan bile olur ...
Yoga ve pilatesde güzel olur.. Profesyonel çalışmalarda bir günü zaten yoga veya streching e ayırıyorlar... Öyle de olabilir canım :)
Az kalmış hasi hayırlısıyla gel canım evine :)
Çok şükür İzmir'deyim
Servisteyin ablacım 10 dakikaya evimde oluyorum :))Çok şükür kuzum, evine geldin mi ??
Tekrar hoşbulduk tatlımmYok ablacim ben kuruyemisciden almistim denemelik, cok begendim sonra:) kan sekerini duzenliyor, sindirim sorunlarina da iyi geliyormus.
Tamam abla yarin dersim var sadece Jill yapabilcem ama carsamba denerim insallah
Simdi hosgeldiin kuzum
İyiymiş faydaları bende yarın sabah tadına bakiim bi nasılmış , daha önceden yediklerim hep şeker ilaveliydi biosunu görünce aldım bakalım :)Yok ablacim ben kuruyemisciden almistim denemelik, cok begendim sonra:) kan sekerini duzenliyor, sindirim sorunlarina da iyi geliyormus.
Tamam abla yarin dersim var sadece Jill yapabilcem ama carsamba denerim insallah
Simdi hosgeldiin kuzum
Özlemiş misin evini kuzum :) ??Servisteyin ablacım 10 dakikaya evimde oluyorum :))
Tekrar hoşbulduk tatlımm
özlemişim ablacım bir de bu izmire son dönüşümdü duygulandım :))Özlemiş misin evini kuzum :) ??
Hayırlısı olsun kuzum benim , hayırlısıyla mezun ol bakalım gelecekde neler kısmetinde var bakalım :)özlemişim ablacım bir de bu izmire son dönüşümdü duygulandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?