Eki Görüntüle 1840019 Eki Görüntüle 1840020 Kızlar INSANITY 1. Ay . 4. Hafta 2. Gün programı PURE CARDIO ve ardından 16 dk lık CARDIO ABS tamamdır.. Gelelim kalorilerimize :)
Eki Görüntüle 1840020
Pure Cardio yaparken saati başlatmamışım 4 dakika sonraya devreye girdi ben niye çalışmıyor falan derken , buda yaklaşık 40 kalori eksik gösteriyor demek .. Neyse .. Sonuçda Pure Cardio sonrası 301 kal yakmış görünüyorum ki gelmiş geçmiş en iyi performansımı sergiledim hiç bu kadar terlememişdim :))
10 snlik 4 kez dinlendim sadece :)
Eki Görüntüle 1840019
16 dk lık karın eğzersizi bugüne ekdi.. Ondada yaklaşık 130 kalori yakmış oldum :)
Ama işin en güzel yani spor sonrası kalori harcamamız devam ediyor.. Duşa girmiycem bekliycem bakalım durana kadar ne kadar artacak.. Haber edicem canlarım :))
Eki Görüntüle 1840039
Evet canlarım yaklaşık yarım saattir 639 kal de kaldı .. Artık çıkartıyorum .. Sporumuzdan 2 saat sonrada kalori yakmak müthiş birşey :))
Kızlar tatlım hazır soğumaya bırakıldı :)
4 yem. Kaşığı kinoa
1 yemek kasığından az az chia tohumu
1 bardak su
1 çay bardağı portakal suyu
Vanilya
Tarçın
Badem , muz, cranberry, kuru kayısı
Kakao
1 yumurta beyazı
Malzemeleri kafama göre seçdim.. Portakal suyu yokdu içinde kuruyemiş yokdu ama ben yaptım oldu :)
Aynı aşure gibi bir tadı oldu.. Kakaoyu koymasam daha iyi aşureye benzerdi sanırım :)
Kinoa ları mikrodalgada 1 dk tutup patlattım ( tarifde sıcak tavada denmiş ama ben mikrodalgada mosır patlattığım için orda daha kolay oldu )
Su portakalsuyu kaynayınca patlayan kinoa ve chia tohumlarını atıp karıştırdım .. Koyulaşıncada içene malzeleri ve yumurta beyazını koyup hızlıca karıştırdım.. Sonrada süsledim .. Ne şeker ne nişasta var .. Meyvelerin doğal şekeri var sadece ( muzun yarısı püre şeklinde içine kondu unuttum yazmayı )
Chia tohumu koyulaşıp jöle gibi oluyor ve zaten genellikle tatlı tariflerinde kullanıyorlar.. Sabaha daha güzel hem tadı hem görüntüsü olacağını umuyorum inş :)
Chia ve kinoa protein acısından aminoasit açısından oldukça yüksek degerlere sahip.. Ve karbonhidrat değerleri minimal seviyede.. Tam diyette kullanılacak sağlıklı ürünler..
Bugünkü kinoalı kmercimek köftesini erken yememe rağmen çok tok tutu ve inanın acıkmadım ..
Gelecek menüm kinoalı köfte olacak sanırım :))
ellerine sağlık canım, tatlı sevseydim mutlaka denerdim. güzel görünüyor.
4 yem. Kaşığı kinoa
1 bardak su
Vanilya
Tarçın
Kakao
1 yumurta beyazı
Malzemeleri kafama göre seçdim.. Portakal suyu yokdu içinde kuruyemiş yokdu ama ben yaptım oldu :)
Aynı aşure gibi bir tadı oldu.. Kakaoyu koymasam daha iyi aşureye benzerdi sanırım :)
Kinoa ları mikrodalgada 1 dk tutup patlattım ( tarifde sıcak tavada denmiş ama ben mikrodalgada mosır patlattığım için orda daha kolay oldu )
Su portakalsuyu kaynayınca patlayan kinoa ve chia tohumlarını atıp karıştırdım .. Koyulaşıncada içene malzeleri ve yumurta beyazını koyup hızlıca karıştırdım.. Sonrada süsledim .. Ne şeker ne nişasta var .. Meyvelerin doğal şekeri var sadece ( muzun yarısı püre şeklinde içine kondu unuttum yazmayı )
Chia tohumu koyulaşıp jöle gibi oluyor ve zaten genellikle tatlı tariflerinde kullanıyorlar.. Sabaha daha güzel hem tadı hem görüntüsü olacağını umuyorum inş :)
Chia ve kinoa protein acısından aminoasit açısından oldukça yüksek degerlere sahip.. Ve karbonhidrat değerleri minimal seviyede.. Tam diyette kullanılacak sağlıklı ürünler..
Bugünkü kinoalı kmercimek köftesini erken yememe rağmen çok tok tutu ve inanın acıkmadım ..
Çok çok güzel gözüküyor
4 yem. Kaşığı kinoa
1 bardak su
Vanilya
Tarçın
Kakao
1 yumurta beyazı
Bende seviyorum izmiri sıcal yerleri olsa hayır demem yani tabi alternatiflerimde var onlarda olur :)Anladim ablacim:) ben de cook merak ediyorum, 60 ya da daha az olmazsam cok uzulcem
Erkenden uykum geliyo abla dalga geciyolar benimle burda hala ilkokullu gibisin diye ustelik 2. ogretimi ben ama vucudum boyle alisik napiyim
Kuzum benimm tipki senin gibi
Sizin desteginizin katkisi cok buyuk ablacim, iyi ki varsiniz
Ben asigiyim:) 7-8 yasimdan beri Izmir diye tutturmustum:)
Benim korkum da acikcasi cok uzun sure ac birakirsam kendimi migren tutacak falan diye.
Guzel menu canm
Hoşgeldin :)Çok şükür İzmir'deyim
Hoşbuldum tatlımmÇok çok güzel gözüküyor
Bende seviyorum izmiri sıcal yerleri olsa hayır demem yani tabi alternatiflerimde var onlarda olur :)
Hoşgeldin :)
Ayy abla ellerine sağlık harika görünüyorr :))
4 yem. Kaşığı kinoa
1 bardak su
Vanilya
Tarçın
Kakao
1 yumurta beyazı
Tatlı sevenler için alternatif :) unsuz tatlı tariflerim gelecek canım çok değişik tarifler var .. Ama malzeme olarak badem unu fındık unu gibi malzemeler lazım.. Almışken onlarıda al yakında badem unu ile peynirli pogaça tarifi yapıcam .. Kinoa kısır, pilav gibi bulgurun yerine her yerde kullanabilirsin tatlım .. Arada a101 e geliyormuş ama takip etmek lazım sanırım :)Yaa supeeeer abla Harikasin masallah
Cok guzel gorunuyooo ellerine saglik ablachia ve kinoa ben de alcam firsat bulamadim bi, her Yerde de bulunmuyor. Bi de keten tohumu..
Günaydın tatlım :)günaydın hanımlar, dün erkenden uyumuşum çocuklarla, spor vs. yapamadım
Benimde aşırı düşkünlüğüm yok aslında tatlıya karsı ama özel günlerden sonra oluyor arada bir :) birde chia yı denemek sevdasına oldu accık :))ellerine sağlık canım, tatlı sevseydim mutlaka denerdim. güzel görünüyor.
afiyet olsun.Benimde aşırı düşkünlüğüm yok aslında tatlıya karsı ama özel günlerden sonra oluyor arada bir :) birde chia yı denemek sevdasına oldu accık :))
ramazanda yaparım inşallah , ne de olsa geç uyuyacağım :)Günaydın tatlım :)
Ramazan' dan önce denersin inşallah kuzum :) seveceğinden eminim :)
Kuzum naptın sen :)))O Olivenoil insanity max30 max out power videosunu izledim ayy ne yapmışlar öyle onların yerine ben yoruldum. O şınavla birlikte zıplıyorlar falan onları nasıl yaptın? Ayy ben normal şınavı geçtim diz şınavını yapamıyorum olmuyor niye olmuyor ya ben çok mu odunum acaba sadece şınavda sorun var. Diğer vücut hareketlerini, mekiği falan çok rahat yapıyorum. Ama şınava geldiği zaman olmuyor. Akşam baya denedim olmadı bende kızdım kendime 35 tane aralıksız mekik çekip sonra 10 tane daha çekip yattım
Sağol bebeğim benim .. Sınavlar ne zaman tatlım ??Ayy abla ellerine sağlık harika görünüyorr :))
Evet kuzum ya bende yapamam hafif yaparım falan diyordum ama o fikri attım iftardan sonra biraz dinlenince kalkar yaparız hem daha güzel olur.. Kafada bitirelim işi :)ramazanda yaparım inşallah , ne de olsa geç uyuyacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?