yok canım geç yatıp erken kalkacağım, benim için Ramazan evde daha zor geçer , bu nedenle çalışmak daha iyi :)Evet kuzum ya bende yapamam hafif yaparım falan diyordum ama o fikri attım iftardan sonra biraz dinlenince kalkar yaparız hem daha güzel olur.. Kafada bitirelim işi :)
Çalışırken nasıl geç kalkacaksın tatlım ?? İzne mi çıkıyorsun yoksa ??
Canım çalışırkende zor oruç tutmak, uyku düzeni kalmayınca .. Allah kolaylık versin inşallah çalışanlara canım benim ..yok canım geç yatıp erken kalkacağım, benim için Ramazan evde daha zor geçer , bu nedenle çalışmak daha iyi :)
yok canım geç yatıp erken kalkacağım, benim için Ramazan evde daha zor geçer , bu nedenle çalışmak daha iyi :)
Canım çalışırkende zor oruç tutmak, uyku düzeni kalmayınca .. Allah kolaylık versin inşallah çalışanlara canım benim ..
teşekkür ederim, alıştım artık, Ramazan hiç zor vermedi, İnşallah bu sene daha kolay geçer.Canım çalışırkende zor oruç tutmak, uyku düzeni kalmayınca .. Allah kolaylık versin inşallah çalışanlara canım benim ..
yasmin terkettiniz beni, bende bu güzel topiğe yelken açtım,CNM naberr nasıl gidiyorrr görüşemiyozzz
merhaba cnm nasılsınnn
bende çalışanlardanım ramazanda
ama rabbim ramazan ayında veriyor bizler güç kuvvet
Aaa Yaseminim tatlım hoşgeldin :)CNM naberr nasıl gidiyorrr görüşemiyozzz
merhaba cnm nasılsınnn
İnşallah canım sporla daha enerjik geçeceğe benziyor inşallah :))teşekkür ederim, alıştım artık, Ramazan hiç zor vermedi, İnşallah bu sene daha kolay geçer.
yasmin terkettiniz beni, bende bu güzel topiğe yelken açtım,
naber nasılsın canım, diyet miyet nasıl gidiyor
Aaa Yaseminim tatlım hoşgeldin :)
Neler yapıyorsun kilo verdin mi? Yürüyüş spor ne yapıyorsun ?jill yapıyordun en son demi ..
Evet canım Allah sabrınıda kolaylığınıda veriyor.. Ramazanın mağfiretinden faydalananlardan olalım inşallah canım :)
teşekkür ederim, alıştım artık, Ramazan hiç zor vermedi, İnşallah bu sene daha kolay geçer.
biliyorum canımmm, seviyorum senikız ben seni terk edermiyim hiççç
diyet mi o ne acaba
diyet falan yapmıyorumm
yürüş sporu yapıyordum bu hafta biraz zor olacak bakalımm oğlanın okul işleri gösterileri vs olacağı için
iyi canm 1 aydır tartılmıyorum haziranda tartılacam diyet falan da yok spor da yürüş yürüşe gidemediğim zaman fitness brender yapıyorum evdee
yasemin ben 2-3 kg hedef koyuyorum, ne olacak bakalımaslında bu ramazanı iyi değerlendirsek olacak bakalımm nasıl olacakkkk
Sporunu yapman harika canım :))CNM naberr nasıl gidiyorrr görüşemiyozzz
merhaba cnm nasılsınnn
Hadi inşallah bende senin hedefini koyuyorum kendime :) bakalım bu Ramazanda kilo almakdan kurtulacak mıyım :))yasemin ben 2-3 kg hedef koyuyorum, ne olacak bakalım
Ayy abla yanlış anladın beni.:) Ben sadece o video yu izledim, yapmadım videoyu. Ben max30 a zaten direk başlayamam 4 ay sonra anca başlarım. Ben jill maceramı uzun sürdürmeyi planlıyorum. Sadece şınav çekebiliyor muyum diye baktım o da yok kalkamadım yerimden. Kuzenim dedi şınavı çok rahat çekmen lazım vücut tipine bakılırsa bende denedim diz şınavı bile çekemeyince dalga konusu oldum :) Allah tan mekik çektimde biraz kurtardım. Bencede vücudun hatırlamış geçmişi. Ben de şimdi bol bol yapayımda ilerde vücut hatırlasın. Bırakmayı düşünmüyorum sporu.Kuzum naptın sen :)))
Max30 ikinci ay zor programdan başlamışsın da ondan o kadar zor hareketler tatlım :) gerçi ilk ayda zor ama ikinci ayı hateketleri çok komlike zorlayıcı canım ..
Tatlım şınav çekmek zor iş dizde de olsa.. Kollarının güçlenmesi lazım yavaş yavaş oluyor bu .. O yüzden kendini suçlama yaptıkca kondüsyonun artacak tatlım benim :)
Bende Jill den başla kondüsyon kazanınca Max' a geçersin canım yoksa yarım bırakıyor çoğu kişi.. Ben yıllardır spor yapıyorum canım bu senede 7 ayım dolacak nerdeyse kuzum spor devamlılığımda doğal olarak kondüsyon var..
Bir de kızlar geçmişde spor yapdıysa insan vücut bunu hatırlıyormuş bir şekilde açıklaması vardı ama şu an unuttum okuduğum bir yazıda.. Okul hayatımda ilkokuldan başlıyarak hep sporla ilgilenen biriydim.. Uzun boylu olunca beden hocalarının hep ilgisini çekmişimdir :) okul takımlarında yıllarca spor yaptım .. Ama kaç yıldır hiç yapmışlığım yokdu yani.. Ama demek ki vücut hatırladı gençlik yıllarıma döndüm herhal :))
Sizler daha genceciksiniz bırakmayın hiç sporu canlarım :)
yasemin ben 2-3 kg hedef koyuyorum, ne olacak bakalım
Sporunu yapman harika canım :))
Fazla kaçırmıyorsan kiloda vermişsindir, ayy tartılmadan nasıl duruyorsunuz , ben hiç yapamam öyle :)
Kilo vermesende sıkılaşmışsındır kesin canım :)
Ayy evet bende denedin sanmışdım :)Ayy abla yanlış anladın beni.:) Ben sadece o video yu izledim, yapmadım videoyu. Ben max30 a zaten direk başlayamam 4 ay sonra anca başlarım. Ben jill maceramı uzun sürdürmeyi planlıyorum. Sadece şınav çekebiliyor muyum diye baktım o da yok kalkamadım yerimden. Kuzenim dedi şınavı çok rahat çekmen lazım vücut tipine bakılırsa bende denedim diz şınavı bile çekemeyince dalga konusu oldum :) Allah tan mekik çektimde biraz kurtardım. Bencede vücudun hatırlamış geçmişi. Ben de şimdi bol bol yapayımda ilerde vücut hatırlasın. Bırakmayı düşünmüyorum sporu.
Benim fazla spor geçmişim yok. Derslerde hep voleybol oynarlardı bende seyrederdim sevmiyorum voleybol oynamayı.
SEN VERİRSİN canımmmm kesinnnn
ya ben sinir oldum kendime herşeyi birebir uyguluyorum bir ileri bir geri gidiyordum ben kendime kızdım ayda bir tartılacam diye öylelikle tartılamdımmm
Sarayca demek ki azimli hatun bilenden al haberi :))
Moral bozuluyorsa tartılmamak en iyisi tabii.. Ama ben kilo veremiyorsam hemen önlem alıyorum o yüzden daha iyi geliyor hergün tartılmak bana .. Eşimde hiç tartılmayı sevmez mesela :)
Aa kaç kilo berdi kıı bilmiyorum hiç ?? :)ooo sarayca kaç kilolar verdi sadece vermesi gereken 3-5kg kaldıı
ben artık diyet yapmaktan dikkat etmekten tartılmaktan bıktım usandığım için ara verdim sadece dış görünümüme bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?