Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

yok canım geç yatıp erken kalkacağım, benim için Ramazan evde daha zor geçer , bu nedenle çalışmak daha iyi :)

yok canım geç yatıp erken kalkacağım, benim için Ramazan evde daha zor geçer , bu nedenle çalışmak daha iyi :)

CNM naberr nasıl gidiyorrr görüşemiyozzz

Canım çalışırkende zor oruç tutmak, uyku düzeni kalmayınca .. Allah kolaylık versin inşallah çalışanlara canım benim ..

merhaba cnm nasılsınnn

bende çalışanlardanım ramazanda

ama rabbim ramazan ayında veriyor bizler güç kuvvet

merhaba cnm nasılsınnn

Aaa Yaseminim tatlım hoşgeldin :)
Neler yapıyorsun kilo verdin mi? Yürüyüş spor ne yapıyorsun ?jill yapıyordun en son demi ..

Evet canım Allah sabrınıda kolaylığınıda veriyor.. Ramazanın mağfiretinden faydalananlardan olalım inşallah canım :)

yasmin terkettiniz beni, bende bu güzel topiğe yelken açtım,
naber nasılsın canım, diyet miyet nasıl gidiyor

kız ben seni terk edermiyim hiççç

diyet mi o ne acaba

diyet falan yapmıyorumm

yürüş sporu yapıyordum bu hafta biraz zor olacak bakalımm oğlanın okul işleri gösterileri vs olacağı için

iyi canm 1 aydır tartılmıyorum haziranda tartılacam diyet falan da yok spor da yürüş yürüşe gidemediğim zaman fitness brender yapıyorum evdee

biliyorum canımmm, seviyorum seni

merhaba cnm nasılsınnn

Sporunu yapman harika canım :))
Fazla kaçırmıyorsan kiloda vermişsindir, ayy tartılmadan nasıl duruyorsunuz , ben hiç yapamam öyle :)
Kilo vermesende sıkılaşmışsındır kesin canım :)

Ayy abla yanlış anladın beni.:) Ben sadece o video yu izledim, yapmadım videoyu. Ben max30 a zaten direk başlayamam 4 ay sonra anca başlarım. Ben jill maceramı uzun sürdürmeyi planlıyorum. Sadece şınav çekebiliyor muyum diye baktım o da yok kalkamadım yerimden. Kuzenim dedi şınavı çok rahat çekmen lazım vücut tipine bakılırsa bende denedim diz şınavı bile çekemeyince dalga konusu oldum :) Allah tan mekik çektimde biraz kurtardım. Bencede vücudun hatırlamış geçmişi. Ben de şimdi bol bol yapayımda ilerde vücut hatırlasın. Bırakmayı düşünmüyorum sporu.
Benim fazla spor geçmişim yok. Derslerde hep voleybol oynarlardı bende seyrederdim sevmiyorum voleybol oynamayı.

yasemin ben 2-3 kg hedef koyuyorum, ne olacak bakalım

SEN VERİRSİN canımmmm kesinnnn

Sporunu yapman harika canım :))
Fazla kaçırmıyorsan kiloda vermişsindir, ayy tartılmadan nasıl duruyorsunuz , ben hiç yapamam öyle :)
Kilo vermesende sıkılaşmışsındır kesin canım :)

ya ben sinir oldum kendime herşeyi birebir uyguluyorum bir ileri bir geri gidiyordum ben kendime kızdım ayda bir tartılacam diye öylelikle tartılamdımmm

Ayy evet bende denedin sanmışdım :)
Kuzum şınav çekmen için kesinlikle kollarının güçlenmesi lazım.. Her gün dizlerinde çekmeye çalış 10 güne kalmaz çekersin bak gör önce dizde sonra normaline geçersin.. Normalini yaparken düzgün pozisyonda durmak önemli biri izlesin , ben mesela popoyu fazla kaldırıyormuşum bir zamanlar yapamıyordum eşim düzeltince hatamı şimdi kollarda güçlendi aralıksız 20 tane yapıyorum .. Barfiks için de hala güçlenmeye çok ihtiyacım var mesela benimde :)

Evet vücudun ilerde hatırlaması için yapmalısın :)) güldürdün kız beni :))

SEN VERİRSİN canımmmm kesinnnn

ya ben sinir oldum kendime herşeyi birebir uyguluyorum bir ileri bir geri gidiyordum ben kendime kızdım ayda bir tartılacam diye öylelikle tartılamdımmm
Sarayca demek ki azimli hatun bilenden al haberi :))
Moral bozuluyorsa tartılmamak en iyisi tabii.. Ama ben kilo veremiyorsam hemen önlem alıyorum o yüzden daha iyi geliyor hergün tartılmak bana .. Eşimde hiç tartılmayı sevmez mesela :)

ooo sarayca kaç kilolar verdi sadece vermesi gereken 3-5kg kaldıı

ben artık diyet yapmaktan dikkat etmekten tartılmaktan bıktım usandığım için ara verdim sadece dış görünümüme bakıyorum

ooo sarayca kaç kilolar verdi sadece vermesi gereken 3-5kg kaldıı

ben artık diyet yapmaktan dikkat etmekten tartılmaktan bıktım usandığım için ara verdim sadece dış görünümüme bakıyorum
Aa kaç kilo berdi kıı bilmiyorum hiç ?? :)
Görüntü ölçü daha önemli aslında sabırlılar için canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…