Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Kesinlikle uyku düzeni kilo vermede çok etkili ablacım. Vücudun belirli saatlerde dinlenmeye ihtiyacı oluyor. 73e çok az kalmış ablacım hadi bakalım :))

Sınavlarım 6 haziranda başlıyor ablacım, bugünden itibaren çalışmaya başlayacağım. Ama tabi ki de önce BF
abla özlemişlerdir tabi ben de onları çok özledim karşılıklı bizim aşkımız
birazdan yapacağım çok heyecanlıyım

Merhaba kizlaaar, bugunku alakasiz menum

Kahvalti 9:00
1 dilim ekmek, yarim salam ve biraz kasarla tost

Ara 11:00
1 sade good kahve
5-6 kuru uzum

Ogle 13:30
1 tam tahilli peynirli pogaca
1 bardak cay
1 sade soda

Ara 16:30
5-6 kuru uzum

Aksam 18:00
1 paket sade cubuk kraker

Su: 1 lt olmamistir bile, yatana kadar 1,5 falan yaparim

Tum gun okulda olunca butun duzen alt ust oldu, elimden geldigi kadar tehlikesiz atlatmaya calistim ama pogaca ve kraker kotu oldu pisman degilim, arkadaslarim yanimda popkekleri pizzalari gomerken, direndigim ve onlara nazaran daha hafiflik gecirdigim icin gururlu hissediyorum :) hicbir sey yemicem artik eve de yeni geldim biraz dinlenip sporumu yapicam :)

Aaayy benim de kuzumm 5 gunumuz kaldiii senin son sinavlarin bi de di mi yaa ogrencilik bitiyor:)

Evet az kaldı kuzum bakalım düşebilcem mi :))
Oo spor heyecanı hiç eksilmesin cümlemizden canım :)
Tam Ramazan haftası sınavlar desene kuzum Allah yardımcınız olsun ..

O kadarda abartılacak durum yok canım , genede masum kaçamaklar.. Arada haftada bir falan abartmadan nefsimizin çektiğini biraz yemezsek uzun soluklu olmaz zayıflama maceramız.. Arada bir lazım kuzum ..
Sabah yapmadın mı bugün sporunu :) iyi olmuş bak eritirsin işde :)

Kızlar bu gidişle diyet yemekleri denerken kilo alcam nerdeyse ayy :))
Bugün patlıcanlı pizza mı börek mi diyim OPSİE PATLICANLI PİZZA yaptım yaninada OPSİE kek . Sıfır un sıfır şeker yağ sadece patlıcanları kavururken var hamurunda yok yani .. Börek sevenler buyrun ...

Son düzenleme:
Aaayy benim de kuzumm 5 gunumuz kaldiii senin son sinavlarin bi de di mi yaa ogrencilik bitiyor:)
evet tatlım son final haftam artık kurtuluyorum
Evet az kaldı kuzum bakalım düşebilcem mi :))
Oo spor heyecanı hiç eksilmesin cümlemizden canım :)
Tam Ramazan haftası sınavlar desene kuzum Allah yardımcınız olsun ..
amin ablacım inşallah :))
sağol ablacım oruç tutamayacağım artık

abla her gün harikalar yaratıyorsun maşallah

Bugünüm :

Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek
1 küçük domates
1 kibrit kutusundan biraz daha az peynir
2 yumurta ile omlet (içinde birkaç adet sosis var)

Öğle yemeğim:
1 kakaolu süt

Ara:
6 adet erik
5 adet kiraz
1 kayısı

Akşam:
2 haşlanmış yumurta
1 küçük kase yoğurt

733 kalori ile bugünü kapadım

Spor:
Sabah 45 dakika yürüyüş
Akşam banish fat

Su: 2 litre ( geceye kadar hedefim 3)

Evet haklısın abla ama ben shred'leri bitirene kadar kaçamak vermicem kendime tatli olarak:) Tam 9 gün oldu bugün abur cubur yemeyeli.. (bugünküler pek abur cubur sayilmaz di mi)

Yaaaa cok guzeeel abla ellerine saglik super gorunuyo

Supersin bebegiiiim

Sağol tatlımm sen de öylee

Oldukça az nerdeyse detox menü :))
Sporlar harika , gelsin eksiler canımcıım :))

Abla sabah cok erken kalkinca biraz dizi izliyim dedim kaptirmisim saat 8 olmus hemen hazirlandim ciktim
Simdi yaptim sporumu yatiyorum ayy yorucu bi gunden sonra spor yapmanin yorgunlugu daha bi tatli oluyomus:))

Tatlı yok sonuçda çucuk kraker de fazla değildir tok kızım azıcık bi kaçamak sayılır bunlar :))

Abla sabah cok erken kalkinca biraz dizi izliyim dedim kaptirmisim saat 8 olmus hemen hazirlandim ciktim
Simdi yaptim sporumu yatiyorum ayy yorucu bi gunden sonra spor yapmanin yorgunlugu daha bi tatli oluyomus:))
Ayy ne güzel bu saatte yatıyorsun :))
Spordan sonra yoruluyor insan ama bana spor sonrası acayip bir enerji geliyor yaysamda uyuyamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…