Biraz ara vercem denemelerime yoksa deneme yaparken kilo alcam bu gidişle ahhahah :)))evet tatlım son final haftam artık kurtuluyorum
amin ablacım inşallah :))
sağol ablacım oruç tutamayacağım artık
abla her gün harikalar yaratıyorsun maşallah
Ayy ne güzel bu saatte yatıyorsun :))
Spordan sonra yoruluyor insan ama bana spor sonrası acayip bir enerji geliyor yaysamda uyuyamıyorum :))
Haa tamam bebeğim :) dinlen hakettin dinlenmeyi canım :) erken yatınca genelde bu kadarda erken olabilirmi dedim , niye olmasın erken kalkıp ders çalışır falan diye düşündüm :)Uyumuyorum abla uzandim oyle dinlenme amacli:)
Haa tamam bebeğim :) dinlen hakettin dinlenmeyi canım :) erken yatınca genelde bu kadarda erken olabilirmi dedim , niye olmasın erken kalkıp ders çalışır falan diye düşündüm :)
Bir ara benim kızımda erkenden yatıp gece 3 de kalkıp ders çalışıyordu, o şekilde birkaç ay devam etmişdi :)
cumaya kadar böyle gitmeyi planlıyorum ablacım ve o güne kadar tartılmayacağım korkuyorumOldukça az nerdeyse detox menü :))
Sporlar harika , gelsin eksiler canımcıım :))
hahaha aman abla dikkat vermesi zor sonraBiraz ara vercem denemelerime yoksa deneme yaparken kilo alcam bu gidişle ahhahah :)))
baya çeşit oluyor ablacım menülerinde gerçekten ve hepsi de diyet harikasın :))Menüm ( bugün dünyayı yemiş gibiyim yaa hepsi diyetti ama çeşit çok geldi bana )
Sabah
Dün paylaştığım diyet tatlı dan bir kup
Öğlen
Dünkü kinoalı kmercimek köftesinden 4 adet
Arada diyet kek yaparken ağzıma attığım 2 badem, yarım kuru kayısı ve elma çok güzelmiş yarım elma
Akşam
Opsie patlıcanlı börek
Oopsie kek 1 tane
( içinde hiç şeker olmamasına rağmen elma kayısı kurusu tarçın badem vardı mükemmel olmuşdu .. Kahveyle falan yenilebilir süper .. Günde bir tane yerim artık )
Menüm ( bugün dünyayı yemiş gibiyim yaa hepsi diyetti ama çeşit çok geldi bana )
Sabah
Dün paylaştığım diyet tatlı dan bir kup
Öğlen
Dünkü kinoalı kmercimek köftesinden 4 adet
Arada diyet kek yaparken ağzıma attığım 2 badem, yarım kuru kayısı ve elma çok güzelmiş yarım elma
Akşam
Opsie patlıcanlı börek
Oopsie kek 1 tane
( içinde hiç şeker olmamasına rağmen elma kayısı kurusu tarçın badem vardı mükemmel olmuşdu .. Kahveyle falan yenilebilir süper .. Günde bir tane yerim artık )
Ayy yok öyle birşey yaa , inanma kuzum .. Benim yeğenimde lisedeyken normal kilodaydı ergenliğinde yani zayıf sayılmazdı kilolu da değildi ama .. Üniye başlayınca bir zayıfladı , 36 .. Kaç yıldır öyle yanii .. Alakası yok inanma öyle şeylere.. Dikkat etmezse herkes alır .. Ergenlikle falan alakası yok hiç moralini bozma canım ..
Gece yemeleri işde hep bizleri bu hale getiren suçlu :)) bizde ne suç var şimdi demi ama:))Ayy liseye hazirlandigim zamanlar ben de oyleydim abla, bi de ben bos da durmazdim, gece calisirken gomerdim abur cuburlaritum fazlaliklarimi o zaman aldim 52 kilodan 65e firlamistim 1 senede
Ayy diyette hepsi ben böle karıştırınca veremem ki ayy :) yarın tartı konuşcak bak söylemedi demeyin çok yedin düüün diyeee bağırcak artıyla :)))cumaya kadar böyle gitmeyi planlıyorum ablacım ve o güne kadar tartılmayacağım korkuyorum
hahaha aman abla dikkat vermesi zor sonra
baya çeşit oluyor ablacım menülerinde gerçekten ve hepsi de diyet harikasın :))
Gece yemeleri işde hep bizleri bu hale getiren suçlu :)) bizde ne suç var şimdi demi ama:))
abla o konuşmadan da çok yediğimizi anlamıyoruz ki valla yedikçe yiyesi geliyor insanınAyy diyette hepsi ben böle karıştırınca veremem ki ayy :) yarın tartı konuşcak bak söylemedi demeyin çok yedin düüün diyeee bağırcak artıyla :)))
Ayy kızlar doğruysa eğer bizim Jill'e bakın neymiş ne olmuş
vay be demek ki çabalayınca oluyorEvet Jill bu konuda yarisma kazanmis, the biggest loser :) ustelik kendisi lezbiyen:)
Evet eskiden epey kiloluymuş Jill :) canım ..Ayy kızlar doğruysa eğer bizim Jill'e bakın neymiş ne olmuş
Evet Lübnana asıllı :) erkeksi tavırlarından anlaşılıyor zaten lez olduğu :))Evet Jill bu konuda yarisma kazanmis, the biggest loser :) ustelik kendisi lezbiyen:)
Eki Görüntüle 1840683 Eki Görüntüle 1840682
Kızlar INSANITY 1. Ay 4. Hafta 3. Gün programı CARDIO POWER' ı yaptım :)
Program sonunda 311 kal yakmışdım..program sonrasıda kalori harcamam devam etti 689 kal de çıkarmak zorunda kaldım .. Saçlarımı boyamışdım duşa girmem gerekiyordu, yoksa devam ediyordu aslında kal harcamam 700' ü geçerdi kesin .. Neyse denemeler devam edecek nasılsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?