Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Uyumuyorum abla uzandim oyle dinlenme amacli:)
Haa tamam bebeğim :) dinlen hakettin dinlenmeyi canım :) erken yatınca genelde bu kadarda erken olabilirmi dedim , niye olmasın erken kalkıp ders çalışır falan diye düşündüm :)
Bir ara benim kızımda erkenden yatıp gece 3 de kalkıp ders çalışıyordu, o şekilde birkaç ay devam etmişdi :)

Menüm ( bugün dünyayı yemiş gibiyim yaa hepsi diyetti ama çeşit çok geldi bana )
Sabah
Dün paylaştığım diyet tatlı dan bir kup

Öğlen
Dünkü kinoalı kmercimek köftesinden 4 adet

Arada diyet kek yaparken ağzıma attığım 2 badem, yarım kuru kayısı ve elma çok güzelmiş yarım elma

Akşam
Opsie patlıcanlı börek
Oopsie kek 1 tane
( içinde hiç şeker olmamasına rağmen elma kayısı kurusu tarçın badem vardı mükemmel olmuşdu .. Kahveyle falan yenilebilir süper .. Günde bir tane yerim artık )

Ayy liseye hazirlandigim zamanlar ben de oyleydim abla, bi de ben bos da durmazdim, gece calisirken gomerdim abur cuburlari tum fazlaliklarimi o zaman aldim 52 kilodan 65e firlamistim 1 senede

O Olivenoil abla bak konusu acilmisken soyliyim, ben tum fazlaliklarimi ergenlikte aldim ya, etrafimdakiler diyo ki, işte ergenlikte alinan kilolar zor verilir, yerleşiyo bilmem ne... Moralim bozuluyo bazen

Oldukça az nerdeyse detox menü :))
Sporlar harika , gelsin eksiler canımcıım :))
cumaya kadar böyle gitmeyi planlıyorum ablacım ve o güne kadar tartılmayacağım korkuyorum
Biraz ara vercem denemelerime yoksa deneme yaparken kilo alcam bu gidişle ahhahah :)))
hahaha aman abla dikkat vermesi zor sonra

baya çeşit oluyor ablacım menülerinde gerçekten ve hepsi de diyet harikasın :))

Cook guzeeeell

O Olivenoil abla bak konusu acilmisken soyliyim, ben tum fazlaliklarimi ergenlikte aldim ya, etrafimdakiler diyo ki, işte ergenlikte alinan kilolar zor verilir, yerleşiyo bilmem ne... Moralim bozuluyo bazen
Ayy yok öyle birşey yaa , inanma kuzum .. Benim yeğenimde lisedeyken normal kilodaydı ergenliğinde yani zayıf sayılmazdı kilolu da değildi ama .. Üniye başlayınca bir zayıfladı , 36 .. Kaç yıldır öyle yanii .. Alakası yok inanma öyle şeylere.. Dikkat etmezse herkes alır .. Ergenlikle falan alakası yok hiç moralini bozma canım ..

Ayy liseye hazirlandigim zamanlar ben de oyleydim abla, bi de ben bos da durmazdim, gece calisirken gomerdim abur cuburlari tum fazlaliklarimi o zaman aldim 52 kilodan 65e firlamistim 1 senede
Gece yemeleri işde hep bizleri bu hale getiren suçlu :)) bizde ne suç var şimdi demi ama:))

Ayy diyette hepsi ben böle karıştırınca veremem ki ayy :) yarın tartı konuşcak bak söylemedi demeyin çok yedin düüün diyeee bağırcak artıyla :)))

Ayy diyette hepsi ben böle karıştırınca veremem ki ayy :) yarın tartı konuşcak bak söylemedi demeyin çok yedin düüün diyeee bağırcak artıyla :)))
abla o konuşmadan da çok yediğimizi anlamıyoruz ki valla yedikçe yiyesi geliyor insanın

Kızlar INSANITY 1. Ay 4. Hafta 3. Gün programı CARDIO POWER' ı yaptım :)
Program sonunda 311 kal yakmışdım..program sonrasıda kalori harcamam devam etti 689 kal de çıkarmak zorunda kaldım .. Saçlarımı boyamışdım duşa girmem gerekiyordu, yoksa devam ediyordu aslında kal harcamam 700' ü geçerdi kesin .. Neyse denemeler devam edecek nasılsa :)

Woooowww supeeeer yaa 2 katina cikmis resmenn
Ne renk boyadin saclarini abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…