Yağlara baybay, Kaslara hayhay :) diyen aktif, sportmen, pozitif kızların diyet macerası...

Ablaciiim supersinnn

Level 2 yaparken birakan bi kiz var burda noldu bana anlamadim bi anda biraktim odaklanamiyorum tekrar baslamaya ama bugun yapicam, yapmaliyim...
Hazır olarak başlamamışsın ya da isteyerek demek ki tatlım.. Dünden de enerjin düşükdü onunda etkisi olmuşdur.. Kendini bugün nasıl hissediyorsun ??

Hazır olarak başlamamışsın ya da isteyerek demek ki tatlım.. Dünden de enerjin düşükdü onunda etkisi olmuşdur.. Kendini bugün nasıl hissediyorsun ??

Daha iyiyim bugun abla.. Ama moral olarak dersen, bilmiyorum sanki yapamayacakmisim gibi, omur boyu bu bedenle, orami burami saklayarak gecircekmisim gibi asla basaramicam gibi hissediyorum abla ya cok moralim bozuluyo

Ayy canım o zaman boyunu o gece senle aynı gün yazan bir genç kızımızla karıştırdım demek ki :))
Genede o kadar fazlan yok tatlım.. Sağlıklı beslenmeyi sürdürdüğün sürece bir de sporuna başladığında korksun senden fazlalıklar şekerim :)
Bence fit olursan vücut şeklin gayet güzel tatlım :)

Sporuna başlamışsın ne güzel canım :) etkilerini kosa zamanda görürsün inşallah canım :)
İlaçlar ödem yapabiliyor canım yeşil çay iç bol bol, maydonoz ye bol bol .. Biz azimle devam edersek 10 kilo ne ki hayatım elbet gidecekler tatlım ..

Daha iyiyim bugun abla.. Ama moral olarak dersen, bilmiyorum sanki yapamayacakmisim gibi, omur boyu bu bedenle, orami burami saklayarak gecircekmisim gibi asla basaramicam gibi hissediyorum abla ya cok moralim bozuluyo
Canım dün sana neler yazdım hatırla bir bu iş sabır azim işi kuzum . Vazgeçmek bırakmak yok şöyle biray sabret değişimleri görünce zaten kendin bırakamıyacaksın :)
Hemen bir haftada vücudumuz değişseydi keşke ama mümkün değil kuzum o fit vücutlu bayanlar yıllarını veriyor bebek gibi bakıyorlar bedenlerine canım.. Bizim neyimiz eksik , sabır ve severek bizde yaparız yanii .. Hadii toparlan gayrı şekerim .. Hergün yemek yiycem her gün uyuycam diye endişeleniyor musın zor geliyor mu hayır ! Sporda beslenmene dikkat etmende zor gelmesin sabırla sürdür canım ...
Edacığım bugün tartıldın mı kuzum ??

Bugun unutup Su ictim abla o yuzden tartilamadim, yarin tartilcam ama gunluk olarak artik..

Evet haklisin neden boyle oldum ben bugunlerde bilmiyorum. Artik Su sinavlar bitse de ailemin yanina gitsem degisiklik olsa diye bakiyorum abla.

Bugun unutup Su ictim abla o yuzden tartilamadim, yarin tartilcam ama gunluk olarak artik..
Tamam kuzum yarın inşallah tartılırsın ve eksileri görüp sevinirsin inş :))
Evet haklisin neden boyle oldum ben bugunlerde bilmiyorum. Artik Su sinavlar bitse de ailemin yanina gitsem degisiklik olsa diye bakiyorum abla.
canım ben sınav stresine bağlıyorum biraz moral düşüklüğünü.. İstersen ara ver sporuna sınavlarından sonra yaparsın .. Zorlama kendini sınav hazırlığı zor bir dönem zaten canım .. Sonradan sıkı tutarsın eglenerek yaparaın hem eminim çünkü sen sporu seviyorsun canım..

Tamam canım hoşgeldin herkese yer var yeter ki sürekli katılımda bulunun :))
Bahsetsene kendinden tatlım ?

26 yaşındayım. Geçmiş yıllarda da kilo vermek için KK klubünü kullandım ve başarılı da olmuştum. :)

Yaklaşık 3 ay önce geçirdiğim bir sakatlık nedeniyle 3 aydır evden dışarı çıkamadım ve sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu süreçte de yat, ye, yat, ye modeli ile gidince malum bol bol da kilo aldım.

Şuan ortalama 63,64 kilo civarındayım ve hedef kilom 53. Boyum: 1.66 civarında.

Yarın ayağımdaki kırık alçısı çıkıyor ve inşallah bir aksilik yaşamazsam hafiften yürümeye başlayabileceğim. Tabi alçının çıkmasıyla birlikte sıkı bir diyete de girmek istiyorum. :)

Hayir abla bunu bahane etmicem kendime, cok agir saglik sorunum olmadikca birakmicam sporu insallah.. Simdi hazirlandim tekrar denicem.

Selam kızlar. Yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum, bugün diyetine başlayan birisi olarak. :)

Hosgeldiiiin

Geçmiş olsun tatlım, inşallah sağlığına kavuşursun .. Akşamları menülerimizi paylaşıyoruz kuzum . Sende gün içinde yediklerini paylaşırsan hep beraber motive oluruz inş.. Daha öncedende KK de bulunduysan zaten diyet konusunda fikrin vardır canım :)
Spor yapamazsın şimdi ama dikkat ederek de verirsin kilonu doktoruna sorarsın ne zaman yürüyüş yapanileceğini sonra az az eklersin yürüyüşle falan sporunuda canım :)

Gecmis olsun canim

İşde benim kuzum azimli Edam :)) hadi bakalım canım :) seviyorum seni :))

Ben de seni ablacimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…