Kızlar hayırlı pazarlar canlarım :))
Önce güzel haberle başlıyım :))
Saf protein diyetimin sonuçlarını almaya başladım bugün :))
Bu gün -1,300 le 73,300 geldim OLEY OLEY :)))
Tabili ödem ve wc sorunum gittiğinden bu kadar çok oldu ama zaten bizi bu ödemler çogunlukla mahvediyor :)
Yarına 72 leri görsem keşke :))
Hazır olarak başlamamışsın ya da isteyerek demek ki tatlım.. Dünden de enerjin düşükdü onunda etkisi olmuşdur.. Kendini bugün nasıl hissediyorsun ??Level 2 yaparken birakan bi kiz var burdanoldu bana anlamadim bi anda biraktim odaklanamiyorum tekrar baslamaya ama bugun yapicam, yapmaliyim...
Hazır olarak başlamamışsın ya da isteyerek demek ki tatlım.. Dünden de enerjin düşükdü onunda etkisi olmuşdur.. Kendini bugün nasıl hissediyorsun ??
Ayy canım o zaman boyunu o gece senle aynı gün yazan bir genç kızımızla karıştırdım demek ki :))Ahh ahh keşke 170 olsaydım çok isterdim ama Allah bana boydan vermemiş. 163 boyumO yüzden vermem lazım bir kaç kilo var Bide benim kalça ve üst bacak bölgesinde aşırı bir yağ var. Üst bölgeden hiç şikayetçi değilim ama alt bölge tam bir kim kardashian görüntüsü O yağlar anca sporlan gider zaten başka türlü gitmiyor :) Geçen yaz 60 kapattım sezonu bu sene 5-6 kilo verdim.
Bünyemi güçsüz düşürmedim doyana kadar yiyorum ve sağlıklı besleniyorum. Hiç öyle aç kalayım da zayıflayayım demiyorum sağlıklı beslenerek kilo vermek amacımSpo İdeal görüntüme kavuştuktan sonrada karbonhidratı tüketmemeye çalışacağım çünkü ciddi anlamda bana zarar veriyor. Bizim ailede zayıf bulamazsın bizim genler biraz bozuk inş ben istisna olurum Önceden hiç sağlıklı beslenmiyordum. inanır mısın 10 senedir falan yumurta yemiyordum bu sene başladım yemeğe. Allaha şükür bu sene hiç grip falan olmadım. Bu beslenme hem kiloya yaradı hemde bağışıklığa :) Sadece bugünler biraz iştahsızlık oldu onuda havaların sıcak olmasına bağlıyorum.
Sporuna başlamışsın ne güzel canım :) etkilerini kosa zamanda görürsün inşallah canım :)GünAydın
Bugün saat 8 de uyandım
Yarım saat yüzdüm 20* 3 squat yaptım
Kahvaltım
1 kk Izgara peynir
Yeşillik
1 yumurta
1 salatalık 4 zeytin
Limonlu su
Ya kızlar yaz geldi çattı daha verilecek 10 kilo var
İlaç kullanıyorum ya dış gebelikten sonra belki onunda etkisi vardır şişlikte
Hadi hayırlı olsun kuzum çok sevindim yeniden toparlanmana canım :) plank mı yapacaksın sadece tatlım ?? İpde atla kız tazı gibisin sen ip konusunda maşallah :))Yeni bi başlangınçla geri dönüyorum inşallah devam edebilirimm
Canım dün sana neler yazdım hatırla bir bu iş sabır azim işi kuzum . Vazgeçmek bırakmak yok şöyle biray sabret değişimleri görünce zaten kendin bırakamıyacaksın :)Daha iyiyim bugun abla.. Ama moral olarak dersen, bilmiyorum sanki yapamayacakmisim gibi, omur boyu bu bedenle, orami burami saklayarak gecircekmisim gibiasla basaramicam gibi hissediyorum abla ya cok moralim bozuluyo
Canım dün sana neler yazdım hatırla bir bu iş sabır azim işi kuzum . Vazgeçmek bırakmak yok şöyle biray sabret değişimleri görünce zaten kendin bırakamıyacaksın :)
Hemen bir haftada vücudumuz değişseydi keşke ama mümkün değil kuzum o fit vücutlu bayanlar yıllarını veriyor bebek gibi bakıyorlar bedenlerine canım.. Bizim neyimiz eksik , sabır ve severek bizde yaparız yanii .. Hadii toparlan gayrı şekerim .. Hergün yemek yiycem her gün uyuycam diye endişeleniyor musın zor geliyor mu hayır ! Sporda beslenmene dikkat etmende zor gelmesin sabırla sürdür canım ...
Edacığım bugün tartıldın mı kuzum ??
Canım dün sana neler yazdım hatırla bir bu iş sabır azim işi kuzum . Vazgeçmek bırakmak yok şöyle biray sabret değişimleri görünce zaten kendin bırakamıyacaksın :)
Hemen bir haftada vücudumuz değişseydi keşke ama mümkün değil kuzum o fit vücutlu bayanlar yıllarını veriyor bebek gibi bakıyorlar bedenlerine canım.. Bizim neyimiz eksik , sabır ve severek bizde yaparız yanii .. Hadii toparlan gayrı şekerim .. Hergün yemek yiycem her gün uyuycam diye endişeleniyor musın zor geliyor mu hayır ! Sporda beslenmene dikkat etmende zor gelmesin sabırla sürdür canım ...
Edacığım bugün tartıldın mı kuzum ??
Tamam kuzum yarın inşallah tartılırsın ve eksileri görüp sevinirsin inş :))Bugun unutup Su ictim abla o yuzden tartilamadim, yarin tartilcam ama gunluk olarak artik..
canım ben sınav stresine bağlıyorum biraz moral düşüklüğünü.. İstersen ara ver sporuna sınavlarından sonra yaparsın .. Zorlama kendini sınav hazırlığı zor bir dönem zaten canım .. Sonradan sıkı tutarsın eglenerek yaparaın hem eminim çünkü sen sporu seviyorsun canım..Evet haklisin neden boyle oldum ben bugunlerde bilmiyorum. Artik Su sinavlar bitse de ailemin yanina gitsem degisiklik olsa diye bakiyorum abla.
Tamam canım hoşgeldin herkese yer var yeter ki sürekli katılımda bulunun :))Selam kızlar. Yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum, bugün diyetine başlayan birisi olarak. :)
Tamam canım hoşgeldin herkese yer var yeter ki sürekli katılımda bulunun :))
Bahsetsene kendinden tatlım ?
Tamam kuzum yarın inşallah tartılırsın ve eksileri görüp sevinirsin inş :))
canım ben sınav stresine bağlıyorum biraz moral düşüklüğünü.. İstersen ara ver sporuna sınavlarından sonra yaparsın .. Zorlama kendini sınav hazırlığı zor bir dönem zaten canım .. Sonradan sıkı tutarsın eglenerek yaparaın hem eminim çünkü sen sporu seviyorsun canım..
Selam kızlar. Yer varsa bende aranıza katılmak istiyorum, bugün diyetine başlayan birisi olarak. :)
Hoşbuldum çok teşekkür ederimm *Hayir abla bunu bahane etmicem kendime, cok agir saglik sorunum olmadikca birakmicam sporu insallah.. Simdi hazirlandim tekrar denicem.
Hosgeldiiiin
Geçmiş olsun tatlım, inşallah sağlığına kavuşursun .. Akşamları menülerimizi paylaşıyoruz kuzum . Sende gün içinde yediklerini paylaşırsan hep beraber motive oluruz inş.. Daha öncedende KK de bulunduysan zaten diyet konusunda fikrin vardır canım :)26 yaşındayım. Geçmiş yıllarda da kilo vermek için KK klubünü kullandım ve başarılı da olmuştum. :)
Yaklaşık 3 ay önce geçirdiğim bir sakatlık nedeniyle 3 aydır evden dışarı çıkamadım ve sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu süreçte de yat, ye, yat, ye modeli ile gidince malum bol bol da kilo aldım.
Şuan ortalama 63,64 kilo civarındayım ve hedef kilom 53. Boyum: 1.66 civarında.
Yarın ayağımdaki kırık alçısı çıkıyor ve inşallah bir aksilik yaşamazsam hafiften yürümeye başlayabileceğim. Tabi alçının çıkmasıyla birlikte sıkı bir diyete de girmek istiyorum. :)
İşde benim kuzum azimli Edam :)) hadi bakalım canım :) seviyorum seni :))Hayir abla bunu bahane etmicem kendime, cok agir saglik sorunum olmadikca birakmicam sporu insallah.. Simdi hazirlandim tekrar denicem.
Hosgeldiiiin
abla plank ls bsşlayıp max a devam etcem inş bi kaç gün bi yapayım da gaza grlirim diye düşününüyorum inşallahHadi hayırlı olsun kuzum çok sevindim yeniden toparlanmana canım :) plank mı yapacaksın sadece tatlım ?? İpde atla kız tazı gibisin sen ip konusunda maşallah :))
26 yaşındayım. Geçmiş yıllarda da kilo vermek için KK klubünü kullandım ve başarılı da olmuştum. :)
Yaklaşık 3 ay önce geçirdiğim bir sakatlık nedeniyle 3 aydır evden dışarı çıkamadım ve sürekli yatmak zorunda kaldım. Bu süreçte de yat, ye, yat, ye modeli ile gidince malum bol bol da kilo aldım.
Şuan ortalama 63,64 kilo civarındayım ve hedef kilom 53. Boyum: 1.66 civarında.
Yarın ayağımdaki kırık alçısı çıkıyor ve inşallah bir aksilik yaşamazsam hafiften yürümeye başlayabileceğim. Tabi alçının çıkmasıyla birlikte sıkı bir diyete de girmek istiyorum. :)
İşde benim kuzum azimli Edam :)) hadi bakalım canım :) seviyorum seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?